abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 29 oktober 2021 @ 12:17:37 #51
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_201940772
Nou is ook niet helemaal waar, want ook al werkt het niet (of nauwelijks) maar je voelt je er goed bij dan heb je een placebo-effect. En dan werkt het op dat moment voor jou toch. Ik zou me er vooral niet te druk om maken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_201941227
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 12:17 schreef djkoelkast het volgende:
Nou is ook niet helemaal waar, want ook al werkt het niet (of nauwelijks) maar je voelt je er goed bij dan heb je een placebo-effect. En dan werkt het op dat moment voor jou toch. Ik zou me er vooral niet te druk om maken.
Ik maak mij er niet druk over, het is vooral vermaak. Hoe simpel mensen zijn. Zijn dezelfde die dat absurde goedje van die viezerik Giel kopen of de biostabiel :') _O-

Overigens zouden we ons er eigenlijk wel druk om moeten maken. Dit soort achterlijkheid is de basis voor bijvoorbeeld antivax-idioten.
pi_201941242
Weer ff bij gekeken, mooie afleveringen. Dat Skyr is ook vrij nutteloos qua eiwitten.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 14:52:37 #54
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201942413
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 13:23 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind skyr een beetje smaken naar sperma :r

Niet dat ik daar vies van ben maar niet iets wat ik wil als ontbijt ;)

_O- _O-
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 14:55:54 #55
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201942451
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 22:47 schreef golfer het volgende:

[..]
Om je vagina te trainen.
Hoe dan? Kan ie dan kunstjes doen?
Precilla Queen of the Desert nooit gezien?
pi_201990215
Die dame van de stenenshop was wel het stereo type wazige hippie
  dinsdag 2 november 2021 @ 17:41:10 #57
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202000987
Donderdag:

Het heeft een intens zuur karakter, maar salades knappen er toch van op: wijnazijn. Soms is 'ie rood, soms wit. Maar wat voor rood of wit? Een brandende vraag, maar de etiketten brengen je niet veel verder. Daarom gaat de Keuringsdienst zelf op pad. Op zoek naar wijnazijnwijn. En doet daarbij een ontdekking die je mondhoeken doen samentrekken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_202004220
Zou wel grappig zijn als het dezelfde azijn is maar met verschillende kleurstoffen er door.
pi_202025335
Ben echt zeer benieuwd, zeker idd als dat het zou zijn..gewoon verschillende kleurstoffen
India, ga er na toe!
  Moderator donderdag 4 november 2021 @ 11:25:33 #60
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_202025648
Azijn is eigenlijk gefermenteerde alcohol, mag je ook natuurazijn noemen dan. Er is ook synthetische azijn, daar hebben ze het wel eens over gehad bij de KvW: ijsazijn. Daar voeg je water aan toe en je hebt "azijn" zonder het woordje natuur er voor.
Normaal gezien zou wijnazijn van wijn gemaakt moeten worden, maar dat zal wel niet :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 4 november 2021 @ 17:39:54 #61
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_202030060
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 11:25 schreef djkoelkast het volgende:
Azijn is eigenlijk gefermenteerde alcohol, mag je ook natuurazijn noemen dan. Er is ook synthetische azijn, daar hebben ze het wel eens over gehad bij de KvW: ijsazijn. Daar voeg je water aan toe en je hebt "azijn" zonder het woordje natuur er voor.
Normaal gezien zou wijnazijn van wijn gemaakt moeten worden, maar dat zal wel niet :P
Ach, in een tijd dat zelfs de Slovenen al Balsamico beginnen te maken zal de term "wijnazijn" al helemaal niet beschermd zijn en al zeker de lading niet dekken ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_202033243
quote:
0s.gif Op donderdag 4 november 2021 11:25 schreef djkoelkast het volgende:
Azijn is eigenlijk gefermenteerde alcohol, mag je ook natuurazijn noemen dan. Er is ook synthetische azijn, daar hebben ze het wel eens over gehad bij de KvW: ijsazijn. Daar voeg je water aan toe en je hebt "azijn" zonder het woordje natuur er voor.
Normaal gezien zou wijnazijn van wijn gemaakt moeten worden, maar dat zal wel niet :P
“Azijn is het noodlot van alcohol”
Het ligt aan de instanties zelf
pi_202033415
Ik gok druivensap met witte azijn
Het ligt aan de instanties zelf
  donderdag 4 november 2021 @ 20:48:57 #64
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202034028
Interessant, die Franse azijnmakerij.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_202034454
Dus wel gemaakt uit wijn, maar aangelengd met water.

Misschien zou ik eens moeten koken met zo'n luxere wijnazijn ipv de supermarktversie. Ik ben benieuwd of je in een volledig recept ook een significant verschil proeft.
gr gr
  donderdag 4 november 2021 @ 21:04:50 #66
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202034476
50% water. :X
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 8 november 2021 @ 09:11:32 #67
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
  maandag 8 november 2021 @ 10:30:46 #68
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_202083429
Banketbakkersroom uit een pakje is bijna net zo vies als creme brulee van poeder

Walgelijk :r
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 8 november 2021 @ 11:49:49 #69
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_202084488
quote:
1s.gif Op donderdag 4 november 2021 21:04 schreef golfer het volgende:
50% water. :X
Dat is echt nodig, anders is de azijn veel te zuur. Maak zelf maar eens azijn, die moet je echt aanlengen.
Siesta & Fiesta!
  maandag 8 november 2021 @ 11:51:17 #70
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_202084508
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2021 11:49 schreef Bramito het volgende:

Dat is echt nodig, anders is de azijn veel te zuur. Maak zelf maar eens azijn, die moet je echt aanlengen.
Als je dus azijn maakt zoals die Fransman dat van goede wijn deed, dus niet.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 8 november 2021 @ 11:54:16 #71
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_202084528
Ik maak azijn van goede wijn, en die is toch echt te zuur. Ik ben natuurlijk geen expert. Als je ‘m een jaar laat staan wordt de azijn wel beter.
Siesta & Fiesta!
  maandag 8 november 2021 @ 12:19:29 #72
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202084880
quote:
0s.gif Op maandag 8 november 2021 11:51 schreef golfer het volgende:

[..]
Als je dus azijn maakt zoals die Fransman dat van goede wijn deed, dus niet.
Maak zelf eens azijn, dan kan je dat goed beoordelen. Alcohol wordt door de bacterien omgezet in Azijnzuur, als dat proces goed loopt wordt het erg zuur. Heeft niets met goede of goedkope wijn te maken maar dat alcohol omgezet wordt in Azijnzuur. Als je je azijn nu een paar jaar rijpt, dan verdwijnt een deel van het azijnzuur. Je kan ook je wijn inkoken voordat je er Azijn van maakt, dan verdampt een deel van de alcohol.
Is trouwens erg leuk en lekker om te doen. Azijnvaatje (let op dat het keramiek van een loodvrije glazuur is voorzien!!) wijn en een azijnmoeder, met een dicht geweven doek afdekken zodat er geen vliegjes in komen en wachten.
pi_202085296
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2021 11:54 schreef Bramito het volgende:
Ik maak azijn van goede wijn, en die is toch echt te zuur. Ik ben natuurlijk geen expert. Als je ‘m een jaar laat staan wordt de azijn wel beter.
Ligt aan het alcoholpercentage. Hoe meer alcohol, hoe zuurder.
Het ligt aan de instanties zelf
  maandag 8 november 2021 @ 12:55:13 #74
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_202085340
quote:
0s.gif Op maandag 8 november 2021 12:51 schreef Poefbank het volgende:

[..]
Ligt aan het alcoholpercentage. Hoe meer alcohol, hoe zuurder.
Ik verdun tot een procent of 8 want dan doen de bacterien het goed. Daarna is de azijn nog te zuur.
Siesta & Fiesta!
  maandag 8 november 2021 @ 13:02:36 #75
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_202085415
Ik moet mijn Azijnvaatjes weer eens uit de kelder halen, geen jaren azijn gemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')