abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_201539716
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:09 schreef alpeko het volgende:

[..]
Bovendien ook nog eens inconsistent beleid. Kaag riep eerder dit jaar toch evengoed in het openbaar dat de avondklok er nu echt af moest. Dat was er toch ook eentje van het kabinet. Grapperhaus moest perse binnenboord gehouden worden terwijl diens uitglijder toch echt van een andere orde was dan die van Mona. Hier spelen hele andere zaken een rol helaas.
Denk dat het hier echt gaat om dat 2G-verhaal en wellicht de 'tijdelijkheid' van de coronapas en het 'beperkt' inzetten in de sectoren waar het nu voor geldt. Dat dat intern toch ietsje anders ligt dan wat naar buiten wordt gebracht.
  maandag 27 september 2021 @ 13:17:53 #177
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_201539734
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 12:54 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Erg jammer. @:Lenny_Leonard
Erg jammer
  maandag 27 september 2021 @ 13:20:26 #178
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_201539766
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 12:02 schreef Johannes788 het volgende:

[..]
[ link | afbeelding ]
Goedverhaal, mooi beschreven.

Maar dan nog snap ik de kamikaze niet die ze gepleegd heeft. Ze had direct de eer aan zichzelf moeten houden als kabinetslid, in plaats van de vreemde omweg via de Telegraaf om daarna, volkomen terecht, ontslagen te worden.

En dat ze haar kamerzetel opgeeft snap ik eigenlijk ook niet. Wat is haar doel, dat de CDA-fractie als applausmachine voor Hugo de Jonge blijft fungeren? Dat kan toch niet?
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  maandag 27 september 2021 @ 13:26:00 #179
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_201539814
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 09:19 schreef Qarrad het volgende:

[..]
Eh volgens mijn werkt dat niet zo.
Hoe dan wel, volgens jou ? Goed om te kijken waar we elkaar op inzicht kunnen aanvullen.
quote:
[..]
Oh zoals elke ziekte?
Yep, ziek worden is niet erg, niet herstellen en gevolgen krijgen zijn vervelend.
quote:
[..]
98% heeft geen last van de gevolgen van de oorzaak. Helder.
[..]
Het vaccin heeft een tijdmachine?
Nee, maar wel ons afweersysteem dat verslaafd raakt aan vaccins en zelf voortaan "dus" minder reactie op ziekteverwekkers zal geven.
Vwb die 98% ondervindt weinig tot geen last van een infectie omdat ze de oorzaak die leidt tot gevolgen (orgaanuitval vanwege zuurstofgebrek) niet hebben en/of daarnaast het virus goed afweren (of zelfs negeren dat het ze letterlijk niet ziek kan maken).
quote:
[..]
Het ene corona-virus is het andere niet, net zoals je herpes, herpes en herpes hebt.
Klopt, wat corona virussen gemeenschappelijk hebben is het specifieke SpikeEiwit in grote lijnen het virus ook als soort typeert. Hier dan ook het doel van (per "toeval" ontdekte) vaccinwerking. De reden ook dat de virusvarianten v.w.b. "vaccinwerking" weinig uitmaakt.
Dat er effect-verschillen zijn, is dat de ene virusvariant sneller of wat beter infecteert en/of minder overeenstemt met die Spike-Eiwit variant van het vaccin. Het blijft werken, maar iets minder goed.
quote:
[..]
Al de specifieke afweer komt voort uit algemene, willekeurige antistoffen en die wordt dan ook nog extra bestendigd.
Wat ik zeg. Opbouw van specifieke T-cel afweer komt voort uit witte bloedcellen vanuit het beenmerg die via de Thymus (zwezerik) willekeurig "veranderen" en dan rijpen tot lichaamseigen T-effectorcellen. T-cellen die wanneer ze door een infectie worden geactiveerd zich dan o.a. uitsplitsen in specifieke T-killercellen en langdurig onthouden als T-memorycellen.
Een volgende keer dat dan die infectie - op tal van ook ander eiwitkenmerken - zich voordoet, staat het specifieke afweerrecept (detect & destroy) klaar.

NB: Specifieke afweer hier bestaat normaal uit doden van cellen die voldoen aan een bepaald vertoond herkenningsprofiel (antigeen). Iets dat juist bij/door de SARS-Cov-2 versie wordt tegengewerkt.
De alternatieve hoofdverdediging van onze brede afweer, is lichaamscellen die geen "normale" reacties vertonen, ook worden opgemerkt en dan gedood door generieke (T/NK)killer-cellen. Op die wijze nuttig omdat een daarin woekerend virus, geen verdere kans om zich te vermenigvuldigen of dus te verspreiden.

Anders dan iemand zou denken, geeft het SpikeEiwit van SARS-Cov-2 niet het immuniteitssignaal om een (besmette) cel te doden. De bescherming van "Covid19 vaccins" is dat antilichamen het SpikeEiwit dat ontstaat op de celwand van besmette cellen wordt ingekapseld en zo het daarop uitgroeiende virus minder snel kans geeft zich aan andere (onbesmette) naastliggende lichaamscellen te hechten.
quote:
[..]
Ik heb het idee dat ik zit te lullen tegen een slecht ingestelde bot die een aantal jeuktermen plus een half woordenboek ingevoerd heeft gekregen met de opdracht om er maar wat van te maken.
Ik snap dat het ingewikkeld is en doe ook maar mijn best het te verwoorden.
Zelfs ingevoerde wetenschappers, in mijn omgeving die nog veel moeilijker praten, begrijpen feitelijk nog maar weinig van de totale interactie van onze afweer.

Samengevat: Covid19 vaccins laten SpikeEiwit groeien die resulteren in antilichamen om een eventuele virusinfectie te vertragen. Na een virusinfectie wordt pas andere (w.o. ook niet-) specifieke celafweer geactiveerd om "vage cellen" te herkennen en te doden om daarmee de virusinfectie in de kern op te ruimen.
Nog meer samengevat: Covid19 vaccins geven hersteltijd en voorkomen daarmee ziektegevolgen.

De adder in dit alles is de onbekendheid in welke mate het kunstmatig ingrijpen met een selectief werkend "vaccin", gewenningsgevolgen gaat geven die onze (lichaams)stabiliteit -en houdbaarheid van verworven afweermechanismes gaat aantasten. Dit risico, als toekomst, is natuurlijk minder belangrijk voor kwetsbare mensen die nu anders veel ernstiger infectiegevolgen (kunnen) krijgen.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
  maandag 27 september 2021 @ 13:27:36 #180
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_201539828
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 12:57 schreef Noek het volgende:
"Ze had alleen niet op deze manier te werk moeten gaan.."
Mooi dat ze dat zelf uitmaakt. Prima afgehandeld zo. Duidelijk en weinig op in te brengen.
Absoluut

Goede brief, prima gehandeld, in alle opzichten _O_
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 27 september 2021 @ 13:32:09 #181
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_201539865
quote:
Dank u Ollemans!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_201539867
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:20 schreef Janneke141 het volgende:

[..]
Goedverhaal, mooi beschreven.

Maar dan nog snap ik de kamikaze niet die ze gepleegd heeft. Ze had direct de eer aan zichzelf moeten houden als kabinetslid, in plaats van de vreemde omweg via de Telegraaf om daarna, volkomen terecht, ontslagen te worden.

En dat ze haar kamerzetel opgeeft snap ik eigenlijk ook niet. Wat is haar doel, dat de CDA-fractie als applausmachine voor Hugo de Jonge blijft fungeren? Dat kan toch niet?
Ze wil het CDA niet beschadigen vanuit haar voorliefde voor het christen-democratisch gedachtegoed. Maar het CDA heeft daar nu ongeveer net zoveel mee te maken als een lul met een drumstel. Het is zo moeilijk voor mensen om het gedachtegoed los te trekken van de partij die daar al lang niks meer mee te maken heeft. Zoals die vrouw van Omtzigt die gewoon lid blijft. :')

Je zou zo graag willen dat dit soort mensen hun opstandige gedrag ook consequent door zouden trekken. Neem die zetel in, ga de strijd aan, stem tegen alles wat ingaat tegen die normen en waarden die je in die brief noemt. Doe in de Kamer een boekje open over wat de strategie voor 'leven met corona' nu volgens het demissionaire kabinet inhoudt en in hoeverre dat klopt met wat er in het openbaar wordt verkondigd. Fuck de formatie, laat de kiezer desnoods maar opnieuw naar de stembus gaan met die kennis. Maar met dit soort mensen blijft het bij de mooie gebaren.
pi_201539895
quote:
7s.gif Op maandag 27 september 2021 12:53 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]
Goede brief. Goed verwoord.
[..]
Maar waarom precies? Omdat ze een mening heeft die afwijkt van het plaatje dat de overheid wil schetsen? Er zijn de afgelopen maanden wel meer ministers geweest die de media opzochten. Op consistente basis deden OMT leden dat ook. Niet deel van het kabinet uiteraard, maar in deze crisis waren het OMT en de overheid nogal verweven met elkaar. Zouden die dan ook niet allemaal af moeten treden of geldt dat alleen voor de ministers die een afwijkende mening hebben en die durven te uiten? Naar mijn mening zijn er ministers geweest die klaarblijkelijke fouten hebben gemaakt maar gewoon rustig door mochten gaan. En nu iemand die één keer roept dat ze het er niet mee eens is en dan moet ze meteen weg. Voelt een beetje als censuur daar bij de regering. Deel onze mening of anders..
Omdat dat de manier is waarop het in de politiek werkt.
Heel leuk om dit stoer en goed en weet ik wat te vinden, maar feit is dat ze kon weten dat op deze manier te werk gaan tot aftreden zou leiden, al dan niet gedwongen. Dus was de geeigende manier, passend bij de functie, om deze brief in de kamer voor te lezen en haar aftreden aan te kondigen omdat ze het niet verenigbaar vond met hoe ze er over dacht. Hoezo dacht ze dat ze als staatssecretaris dit kon zeggen tegen de Telegraaf om dan vervolgens gewoon lekker verder te gaan met haar functie? Daar is dan toch geen basis meer voor?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  maandag 27 september 2021 @ 13:42:46 #184
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_201539978
Ik krijg de indruk dat die Mona niet zo snugger is.
  maandag 27 september 2021 @ 13:42:58 #185
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_201539983
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:35 schreef miss_sly het volgende:

[..]
Omdat dat de manier is waarop het in de politiek werkt.
Heel leuk om dit stoer en goed en weet ik wat te vinden, maar feit is dat ze kon weten dat op deze manier te werk gaan tot aftreden zou leiden, al dan niet gedwongen. Dus was de geeigende manier, passend bij de functie, om deze brief in de kamer voor te lezen en haar aftreden aan te kondigen omdat ze het niet verenigbaar vond met hoe ze er over dacht. Hoezo dacht ze dat ze als staatssecretaris dit kon zeggen tegen de Telegraaf om dan vervolgens gewoon lekker verder te gaan met haar functie? Daar is dan toch geen basis meer voor?
Want er zijn nooit eerder ministers of betrokkenen geweest die de media opzochten om hun ongenoegen te uiten?
Moesten die ook allemaal aftreden? Werden die ook ontslagen?

Maar ik snap sowieso niet zo goed waarom iedereen in het kabinet een zelfde mening moet hebben.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_201539994
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:42 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]
Want er zijn nooit eerder ministers of betrokkenen geweest die de media opzochten om hun ongenoegen te uiten?
Moesten die ook allemaal aftreden? Werden die ook ontslagen?

Maar ik snap sowieso niet zo goed waarom iedereen in het kabinet een zelfde mening moet hebben.
En waarom iemand die afgesproken cojonaregels actief aan z'n laars lapt wel mag blijven zitten.
  maandag 27 september 2021 @ 13:44:04 #187
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_201540002
quote:
3s.gif Op maandag 27 september 2021 13:26 schreef Vallon het volgende:

[..]
Hoe dan wel, volgens jou ? Goed om te kijken waar we elkaar op inzicht kunnen aanvullen.
[..]
Yep, ziek worden is niet erg, niet herstellen en gevolgen krijgen zijn vervelend.
[..]
Nee, maar wel ons afweersysteem dat verslaafd raakt aan vaccins en zelf voortaan "dus" minder reactie op ziekteverwekkers zal geven.
Vwb die 98% ondervindt weinig tot geen last van een infectie omdat ze de oorzaak die leidt tot gevolgen (orgaanuitval vanwege zuurstofgebrek) niet hebben en/of daarnaast het virus goed afweren (of zelfs negeren dat het ze letterlijk niet ziek kan maken).
[..]
Klopt, wat corona virussen gemeenschappelijk hebben is het specifieke SpikeEiwit in grote lijnen het virus ook als soort typeert. Hier dan ook het doel van (per "toeval" ontdekte) vaccinwerking. De reden ook dat de virusvarianten v.w.b. "vaccinwerking" weinig uitmaakt.
Dat er effect-verschillen zijn, is dat de ene virusvariant sneller of wat beter infecteert en/of minder overeenstemt met die Spike-Eiwit variant van het vaccin. Het blijft werken, maar iets minder goed.
[..]
Wat ik zeg. Opbouw van specifieke T-cel afweer komt voort uit witte bloedcellen vanuit het beenmerg die via de Thymus (zwezerik) willekeurig "veranderen" en dan rijpen tot lichaamseigen T-effectorcellen. T-cellen die wanneer ze door een infectie worden geactiveerd zich dan o.a. uitsplitsen in specifieke T-killercellen en langdurig onthouden als T-memorycellen.
Een volgende keer dat dan die infectie - op tal van ook ander eiwitkenmerken - zich voordoet, staat het specifieke afweerrecept (detect & destroy) klaar.

NB: Specifieke afweer hier bestaat normaal uit doden van cellen die voldoen aan een bepaald vertoond herkenningsprofiel (antigeen). Iets dat juist bij/door de SARS-Cov-2 versie wordt tegengewerkt.
De alternatieve hoofdverdediging van onze brede afweer, is lichaamscellen die geen "normale" reacties vertonen, ook worden opgemerkt en dan gedood door generieke (T/NK)killer-cellen. Op die wijze nuttig omdat een daarin woekerend virus, geen verdere kans om zich te vermenigvuldigen of dus te verspreiden.

Anders dan iemand zou denken, geeft het SpikeEiwit van SARS-Cov-2 niet het immuniteitssignaal om een (besmette) cel te doden. De bescherming van "Covid19 vaccins" is dat antilichamen het SpikeEiwit dat ontstaat op de celwand van besmette cellen wordt ingekapseld en zo het daarop uitgroeiende virus minder snel kans geeft zich aan andere (onbesmette) naastliggende lichaamscellen te hechten.
[..]
Ik snap dat het ingewikkeld is en doe ook maar mijn best het te verwoorden.
Zelfs ingevoerde wetenschappers, in mijn omgeving die nog veel moeilijker praten, begrijpen feitelijk nog maar weinig van de totale interactie van onze afweer.

Samengevat: Covid19 vaccins laten SpikeEiwit groeien die resulteren in antilichamen om een eventuele virusinfectie te vertragen. Na een virusinfectie wordt pas andere (w.o. ook niet-) specifieke celafweer geactiveerd om "vage cellen" te herkennen en te doden om daarmee de virusinfectie in de kern op te ruimen.
Nog meer samengevat: Covid19 vaccins geven hersteltijd en voorkomen daarmee ziektegevolgen.

De adder in dit alles is de onbekendheid in welke mate het kunstmatig ingrijpen met een selectief werkend "vaccin", gewenningsgevolgen gaat geven die onze (lichaams)stabiliteit -en houdbaarheid van verworven afweermechanismes gaat aantasten. Dit risico, als toekomst, is natuurlijk minder belangrijk voor kwetsbare mensen die nu anders veel ernstiger infectiegevolgen (kunnen) krijgen.
Weet je wat het is joh? Het kwam ook naar voren in de artikelen die hier eerder vanochtend zijn gepost: het heeft geen zin om inhoudelijk in discussie te gaan. Al de feiten van de wereld gaan jouw beeld niet veranderen. In jouw beleving is het zo dat je verslaafd kunt raken aan vaccins, dat antilichamen virussen inkapselen en zijn werkwoorden opvullertjes.

Niet alleen persoonlijk op jou gericht, maar het draait er uiteindelijk op uit dat mensen zoals ik het opgeven en mensen zoals jij dan merken steeds minder weerwoord te krijgen en dit denk ik ervaren als validatie van het gelijk.

Dat is denk ik precies waarom complottheorieën en fake news op het internet zo zijn gaan woekeren: het is niet gebaseerd op feiten, het geloof erin ook niet en het is veroordeeld tot plekken waar die feiten niet ter zake doen, daar is er helemaal geen controle of terughoudendheid meer waardoor deze denkwijzen per definitie veroordeeld zijn tot de marge.

Vervolgens gebeurt er iets waardoor deze manieren van denken het licht in worden gesleurd en getoetst worden aan de realiteit, zoals een pandemie, waarna er moord en brand geschreeuwd wordt dat mensen gemarginaliseerd worden. Niet door het wezen van de complotdenkers zelf, nee het is de overheid.
pi_201540003
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:42 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]
Want er zijn nooit eerder ministers of betrokkenen geweest die de media opzochten om hun ongenoegen te uiten?
Moesten die ook allemaal aftreden? Werden die ook ontslagen?

Maar ik snap sowieso niet zo goed waarom iedereen in het kabinet een zelfde mening moet hebben.
Vergeet niet dat ze ook nog eens Tweede Kamerlid was.
pi_201540013
quote:
Bedankt voor je inzet!
wegmetdetestwet.nl / wegmetdetestmaatschappij.nl voor een gratis subdomain DM me.
  maandag 27 september 2021 @ 13:47:57 #190
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_201540054
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:42 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Want er zijn nooit eerder ministers of betrokkenen geweest die de media opzochten om hun ongenoegen te uiten?
In principe niet, nee. Niet over het kabinetsbeleid.

quote:
Maar ik snap sowieso niet zo goed waarom iedereen in het kabinet een zelfde mening moet hebben.
Ze hoeven niet dezelfde mening te hebben, ze moeten alleen naar buiten toe dezelfde mening uitstralen. Er is in principe een beleid waar het hele kabinet achter dient te staan. Als de ene minister dit zegt en de andere dat, weet de burger ook niet meer naar wie ze moeten luisteren en wat de regels nou zijn.
  maandag 27 september 2021 @ 13:48:33 #191
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_201540060
quote:
2s.gif Op maandag 27 september 2021 13:47 schreef Tijn het volgende:

Ze hoeven niet dezelfde mening te hebben, ze moeten alleen naar buiten toe dezelfde mening uitstralen. Er is in principe een beleid waar het hele kabinet achter dient te staan. Als de ene minister dit zegt en de andere dat, weet de burger ook niet meer naar wie ze moeten luisteren en wat de regels nou zijn.
Deed het OMT dat ook maar.
Zuiger van het FOK!-OMT
  maandag 27 september 2021 @ 13:48:56 #192
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_201540063
quote:
0s.gif Op zondag 26 september 2021 23:05 schreef trein2000 het volgende:
[ twitter ]
Om witheet van te worden. Al dat gedweep met kwetsbaren beschermen en opkomen voor de zwakkeren is gelul van een dronken aardbei als we in het ontwikkelde geciviliseerde Nederland niet in staat zijn een oplossing te creëren voor dit soort mensen.

En kom nou niet aan met dat dat onmogelijk is, want dat is het niet.
Nee, ik vind ook dat hier maatwerk bij mogelijk moet zijn. Mensen die echt niet gevaccineerd en getest kunnen worden, dat is zo'n klein gedeelte, daar kun je geen beleid op maken en dus is maatwerk nodig. Helemaal als je je beseft dat deze mensen sowieso al ernstig beperkt zijn in hun contacten en minimaal risico vormen en lopen daardoor.

Na het zwemmen en op je verjaardag uit eten, samen met je ouders, als dat al niet meer kan voor zo'n jongen.
pi_201540074
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:48 schreef Qarrad het volgende:

[..]
Nee, ik vind ook dat hier maatwerk bij mogelijk moet zijn. Mensen die echt niet gevaccineerd en getest kunnen worden, dat is zo'n klein gedeelte, daar kun je geen beleid op maken en dus is maatwerk nodig. Helemaal als je je beseft dat deze mensen sowieso al ernstig beperkt zijn in hun contacten en minimaal risico vormen en lopen daardoor.

Na het zwemmen en op je verjaardag uit eten, samen met je ouders, als dat al niet meer kan voor zo'n jongen.
Precies. Die groep kan je echt wel via een behandelend arts een verklaring laten afgeven.
wegmetdetestwet.nl / wegmetdetestmaatschappij.nl voor een gratis subdomain DM me.
pi_201540075
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:42 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]
Want er zijn nooit eerder ministers of betrokkenen geweest die de media opzochten om hun ongenoegen te uiten?
Moesten die ook allemaal aftreden? Werden die ook ontslagen?

Maar ik snap sowieso niet zo goed waarom iedereen in het kabinet een zelfde mening moet hebben.
Tot in hoeverre je in een kabinet als individu een eigen, afwijkende mening mag hebben - en vervolgens verkondigen - is denk ik behoorlijk grijs gebied.
Ik kan me in dit geval wel voorstellen dat haar collega's bepaald not amused waren.
In het artikel in de Telegraaf stond ze met haar kritiek op het toch al discutabele beleid behoorlijk de poten onder Hugo's stoel weg te zagen.
I'll give you something to do
pi_201540081
Ervaringen na 1e weekend CTB:

* Mijn voetbalclub doet er niet aan (vooralsnog), wel een pamflet met 'maatregelen' en verwachtingen voor mensen die binnen treden. Nu was het gister mooi weer en veel mensen dus buiten, eens zien in hoeverre dat gaat veranderen met de herfst in aantocht.
* Bij het Griekse restaurant keurig de QR gescand. Desondanks waren ze volgens mij vergeten dat de 1,5m er af en het dus stampdruk was. Een bezetting van 4 personen op een restaurant van 100 was geen goed plan.

So far, so good :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_201540083
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 12:09 schreef Vasilevski het volgende:

[..]
Interessant dat ze impliceert dat het kabinet werkt aan een 2G-regel waarbij het hele "Je kunt toch een testje halen" niet meer opgaat.
Told you so.

Iedereen ziet dat aankomen, net als die coronapas.

Maar als je dat zegt dan ben je een wappie.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  maandag 27 september 2021 @ 13:52:25 #197
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_201540090
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:48 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Deed het OMT dat ook maar.
De reden dat leden van het OMT wel naar de media kunnen stappen met hun mening is juist omdat zij geen beleid maken.
  maandag 27 september 2021 @ 13:52:55 #198
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_201540094
quote:
2s.gif Op maandag 27 september 2021 13:52 schreef Tijn het volgende:

[..]
De reden dat leden van het OMT wel naar de media kunnen stappen met hun mening is juist omdat zij geen beleid maken.
Dat snap ik zelf ook wel
Zuiger van het FOK!-OMT
  maandag 27 september 2021 @ 13:53:11 #199
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_201540097
quote:
10s.gif Op maandag 27 september 2021 13:52 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Dat snap ik zelf ook wel
Nou, wat zit je dan te zeuren B-)
pi_201540099
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 13:51 schreef Jor_Dii het volgende:
Ervaringen na 1e weekend CTB:

* Mijn voetbalclub doet er niet aan (vooralsnog), wel een pamflet met 'maatregelen' en verwachtingen voor mensen die binnen treden. Nu was het gister mooi weer en veel mensen dus buiten, eens zien in hoeverre dat gaat veranderen met de herfst in aantocht.
* Bij het Griekse restaurant keurig de QR gescand. Desondanks waren ze volgens mij vergeten dat de 1,5m er af en het dus stampdruk was. Een bezetting van 4 personen op een restaurant van 100 was geen goed plan.

So far, so good :)
Dus 'so far, so good' betekent scannen op de plekken waar jij dat prima vindt en niet scannen waar je dat liever niet hebt?
I'll give you something to do
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')