wij eten vaak vleesvervangers, prima alternatiefquote:Op dinsdag 14 september 2021 08:12 schreef de_boswachter het volgende:
weet je wat ik hier mis? VLEES !
Die eerste ziet er overigens wel lekker uit
Ik denk niet dat de uitgevers (en Fok!) het kunnen waarderen als ik hun recepten hier ga posten. Ik zal eens kijken of ik sommige al elders op internet kan vinden.quote:Op dinsdag 14 september 2021 12:37 schreef golfer het volgende:
Jammer dat je steeds dezelfde links geeft naar een kookboek en niet naar de betreffende recepten.
Toevallig laatst een discussie met een jurist die hier wat vanaf weet gelezen: recepten als zodanig zijn copyright-vrij. Vandaar dat het ingepropt wordt in allerlei persoonlijk geneuzel, dat deel (!) is wel copyright-beschermd.quote:Op dinsdag 14 september 2021 15:31 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Ik denk niet dat de uitgevers (en Fok!) het kunnen waarderen als ik hun recepten hier ga posten. Ik zal eens kijken of ik sommige al elders op internet kan vinden.
Als ik een keer een enorm lekker recept maak dat ik nergens anders kan vinden, zal ik hier een epistel van 3 A4tjes over mijn overleden kookwekker en de kat van de schoondochter van de buren posten als entourage voor het recept.quote:Op dinsdag 14 september 2021 15:35 schreef sigme het volgende:
Leuk topic!
[..]
Toevallig laatst een discussie met een jurist die hier wat vanaf weet gelezen: recepten als zodanig zijn copyright-vrij. Vandaar dat het ingepropt wordt in allerlei persoonlijk geneuzel, dat deel (!) is wel copyright-beschermd.
quote:Op dinsdag 14 september 2021 19:34 schreef stavromulabeta het volgende:
Vanavond eet ik:
[ afbeelding ]
• Rode uientaart uit de kookboekklassieker "How to be a Domestic Goddess" van Nigela Lawson
• Naast bloem en uien bestaat deze taart uit kaas, boter en olie. Daarom puur genot. Een 9.
Oh, dit lijkt me heerlijk En het kookboek heb ik al, dit recept alleen nog nooit gemaaktquote:Op dinsdag 14 september 2021 19:34 schreef stavromulabeta het volgende:
Vanavond eet ik:
[ afbeelding ]
• Rode uientaart uit de kookboekklassieker "How to be a Domestic Goddess" van Nigela Lawson
• Naast bloem en uien bestaat deze taart uit kaas, boter en olie. Daarom puur genot. Een 9.
Nog aanraders die ik moet maken?quote:Op dinsdag 14 september 2021 19:56 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh, dit lijkt me heerlijk En het kookboek heb ik al, dit recept alleen nog nooit gemaakt
Als je tofu op deze manier niet lekker vindt, dan gaat het nooit meer iets worden.quote:En dat eerste gerecht heeft een recept onder de link zie ik. Mooi, eens kijken of dit mijn 'tofu is vies' mening kan veranderen.
Hoe verhoudt zich dat dan tot Sonja Bakker en haar plagiaat?quote:Op dinsdag 14 september 2021 15:35 schreef sigme het volgende:
Leuk topic!
[..]
Toevallig laatst een discussie met een jurist die hier wat vanaf weet gelezen: recepten als zodanig zijn copyright-vrij. Vandaar dat het ingepropt wordt in allerlei persoonlijk geneuzel, dat deel (!) is wel copyright-beschermd.
Sonja Bakker heeft ook de foto’s erbij gejat en daar zit auteursrecht op. Bij de recepten heeft ze net genoeg aangepast dat -als er al auteursrecht op die recepten zit- ze geen inbreuk maakt op het auteursrecht op die recepten.quote:Op woensdag 15 september 2021 10:13 schreef Koekoekskind het volgende:
[..]
Hoe verhoudt zich dat dan tot Sonja Bakker en haar plagiaat?
Gekke kat! Hier waren we vergeten deksel op doosje te doen van de chouquettes...volgende ochtend een spoor van parelsuiker en halve soesjesquote:Op woensdag 15 september 2021 19:46 schreef stavromulabeta het volgende:
En vandaag eten we klassiekers.
[ afbeelding ]
• Champignon-roomsoep uit Mastering the art of French cooking van legende Julia Child
• Simpelweg de lekkerste (en calorierijkste) champignonsoep die er is. Een 9.
[ afbeelding ]
• Mohntorte uit de culinair-historische epos De Joodse Keuken van Claudia Roden
• Een terugkerende klassieker in mijn keuken. Redelijk simpel te maken, niet te zoet en o zo lekker. Een 8,5. Ondanks dat ongevraagde aandacht van de meest opdringerige kat sinds de tijd van dinosaurussen niet heel bevorderlijk is voor het eetgenot.
Ik had laatst dat er een complete camembert spoorloos verdwenen was nadat ik 10 seconden niet oplette omdat ik een collectant bij de deur moest wegsturen. Paar dagen later de korsten onder de bank ontdekt (cq. geroken).Was ook nog zo'n fantastische rauwmelkse a 12 euro/stuk. Dat beest heeft wel smaak.quote:Op vrijdag 17 september 2021 09:21 schreef Yinny het volgende:
[..]
Gekke kat! Hier waren we vergeten deksel op doosje te doen van de chouquettes...volgende ochtend een spoor van parelsuiker en halve soesjes
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |