abonnement Unibet Coolblue
pi_201562924
quote:
6s.gif Op woensdag 29 september 2021 09:59 schreef Nielsch het volgende:
Ik vind dat je je een beetje aanstelt als het probleem echt is dat je je vrienden eens in de twee weekenden niet of minder ziet. Zelf ben ik ook diverse jaren alleenstaande vader geweest, maar ik had mijn kinderen in die tijd de helft van de tijd en niet eens in de twee weekenden. Ja dat was zeker hard werken (zeker op werkdagen waarop zij naar school moesten en ik naar kantoor) maar ik vond het altijd erg fijn om te doen en kreeg er veel voor terug van mijn dochters. Tijdens de dagen dat ze bij mij waren zag ik mijn vrienden inderdaad ook wat minder, maar dat vond ik totaal niet erg omdat ik genoeg energie kreeg van mijn dochters. Als ze dan weer naar hun moeder gingen was de focus weer compleet op mijn vrienden en leuke dingen zoals feestjes, festivals, sporten en naar de kroeg. Ik kijk nog altijd met veel plezier terug op die soms lastige maar vooral leuke tijd. Overigens, ook als de kinderen er waren kwamen er wel eens vrienden langs voor een bordspel of gewoon wat biertjes drinken. En één van mijn vriendinnen (kinderloos) vond het ook erg leuk om gratis op te passen zodat ik wat vaker kon sporten.
Ik denk dat je dit topic even beter moet lezen, want daar gaat t niet om ;)

quote:
6s.gif Op woensdag 29 september 2021 10:05 schreef Nielsch het volgende:

[..]
Misschien een tip voor alleenstaande ouders met een budget: koop een museumkaart voor jezelf en je dochter. Voor circa 100 euro kan je dan een jaar lang echt leuke plekken bezoeken zoals het Spoorwegmuseum, Nemo Science Center, Archeon, Openluchtmuseum Arnhem, Beeld & Geluid, Naturalis, Kasteel Haarzuilens, Maritiem Museum in Rotterdam, muZIEum in Nijmegen, Museum Speelklok in Utrecht en ga zo nog maar even door. Of kijk eens op bierenappelsap.nl want daar staan ook vaak leuke uitjes op die niet al te duur hoeven te zijn.

Ik snap dat het lastig is als je dochter bij jou in de buurt geen vriendinnetjes heeft omdat ze daar niet op een sportclub zit of naar school gaat maar dan zul je toch echt even andere activiteiten met haar moeten gaan ontplooien.
Check, heb ik, dank je wel. Maar ook hier gaat t niet om.

quote:
6s.gif Op woensdag 29 september 2021 10:13 schreef Nielsch het volgende:

[..]
Hiervoor zou je ook eens naar de huisarts kunnen gaan, die kan je eventueel doorverwijzen naar de psychische praktijkondersteuner. Dat is geen full blown psycholoog die jou zal gaan analyseren, maar wel iemand waarmee je kan praten over de dingen die ervoor zorgen dat je wat minder in je vel zit. Ik heb dat ook wel eens gedaan (werk/stress gerelateerde zaken) en had een goede klik met haar waardoor het me erg heeft geholpen.
Ik heb al eens enige tijd bij de psycholoog gelopen toen ik overspannen thuis zat. Die heeft me inderdaad toen goed geholpen. Waar het nu echter om gaat is dat ik het fijn zou vinden om ervaringen uit te wisselen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten.

quote:
0s.gif Op woensdag 29 september 2021 10:32 schreef --HOOLIE-- het volgende:

[..]
Kun je niet iets van 4x9 gaan werken, zodat je een dag per week extra vrij bent??
Dat kan, maar op werkdagen gaat zij naar school en bijna elke dag heeft ze in de middag ook wat. Daarbij is het een erg drukke weg die kant op waardoor de reistijd doordeweeks erg lang is.
pi_201564706
Als het puur om te sparren is, en je hebt niemand in je omgeving om dat mee te doen: kijk eens in het topic 'Van kleuter tot puber' in dit subforum. Je vindt er misschien niet zoveel alleenstaande vaders, maar genoeg ouders om even te ventileren of advies te vragen :). Als de relatie met de moeder van je dochter gecompliceerd is, snap ik wel dat je daar behoefte aan hebt.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_201566739
dan toch maar nieuwe vrienden met kinderen zoeken TS!
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')