Millionaire’s shortbread wil ik ook eens keer makenquote:Op donderdag 23 september 2021 12:13 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Een Medovnik honingtaart.
https://www.bakkenderwijs(...)-honingtaart-recept/
Ik heb alleen geen idee hoe zoet het is, dus zal ik voor alle zekerheid ook een back-up taart maken. Dat wordt waarschijnlijk Millionaire’s shortbread. Dat zal sowieso wel lukken
Te dun als in te weinig gerezen? Dan zou meer bakpoeder moeten helpen Te geel is dan weer wat lastiger te verklaren, tenzij je bijvoorbeeld custard hebt gebruikt in plaats van meelquote:
Wel extra springvorm kopen voor de back-up taartquote:Op donderdag 23 september 2021 12:18 schreef Arizona het volgende:
[..]
Was hij dan te dun, of aangebrand?
Appelnotentaart is anders wel een prima alternatief
Bakpoeder staat niet in het recept en geen custardpoeder gebruiktquote:Op donderdag 23 september 2021 12:21 schreef H_T het volgende:
[..]
Te dun als in te weinig gerezen? Dan zou meer bakpoeder moeten helpen Te geel is dan weer wat lastiger te verklaren, tenzij je bijvoorbeeld custard hebt gebruikt in plaats van meel
Het schijnt best machtig te zijn en ik ben helemaal geen goede taartenmaker, dus dit is wel een uitdaging. Leuk Ik weet alleen niet hoe laat ik moet beginnen als ik de taart morgenavond om 21.00 klaar moet hebben. De 8 lagen moeten allemaal afkoelen, geen idee hoelang dat duurt.quote:Op donderdag 23 september 2021 12:17 schreef Arizona het volgende:
[..]
Het lijkt me een machtige en zoete taart . Mocht ik van honing hebben gehouden dan zou ik erg nieuwsgierig zijn geweest naar de smaak .
Volgens mij is het best zacht hoor, op de chocolade na! Maar ja, voor nu is het misschien handiger om nog even te wachtenquote:Millionaire's shortbread moet ik ook nog steeds een keer maken, dat lijkt me heerlijk
Maar ik denk dat ik dat pas ga doen als mijn gebit weer wat op orde is
Als het niet genoeg rijst kan je het wel toevoegen natuurlijk, alleen weet je dat meestal te laat Staat er ook geen zelfrijzend bakmeel in het recept? Da's eigenlijk bloem met bakpoeder er al inquote:Op donderdag 23 september 2021 12:22 schreef ESF1Gamer het volgende:
[..]
Bakpoeder staat niet in het recept en geen custardpoeder gebruikt
Ik laat het wetenquote:Op donderdag 23 september 2021 12:19 schreef H_T het volgende:
[..]
150 gram honing en verder geen suiker, dus ik denk dat het met de zoetheid nog wel mee gaat vallen
Misschien ga ik cheaten en maak ik de makkelijkste versie: https://www.lekkerensimpel.com/caramel-shortcake/quote:Op donderdag 23 september 2021 12:19 schreef ESF1Gamer het volgende:
[..]
Millionaire’s shortbread wil ik ook eens keer maken
Alleen bloem & mazeina & suiker & eieren & vanillesuikerquote:Op donderdag 23 september 2021 12:27 schreef H_T het volgende:
[..]
Als het niet genoeg rijst kan je het wel toevoegen natuurlijk, alleen weet je dat meestal te laat Staat er ook geen zelfrijzend bakmeel in het recept? Da's eigenlijk bloem met bakpoeder er al in
Zo te zien zijn het vrij dunne laagjes, dus koelt het ook snel af En als je gewoon vroeg begint is de taart maar af, ook al had het misschien ook later wel gekund achteraf gezienquote:Op donderdag 23 september 2021 12:22 schreef BillDauterive het volgende:
[..]
Het schijnt best machtig te zijn en ik ben helemaal geen goede taartenmaker, dus dit is wel een uitdaging. Leuk Ik weet alleen niet hoe laat ik moet beginnen als ik de taart morgenavond om 21.00 klaar moet hebben. De 8 lagen moeten allemaal afkoelen, geen idee hoelang dat duurt.
[..]
Volgens mij is het best zacht hoor, op de chocolade na! Maar ja, voor nu is het misschien handiger om nog even te wachten
Dan komt de gelige kleur door de maizena en dat het zo plat is doordat er niet echt een rijsagent in zit Dan kan je het misschien nog wel omhoog krijgen door er lucht in te kloppen, maar dat staat vast ook niet in het recept danquote:Op donderdag 23 september 2021 12:27 schreef ESF1Gamer het volgende:
[..]
Alleen bloem & mazeina & suiker & eieren & vanillesuiker
Ja, dat eerste gokte ik ook en dat laatste is wel een gouden tipquote:Op donderdag 23 september 2021 12:28 schreef H_T het volgende:
[..]
Zo te zien zijn het vrij dunne laagjes, dus koelt het ook snel af En als je gewoon vroeg begint is de taart maar af, ook al had het misschien ook later wel gekund achteraf gezien
Van (relatief) veel ei kan het ook gelig worden. Ik herinner me een cake waarin ik per ongeluk XL eieren had gebruiktquote:Op donderdag 23 september 2021 12:31 schreef H_T het volgende:
[..]
Dan komt de gelige kleur door de maizena en dat het zo plat is doordat er niet echt een rijsagent in zit Dan kan je het misschien nog wel omhoog krijgen door er lucht in te kloppen, maar dat staat vast ook niet in het recept dan
Ik had Laura Bakkery recept gevolgd.quote:Op donderdag 23 september 2021 12:35 schreef Arizona het volgende:
[..]
Van (relatief) veel ei kan het ook gelig worden. Ik herinner me een cake waarin ik per ongeluk XL eieren had gebruikt
Maar een cake is toch meestal geel?quote:Op donderdag 23 september 2021 12:35 schreef Arizona het volgende:
[..]
Van (relatief) veel ei kan het ook gelig worden. Ik herinner me een cake waarin ik per ongeluk XL eieren had gebruikt
ken netquote:Op donderdag 23 september 2021 12:47 schreef Roger_Epiales het volgende:
Ik krijg honger van al die taartpraat hier.
En ik ben niet eens zo'n fan van taart (of zoetigheid in het algemeen)
Veel soorten wel, maar als je chocoladecake geel is is er wel wat geks aan de handquote:Op donderdag 23 september 2021 12:44 schreef Fred_B het volgende:
[..]
Maar een cake is toch meestal geel?
Mijn XL-eierencake was veel geler dan een normale cake Haast onsmakelijk geelquote:Op donderdag 23 september 2021 12:44 schreef Fred_B het volgende:
[..]
Maar een cake is toch meestal geel?
Dat ken inderdaad, het ken zelfs best ruim.quote:
Het klinkt eigenlijk zelfs net iets lekkerder Je kan nooit genoeg ei hebbenquote:Op donderdag 23 september 2021 12:54 schreef Arizona het volgende:
[..]
Mijn XL-eierencake was veel geler dan een normale cake Haast onsmakelijk geel
(Maar hij smaakte wel)
Is een cast op apparatuur wel een goed idee?quote:Op donderdag 23 september 2021 12:59 schreef H_T het volgende:
Recent ontdekt dat ik kan casten naar mijn KPN tv-kastje
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tenzij je Cast Away streamt.quote:Op donderdag 23 september 2021 13:05 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Is een cast op apparatuur wel een goed idee?
Lijkt mij dat al dat gips redelijk desastreus is, zeker in het begin als het nog vloeibaar is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |