abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_201785779
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 18:58 schreef RealistAtheist het volgende:
Jaren geleden al een Deens onderzoek geweest met undercoverbeelden uit zogenaamde "gematigde" moskeeën. Wat daar gepredikt werd gaan je oren van klapperen. Kun je nagaan wat er in die salafistische haathutten allemaal gebeurd.

Onze wet is gewoon niet geschikt om dit soort uitwassen te bestrijden. Tijd om dit nader te gaan bekijken en zonodig aan te passen.
Dat was deze... als het goed is: https://vimeo.com/220109616

Mooi inkijkje gaf dat idd :Y
pi_201785850
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 11:25 schreef Mike-The-Situation het volgende:
Bizar altijd dat de inhoud niet relevant is als de manier van vergaren van de informatie niet correct is.
ik zou in deze niet weten waarom de manier van vergaren niet correct is.

gemiddeld genomen werken die instanties bij bekendmaking van een onderzoek dit (actief) tegen
pi_201786023
D66, GroenLinks en DENK willen opheldering van demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) over onderzoek zaterdag van NRC waaruit blijkt dat zeker tien gemeenten de afgelopen jaren in het geheim onderzoek hebben gedaan naar moskeeën en islamitische organisaties in hun stad.

Volgens D66’er Hanneke van der Werf lijkt het erop dat de Nationaal coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zich niet aan de wet houdt. ‘Dat roept de vraag op wanneer de NCTV nog meer op eigen houtje onrechtmatig geopereerd heeft.’ Van Der Werf vindt het van belang dat juist de NCTV zich aan de regels moet houden om ‘effectief en geloofwaardig’ op te kunnen treden.

Het Kamerlid wil zo snel mogelijk een debat om opheldering te krijgen. Het is nog niet bekend over een meerderheid van de Kamer het verzoek steunt.

DENK-Kamerlid Stephan van Baarle spreekt schande van het onderzoek. ‘Het gemak waarmee de overheid (grond-)rechten schendt als het om de islam of moslims gaat is schrikbarend.’ Corinne Ellemeet (GroenLinks): ‘Ongelooflijk dat met financiering van de NCTV ongeoorloofd onderzoek is gedaan.’

Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) reageert zaterdag verbolgen op de publicatie en spreekt van ‘geheime infiltraties’ die tot een ‘enorme schok hebben geleid binnen de Nederlandse moslimgemeenschap’.

https://www.omroepwest.nl(...)rzoeken-bij-moskeeen
pi_201786068
De Stichting Moskee Nasser Veenendaal zegt onthutst te zijn over de berichtgeving over en onderzoek naar de gang van zaken in de moskee. Waartoe onder meer de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en de gemeente Veenendaal de opdracht zouden hebben gegeven.

In een persverklaring geeft het moskeebestuur aan ‘met grote verbazing kennis te hebben genomen van een artikel in de NRC. Hierin wordt beschreven dat diverse moskeeën onrechtmatig in het geheim zijn onderzocht waarbij tevens gebruik is gemaakt van een particulier bedrijf genaamd NTA.’

Het bestuur geeft aan dat de Stichting Moskee Nasser haar deuren altijd heeft open gehouden voor de gemeente en haar inwoners: ‘Waarbij er, zo leek het, structureel een constructieve samenwerking plaats vond tussen de gemeente en het moskeebestuur. Daarnaast is er de afgelopen jaren altijd de dialoog gezocht vanuit het moskeebestuur naar de gemeente ten aanzien van verschillende onderwerpen.’

‘Gezien de constructieve en transparante houding vanuit het moskeebestuur zijn wij met stomheid geslagen. Dit heeft het vertrouwen jegens de gemeente beschadigd en zal tevens een enorme domper zijn voor de Islamitische gemeenschap van Veenendaal gezien de diverse handreikingen die er vanuit de moskee Nasser richting de gemeente zijn gedaan.’

Moskee Nasser betreurt de gang van zaken ten zeerste en eist een duidelijke schriftelijke en mondelinge verklaring vanuit de gemeente. Met precieze informatie, de juridische basis die is gebruikt en antwoord op de vraag of de privacy is geschonden van moskeebestuursleden en haar gemeenschap.

‘Gezien de enorme emotionele en maatschappelijke impact die dit bericht en deze gang van zaken jegens de moskee en haar leden in potentie kunnen hebben, zal het moskeebestuur zich beraden op eventuele vervolgstappen.’

Lokaal Veenendaal, D66 en DENK hebben al laten weten een spoeddebat in de gemeenteraad aan te vragen over deze kwestie. DENK-raadslid Yasin Makineli wordt overstelpt met reacties: ,,En zeker niet alleen van moslims, ook van christenen en atheïsten. Dit past niet in de Nederlandse samenleving. Hoe erg het ook is, de vele steunbetuigingen doen goed.’’

Makineli hoopt dat het donderdag al tot en spoeddebat kan komen in de gemeenteraad: ,,Wij willen opheldering van het college. En ook openlijke excuses. En we willen weten wat de gemeente gaat doen om het geschonden vertrouwen te herstellen.’’

https://www.gelderlander.(...)beschadigd~aba61865/
pi_201786130
In de onderzoeksrapporten staan volgens de krant citaten van gesprekken met bezoekers. Ook zijn er verslagen van welke families ruzie met elkaar hebben en namen en opleidingen van bestuurders van moskeeën. Nevenactiviteiten van bestuurders staan opgesomd, waar ze optreden en welke websites ze beheren.

De moskeebesturen reageren woest op de onthullingen en zeggen dat deze acties het vertrouwen in de gemeenten een enorme deuk geven.

Volgens deskundigen die NRC heeft gesproken, gaat het om illegale undercoveracties. De gemeenten beroepen zich op de Gemeentewet, maar hoogleraar staats- en bestuursrecht Ymre Schuurmans noemt die wet een ‘veel te algemene bevoegdheid om grootschalig gegevens binnen een geloofsgemeenschap te vergaren’. ,,Dat gemeenten dit door een particulier bureau laten doen en dat geen hoor en wederhoor plaatsvindt, maakt de zaak alleen maar ernstiger.”

Ook hoogleraar recht en datawetenschappen Bart Custers zegt in de krant dat de acties tegen de wet zijn. De politie en de geheime dienst AIVD mogen heimelijk observeren, „maar wel onder voorwaarden: er moet een stevige verdenking liggen. Is die er niet, dan gaat het observeren niet door. Dat gemeenten deze waarborgen nu omzeilen door via de achterdeur alsnog informatie in te winnen, mag absoluut niet.”

De publicatie leidt tot grote woede bij Tijani Zallali. Hij is fractievolger van de PvdA in Ede en was in het verleden als woordvoerder verbonden aan de Marokkaanse Al Mouahidin moskee. ,,Hoe denken ze het vertrouwen van de islamitische gemeenschap in Ede te waarborgen? Dat kan niet meer. Dat is erg beschadigd. Het is onfatsoenlijk wat er gebeurd is. Eigenlijk is het een mes in je rug, zo voelt dat.’’

Zijn fractie wil van het college van burgemeester en wethouders antwoord op verschillende vragen over de kwestie. ,,Hoe kwam dit onderzoek tot stand, wie heeft de opdracht gegeven? In hoeverre heeft de gemeente meegewerkt? Hebben ze alleen de afspraken gemaakt of ook mensen aangewezen die ze onderzocht willen hebben?’’, aldus Zallali.

In Arnhem heeft Yildrim Usta, fractievoorzitter van Denk Verenigd Arnhem vandaag al schriftelijke vragen aan het gemeentebestuur gesteld. ,,Laat ik duidelijk zijn, extremisme en terrorisme moet keihard aangepakt worden, daar kan geen misverstand over zijn. Maar wel binnen de kaders van de wet, dat lijkt hier niet het geval”, zegt Usta op basis van het artikel.

Usta vreest dat er ook in Arnhem sprake van infiltratie is. ,,Ik heb van verschillende moskeebesturen in Arnhem gehoord dat meneer Najib Tuzani, de oprichter van dat bureau NTA, geregeld Arnhemse moskeeën bezoekt. Ook speelt NTA in Arnhem een actieve rol als expert en adviseur van het gemeentebestuur. Dat roept vragen op.”

Usta wil dan ook weten of Arnhem opdracht geeft gegeven om in de plaatselijke moskeeën te infiltreren, of daar rapporten over zijn uitgebracht en of die met de gemeenteraad gedeeld kunnen worden. Ook benadrukt Usta dat infiltreren van moskeeën niet zou mogen gebeuren. ,,Het zorgt voor een vertrouwensbreuk tussen de overheid en moslims. Terwijl die overheid er voor alle inwoners van ons land moet zijn.’’

,,Dan is dit schadelijk, het voedt het idee dat de overheid voor mensen met een buitenlandse achtergrond geen betrouwbare partner is. Denk ook aan de toeslagenaffaire of aan etnisch profileren door de politie. Maar ook aan dat onderzoek dat deze week naar buiten kwam waar uit blijkt dat mensen met een buitenlandse achtergrond vaker worden verdacht van misdrijven terwijl ze er in de praktijk helemaal niets mee te maken hebben.”

De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch heeft een duidelijk antwoord. ,,Nee, ik kan met hoofdletters nee zeggen dat we in Arnhem geen opdracht hebben gegeven tot het infiltreren van moskeeën. We besteden wel veel aandacht aan het tegengaan van radicalisering en proberen dat zo vroeg mogelijk op te sporen om jongeren juist voor dat pad te behoeden. Dat doen we met open vizier en transparant. We hebben juist een hele goede samenwerking met moskeebesturen, scholen en ouders in onze strijd tegen radicalisering”, zegt Marcouch.

,,En NTA speelt in Arnhem inderdaad een rol als adviseur, ook hebben we iemand in dienst met een verleden bij NTA maar die meneer werkt nu voor ons en strikt binnen de kaders van de wet. We kijken sowieso heel kritisch naar onze aanpak van radicalisering en laten dat ook extern monitoren, juist omdat we dat open, transparant en effectief willen doen.”

De gemeente Ede reageert als volgt op de commotie: ,,Het klopt dat we iets meer dan vijf jaar geleden aan NTA een opdracht hebben verstrekt. Maar het betrof een eenmalige onderzoeksopdracht uit 2016, waaruit in 2017 een rapportage is voortgekomen. In die tijd hadden we te maken met (het risico op) uitreizigers naar Syrië. In die context was het voor de gemeente noodzakelijk om te komen tot betere beeldvorming van het krachtenveld, de bijbehorende dynamiek en de daarin mogelijk aanwezige risico’s waardoor Edese burgers kunnen radicaliseren. Wij zijn van mening dat het onderzoek destijds voldeed aan de privacywetgeving.”

Ede ziet dat er nu veel reacties loskomen. ,,De voorbij periode, na het onderzoek, hebben we veel geïnvesteerd in het opbouwen van relaties en vertrouwensbanden binnen de islamitische gemeenschap. Dat maakt dat we nu korte lijnen hebben. We zien reacties loskomen en kunnen ons voorstellen dat de berichtgeving leden van de gemeenschap rauw op het dak is gevallen. We gaan daarover in gesprek.”

https://www.gelderlander.(...)-in-je-rug~a22548e6/
pi_201786164
Binnen de moslimgemeenschap is veel onrust ontstaan, meldt het Contactorgaan Moslims & Overheid (CMO). „Veel moslims voelen zich onveilig. Het gebedshuis is een plek waar je je als individu veilig moet voelen en waar je elkaar vertrouwt”, aldus het CMO. Ook is het CMO geschrokken van het aantal gemeenten dat een onderzoek liet uitvoeren. „We vragen ons af waar het moreel en maatschappelijk kompas is gebleven bij deze gemeentebesturen”, aldus voorzitter Muhsin Koktas.

https://www.rd.nl/artikel(...)rzoeken-bij-moskeeen
pi_201786384
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 20:25 schreef Billy-jazz het volgende:
D66, GroenLinks en DENK willen opheldering van demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) over onderzoek zaterdag van NRC waaruit blijkt dat zeker tien gemeenten de afgelopen jaren in het geheim onderzoek hebben gedaan naar moskeeën en islamitische organisaties in hun stad.

Volgens D66’er Hanneke van der Werf lijkt het erop dat de Nationaal coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) zich niet aan de wet houdt. ‘Dat roept de vraag op wanneer de NCTV nog meer op eigen houtje onrechtmatig geopereerd heeft.’ Van Der Werf vindt het van belang dat juist de NCTV zich aan de regels moet houden om ‘effectief en geloofwaardig’ op te kunnen treden.

Het Kamerlid wil zo snel mogelijk een debat om opheldering te krijgen. Het is nog niet bekend over een meerderheid van de Kamer het verzoek steunt.

DENK-Kamerlid Stephan van Baarle spreekt schande van het onderzoek. ‘Het gemak waarmee de overheid (grond-)rechten schendt als het om de islam of moslims gaat is schrikbarend.’ Corinne Ellemeet (GroenLinks): ‘Ongelooflijk dat met financiering van de NCTV ongeoorloofd onderzoek is gedaan.’

Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) reageert zaterdag verbolgen op de publicatie en spreekt van ‘geheime infiltraties’ die tot een ‘enorme schok hebben geleid binnen de Nederlandse moslimgemeenschap’.

https://www.omroepwest.nl(...)rzoeken-bij-moskeeen
Wel een lekker wijf, die Hanneke van der Werf.
  zaterdag 16 oktober 2021 @ 21:05:33 #33
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_201786878
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 11:20 schreef Filosoofert het volgende:
Top graag ook bij kerken, synagoges en andere religieuze instellingen invoeren.

Religie heeft keer op keer laten zien niet te kunnen beschikken over zelfreinigend vermogen.
Het is toch overduidelijk hoe corrupt en misdadig de Katholieke Kerk is? Daar heb je geen onderzoek voor nodig.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zaterdag 16 oktober 2021 @ 21:26:33 #34
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201787540
quote:
13s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 17:11 schreef Drxx het volgende:
Boeit mij niet zoveel, doe lekker. Maar schaam me wel de tering dat decennialange kinderverkrachting niet genoeg reden is dit ook te doen bij kerken :r :r
Dat weet je toch niet? Dit is nu naar buiten gekomen, maar dat was niet de bedoeling.
  zaterdag 16 oktober 2021 @ 21:40:44 #35
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_201787953
Fantastisch nieuws
pi_201788064
Een organisatie als het Turkse Diyanet en vele geldschieters uit Saudi Arabië sturen de moskeeen aan, maar anderzijds mag er zeker niets vanuit de gemeente of staat worden ondernomen.

Gewoon aan de teugel houden.
  zaterdag 16 oktober 2021 @ 23:08:01 #37
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_201790285
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 17:41 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Goh. Hoe zou dát nou zo komen?
Echt hè, hebben die mensen zaagsel in hun kop ofzo? Ze hebben de laatste jaren niet meegekregen hoeveel overlast hun jongeren veroorzaken of hoevaak er weer 1 van hun een aanslag pleegt? Ow wacht zij kijken met hun schotel alleen naar turkse en marokkaanse zenders natuurlijk. Nee daar zullen Nederlandse problemen niet zo vaak belicht worden natuurlijk.
  zondag 17 oktober 2021 @ 10:47:56 #38
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_201792801
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 20:14 schreef Tjoent het volgende:

[..]
Dat was deze... als het goed is: https://vimeo.com/220109616

Mooi inkijkje gaf dat idd :Y
Dat was hem idd, de meest walgelijke dingen werden gepreekt in de Moskee en onderwezen in de Madrassa's en dit waren de instellingen die niet eens bekend stonden als conservatief. En het maar gek vinden waarom deze gemeenschap na meer dan 50jaar nog steeds overal problemen veroorzaakt. :')
pi_201792831
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 10:47 schreef RealistAtheist het volgende:

[..]
Dat was hem idd, de meest walgelijke dingen werden gepreekt in de Moskee en onderwezen in de Madrassa's en dit waren de instellingen die niet eens bekend stonden als conservatief. En het maar gek vinden waarom deze gemeenschap na meer dan 50jaar nog steeds overal problemen veroorzaakt. :')
Ik vind dat er wel een scheiding mag komen tussen "het woord" en "de gemeenschap". Het meerendeel van de moslims wil net zoals jij en ik gewoon een rustig leven en heeft helemaal geen behoefte aan actie of wraak.
pi_201792851
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 10:54 schreef Beathoven het volgende:

[..]
Ik vind dat er wel een scheiding mag komen tussen "het woord" en "de gemeenschap". Het meerendeel van de moslims wil net zoals jij en ik gewoon een rustig leven en heeft helemaal geen behoefte aan actie of wraak.
Ik wil ook een rustig leven, maar dat lukt niet, omdat aanhangers van religies iedereen die alleen en niet krachtig genoeg is vervelen.
  zondag 17 oktober 2021 @ 11:03:48 #41
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_201792871
Jammer dat ze ontdekt zijn. Volgende keer nog meer undercover aub. 100% infiltreren die enge sekte en toeslaan zodra ze een klein beetje over de schreef gaan.

[ Bericht 11% gewijzigd door Twiitch op 17-10-2021 11:24:44 ]
  zondag 17 oktober 2021 @ 11:08:41 #42
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_201792911
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 10:54 schreef Beathoven het volgende:

[..]
Ik vind dat er wel een scheiding mag komen tussen "het woord" en "de gemeenschap". Het meerendeel van de moslims wil net zoals jij en ik gewoon een rustig leven en heeft helemaal geen behoefte aan actie of wraak.
Ik denk dat je je daar lelijk in vergist. Dit soort dingen wordt gewoon onderwezen in de gematigde moskeeën. Als puntje bij paaltje komt zal een moslim altijd zijn/haar broeder/zuster steunen ook al staan ze er in feite veel verder van af dan van jou.

Ik heb in mijn leven met teveel moslims gesproken die heel "normaal" leken tot een discussie op bepaalde zaken terecht kwam (homo's, Nederlandse vrouwen etc.) en ze letterlijk als een blad aan een boom omsloegen. Alleen maar oerconservatieve achterlijkheden kwamen er nog uit. Er zijn maar heel weinig die daar echt niks van moeten hebben en die worden dan ook nog verstoten omdat ze verkaast zijn. Alsof het slecht is om je aan te passen aan het land waar je bent komen wonen. :')
pi_201792968
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 11:08 schreef RealistAtheist het volgende:

[..]
Ik denk dat je je daar lelijk in vergist. Dit soort dingen wordt gewoon onderwezen in de gematigde moskeeën. Als puntje bij paaltje komt zal een moslim altijd zijn/haar broeder/zuster steunen ook al staan ze er in feite veel verder van af dan van jou.

Ik heb in mijn leven met teveel moslims gesproken die heel "normaal" leken tot een discussie op bepaalde zaken terecht kwam (homo's, Nederlandse vrouwen etc.) en ze letterlijk als een blad aan een boom omsloegen. Alleen maar oerconservatieve achterlijkheden kwamen er nog uit. Er zijn maar heel weinig die daar echt niks van moeten hebben en die worden dan ook nog verstoten omdat ze verkaast zijn. Alsof het slecht is om je aan te passen aan het land waar je bent komen wonen. :')
Heel herkenbaar.

Maak daarbij nog eens een scherpe opmerking over die ene profeet, en iemand die je al heel lang en goed kent als "gematigd" en haast "verwesterd", kan ineens verrassend aggresief uit de hoek komen, en zelfs met de dood gaan dreigen(!).

Ik spreek uit ervaring.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_201793219
Toch frappant hoe het onwettige onderzoek blootlegt hoe onwettig die imams en moskeeën bezig zijn, met poging de allochtone (jonge)mannen te hersenspoelen met die salafisme meuk.

Islam is een sekte.
Prove me wrong.
pi_201793251
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 oktober 2021 20:41 schreef Solstice1 het volgende:

[..]
Wel een lekker wijf, die Hanneke van der Werf.
Hoeveel moslim pik zal zij al hebben gehad.
pi_201793289
quote:
4s.gif Op zondag 17 oktober 2021 11:15 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Heel herkenbaar.

Maak daarbij nog eens een scherpe opmerking over die ene profeet, en iemand die je al heel lang en goed kent als "gematigd" en haast "verwesterd", kan ineens verrassend aggresief uit de hoek komen, en zelfs met de dood gaan dreigen(!).

Ik spreek uit ervaring.
Ik ken de kritieken en weet niet hoe jij in het leven staat maar ik heb geen behoefte om een willekeurige moslim te vertellen wat ik van Mohammed vindt in periodes in een tijdsgeest dat de wereld 180 graden anders was en je in dat tijdsbestek van toen tot nu zoveel half aanbeden personages hebt met allerlei donkere kanten die door degenen die met argumenten komen vaak in de doofpot komen.

Net als dat ik een Hazesfan ook niet ga vertellen wat ik in negatieve zin van Hazes vindt.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren.'

zoek t na.
  zondag 17 oktober 2021 @ 13:05:39 #47
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_201793942
quote:
1s.gif Op zondag 17 oktober 2021 12:04 schreef Beathoven het volgende:

[..]
Ik ken de kritieken en weet niet hoe jij in het leven staat maar ik heb geen behoefte om een willekeurige moslim te vertellen wat ik van Mohammed vindt in periodes in een tijdsgeest dat de wereld 180 graden anders was en je in dat tijdsbestek van toen tot nu zoveel half aanbeden personages hebt met allerlei donkere kanten die door degenen die met argumenten komen vaak in de doofpot komen.

Net als dat ik een Hazesfan ook niet ga vertellen wat ik in negatieve zin van Hazes vindt.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren.'

zoek t na.
Geen idee, wat je hier met je hazesverhaal probeert te vertellen?

Maar goed ik weet uit ervaring dat je het niet eens over de profeet hoeft te hebben om op teentjes te trappen of onenigheid te krijgen.
pi_201794011
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 13:05 schreef RealistAtheist het volgende:

[..]
Geen idee, wat je hier met je hazesverhaal probeert te vertellen?

Maar goed ik weet uit ervaring dat je het niet eens over de profeet hoeft te hebben om op teentjes te trappen of onenigheid te krijgen.
Ik weet dat onder een groep volkse Nederlanders waaronder veel Hazesfans zitten maar al te graag de context van pedofilie erbij gehaald word.
pi_201794455
quote:
1s.gif Op zondag 17 oktober 2021 12:04 schreef Beathoven het volgende:

[..]
Ik ken de kritieken en weet niet hoe jij in het leven staat maar ik heb geen behoefte om een willekeurige moslim te vertellen wat ik van Mohammed vindt in periodes in een tijdsgeest dat de wereld 180 graden anders was en je in dat tijdsbestek van toen tot nu zoveel half aanbeden personages hebt met allerlei donkere kanten die door degenen die met argumenten komen vaak in de doofpot komen.

Net als dat ik een Hazesfan ook niet ga vertellen wat ik in negatieve zin van Hazes vindt.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren.'

zoek t na.
Het verschil is dan wel dat de willekeurige Hazes fan je hoofd er niet zal afhakken als je diegene er op wijst.
De willekeurige moslim op de nep profeet wijzen qua pedofilie.. je leven is in ieder geval niet zeker gezien de voorgeschiedenis van mensen die dit dus deden.

Daarbij leeft de gemiddelde moslim compleet naar de tijdsgeest zoals toen, dit zie je heel goed terug in alle moslimlanden waar literatuur geen ding is. (ter vergelijk een land als Spanje vertaalt per jaar meer boeken dan de gehele islam wereld bij elkaar in 1000 jaar)
  zondag 17 oktober 2021 @ 14:05:59 #50
486544 RealistAtheist
Realistische Atheist
pi_201794561
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 13:54 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Het verschil is dan wel dat de willekeurige Hazes fan je hoofd er niet zal afhakken als je diegene er op wijst.
De willekeurige moslim op de nep profeet wijzen qua pedofilie.. je leven is in ieder geval niet zeker gezien de voorgeschiedenis van mensen die dit dus deden.

Daarbij leeft de gemiddelde moslim compleet naar de tijdsgeest zoals toen, dit zie je heel goed terug in alle moslimlanden waar literatuur geen ding is. (ter vergelijk een land als Spanje vertaalt per jaar meer boeken dan de gehele islam wereld bij elkaar in 1000 jaar)
Dit dus, tang op varken vergelijking.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')