Ik maak mij er niet druk over, het is vooral vermaak. Hoe simpel mensen zijn. Zijn dezelfde die dat absurde goedje van die viezerik Giel kopen of de biostabielquote:Op vrijdag 29 oktober 2021 12:17 schreef djkoelkast het volgende:
Nou is ook niet helemaal waar, want ook al werkt het niet (of nauwelijks) maar je voelt je er goed bij dan heb je een placebo-effect. En dan werkt het op dat moment voor jou toch. Ik zou me er vooral niet te druk om maken.
quote:Op donderdag 28 oktober 2021 13:23 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind skyr een beetje smaken naar sperma
Niet dat ik daar vies van ben maar niet iets wat ik wil als ontbijt
Precilla Queen of the Desert nooit gezien?quote:Op donderdag 28 oktober 2021 22:47 schreef golfer het volgende:
[..]
Om je vagina te trainen.
Hoe dan? Kan ie dan kunstjes doen?
Ach, in een tijd dat zelfs de Slovenen al Balsamico beginnen te maken zal de term "wijnazijn" al helemaal niet beschermd zijn en al zeker de lading niet dekken ...quote:Op donderdag 4 november 2021 11:25 schreef djkoelkast het volgende:
Azijn is eigenlijk gefermenteerde alcohol, mag je ook natuurazijn noemen dan. Er is ook synthetische azijn, daar hebben ze het wel eens over gehad bij de KvW: ijsazijn. Daar voeg je water aan toe en je hebt "azijn" zonder het woordje natuur er voor.
Normaal gezien zou wijnazijn van wijn gemaakt moeten worden, maar dat zal wel niet
“Azijn is het noodlot van alcohol”quote:Op donderdag 4 november 2021 11:25 schreef djkoelkast het volgende:
Azijn is eigenlijk gefermenteerde alcohol, mag je ook natuurazijn noemen dan. Er is ook synthetische azijn, daar hebben ze het wel eens over gehad bij de KvW: ijsazijn. Daar voeg je water aan toe en je hebt "azijn" zonder het woordje natuur er voor.
Normaal gezien zou wijnazijn van wijn gemaakt moeten worden, maar dat zal wel niet
Dat is echt nodig, anders is de azijn veel te zuur. Maak zelf maar eens azijn, die moet je echt aanlengen.quote:
Als je dus azijn maakt zoals die Fransman dat van goede wijn deed, dus niet.quote:Op maandag 8 november 2021 11:49 schreef Bramito het volgende:
Dat is echt nodig, anders is de azijn veel te zuur. Maak zelf maar eens azijn, die moet je echt aanlengen.
Maak zelf eens azijn, dan kan je dat goed beoordelen. Alcohol wordt door de bacterien omgezet in Azijnzuur, als dat proces goed loopt wordt het erg zuur. Heeft niets met goede of goedkope wijn te maken maar dat alcohol omgezet wordt in Azijnzuur. Als je je azijn nu een paar jaar rijpt, dan verdwijnt een deel van het azijnzuur. Je kan ook je wijn inkoken voordat je er Azijn van maakt, dan verdampt een deel van de alcohol.quote:Op maandag 8 november 2021 11:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Als je dus azijn maakt zoals die Fransman dat van goede wijn deed, dus niet.
Ligt aan het alcoholpercentage. Hoe meer alcohol, hoe zuurder.quote:Op maandag 8 november 2021 11:54 schreef Bramito het volgende:
Ik maak azijn van goede wijn, en die is toch echt te zuur. Ik ben natuurlijk geen expert. Als je ‘m een jaar laat staan wordt de azijn wel beter.
Ik verdun tot een procent of 8 want dan doen de bacterien het goed. Daarna is de azijn nog te zuur.quote:Op maandag 8 november 2021 12:51 schreef Poefbank het volgende:
[..]
Ligt aan het alcoholpercentage. Hoe meer alcohol, hoe zuurder.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |