abonnement Unibet Coolblue
pi_201645015
Iedereen wil Pelosi opgeknoopt zien, maar wel na een veroordeling door een militair tribunaal voor hoogverraad.
pi_201645051
Een normaal mens in de westerse wereld wilt een eerlijk proces gebaseerd op feiten. Blijkbaar zitten hier wat mensen die liever een taliban achtig regime willen zien waarbij zonder bewijzen barbaarse straffen tegen tegenstanders uitgevoerd worden. :X
pi_201645081
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 12:45 schreef QuidProJoe het volgende:
Iedereen wil Pelosi opgeknoopt zien, maar wel na een veroordeling door een militair tribunaal voor hoogverraad.
Persoonlijk ben ik geen voorstander van het opknopen van politici waar ik het niet mee eens ben.

Maar op basis van vage beschuldigingen ideologische tegenstanders ter dood veroordelen is voor jou blijkbaar geen probleem. Het levert je zelfs een like op van je zelfverklaarde genuanceerde forumvriend Dejannn.

Verontrustend.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_201645098
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 12:18 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Hihi. Mijn ideologische medestanders zou ik het niet willen noemen, en van een revolutie is geen sprake geweest.
Klopt, van een revolutie was geen sprake, want de poging om de benoeming van Biden te blokkeren is mislukt.

Daarom schreef ik ook 'probeerden'.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_201645155
Niemand zegt dat Pelosi moet worden opgeknoopt omdat iemand het met haar oneens is. Er wordt gezegd dat ze, na een veroordeling door een militair tribunaal, moet worden opgeknoopt voor hoogverraad. Een vergrijp waar de doodstraf op staat.

Grappig weer dat er steeds maar weer een groep users is dat niet in staat lijkt te zijn om ooit maar ook een punt te maken zonder het gebruik van drogredenen. Keer op keer blijkt weer dat conservatieven intelligentere en integere mensen zijn.
pi_201645156
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 12:36 schreef theguyver het volgende:

[..]
Pelosi die moest schuilen omdat een angry mob haar misschien wel wou opknopen.

Orangeman die verkondigde voorop te lopen zat thuis voor de buis en deed NIKS.

Het onderzoek hierna loopt nog steeds.
Dat onderzoek is voornamelijk uit politiek belang. Progressieve geesten doen namelijk niets liever dan alles en iedereen rechts van het politieke centrum op gelijke voet zetten met de idioten van 6 januari. De eerdere post van Koos is daar ook weer een mooi voorbeeld van. Vanuit dat perspectief heeft 6 januari een enorme ideologische waarde voor Links. Zij hebben hier een apocalyptische mythe omheen gecreëerd waarin zij zelf zijn gaan geloven.
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 12:49 schreef Basp1 het volgende:
Een normaal mens in de westerse wereld wilt een eerlijk proces gebaseerd op feiten. Blijkbaar zitten hier wat mensen die liever een taliban achtig regime willen zien waarbij zonder bewijzen barbaarse straffen tegen tegenstanders uitgevoerd worden. :X
Hihi, een "eerlijk" proces op basis van "feiten". Ik zie weer twee woorden die deel uitmaken van de bekende Newspeak. Zeker net zo "eerlijk" als het proces van Chauvin of het proces dat Kyle Rittenhouse nog te wachten staat. Nee, momenteel is er enkel sprake van proces op basis van emotie, tribalisme en ideologie. En Links heeft hierin de bepalende instituten flink naar hun hand weten te zetten.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_201645209
Het over newsspeak hebben en dan vrolijk elk bericht van trump die door ensiferum geplaatst wordt liken. De eerder benoemde amoraliteit van de rechtsen wordt goed in de praktijk gebracht. _O-
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 13:03:54 #83
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_201645246
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 11:27 schreef KoosVogels het volgende:

[..]
Je verkneukelt je om wat er zou gebeuren als Trump de volgende verkiezingen wint. Progressieven die door het lint gaan en de boel afbreken, etc.

Ondertussen is het Capitool bestormd door Trump-aanhangers, in een poging de benoeming van Biden te blokkeren. Trump en meer dan tweederde van de Republikeinse kiezers weigeren nog steeds te erkennen dat Biden de legitieme president is en lopen - zonder bewijs - hysterisch te schreeuwen dat er sprake is van grootschalige verkiezingsfraude.

Maar goed, je begrijpt natuurlijk best waar ik met mijn vorige post op doelde en waarom die wel degelijk aansluit op jouw bijdrage.
Het capitool is bestormd door idioten die ook bij BLM en Antifa aanwezig waren.

Het is een beetje een wanhopige poging om Trump aanhangers te framen als gewelddadig maar dat gaat hier niet op. We weten heel goed welke van de 2 zijden het meest gewelddadig, vijandig en verbitterd is.

Hetzelfde doen ze in Nederland trouwens. Massa's mensen protesteren tegen corona maatregelen en D66 zet de hele groep maar weg als extreem rechtse idioten en racisten. En als er 1 gek met een hakenkruis tussenstaat dan hebben ze een bewijs dat de hele groep nazi's zijn. Zo werkt dat bij hun.
pi_201646408
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 08:04 schreef mcmlxiv het volgende:
Goed om te zien dat onze Fok musketiers nog steeds vertrouwen hebben in de goede rechtvaardige uitkomst van het verkiezingsproces! En uitermate fijn om te weten dat het percentage spieren van LXnay overeenkomt met zijn IQ. Ik had dat altijd al gedacht, maar ja, zoiets zeg je niet he.

Gezien dit vertrouwen lijkt het mij wel waardevol om eens te vernemen wat in de inmiddels verschenen rapporten van de Maricopa County's audit dat vertrouwen rechtvaardigen. Ik heb de presentaties bekeken en de bijlagen doorgebladerd, maar ik zie het nog niet hoor. En dan is dit nog wel een audit door een Trump-aanhanger en virus-wappie.

De algemene conclusie: Biden heeft paar meer, Trump paar minder stemmen en wat gebazel over procedures, niet meer niet minder. Kortom, als zo'n club het al niet bij elkaar kan liegen in de county waar het meeste over te doen is, waarom dan nog steeds denken dat er fraude is gepleegd? Het is in dit geval echt jullie soort figuur wat de audit heeft uitgevoerd vrienden.
Er bestaat simpelweg niet genoeg bewijs in de wereld (meer) om die groep mensen er van te overtuigen dat er geen fraude is gepleegd.
Op woensdag 9 juni 2010 @ 09:07 schreef lezzer: Verder legt fruityloop uitstekend uit hoe het in het echte leven gaat.
pi_201646532
Voor de (globaal-)socialisten zijn showprocessen de natuurlijke standaard, en die wordt uiteraard weer op anderen geprojecteerd. Wederom een manifestatie van een verlept referentiekader en complete onwetendheid over de denkwijze van anderen. Wat het gelukkig wel is, is dat het wederom een bekentenis van hun eigen waarden is.
pi_201646565
Was er maar een denkwijze, daar heb ik je nog niet op kunnen betrappen.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
  Admin dinsdag 5 oktober 2021 @ 14:37:05 #87
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_201646718
Het gaat nergens meer over.
Persoonlijke aanvallen ja.

Jullie hebben tot vanavond de tijd de persoonlijke aanvallen te stoppen anders is het over en uit.
Jullie maken het erg duidelijk dat POL en COR onderwerpen niets in BNW te maken hebben.


Tot vanavond de tijd om het topic te redden, het is aan jullie.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_201647029
Nee hoor. Mijn posts zijn over het algemeen erg inhoudelijk en van een uitstekend niveau. Ik kom hier dan ook daadwerkelijk om over de nasleep van de Amerikaanse verkiezingen en gerelateerde zaken te posten. Niet om simpelweg vermeende misinformatie te bestrijden of antwoorden te eisen van andersdenkenden.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
pi_201647034
America's Elections Are Rigged (And Everybody Knows It)

The Arizona audit is just the latest example of how rotten our election system has become in recent years.


quote:
If you want to unravel the mysterious results of the 2020 election, you must begin by asking a simple question: why were 78 million American votes from 800 counties in 7 states sent overseas to be “handled” by a bankrupt Spanish company in Barcelona?

This was the question I found myself asking after Election Day in 2020. Someone had told me to check out a foreign company specializing in election technology called SCYTL. According to its website, the Department of Defense was one of their main customers. SCYTL’s website also bragged that it played a big part in our 2020 elections. Why would the DoD subcontract a Spanish company located in Barcelona to handle 78 million votes from 800 counties? For that matter, why was the Department of Defense involved in American elections at all?

Who was running our elections? I thought we were running our elections. Didn’t you? It took about three minutes on the Internet to figure out that SCYTL had gone bankrupt right before the 2020 election. It took another three minutes to learn that SCYTL set up a voting system in Switzerland that was abandoned after Swiss authorities launched a public code review in 2019 where researchers discovered errors in the source-code that would allow the system's operator to alter votes undetected. Does that sound familiar?

This was the first of many rabbit holes where a reporter could get lost for days. What was Scytl? Who owned it? Who operated it? The corporate media had no interest in these questions, and it wanted to obscure any answers. None of them wanted to do any investigation into why a bankrupt Spanish company was involved in our elections — but even the New York Times had to admit:

Scytl, which was started in Spain in 2001, does make software for local election officials, including some in the United States. In the 2020 election, it says, it provided four types of products to local authorities. One is a system that allows election officials to display results from their elections in a user-friendly format. Another product, “electronic ballot delivery,” helps local election officials deliver ballots to absentee voters.

Ah yes, there’s nothing suspicious about bankrupt Spanish firms being contracted by the Department of Defense to handle electronic ballots in the United States!

When we talk about our elections, we have to talk about "chain of custody." You would never allow our precious votes to be sent overseas to be counted in foreign countries by foreign companies if you cared about security. That would be the opposite of election security. And yet it’s true: a Spanish company called SCYTL “handled” 78 million US votes because it was subcontracted to do so by the Pentagon. When did the U.S. military tell you that it was in charge of your elections? Never. That’s all the proof of fraud that you need really.

The smaller frauds inevitably lead you to the bigger fraud. Why did the corporate media ignore the Chair of the Federal Election Commission when he announced that voter fraud was taking place right before our eyes? Why were election observers barred from entering vote counting stations? Why did the vote counting stop on Election Night in the swing states when President Trump was ahead by large margins? How could that happen in the middle of the night in six different states simultaneously? Why did America’s election officials have no plausible explanation for this unprecedented event?

You know the reason. You’re just not supposed to say it. A former CIA contractor was shocked that I was shocked and told me: “We haven’t had a fair election in this country since 2012. The electronic voting machines were never really certified since then too.” Really? It doesn’t take much digging to turn up dirt on our election system. Once you begin to look at our election companies, you realize the truth immediately: they're just shell companies. They routinely get "bought out" by private equity firms with shadowy boards after elections are held. You know: when the cards must be shuffled again. It's a trick.

That’s right: the entire US voting system is basically a labyrinth of shell companies designed to obscure who owns those machines. They are privately-owned and mostly unregulated and totally fake. That’s why nobody should need to be convinced about election fraud. You already know there's election fraud because the entire system is designed to disguise itself. There’s no earthly reason that election votes from 30 US states were processed (so far as I can tell) by a Canadian firm with software subcontracted from a Venezuelan firm and then handled by a Spanish firm before sending them back to the United States!

If you look at America’s election system from any angle, it looks rigged. Democrats know this and Democrat politicians have complained about it in public. (Here’s a great supercut of Democrats alerting the public that voting machines are vulnerable to hacking and should not be trusted!) Republicans know this too. The videos of voting machines “malfunctioning” are easy to find. How many electronic voting machines are illegally hooked up to the Internet? Notice that you cannot find a single government agency to give you an honest answer. What does that tell you?

Don’t we pay the American national security state at least a trillion dollars per year to handle this stuff? What are the chances that the CIA and the NSA and DHS are unaware that US election votes are being handled by foreign nationals in foreign countries? The answer to that question is: zero. Why would our vaunted intelligence agencies allow this situation to occur in the first place? Who exactly is hiding behind all these shell companies?

There’s a lot of questions that need a lot of answers before Americans can trust their election process again. Democrats don’t want Mitch McConnell and Paul Ryan in charge of our elections, and Republicans don’t want George Soros and Nancy Pelosi in charge either. The issue is bipartisan: we all want fair elections. Our republic is a fiction without them. Voters from both parties should come together to clean up the process because it’s plain to see: the 2020 election was the least secure election in American history.
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 14:58:43 #90
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201647171
Huilen dan.
pi_201647185
quote:
Dit zijn natuurlijk een aantal belangrijke vragen. Bij een gevoelige aangelegenheid zoals verkiezingen is het eigenlijk raar dat er zoveel onduidelijkheden en twijfelachtige punten zijn. En natuurlijk nog vreemder dat één partij (de Democraten) zelfs minder controle en toezicht willen in plaats van meer. Je lijkt op die manier bewust de legitimiteit van de verkiezingen verder in twijfel te willen trekken.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 15:00:43 #92
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201647213
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 14:59 schreef HowardRoark het volgende:

Je lijkt op die manier bewust de legitimiteit van de verkiezingen verder in twijfel te willen trekken.
Zoals trump bij voorbaat al deed?
Huilen dan.
pi_201647293
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 14:59 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Dit zijn natuurlijk een aantal belangrijke vragen. Bij een gevoelige aangelegenheid zoals verkiezingen is het eigenlijk raar dat er zoveel onduidelijkheden zijn. En natuurlijk nog vreemder dat één partij (de Democraten) zelfs minder controle en toezicht willen in plaats van meer. Je lijkt op die manier bewust de legitimiteit van de verkiezingen verder in twijfel te willen trekken.
Het systeem is zo ingericht dat er op grootschalige wijze kan worden gefraudeerd. En ook nog eens op meerdere manieren. Zo heb je enerzijds de onbetrouwbare (of betrouwbare als je wilt frauderen) stemmachines, die ongewenste stemmen kunnen veranderen richting de gewenste. Anderzijds heb je het gebrek aan identiteitscontroles, het vroege stemmen en grootschalig stemmen per post. Hier kun je gemakkelijk, zoals we in meerdere staten hebben gezien, het correcte aantal stembiljetten zelfs na het sluiten van de stembussen injecteren.

Het is moeilijk om voor te stellen dat iemand zo naïef kan zijn om te denken dat al deze gaten in de veiligheid en integriteit niet zullen worden misbruikt(/gebruikt) door fraudeurs. Dat ondanks al deze gebreken de verkiezingen eerlijk en integer verlopen. Dat is onmogelijk als het om biljoenen aan belangen gaat.
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 15:05:52 #94
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201647307
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 15:05 schreef QuidProJoe het volgende:

[..]
Het systeem is zo ingericht dat er op grootschalige wijze kan worden gefraudeerd.
Wie heeft dat zo ingericht? En waarom heeft Trump met z'n kornuiten daar niks aan gedaan?
Huilen dan.
pi_201647323
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 15:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Weten we al welk serverpark die Amerikaanse mariniers daar zijn binnengevallen en welke verdachte bitjes ze meegenomen hebben?
Nou ja, kosmische deeltjes zouden toch effect kunnen hebben, zag daarover dit filmpje van Veritasium een paar weken terug, om het toch maar on topic bij verkiezingen en resultaten te houden;


Dus als de blauwen Linksen strategisch wat deeltjes rond strooien.. nou... dan toch?
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
pi_201647324
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 15:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Zoals trump bij voorbaat al deed?
Dat begon in 2016 .. 'Russia stole the election' 'Russian interference'

Het benadrukt in elk geval dat er van beide kanten er weinig vertrouwen is in het systeem tenzij men wint. Vanuit dat perspectief is het ook vreemd dat audits als discutabel worden beschouwd. En dat er in 2016 grootschalig onderzoek kwam, waar in 2020 alles eigenlijk meteen werd weggelachen en afgedaan als vermeende complottheorieën.
'I moved to Peru and shaved half my head and wrote for Teen Vogue. If I can come back from the depths of leftism, trust me, anyone can.' - Gina Florio
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 15:09:27 #97
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201647361
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 15:07 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Dat begon in 2016 .. 'Russia stole the election' 'Russian interference'

Het benadrukt in elk geval dat er van beide kanten er weinig vertrouwen is in het systeem tenzij men wint. Vanuit dat perspectief is het ook vreemd dat audits als discutabel worden beschouwd. En dat er in 2016 grootschalig onderzoek kwam, waar in 2020 alles eigenlijk meteen werd weggelachen en afgedaan als vermeende complottheorieën.
Niet ale audits worden als discutabel beschouwd; louter de audits door schimmige en amateuristische bedrijfjes die zichzelf bijvoorbeeld cyber ninja's noemen.

Niemand is een tegenstander van een degelijk audit.
Huilen dan.
pi_201647439
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 15:07 schreef HowardRoark het volgende:

[..]
Dat begon in 2016 .. 'Russia stole the election' 'Russian interference'

Het benadrukt in elk geval dat er van beide kanten er weinig vertrouwen is in het systeem tenzij men wint. Vanuit dat perspectief is het ook vreemd dat audits als discutabel worden beschouwd. En dat er in 2016 grootschalig onderzoek kwam, waar in 2020 alles eigenlijk meteen werd weggelachen en afgedaan als vermeende complottheorieën.
De grote vraag is dan ook wat er daadwerkelijk in 2016 gebeurde. "Sorry to keep you waiting. Complicated business, complicated business." Wellicht werd er ingegrepen om de geplande (extra stemfraude) van de Democraten te voorkomen om President Trump zijn terechte en welverdiende overwinning toe te kennen? Dat de fraude van de Democraten (en uniparty-Republikeinen) binnen de stemmachines onvoldoende was? De overwinning van Clinton was immers nagenoeg zeker, de sfeer zat er goed in.

En kijk dan naar de merkwaardige 2018 midterms, en de Executive Orders van President Trump die daaruit volgden. Het lijkt er op dat er een val is gezet voor 2020. De vraag is alleen of die heeft gewerkt en hoe het resultaat te zien is, vooral op de korte termijn. Het meest duidelijke gevolg van de gestolen verkiezing van 2020 is vooralsnog dat de Democraten ongekende schade wordt toegedaan. Wellicht verwachtten ze niet dat ze er daadwerkelijk met de buit vandoor konden gaan? Als er op de achtergrond dingen gebeuren, en tegelijkertijd een groot deel van de bevolking Ontwaakt, is dit de manier om het te doen. Je kan mensen iets laten zien of horen, maar tot ze het voelen zal het vaak niet doordringen.
pi_201647581
De oerconservatieve strijders alhier zouden Don Quichot eens moeten lezen, het zou kunnen helpen.
pi_201647758
Weet niet of dit de juiste topic is, gaat over de whistle blower van facebook oa over 6 januari
https://www.bbc.com/news/technology-58784615
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')