Hai,
Ik ben best een fan van M&M's. Nepperds zijn lekker, maar die echte... Mjam. Tijdens mijn studententijd kocht ik wel eens zo'n bruine zak, zeker als ze in de aanbieding waren. Die kon ik zo wegeten. Was ik wel misselijk aan het eind. Maar toch. Later ging ik wat beter proeven wat ik nou eigenlijk at. Vond het toch vooral wel suiker en beetje saai.
Langzamerhand ging mijn waardering meer uit naar de gele zak. Daar zat een lekkere bite aan, en ook wat afwisseling met de smaak. Maar stiekem toch nog meer fan van de bruine.
Toen kwam die blauwe zak op de markt. De crispy's. Wie dat bedacht heeft... Deze hebben mij nooit kunnen bekoren.
Een tijdlang heb ik ze helemaal niet gegeten. Zoete meuk, wat moet je ermee?
Sinds kort was ik weer terug bij de pinda's. Die vind ik toch wel erg lekker.
Maar nu, sinds heel kort, en dit is eigenlijk de aanleiding van dit topic, heb ik zo'n lichtblauw zakje gescoord: salted caramel. Die wilde ik een keer proberen. Ik trok vanavond de verpakking open. Serieus:
Na drie van die dingen heb je suiker gegeten voor een week.Wàt een zoete meuk. Alsof je toffees eet met een laagje chocola. En dan ook nog zout erbij. Ieuw....
Welke vinden jullie lekker? En welke vinden jullie niet te hachelen? Tijd voor een M&M's-topic dacht ik zo.
*van de zomer spotte ik ook brownie-M&M's. Die wou ik misschien ook nog een keer proberen (alhoewel, na de ervaring van vandaag weet ik niet of ik daar nog wel behoefte aan heb). Heeft één van jullie die nog gespot?