abonnement Unibet Coolblue
pi_201464391
Christian Perronne MD,
PhD gekwalificeerd in interne geneeskunde en hoogleraar infectieuze en tropische ziekten aan de Universiteit van Versailles-St Quentin, Paris-Saclay, Frankrijk.
Sinds 1994 is hij hoofd van een afdeling geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Raymond Poincaré in Garches, groep Universitaire Ziekenhuizen van Parijs.
Hij had belangrijke verantwoordelijkheden binnen verschillende instellingen: het Pasteur-instituut in Parijs (vice-directeur van het nationale tuberculosereferentiecentrum), het Franse college van professoren van infectieuze en tropische ziekten (voorzitter), de Franse nationale technische adviesgroep van deskundigen op het gebied van immunisatie (voorzitter), Frans Geneesmiddelenbureau (voorzitter van verschillende werkgroepen die op feiten gebaseerde aanbevelingen doen), Hoge Raad voor Openbare Hygiëne in Frankrijk (voorzitter), Franse Hoge Raad voor Volksgezondheid (voorzitter van de Commissie voor overdraagbare ziekten), INSERM, Nationale Raad van Universiteiten (voorzitter voor infectieuze en tropische ziekten) en de Europese adviesgroep van deskundigen voor immunisatie bij de WHO (vice-voorzitter).
Hij was hoofdonderzoeker van verschillende grote klinische onderzoeken. Hij is auteur of co-auteur van meer dan 300 wetenschappelijke publicaties in peer-reviewed tijdschriften. Sinds 1994 is Christian Perronne betrokken bij de behandeling van chronische Lyme en aanverwante ziekten.
Hij leidt een coalitie van patiënten en artsen voor de herkenning van de chronische ziekte van Lyme en andere crypto-infecties in Frankrijk.
Hij is mede-oprichter en vice-voorzitter van de Franse Federatie tegen door teken overgedragen ziekten (FFMVT) en voorzitter van de wetenschappelijke raad. Nationale Raad van Universiteiten (voorzitter voor infectieuze en tropische ziekten), en de Europese Adviesgroep van deskundigen op het gebied van immunisatie bij de Wereldgezondheidsorganisatie (vice-voorzitter).

twitter


Perronne specializes in tropical pathologies and emerging infectious diseases. He was Chairman of the Specialized Committee on Communicable Diseases of the High Council of Public Health.

Confirming the rapidly deteriorating situation in Israel and the UK, the infectious disease expert stated: “Vaccinated people should be put in quarantine, and should be isolated from the society.”

He went on to say: “Unvaccinated people are not dangerous; vaccinated people are dangerous for others. It’s proven in Israel now – I’m in contact with many physicians in Israel – they’re having big problems, severe cases in the hospitals are among vaccinated people, and in UK also, you have the larger vaccination program and also there are problems.”
----------

Volledige video: https://m.activenews.ro/s(...)antina.-VIDEO-169421

De man heeft een indrukwekkende staat van dienst, is hij net als Nobelprijswinnaar virologie en immunologie en ontdekker HIV Luc Montagnier een misgeinformeerde, een gekkie? YOP

[ Bericht 0% gewijzigd door Za op 22-09-2021 03:34:37 ]
pi_201464498
Rare link, niet geklikt. Typisch weer zo'n wappiebericht: heeeeel veel info en zinnen nodig om iets duidelijk te maken waardoor je na twee regels al compleet de draad kwijt bent en het maar voor waarheid aanneemt. Prima, next.
U MAD?
pi_201464506
Vandaar dat ze al die quarantaine centra aan t bouwen zijn in de wereld.
Plaats hier uw advertentie
  woensdag 22 september 2021 @ 04:30:57 #4
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_201464520
quote:
"We know that over 90% of cases are in very elderly people. And we can treat them: we have treatments. There are hundreds of publications that show that early treatments work: there are hydroxychloroquine, azithromycin, ivermectin, zinc, vitamin D and so on - it works! There are publications!
ok.. :')
[..]
quote:
But, on the other hand, 'variants' are not very dangerous. All the 'variants', since last year, are less and less virulent. This is always the case for infectious diseases. In my hospital, in March-April 2020, the whole building was full of people with Covid-19: fifty patients. And the so-called 'second', 'third', 'fourth wave' were just very small waves, because the hospitals are no longer full.
En dat was omdat het vaccinatieprogramma goed op gang was gekomen.
pi_201464521
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:11 schreef de_boswachter het volgende:
Rare link, niet geklikt. Typisch weer zo'n wappiebericht: heeeeel veel info en zinnen nodig om iets duidelijk te maken waardoor je na twee regels al compleet de draad kwijt bent en het maar voor waarheid aanneemt. Prima, next.
Transcript interview met Professor Christian Perronne:

Christian Perronne : Hartelijk dank voor de uitnodiging. Ik ben professor Christian Perronne. Ik werk in een academisch ziekenhuis in de buurt van Parijs, met de Universiteit van Versailles. Ik was sinds eind 1994 hoofd van de afdeling infectieziekten, maar werd een paar maanden geleden ontslagen vanwege mijn openbare verklaringen. Ik breng onze regering in verlegenheid omdat ik voor verschillende regeringen heb gewerkt, zowel rechts als links, en vijftien jaar lang vele commissies heb voorgezeten, waaronder de Hoge Raad voor de Volksgezondheid, die de regering adviseert over volksgezondheidsbeleid en vaccinatiebeleid. Ik was ook vice-voorzitter van een expertgroep voor de Europese regio van de WHO.

Dus nam ik deel aan het beheer van verschillende epidemieën en pandemieën, met verschillende regeringen, en toen ik zag hoe de epidemie sinds februari-maart 2020 was beheerd, was ik verbaasd. Ik zag dat het helemaal te gek was. Daarom sprak ik in de media, maar nu word ik gecensureerd in de media.

Brian Gerrish : Dat brengt ons bij de kern van de zaak. Ik denk dat het belangrijk is dat we het publiek vertellen: ten eerste zijn jij noch Anne-Marie Yim anti-vaccins. Wil je ons iets meer vertellen over jouw standpunt hierover?

Christian Perronne : Ik ben niet tegen vaccins, want ik heb jarenlang het Franse vaccinbeleid geschreven. Maar het probleem is dat de producten die ze ‘vaccins’ voor Covid-19 noemen, niet echt vaccins zijn. Dat is mijn probleem.

Brian Gerrish : Kunnen we nog een stap verder gaan? Als het geen vaccins zijn, hoe zou je ze dan noemen?

Christian Perronne : Misschien genetische modifiers; Ik weet niet precies welke term wetenschappelijk geschikt is. Maar als je boodschapper-RNA injecteert om een ​​enorme hoeveelheid spike-eiwit te produceren, een fragment van het SARS-CoV-2-virus, kun je het proces niet beheersen. En het probleem is dat we in menselijke cellen weten dat RNA terug kan gaan naar DNA.

Normaal gesproken gaat het van DNA naar RNA - dit kan voor een algemeen publiek een beetje moeilijk te begrijpen zijn - maar het kan andersom gaan, omdat we in onze chromosomen, in ons genoom, genen in ons DNA hebben van retrovirussen, van dierlijke oorsprong eeuwen of millennia geleden, en deze kunnen coderen voor enzymen die omgekeerd kunnen coderen. Dus we weten het nu (het is officieel gepubliceerd), en nu vinden we in het menselijk genoom DNA-sequenties die overeenkomen met het RNA van het virus. Dit is het bewijs dat wat ik in december [2020] in een open brief zei dat het gevaarlijk was om deze producten te injecteren, nu wordt bevestigd. En alle regeringen gaan door! Voor mij is dit een grote fout.

Brian Gerrish : Professor Perronne, wat ik u zou willen vragen - en dit is voor een groter publiek, mensen die echt proberen hun leven te leiden en plotseling deze ongelooflijke gebeurtenissen hebben zien gebeuren - denk je dat het echt gebeurt ? Wat doen we om ons heen met betrekking tot Covid-19, pandemische claims en vervolgens het "vaccinatie" -programma?

Waarom zijn al deze speciale effecten aanwezig terwijl we - natuurlijk al vele, vele jaren - elke winter griep hebben en mensen sterven, maar er zijn zeker geen enorme tegenmaatregelen genomen? Wat denk je dat er gebeurt rond Covid-19 en het "vaccin"-programma, en waarom gebeurt het?

Christian Perronne : Ik denk dat je deze vraag aan politici moet stellen, want in de geschiedenis van de geneeskunde voor infectieziekten is het nog nooit voorgekomen dat een staat of politici de systematische vaccinatie van miljarden mensen op de planeet aanbevelen voor een ziekte waarvan het sterftecijfer hoog is nu 0,05%. Dat is een zeer laag sterftecijfer! En iedereen maakt zich zorgen dat er een nieuwe zogenaamde "Delta-variant" uit India komt, maar in feite zijn al deze varianten steeds minder virulent, en we weten nu dat [met] dit zogenaamde "vaccin", in de bevolking die massaal wordt ingeënt, ontstaan ​​bij deze mensen de varianten.

Dus ik begrijp niet waarom de politici en de verschillende autoriteiten in verschillende landen om massale inentingen vragen terwijl de ziekte zo mild is. En we weten dat in meer dan 90% van de gevallen zeer oude mensen betrokken zijn. En we kunnen ze behandelen: we hebben behandelingen. Er zijn honderden publicaties die aantonen dat vroege behandelingen werken: er is hydroxychloroquine, azithromycine, ivermectine, zink, vitamine D, enzovoort - het werkt! Er zijn publicaties!

Dus al deze producten, deze zogenaamde "vaccins", zijn nutteloos, omdat we een epidemie perfect kunnen beheersen. En het beste voorbeeld is in India: daar heb je anderhalf miljard mensen, met veel verschillende staten. In staten waar mensen werden behandeld met ivermectine, zink, doxycycline en vitamine D, bleef de epidemie in een zeer laag tempo en eindigde vrij snel. Maar in de staten waar deze antibiotica en antivirale behandelingen die op het virus inwerken zijn verboden, en waar het "vaccin" en ook Remdesivir (afkomstig uit Frankrijk en België, omdat Remdesivir zo giftig was) gepromoot en ineffectief zijn: de Franse en Belgen stuurden tonnen Remdesivir naar de Indiase bevolking!

In alle landen waar deze producten massaal worden ingeënt (ik hou niet van de term "vaccinatie"), zien we dat je een herhaling van de epidemie hebt, met nieuwe gevallen van sterfte.

Mike Robinson : Professor Perronne, ik zou zo meteen willen ingaan op hydroxychloroquine en ivermectine, maar voordat ik daar aan begin, zei u iets in uw laatste opmerking dat een vraag oproept.

Is er momenteel een pandemie? Wat je zei suggereert dat dat niet zo is. Is er ooit een pandemie geweest?

Maar verder, met betrekking tot de "varianten": de mainstream media en politici dringen er - in de gebruikelijke politieke uitzendingen op zondagochtend - nogmaals op aan dat de "Delta-variant" en de "volgende varianten" die verschijnen een extreem negatieve gevolgen hebben voor iedereen die momenteel niet is gevaccineerd. Ze zeggen dat de "gevaccineerde" het de komende winter over het algemeen goed zullen doen, maar de niet-gevaccineerde het moeilijk zullen hebben.

Dus, is er een pandemie, is er ooit een pandemie geweest, maar moeten de niet-gevaccineerde bovendien bang zijn voor huidige en toekomstige "varianten"?

Christian Perronne : Het is precies het tegenovergestelde! Gevaccineerde mensen worden blootgesteld aan de nieuwe varianten. Wat de overdracht betreft, is in verschillende landen bewezen dat gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst en van de samenleving moeten worden geïsoleerd. Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Dit is bewezen in Israël, waar ik met veel artsen in contact sta. Ze hebben nu grote problemen in Israël: onder de gevaccineerden bevinden zich ernstige gevallen in ziekenhuizen. Ook in het VK is het vaccinatieprogramma groter geweest en ook daar zijn er problemen.

Maar de "varianten" zijn ook niet erg gevaarlijk. Alle "varianten" sinds vorig jaar zijn steeds minder virulent. Het is altijd het verhaal van infectieziekten. In mijn ziekenhuis stond in maart-april 2020 het hele gebouw vol met mensen met Covid-19: vijftig patiënten. En de zogenaamde "tweede", "derde", "vierde golf" waren maar piepkleine golven, omdat de ziekenhuizen niet meer vol zitten. Maar in de media zeiden ze dat alle ziekenhuizen vol zaten met patiënten. Dit is niet waar. Natuurlijk ging de epidemie door, maar de 'varianten' werden steeds minder virulent.

Weet je, in augustus 2020 zeiden ze: "De 'Spaanse variant' gaat heel Europa doden!" - maar uiteindelijk was er geen echt probleem.

Daarna zeiden ze: "De Britse variant!", En daarna: "De Nieuw-Zeelandse variant!", En "De Amerikaanse variant!", En "De Zuid-Afrikaanse variant!", En ga zo maar door. Dit alles is slechts mediamateriaal. Het is niet wetenschappelijk. De "Delta-variant" is van zeer lage virulentie. Als je kijkt naar de officiële percentages van ziekte en sterfte in Brazilië en India, de laatste twee landen ter wereld met actieve overdracht van de ziekte, dan zijn alle curven naar beneden. En nu is de epidemie in veel landen over de hele wereld praktisch voorbij.

Toch dwingen regeringen hun burgers om zich te laten vaccineren met deze zogenaamde "vaccins" - en in landen waar ze dat hebben gedaan, is de epidemie, zodra deze voorbij is, teruggekeerd en zijn de sterfgevallen opnieuw begonnen.

In Vietnam bijvoorbeeld was het een ongelooflijk succes, ze hadden slechts enkele tientallen doden in meer dan een jaar, [de epidemie] was voorbij, toen zei een van de ministers: "We moeten iedereen vaccineren. bevolking!" Het is nu bijna verplicht en na de start van deze vaccinatiecampagne keerde de epidemie terug en doken de dodelijke gevallen opnieuw op. Dit is het bewijs dat deze inentingen geen vaccin zijn, maar het opnieuw verschijnen van de ziekte en ook van de sterfgevallen kunnen vergemakkelijken.

Mike Robinson : En inderdaad, dat is precies wat we in het VK zagen, want in oktober-november [2020] zagen we een nieuwe golf aankomen, die leek af te vlakken en zelfs te dalen. Vanaf de start van het "vaccinatie"-programma, rond 8 december, bereikte het een piek - half januari hadden we een vrij significante piek - en in februari en maart daalde deze piek zeer sterk. De grafiek leek erg op wat er in 2020 gebeurde. En wat er in 2021 gebeurde, was volgens politici "vanwege de vaccinatie". Het lijkt erop dat we geen rekening houden met wat er normaal gebeurt in een jaar van luchtweggriep.

Kunt u ons daar iets over vertellen, en ook of het beleid van inperking en "vaccinaties" de juiste was, of dat groepsimmuniteit, zoals oorspronkelijk besproken, een probleem zou zijn geweest, de beste manier om vooruitgang te boeken op dit gebied?

Christian Perronne : Met betrekking tot de afsluiting hebben we nu bewijs, in vergelijking met veel landen in de wereld, dat de afsluiting volledig onnodig was, omdat de landen met het strengste beleid ter beperking van burgerlijke vrijheden enzovoort, zoals Frankrijk - Frankrijk een kampioen is van het onderdrukken van vrijheden vandaag - heeft de slechtste resultaten ter wereld.

Eind juni 2020 konden we [reeds] letaliteit onderzoeken. Letaliteit is het sterftecijfer van gediagnosticeerde gevallen. We zouden misschien als derde [als derde factor in de vergelijking] van PCR-tests kunnen spreken - PCR-tests zijn niet erg betrouwbaar - maar in die tijd waren PCR-tests niet beschikbaar en was de diagnose gebaseerd op de arts, op een CT-scan van de borst, enz.

Frankrijk was het slechtste land ter wereld. Jemen was een beetje erger dan Frankrijk, maar Jemen is een land in oorlog, met een vernietiging van het gezondheidssysteem, waar ziekenhuizen zijn vernietigd. En stel je voor dat Frankrijk, dat tien jaar geleden door de WHO werd gerangschikt als het beste systeem ter wereld, de slechtste sterfte- en dodelijkheidsresultaten ter wereld heeft!

Je kunt de statistieken in veel landen niet echt vertrouwen, want met PCR-tests, die het RNA van het virus versterken als je kleine fragmenten van dit uitstrijkje hebt dat je in je neus stopt, zijn PCR-tests veel meer versterkt en daarom we hebben veel, veel valse positieven.

Sinds augustus 2020 [tot] nu zijn de meeste van de zogenaamde "positieve gevallen" echter vals-positieven. Dus bedachten ze wat de "tweede golf", de "derde golf" wordt genoemd. Natuurlijk was de epidemie nog niet voorbij; er waren ook nieuwe gevallen, en helaas stierven er mensen. Ik ben het op dit punt eens. Maar vandaag zijn de cijfers onbetrouwbaar.

Christian Perronne : Nog een opmerking om aan te vullen wat Anne-Marie zei: we zouden nu betrouwbare serologische tests moeten hebben. Serologie omvat het nemen van een bloedmonster en het zoeken naar antistoffen die uw lichaam heeft gemaakt tegen een virus als u de ziekte weken of maanden eerder heeft gehad. Het probleem is dat geen enkel laboratorium ter wereld een betrouwbare serologische test heeft ontwikkeld. Het is verschrikkelijk.

De Franse arts David Mendels publiceerde een artikel over dit onderwerp, waarin hij verschillende serologische tests (ongeveer twaalf; ik weet het exacte aantal niet meer) uit China, Duitsland, Frankrijk en andere landen vergeleek. Ze zijn allemaal beoordeeld door het Institut Pasteur in Parijs, Frankrijk. De meeste van die tests waren onzin. Ze konden het aantal antilichamen niet correct identificeren.

Ik vind dit verschrikkelijk, omdat ik denk dat de wetenschappelijke gemeenschap, [vanwege] een aantal belangenconflicten, geen betrouwbare serologische tests heeft willen ontwikkelen, want als we dat hadden gedaan, zouden we vandaag kunnen zien dat de meeste Britten, Fransen, Duitsers en Spanjaarden zijn nu immuun.

Maar als ze het zouden laten zien, zou het een groot probleem zijn voor de marketing van de farmaceutische bedrijven, omdat ze het vaccinatiebeleid niet zouden kunnen opleggen, omdat ik denk dat de meeste mensen in Europa en andere landen in de wereld al immuun zijn. Er is collectieve immuniteit.
Dus deden ze er alles aan om geen betrouwbare serologische tests te krijgen, en voor mij is dit een groot schandaal.

Ik ben lid van het Louis Pasteur Instituut, ik werk al jaren en jaren op het gebied van vaccinatie. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik van bedrijven, fabrikanten, ministers, WHO [zo'n toespraak] hoor: "Dit is een heel goed vaccin - maar we moeten je zeggen dat als je gevaccineerd bent, je nog steeds de ziekte! En we weten het niet zeker, maar het kan de overdracht vertragen. "

Het is niet normaal. Als u bent ingeënt met een effectief vaccin, bent u beschermd. Je zou geen masker meer moeten dragen, je zou een normaal leven moeten leiden. Maar in feite zeggen ze in veel landen: "O, je bent ingeënt, maar je bent niet echt beschermd." En daar zeggen we tegen de gevaccineerden - wie moet worden beschermd, wie moet worden vertrouwd! - "Oh, de niet-gevaccineerde zal je besmetten!".

Ik wil graag terugkomen op professor Perronne. Nog een laatste vraag, want je hebt al veel behandeld. Professor, ik zou u willen vragen: als u nu aan het stuur zat, als u de macht in Frankrijk had, wat zou u dan doen om de situatie die u ziet op te lossen?

Christian Perronne : Allereerst zou ik de zogenaamde "vaccinatie"-campagne stoppen. Ik zou samen met huisartsen een vroege behandeling met ivermectine, zink, vitamine C en doxycycline of azithromycine bevorderen.

Evenzo zou ik de strikte isolatie van symptomatische patiënten aanmoedigen, want zo wordt de overdracht gecontroleerd: twee weken isolatie is voldoende, tijdens de periode van besmetting van symptomatische mensen, maar strikt geïsoleerd, met een masker indien nodig, enz. Ze moeten heel vroeg worden aangepakt. En als je dat doet, beëindigt het snel [de transmissie].

Ik steun de strikte isolatie van symptomatische patiënten, maar de inperkingsmaatregelen die in zoveel landen over de hele wereld zijn genomen, zijn volkomen dom. Je kunt een epidemie niet stoppen met opsluiting, met maskers op straat! Dit is aangetoond in Denemarken, met gerandomiseerde studies van mensen die wel of geen maskers dragen. Het masker is niet effectief.

Dus ik zou onmiddellijk alle openbare vrijheden herstellen, want nu is Frankrijk geen democratie meer, het is net een dictatuur, met slechts vijf of zes mensen rond de tafel die nu het parlement kunnen omzeilen en zeggen "vaccinatie is verplicht" enzovoort.

Dus herstel de vrijheid; de democratie herstellen; stop deze nutteloze campagnes genaamd "vaccinatie" voor een ziekte waarvan het sterftecijfer zeer, zeer laag is; en behandel patiënten onmiddellijk zonder bevestiging [zoals begrepen].

En stop ook met PCR-testen op de algemene asymptomatische populatie.

Het is volledig anti-wetenschappelijk. De mensen die de PCR-test hebben ontwikkeld, hebben nooit grootschalige PCR-tests gedaan bij asymptomatische patiënten, omdat je een enorm percentage valse positieven krijgt.

Het is dus heel eenvoudig: je isoleert de gevallen, je behandelt ze en het is voorbij.

Brian Gerrish : Hartelijk dank, professor.
pi_201464527
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:31 schreef Za het volgende:

[..]
Transcript interview met Professor Christian Perronne:

Christian Perronne : Hartelijk dank voor de uitnodiging. Ik ben professor Christian Perronne. Ik werk in een academisch ziekenhuis in de buurt van Parijs, met de Universiteit van Versailles. Ik was sinds eind 1994 hoofd van de afdeling infectieziekten, maar werd een paar maanden geleden ontslagen vanwege mijn openbare verklaringen. Ik breng onze regering in verlegenheid omdat ik voor verschillende regeringen heb gewerkt, zowel rechts als links, en vijftien jaar lang vele commissies heb voorgezeten, waaronder de Hoge Raad voor de Volksgezondheid, die de regering adviseert over volksgezondheidsbeleid en vaccinatiebeleid. Ik was ook vice-voorzitter van een expertgroep voor de Europese regio van de WHO.

Dus nam ik deel aan het beheer van verschillende epidemieën en pandemieën, met verschillende regeringen, en toen ik zag hoe de epidemie sinds februari-maart 2020 was beheerd, was ik verbaasd. Ik zag dat het helemaal te gek was. Daarom sprak ik in de media, maar nu word ik gecensureerd in de media.

Brian Gerrish : Dat brengt ons bij de kern van de zaak. Ik denk dat het belangrijk is dat we het publiek vertellen: ten eerste zijn jij noch Anne-Marie Yim anti-vaccins. Wil je ons iets meer vertellen over jouw standpunt hierover?

Christian Perronne : Ik ben niet tegen vaccins, want ik heb jarenlang het Franse vaccinbeleid geschreven. Maar het probleem is dat de producten die ze ‘vaccins’ voor Covid-19 noemen, niet echt vaccins zijn. Dat is mijn probleem.

Brian Gerrish : Kunnen we nog een stap verder gaan? Als het geen vaccins zijn, hoe zou je ze dan noemen?

Christian Perronne : Misschien genetische modifiers; Ik weet niet precies welke term wetenschappelijk geschikt is. Maar als je boodschapper-RNA injecteert om een ​​enorme hoeveelheid spike-eiwit te produceren, een fragment van het SARS-CoV-2-virus, kun je het proces niet beheersen. En het probleem is dat we in menselijke cellen weten dat RNA terug kan gaan naar DNA.

Normaal gesproken gaat het van DNA naar RNA - dit kan voor een algemeen publiek een beetje moeilijk te begrijpen zijn - maar het kan andersom gaan, omdat we in onze chromosomen, in ons genoom, genen in ons DNA hebben van retrovirussen, van dierlijke oorsprong eeuwen of millennia geleden, en deze kunnen coderen voor enzymen die omgekeerd kunnen coderen. Dus we weten het nu (het is officieel gepubliceerd), en nu vinden we in het menselijk genoom DNA-sequenties die overeenkomen met het RNA van het virus. Dit is het bewijs dat wat ik in december [2020] in een open brief zei dat het gevaarlijk was om deze producten te injecteren, nu wordt bevestigd. En alle regeringen gaan door! Voor mij is dit een grote fout.

Brian Gerrish : Professor Perronne, wat ik u zou willen vragen - en dit is voor een groter publiek, mensen die echt proberen hun leven te leiden en plotseling deze ongelooflijke gebeurtenissen hebben zien gebeuren - denk je dat het echt gebeurt ? Wat doen we om ons heen met betrekking tot Covid-19, pandemische claims en vervolgens het "vaccinatie" -programma?

Waarom zijn al deze speciale effecten aanwezig terwijl we - natuurlijk al vele, vele jaren - elke winter griep hebben en mensen sterven, maar er zijn zeker geen enorme tegenmaatregelen genomen? Wat denk je dat er gebeurt rond Covid-19 en het "vaccin"-programma, en waarom gebeurt het?

Christian Perronne : Ik denk dat je deze vraag aan politici moet stellen, want in de geschiedenis van de geneeskunde voor infectieziekten is het nog nooit voorgekomen dat een staat of politici de systematische vaccinatie van miljarden mensen op de planeet aanbevelen voor een ziekte waarvan het sterftecijfer hoog is nu 0,05%. Dat is een zeer laag sterftecijfer! En iedereen maakt zich zorgen dat er een nieuwe zogenaamde "Delta-variant" uit India komt, maar in feite zijn al deze varianten steeds minder virulent, en we weten nu dat [met] dit zogenaamde "vaccin", in de bevolking die massaal wordt ingeënt, ontstaan ​​bij deze mensen de varianten.

Dus ik begrijp niet waarom de politici en de verschillende autoriteiten in verschillende landen om massale inentingen vragen terwijl de ziekte zo mild is. En we weten dat in meer dan 90% van de gevallen zeer oude mensen betrokken zijn. En we kunnen ze behandelen: we hebben behandelingen. Er zijn honderden publicaties die aantonen dat vroege behandelingen werken: er is hydroxychloroquine, azithromycine, ivermectine, zink, vitamine D, enzovoort - het werkt! Er zijn publicaties!

Dus al deze producten, deze zogenaamde "vaccins", zijn nutteloos, omdat we een epidemie perfect kunnen beheersen. En het beste voorbeeld is in India: daar heb je anderhalf miljard mensen, met veel verschillende staten. In staten waar mensen werden behandeld met ivermectine, zink, doxycycline en vitamine D, bleef de epidemie in een zeer laag tempo en eindigde vrij snel. Maar in de staten waar deze antibiotica en antivirale behandelingen die op het virus inwerken zijn verboden, en waar het "vaccin" en ook Remdesivir (afkomstig uit Frankrijk en België, omdat Remdesivir zo giftig was) gepromoot en ineffectief zijn: de Franse en Belgen stuurden tonnen Remdesivir naar de Indiase bevolking!

In alle landen waar deze producten massaal worden ingeënt (ik hou niet van de term "vaccinatie"), zien we dat je een herhaling van de epidemie hebt, met nieuwe gevallen van sterfte.

Mike Robinson : Professor Perronne, ik zou zo meteen willen ingaan op hydroxychloroquine en ivermectine, maar voordat ik daar aan begin, zei u iets in uw laatste opmerking dat een vraag oproept.

Is er momenteel een pandemie? Wat je zei suggereert dat dat niet zo is. Is er ooit een pandemie geweest?

Maar verder, met betrekking tot de "varianten": de mainstream media en politici dringen er - in de gebruikelijke politieke uitzendingen op zondagochtend - nogmaals op aan dat de "Delta-variant" en de "volgende varianten" die verschijnen een extreem negatieve gevolgen hebben voor iedereen die momenteel niet is gevaccineerd. Ze zeggen dat de "gevaccineerde" het de komende winter over het algemeen goed zullen doen, maar de niet-gevaccineerde het moeilijk zullen hebben.

Dus, is er een pandemie, is er ooit een pandemie geweest, maar moeten de niet-gevaccineerde bovendien bang zijn voor huidige en toekomstige "varianten"?

Christian Perronne : Het is precies het tegenovergestelde! Gevaccineerde mensen worden blootgesteld aan de nieuwe varianten. Wat de overdracht betreft, is in verschillende landen bewezen dat gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst en van de samenleving moeten worden geïsoleerd. Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Dit is bewezen in Israël, waar ik met veel artsen in contact sta. Ze hebben nu grote problemen in Israël: onder de gevaccineerden bevinden zich ernstige gevallen in ziekenhuizen. Ook in het VK is het vaccinatieprogramma groter geweest en ook daar zijn er problemen.

Maar de "varianten" zijn ook niet erg gevaarlijk. Alle "varianten" sinds vorig jaar zijn steeds minder virulent. Het is altijd het verhaal van infectieziekten. In mijn ziekenhuis stond in maart-april 2020 het hele gebouw vol met mensen met Covid-19: vijftig patiënten. En de zogenaamde "tweede", "derde", "vierde golf" waren maar piepkleine golven, omdat de ziekenhuizen niet meer vol zitten. Maar in de media zeiden ze dat alle ziekenhuizen vol zaten met patiënten. Dit is niet waar. Natuurlijk ging de epidemie door, maar de 'varianten' werden steeds minder virulent.

Weet je, in augustus 2020 zeiden ze: "De 'Spaanse variant' gaat heel Europa doden!" - maar uiteindelijk was er geen echt probleem.

Daarna zeiden ze: "De Britse variant!", En daarna: "De Nieuw-Zeelandse variant!", En "De Amerikaanse variant!", En "De Zuid-Afrikaanse variant!", En ga zo maar door. Dit alles is slechts mediamateriaal. Het is niet wetenschappelijk. De "Delta-variant" is van zeer lage virulentie. Als je kijkt naar de officiële percentages van ziekte en sterfte in Brazilië en India, de laatste twee landen ter wereld met actieve overdracht van de ziekte, dan zijn alle curven naar beneden. En nu is de epidemie in veel landen over de hele wereld praktisch voorbij.

Toch dwingen regeringen hun burgers om zich te laten vaccineren met deze zogenaamde "vaccins" - en in landen waar ze dat hebben gedaan, is de epidemie, zodra deze voorbij is, teruggekeerd en zijn de sterfgevallen opnieuw begonnen.

In Vietnam bijvoorbeeld was het een ongelooflijk succes, ze hadden slechts enkele tientallen doden in meer dan een jaar, [de epidemie] was voorbij, toen zei een van de ministers: "We moeten iedereen vaccineren. bevolking!" Het is nu bijna verplicht en na de start van deze vaccinatiecampagne keerde de epidemie terug en doken de dodelijke gevallen opnieuw op. Dit is het bewijs dat deze inentingen geen vaccin zijn, maar het opnieuw verschijnen van de ziekte en ook van de sterfgevallen kunnen vergemakkelijken.

Mike Robinson : En inderdaad, dat is precies wat we in het VK zagen, want in oktober-november [2020] zagen we een nieuwe golf aankomen, die leek af te vlakken en zelfs te dalen. Vanaf de start van het "vaccinatie"-programma, rond 8 december, bereikte het een piek - half januari hadden we een vrij significante piek - en in februari en maart daalde deze piek zeer sterk. De grafiek leek erg op wat er in 2020 gebeurde. En wat er in 2021 gebeurde, was volgens politici "vanwege de vaccinatie". Het lijkt erop dat we geen rekening houden met wat er normaal gebeurt in een jaar van luchtweggriep.

Kunt u ons daar iets over vertellen, en ook of het beleid van inperking en "vaccinaties" de juiste was, of dat groepsimmuniteit, zoals oorspronkelijk besproken, een probleem zou zijn geweest, de beste manier om vooruitgang te boeken op dit gebied?

Christian Perronne : Met betrekking tot de afsluiting hebben we nu bewijs, in vergelijking met veel landen in de wereld, dat de afsluiting volledig onnodig was, omdat de landen met het strengste beleid ter beperking van burgerlijke vrijheden enzovoort, zoals Frankrijk - Frankrijk een kampioen is van het onderdrukken van vrijheden vandaag - heeft de slechtste resultaten ter wereld.

Eind juni 2020 konden we [reeds] letaliteit onderzoeken. Letaliteit is het sterftecijfer van gediagnosticeerde gevallen. We zouden misschien als derde [als derde factor in de vergelijking] van PCR-tests kunnen spreken - PCR-tests zijn niet erg betrouwbaar - maar in die tijd waren PCR-tests niet beschikbaar en was de diagnose gebaseerd op de arts, op een CT-scan van de borst, enz.

Frankrijk was het slechtste land ter wereld. Jemen was een beetje erger dan Frankrijk, maar Jemen is een land in oorlog, met een vernietiging van het gezondheidssysteem, waar ziekenhuizen zijn vernietigd. En stel je voor dat Frankrijk, dat tien jaar geleden door de WHO werd gerangschikt als het beste systeem ter wereld, de slechtste sterfte- en dodelijkheidsresultaten ter wereld heeft!

Je kunt de statistieken in veel landen niet echt vertrouwen, want met PCR-tests, die het RNA van het virus versterken als je kleine fragmenten van dit uitstrijkje hebt dat je in je neus stopt, zijn PCR-tests veel meer versterkt en daarom we hebben veel, veel valse positieven.

Sinds augustus 2020 [tot] nu zijn de meeste van de zogenaamde "positieve gevallen" echter vals-positieven. Dus bedachten ze wat de "tweede golf", de "derde golf" wordt genoemd. Natuurlijk was de epidemie nog niet voorbij; er waren ook nieuwe gevallen, en helaas stierven er mensen. Ik ben het op dit punt eens. Maar vandaag zijn de cijfers onbetrouwbaar.

Christian Perronne : Nog een opmerking om aan te vullen wat Anne-Marie zei: we zouden nu betrouwbare serologische tests moeten hebben. Serologie omvat het nemen van een bloedmonster en het zoeken naar antistoffen die uw lichaam heeft gemaakt tegen een virus als u de ziekte weken of maanden eerder heeft gehad. Het probleem is dat geen enkel laboratorium ter wereld een betrouwbare serologische test heeft ontwikkeld. Het is verschrikkelijk.

De Franse arts David Mendels publiceerde een artikel over dit onderwerp, waarin hij verschillende serologische tests (ongeveer twaalf; ik weet het exacte aantal niet meer) uit China, Duitsland, Frankrijk en andere landen vergeleek. Ze zijn allemaal beoordeeld door het Institut Pasteur in Parijs, Frankrijk. De meeste van die tests waren onzin. Ze konden het aantal antilichamen niet correct identificeren.

Ik vind dit verschrikkelijk, omdat ik denk dat de wetenschappelijke gemeenschap, [vanwege] een aantal belangenconflicten, geen betrouwbare serologische tests heeft willen ontwikkelen, want als we dat hadden gedaan, zouden we vandaag kunnen zien dat de meeste Britten, Fransen, Duitsers en Spanjaarden zijn nu immuun.

Maar als ze het zouden laten zien, zou het een groot probleem zijn voor de marketing van de farmaceutische bedrijven, omdat ze het vaccinatiebeleid niet zouden kunnen opleggen, omdat ik denk dat de meeste mensen in Europa en andere landen in de wereld al immuun zijn. Er is collectieve immuniteit.
Dus deden ze er alles aan om geen betrouwbare serologische tests te krijgen, en voor mij is dit een groot schandaal.

Ik ben lid van het Louis Pasteur Instituut, ik werk al jaren en jaren op het gebied van vaccinatie. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik van bedrijven, fabrikanten, ministers, WHO [zo'n toespraak] hoor: "Dit is een heel goed vaccin - maar we moeten je zeggen dat als je gevaccineerd bent, je nog steeds de ziekte! En we weten het niet zeker, maar het kan de overdracht vertragen. "

Het is niet normaal. Als u bent ingeënt met een effectief vaccin, bent u beschermd. Je zou geen masker meer moeten dragen, je zou een normaal leven moeten leiden. Maar in feite zeggen ze in veel landen: "O, je bent ingeënt, maar je bent niet echt beschermd." En daar zeggen we tegen de gevaccineerden - wie moet worden beschermd, wie moet worden vertrouwd! - "Oh, de niet-gevaccineerde zal je besmetten!".

Ik wil graag terugkomen op professor Perronne. Nog een laatste vraag, want je hebt al veel behandeld. Professor, ik zou u willen vragen: als u nu aan het stuur zat, als u de macht in Frankrijk had, wat zou u dan doen om de situatie die u ziet op te lossen?

Christian Perronne : Allereerst zou ik de zogenaamde "vaccinatie"-campagne stoppen. Ik zou samen met huisartsen een vroege behandeling met ivermectine, zink, vitamine C en doxycycline of azithromycine bevorderen.

Evenzo zou ik de strikte isolatie van symptomatische patiënten aanmoedigen, want zo wordt de overdracht gecontroleerd: twee weken isolatie is voldoende, tijdens de periode van besmetting van symptomatische mensen, maar strikt geïsoleerd, met een masker indien nodig, enz. Ze moeten heel vroeg worden aangepakt. En als je dat doet, beëindigt het snel [de transmissie].

Ik steun de strikte isolatie van symptomatische patiënten, maar de inperkingsmaatregelen die in zoveel landen over de hele wereld zijn genomen, zijn volkomen dom. Je kunt een epidemie niet stoppen met opsluiting, met maskers op straat! Dit is aangetoond in Denemarken, met gerandomiseerde studies van mensen die wel of geen maskers dragen. Het masker is niet effectief.

Dus ik zou onmiddellijk alle openbare vrijheden herstellen, want nu is Frankrijk geen democratie meer, het is net een dictatuur, met slechts vijf of zes mensen rond de tafel die nu het parlement kunnen omzeilen en zeggen "vaccinatie is verplicht" enzovoort.

Dus herstel de vrijheid; de democratie herstellen; stop deze nutteloze campagnes genaamd "vaccinatie" voor een ziekte waarvan het sterftecijfer zeer, zeer laag is; en behandel patiënten onmiddellijk zonder bevestiging [zoals begrepen].

En stop ook met PCR-testen op de algemene asymptomatische populatie.

Het is volledig anti-wetenschappelijk. De mensen die de PCR-test hebben ontwikkeld, hebben nooit grootschalige PCR-tests gedaan bij asymptomatische patiënten, omdat je een enorm percentage valse positieven krijgt.

Het is dus heel eenvoudig: je isoleert de gevallen, je behandelt ze en het is voorbij.

Brian Gerrish : Hartelijk dank, professor.
dit soort berichten ja :') Die dan vervolgens dankbaar gedeeld worden door mensen met het IQ van een paling.
U MAD?
pi_201464535
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:37 schreef de_boswachter het volgende:

dit soort berichten ja :') Die dan vervolgens dankbaar gedeeld worden door mensen met het IQ van een paling.
Waarom quote je die hele lap tekst?

Deel je de mening van Perronne dat gevaccineerden deze winter in quarantaine moeten worden geplaatst?
pi_201464537
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:41 schreef Za het volgende:

[..]
Waarom quote je die hele lap tekst?

Deel je de mening van Perronne dat gevaccineerden deze winter in quarantaine moeten worden geplaatst?
Omdat het kan? Kan ik anders dan het eens zijn?????
U MAD?
pi_201464541
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:43 schreef de_boswachter het volgende:

Kan ik anders dan het eens zijn?????
Indien je twijfelt, ik heb niet het gehele transcript van anderhalf uur gekopieerd, dat wil ik best doen indien er veel belangstelling voor is.
pi_201464550
quote:
1s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:48 schreef Za het volgende:

[..]
Indien je twijfelt, ik heb niet het gehele transcript van anderhalf uur gekopieerd, dat wil ik best doen indien er veel belangstelling voor is.
graag. Lees het wel pas zaterdag door, want dan pas tijd. Dank.
U MAD?
pi_201464569
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:19 schreef FLATTTENtheCURVE het volgende:
Vandaar dat ze al die quarantaine centra aan t bouwen zijn in de wereld.
Lost het woningprobleem meteen op
pi_201464571
quote:
1s.gif Op woensdag 22 september 2021 05:19 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]
Lost het woningprobleem meteen op
Kunnen we net zo goed die mensen preventief laten inslapen, scheelt ook weer voor de ICs.
Plaats hier uw advertentie
pi_201464781
Altijd als wappies na heel lang zoeken eindelijk eens iemand vinden die een medische studie heeft afgerond en die iets zegt wat ze willen horen dan worden de credentials van deze persoon breed uitgemeten maar als 99 andere experts iets zeggen wat ze niet aan staat dan kun je de wetenschap opeens niet meer vertrouwen. Wat is het nou?
pi_201465221
Classic onzin :Z
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_201465249
De man is ontslagen. En uit zijn functies ontheven.
Verders lopen er aanklachten tegen hem vanuit De Nationale Raad van de Orde van Artsen.
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Christian_Perronne

Nog wat info over deze beste man:
quote:
The makers of "Hold-up", a widely debunked French film about the coronavirus pandemic, featured Christian Perronne, head of an infectious diseases department at a hospital in northern France, who has since been removed from his position.

By implying the pandemic was a manufactured emergency to benefit pharmaceutical companies, Perronne has become a a top-selling author and a leading light in anti-vax circles, along with oncologist Henri Joyeux from the southern city of Montpellier.

Antoine Bristielle, a researcher who recently authored a report on vaccine scepticism for the Jean-Jaures Foundation, a think-tank, said doctors are trusted to combat these views in a way that politicians and national scientific institutions are not.
https://amp.france24.com/(...)tter_impression=true
Definitely not CIA
pi_201465294
quote:
1s.gif Op woensdag 22 september 2021 08:46 schreef capricia het volgende:
De man is ontslagen. En uit zijn functies ontheven.
Verders lopen er aanklachten tegen hem vanuit De Nationale Raad van de Orde van Artsen.
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Christian_Perronne

Nog wat info over deze beste man:
[..]
https://amp.france24.com/(...)tter_impression=true
Daarnaast als je tussen alle drogreden doorleest (expert fallacy, ze noemen oh zo veel titels en zogenaamde bewijzen voor zijn expertise dat je al wantrouwig moet worden) staat er gewoon weer het aloude bullshit verhaal: ivermectin, doxycycline….standaard wappie onzin dus.

Lekker lange lap met slecht vertaalde tekst zodat de iq-loze Willem Engel volgers zo in de war zijn en het uit schaamte allemaal maar geloven.

Tering wat een domheid weer. Zelfs als er stukjes kloppen uit het verhaal is de conclusie weer meer van hetzelfde. Vaccins zijn eng brrrrr.
Whatever...
pi_201465329
deze wappie techniek zie ik nu al een paar keer langs komen, de laatste tijd. gewoon gaan beweren dat gevaccineerden allemaal in het ziekenhuis belanden, ipv niet- gevaccineerden.

het wordt steeds zieliger.
pi_201465343
quote:
0s.gif Op woensdag 22 september 2021 04:41 schreef Za het volgende:

[..]
Waarom quote je die hele lap tekst?

Deel je de mening van Perronne dat gevaccineerden deze winter in quarantaine moeten worden geplaatst?
Ik in ieder geval niet
Het doel van het vaccin was mensen minder ziek maken en de kans op besmetting en transmissie verkleinen. Dus nu gewoon door leven en de natuur zijn weg laten hebben. Niks quarantaine
pi_201465437
Met als basis de mening van een ontslagen en uit zijn functies gezette arts in de OP is er geen bestaansrecht voor dit topic in COR.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')