abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_201372206
Amerikaanse wetenschappers willen de mammoet terugbrengen. Een echte originele mammoet gaat het niet worden, het wordt meer een soort hybride van de olifant en de mammoet die moet overleven in extreme kou.

De wetenschappers willen het dier loslaten op de toendra in SiberiŰ omdat ze denken dat ze hiermee klimaatverandering tegen kunnen gaan. "De wetenschappers willen kijken of ze het huidige SiberiŰ kunnen gaan omvormen naar een ecosysteem zoals het er ongeveer 30.000 jaar geleden uitzag", aldus Bram Langeveld.(Bron: https://www.nporadio1.nl/(...)n-klimaatverandering)

De onderzoekers achter de start-up Colossal maakten maandag bekend dat ze zo’n 15 miljoen dollar aan financiering hebben binnengesleept voor hun plan om de mammoet te herintroduceren.
“Dit is een enorme mijlpaal,” reageert de aan Harvard verbonden bioloog George Church. Hij en zijn team doen al acht jaar onderzoek naar de terugkeer van de mammoet. Hun hoop: het dna van de nauw verwante Aziatische olifanten zo aanpassen dat het komt te lijken op dat van een mammoet, bijvoorbeeld door haar en een vetlaag toe te voegen. Church: “We maken een olifant die kan tegen de kou, maar die eruitziet en zich gedraagt als een mammoet.”
Eenmaal ge´ntroduceerd op de toendra, moeten de mammoeten – of eigenlijk: gemodificeerde olifanten – de permafrost beschermen tegen smelten. Sommige onderzoekers geloven dat kuddes mammoeten en andere grote dieren de bovenlaag van sneeuw en gras compact maakten door eroverheen te lopen en de boel op die manier isoleren.(Bron: https://www.parool.nl/wer(...)moet-terug~be1fd541/)

Enkele vragen zijn: zou dit echt gaan lukken? Denk je bij jezelf: dat wil ik meemaken, of vind je dat we niet voor God zouden moeten spelen, en ons niet bezig zouden moeten houden met zulke experimenten, ook al is het technisch misschien mogelijk?
Denk je dat dit de eerste stap zou kunnen zijn op weg naar een echte dinosaurus, of is dat een brug te ver?
pi_201372247
Zodat ze erop kunnen schieten tijdens hun huntingtrips?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_201372309
AI inbouwen en 5G, gaan met die banaan. Goedkope arbeidskrachten. ff de mestafgifte van die dingen regelen.

En binnen 4 generaties allerlei retard olimoeten. :')

Verrekte olimoet!
M'n schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet meer naar buiten, want er is nog wel wat.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')