abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 12 oktober 2021 @ 21:12:28 #151
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201734711
Jeroen Wollaars wint Sonja Barend Award _O_

Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars is de winnaar van de Sonja Barend Award, de prijs voor het beste televisie-interview. Wollaars wint de prijs voor een vraaggesprek met CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra, in de verkiezingsserie van Nieuwsuur.

De prijs, een initiatief van de VARAgids, werd vanavond in het tv-programma Khalid & Sophie uitgereikt door Sonja Barend zelf. "Je bent de winnaar van de jury, maar je bent ook mijn winnaar", sprak Barend, die het gesprek met Hoekstra een "uitzonderlijk goed interview" noemde. "Aan het gesprek kon je heel goed zien dat het zó verschrikkelijk goed was voorbereid. Jullie wisten alles, hadden alles doorgenomen, alle mogelijkheden bekeken. Dat leidde tot een heel streng, maar heel ontspannen gesprek."

quote:
De lijsttrekkersgesprekken waren inderdaad tot in de puntjes voorbereid, zegt Wollaars. "Zo deed collega Nynke de Zoeten net alsof ze Hoekstra was. Zo van: als hij dit zegt, moet jij dit zeggen. We hadden een lange lijst met input waar we maanden mee bezig zijn geweest."
_O_

https://nos.nl/nieuwsuur/(...)t-sonja-barend-award

Wopke met zijn eigen wapens onderuit halen _O_ _O_ _O_
Dit sujet kan niet genoeg in het openbaar vernederd worden ;)
  Jaap van Dissel-award 2022 vrijdag 22 oktober 2021 @ 16:51:14 #152
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_201862707
quote:
Europees Parlement haalt uit naar Hoekstra wegens belastingontduiking

Het Europees Parlement (EP) stemde donderdag in met een resolutie die ertoe oproept meer maatregelen te nemen tegen belastingontduiking en witwassen van geld. Die kwam er naar aanleiding van de Pandora Papers. Het EP benadrukt dat politici die in de Pandora Papers worden genoemd, onder wie demissionair minister Wopke Hoekstra (Financiën), verantwoordelijk gehouden moeten worden voor hun daden.

De resolutie noemt naast Hoekstra, die tussen 2009 en 2017 een belang had in een brievenbusfirma op de Britse Maagdeneilanden, ook onder anderen de Tsjechische premier Andrej Babis, president Nicos Anastasiasdes van Cyprus en de voormalige Britse premier Tony Blair.

In de resolutie vraagt het EP de autoriteiten in de desbetreffende landen om "passende onderzoeken in te stellen naar illegale handelingen". "Deze politici moeten verantwoordelijk gehouden worden en het Parlement is er verontwaardigd over dat Europese toppolitici betrokken waren bij louche zaken zoals belastingontwijking", schrijft het EP in een persbericht.

Los daarvan wil het EP dat EU-landen grondig onderzoek naar iedere inwoner die genoemd wordt in de rapporten over belastingontduiking en dat de Europese Commissie en lidstaten beter speuren naar mensen die baat hebben bij brievenbusfirma's.

Ook moet de huidige zwarte lijst met belastingparadijzen uitgebreid worden. "De Britse Maagdeneilanden staan er bijvoorbeeld niet op, terwijl twee derde van de lege vennootschappen in de Pandora Papers daar gevestigd is", klinkt het.

Begin deze maand lekten de zogenoemde Pandora Papers uit. In die gelekte documenten werd de verborgen rijkdom van heel wat wereldleiders, politici en miljardairs blootgelegd. Op de lijst stonden zo'n 35 huidige en voormalige wereldleiders.

https://www.nu.nl/economi(...)stingontduiking.html
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 17:39:22 #153
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201863081
quote:
16s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 16:51 schreef Starhopper het volgende:
Alles is geoorloofd om dit sujet door de stront te halen zolang het binnen de wet ligt :7
Nu zelfs in Europa draai om zijn oren _O_ ^O^
Net zo lang doorgaan totdat hij jankend om zijn moeder roept en weg loopt *O*
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 17:44:31 #154
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201863124
Minister Hoekstra mikpunt bij oproep EP tot actie tegen brievenbusfirma's *O*

Het Europees Parlement eist meer inspanning tegen brievenbusfirma's, witwassen en belastingparadijzen naar aanleiding van de onthullingen in de Pandora Papers. Bij een breed aangenomen resolutie kreeg ook minister van Financiën Wopke Hoekstra er nadrukkelijk van langs.

In de resolutie die oproept tot een grondig onderzoek naar wanpraktijken binnen de EU werd Hoekstra donderdag samen met onder anderen de Tsjechische premier Babis, de voormalig Britse premier Blair en president Anastasiades van Cyprus uitgelicht als voorbeeld hoe het niet moet.

'Schijn tegen'
Het Europarlement zegt het te betreuren dat deze politici vanwege offshoretransacties voorkomen in de Pandora Papers en wil dat de autoriteiten van betrokken lidstaten 'passende onderzoeken instellen naar illegale handelingen'. Om belangenverstrengeling te voorkomen eist het EP dat zulke financiële belangen voortaan openbaar worden gemaakt.

"Te veel Europese politici duiken op in de Pandora Papers", zegt Europarlementariër Paul Tang (PvdA) die voorzitter is van de subcommissie belastingzaken. "Dat is slecht voor de reputatie van politici en de democratie. We roepen deze politici daarom op: maak je financiële belangen openbaar en wacht niet tot het volgende lek. Hoekstra heeft te laat melding gemaakt van zijn belang en heeft nu de schijn tegen. Dat moet je vermijden."

https://www.rtlnieuws.nl/(...)kstra-pandora-papers

Zo een sujet moet je direct afstand van nemen, wordt je alleen maar meer beschadigd van en stort je dieper in de ellende.
Wie garandeert ons dat er niet nog meer shit naar boven komt van dit sujet
:R en :W zsm
pi_201863205
Wat me ook opvalt. Hoekstra nam via, zijn werkgever McKinsey, deel aan een pensioen plan via Jersey, een belastingparadijs, omdat 'het eigenlijk niet anders kon'. Maar McKinsey wordt vaak genoeg ook ingehuurd door overheden, de EU etc. Zouden ze daar dan, zelf niet ook paal en perk aan moeten stellen? En ook eens kijken naar hoe werknemers van organisaties als de EU, VN (en dochterorganisaties) belasting over hun inkomen zouden moeten betalen. Vaak verdienen die ruim meer dan in vergelijkbare functies EN ze hoeven vaak geen inkomstenbelasting af te dragen omdat ze niet voor een land werken.
  vrijdag 22 oktober 2021 @ 18:13:30 #156
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_201863427
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 oktober 2021 17:54 schreef George_of_the_Jungle het volgende:
Wat me ook opvalt. Hoekstra nam via, zijn werkgever McKinsey, deel aan een pensioen plan via Jersey, een belastingparadijs, omdat 'het eigenlijk niet anders kon'. Maar McKinsey wordt vaak genoeg ook ingehuurd door overheden, de EU etc. Zouden ze daar dan, zelf niet ook paal en perk aan moeten stellen? …..
Ze kunnen geen eens afscheid nemen van een frauderende landsadvocaat :( :r
NWS / Oud-topman bij landsadvocaat Pels Rijcken sluisde miljoenen weg
Want de gevolgen voor dat kantoor zijn anders te groot :')
In en in verrot daar in Den Haag
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')