abonnement Unibet Coolblue
pi_201637450
quote:
0s.gif Op maandag 4 oktober 2021 19:24 schreef Maartel het volgende:

[..]
Ja ergens kunnen ze het bijna niet meer maken om na al die poppenkast wéér voor een blond hollands meisje te gaan.. maar het zou me tegelijk niets verbazen.
Mij ook niet. Sterker nog, ik denk dat Studio 100 daarop aanstuurt en dat het hele diversiteitsverhaal alleen maar voor de bühne is, voornamelijk om publiciteit te genereren en om volwassenen te paaien die straks weer voor de inkomsten moeten zorgen via de aanschaf van merchandise en tickets voor de shows. En, ik ben daar heel eerlijk in, ik zou het zelf toch het prettigst vinden als het weer een blonde jongedame werd. Het traditionele beeld van K3 als drie witte meiden met zwart, ros en blond haar is zo iconisch en ook zo sterk in het collectieve geheugen verankerd dat iets anders geen K3 meer zou zijn zoals we het al meer dan 20 jaar kennen. Ik realiseer me dat veel mensen hier op het forum daar om uiteenlopende redenen anders over denken, en daar is uiteraard niets mis mee.
quote:
Wb hun acteren: enige kans dat Dans Van De Farao nog opduikt op streaming/on demand?
Of moet ik toch maar weer eens een DVD-speler afstoffen?
De film is sinds 1 oktober verkrijgbaar op DVD (in inmiddels antieke SD kwaliteit) en eveneens sinds 1 oktober on demand te zien (en dan wel in goede HD kwaliteit) bij Pathé Thuis en bij Ziggo On Demand.
pi_201638059
Ik ben benieuwd of ze niet ook nog gewoon merchandise (of zoals destijds die tekenfilm) hebben klaarliggen met de 3 haarkleuren die gewoon nog verkocht moet kunnen worden :')
pi_201639786
quote:
0s.gif Op maandag 4 oktober 2021 20:53 schreef Maartel het volgende:
Ik ben benieuwd of ze niet ook nog gewoon merchandise (of zoals destijds die tekenfilm) hebben klaarliggen met de 3 haarkleuren die gewoon nog verkocht moet kunnen worden :')
Ik denk niet dat er nog audiovisueel materiaal klaarligt, en de uitgave van een DVD van de K3 Dromen show (wat dus de facto de afscheidsshow van Klaasje is geworden) is ook gecanceld. Het live album van de laatste show verschijnt kennelijk ook niet meer op CD. En ja, ik weet dat CD's door veel mensen ouderwets worden gevonden, maar ik heb ze nog altijd graag. Ik wil niet afhankelijk zijn van streamingdiensten die materiaal op ieder moment offline kunnen halen, en als die materiaal hebben dat niet op een fysieke drager verschijnt en dat ik wil hebben dan rip ik dat.

Een blik in de webshop van Studio 100 leert dat er kennelijk ook niet zo veel straks onbruikbare merchandise op voorraad is. De knuffelpoppen van Klaasje zijn al verdwenen, en ook veel van de merchandise die specifiek voor de film Dans van de farao was gemaakt (zoals puzzels, kattenmaskers en pluchen Cleo's) is weg. Er staat ook weinig tot niets in de uitverkoop, wat er op zou kunnen duiden dat de voorraden die ze nog wel hebben van de straks onbruikbare merchandise beperkt zijn.

De variatie aan merchandise voor de film Dans van de farao die begin dit jaar nog in de webshop stond was enorm, wat er wel op duidt dat de verwachtingen voor deze film in ieder geval bij Studio 100 hooggespannen waren. Maar daar is uiteindelijk niets van in huis gekomen, eerst door corona en dan ook nog door het aangekondigde vertrek van Klaasje. De film heeft na de versoepeling van de coronamaatregelen en de heropening van de bioscopen nog heel even gedraaid, maar het momentum was weg en zo is deze film uitgedraaid op een megaflop en waarschijnlijk een grote verliespost voor Studio 100. Dat verklaart ook waarom de film inmiddels al via streaming is te zien in de hoop om nog iets van de verliezen te recupereren. Overigens laat beroepsazijnpisser Bert Hertogs geen spaan heel van de film in zijn recensie die trouwens pas een half jaar na dato verscheen (ik heb de film zelf al gezien in avant-première in december 2020). Ik ben het niet met de recensent eens, maar anderzijds is het ook weer niet zo dat er nu door de omstandigheden een cinematografisch meesterwerk aan de aandacht van de wereld is ontsnapt.
pi_201640653
quote:
0s.gif Op maandag 4 oktober 2021 18:24 schreef Riparius het volgende:

[..]
Je hebt wel eens vaker de Sugababes aangehaald als voorbeeld van een groep waarbij de vele wisselingen ertoe hebben geleid dat de groep een stille dood is gestorven, maar zo hoeft het niet te gaan. Ik denk daarbij aan The Three Degrees die al bijna 60(!) jaar bestaan, sinds 1963.
Het is niet helemaal vergelijkbaar, maar ik denk heel vaak aan Kinderen voor Kinderen. Dat is al meer dan 40 jaar heel authentiek Kinderen voor Kinderen, maar wel elk jaar in een totaal andere bezetting natuurlijk.

quote:
0s.gif Op maandag 4 oktober 2021 20:26 schreef Riparius het volgende:

[..]
Het traditionele beeld van K3 als drie witte meiden met zwart, ros en blond haar is zo iconisch en ook zo sterk in het collectieve geheugen verankerd dat iets anders geen K3 meer zou zijn zoals we het al meer dan 20 jaar kennen.
Ik verwacht dit eigenlijk ook, en misschien is met die gedachte in mijn achterhoofd Celester ook mijn favoriet. Wel denk ik dat dit het moment is waarop ze de grote switch naar een jongen of persoon van kleur kunnen maken, juist omdat K3 nu al zo lang staat als een huis en prima kan blijven voortbestaan wanneer er iets compleet verandert. Dat was in 2009 en 2015 nog niet duidelijk, of zoiets zou lukken. Ik begrijp heel goed waarom er bijvoorbeeld geen jongens welkom waren in 2015.
pi_201641705
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 15:52 schreef Danawinter het volgende:
Mijn favoriet is op dit moment Jemaima. Ik vond het wel grappig hoe meteen alle steekwoorden die in 2015 bij Demi genoemd werden, voorbij kwamen: 'met pit', 'stoer', 'a-typisch k3-meisje'. Maar ik ben wel blij dat dat nu niet meer als zo'n nadeel gezien wordt. In 2015 had ik het gevoel dat de jury (vooral Kristel) vaak dacht "Ondanks haar stoerheid zou Demi goed bij K3 kunnen passen"; en nu lijkt de gedachte gelukkig eerder te zijn "Met haar stoerheid zou Jemaima goed bij K3 passen".
Tja, maar Kristel zei in 2015 over Demi ook: I think she's trouble ...
quote:
Ik zag laatst ook een interview met Samantha over het jureren, waarin ze zei dat het in Nederland twee weken later begon omdat er op VTM extra afleveringen worden uitgezonden. Dus ik denk dat die extra afleveringen dan wellicht de bootcamp gaan zijn. Maar wel gek dat die dan niet in Nederland zouden worden uitgezonden.
Ik zit even op de kalender te kijken, en daar zie ik dat als er op 16 en 23 oktober bootcamp afleveringen zijn, dat er dan nog vijf zaterdagen zijn voor de studioshows c.q. liveshows inclusief de finale op zaterdag 27 november. Dan zou de totale reeks dus uit 12 afleveringen bestaan, en dat is 5 afleveringen meer dan K2 zoekt K3 in 2009 (exclusief de special die later werd uitgezonden) en 2 afleveringen meer dan K3 zoekt K3 in 2015.
  dinsdag 5 oktober 2021 @ 02:10:51 #256
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_201641897
quote:
0s.gif Op maandag 4 oktober 2021 15:22 schreef Poedelpoes het volgende:
MAAR OMG DUMPTRUCK EN BANAANHANGWAGEN HET LIJKT WEL WEER 2015 HIER (Sisi is er ook weer) *O* *O*
Haha ja, veel bekende namen weer.
Schapen zijn relax.
pi_201646974
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 00:32 schreef Riparius het volgende:

[..]
Tja, maar Kristel zei in 2015 over Demi ook: I think she's trouble ...
[
Ik denk meer dat ze vanuit de productie gewoon het narrative wilden creeëren dat Demi en Suzan de bad girls die even herrie in de tent gingen maken, terwijl vanuit alle kandidaten waren zij vocaal bij de sterkste zangeressen en meest voorbereid. Ze gingen naar mijn gevoel juist omdat ze zo zo als atypisch werden gezien meer hun best doen. Kristel is ook de grootste hypocriet hoor want ze zegt later zelf ik het Huis of ergens in K3 zoekt K3 dat ze vroeger ook een kwajongen was. Denk dat het gewoon als soundbite moest worden gebruikt die ze in de trailer kunnen doen of tussendoor editen. Want wat voor trouble heeft Demi eigenlijk gecreeërd? Ze heeft niks meer dan alleen haar best gedaan.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_201647220
quote:
Wel denk ik dat dit het moment is waarop ze de grote switch naar een jongen of persoon van kleur kunnen maken,
Dit ^ denk zelf ook als het nu niet gebeurd gebeurt het nooit. Ik zie dan wel weer voor me de volgende zoektocht er weer maar 2 poc zijn om vervolgens weer te klagen dat de witte blondjes zoveel punten krijgen. Belgie en Nederland is soms net de personificatie van wat de boer niet kent vreet ie niet . Het is gewoon heel krom als ze komende 20 jaar weer alle kleuren hebben liggen preachen (dit zal ook eeuwig hun onderliggende mantra zijn) om dan mensen van kleur alleen voor de show mee te laten doen. Just practice what you preach
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_201647492
Kristel was gewoon een control-freak die alleen volgzame meisjes wilde.
pi_201649546
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 00:32 schreef Riparius het volgende:

[..]
Tja, maar Kristel zei in 2015 over Demi ook: I think she's trouble ...
Was dat niet toen ze die wild cards gaven nadat ze deden alsof Jindra en Hanne en Demi waren afgevallen? Want dan kan het net zo goed zijn dat die opmerking meer was om het publiek te misleiden - het zou nog al gek zijn om iemand naar huis te sturen en daar alleen maar positieve dingen over te zeggen.
pi_201653086
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 18:14 schreef Danawinter het volgende:

[..]
Was dat niet toen ze die wild cards gaven nadat ze deden alsof Jindra en Hanne en Demi waren afgevallen? Want dan kan het net zo goed zijn dat die opmerking meer was om het publiek te misleiden - het zou nog al gek zijn om iemand naar huis te sturen en daar alleen maar positieve dingen over te zeggen.
Het was in de eerste bootcamp aflevering (afl. 5, rond 01:47:45) toen K3, Gert en Miguel na de generale repetitie waarbij ze stiekem hadden meegekeken een besluit moesten nemen welke 9 van de 15 overgebleven kandidates direct op de bus mochten stappen. Gert merkt op dat hij Demi soms een beetje te 'sensueel' vindt, Karen neemt haar onmiddellijk in bescherming door te zeggen dat dat is zonder dat ze daar wat aan kan doen en dan komt Kristel met haar opmerking I think she's trouble. Gert kijkt Kristel aan als ze dat zegt maar we zien niet of hij daar nog op heeft gereageerd. Kristel sprak bij dezelfde gelegenheid ook haar twijfels uit over Jindra die ze ervan verdacht alleen maar mee te doen om beroemd te worden, maar over Hanne zei ze niets en de anderen waren over Hanne alleen maar positief. Als deze scene was bedoeld om het voor de kijker geloofwaardig te maken dat Jindra, Hanne en Demi kort daarna (zogenaamd) naar huis werden gestuurd dan was dat niet erg overtuigend.

[ Bericht 0% gewijzigd door Riparius op 06-10-2021 19:23:27 ]
pi_201653858
quote:
Als deze scene was bedoeld om het voor de kijker geloofwaardig te maken dat Jindra, Hanne en Demi kort daarna (zogenaamd) naar huis werden gestuurd dan was dat niet erg overtuigend.
Vind het nog steeds een gemiste kans dat deze 3 nooit samen hebben hebben opgetreden in K3 zoekt K3. Ze wilden zogenaamd steeds andere meisjes in andere samenstellingen zien maar dan doen ze wel Demi en Nora 3x in het zelfde groepje. Of Jindra en Laura ook steeds???? *nicki minaj stem* what was the reason?
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  woensdag 6 oktober 2021 @ 01:02:29 #264
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_201654321
Het was te duidelijk dat Jindra het niet ging worden, ik was destijds ook helemaal geen fan van Hanne maar die is wel gewoon echt passend achteraf.
Van de liveshow samenstellingen vond ik Marthe, Klaasje en Lisa bij exclusie Jindra dan de beste; Of doe Hanne dan een blonde pruik op ipv Klaasje.

Maar ach het is 6 jaar later waarom boeit het me nog.
Schapen zijn relax.
pi_201656318
Iets anders: denken jullie dat Vlaamse kandidaten een serieuze kans maken? Bij de vorige K2 zoekt K3 was het vrij duidelijk dat er gestuurd werd op een Nederlands lid.
pi_201656724
quote:
0s.gif Op woensdag 6 oktober 2021 10:11 schreef kippaardkoe99 het volgende:
Iets anders: denken jullie dat Vlaamse kandidaten een serieuze kans maken? Bij de vorige K2 zoekt K3 was het vrij duidelijk dat er gestuurd werd op een Nederlands lid.
Ik denk dat 1 nederlands lid qua publiek/verkoop gewoon echt het meest strategisch is tenzij ze er na Josje/Klaasje helemaal klaar mee zijn. Maar ik vermoed dat de kandidaten tot aan de finale redelijk 50/50 blijven, simpelweg om kijkers uit 2 landen te houden
pi_201656808
quote:
0s.gif Op woensdag 6 oktober 2021 01:02 schreef DumpTruck het volgende:
Maar ach het is 6 jaar later waarom boeit het me nog.
Dit vraag ik me oprecht iedere dag af. Yet here we are. :')
pi_201657868
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 oktober 2021 23:14 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]
Vind het nog steeds een gemiste kans dat deze 3 nooit samen hebben hebben opgetreden in K3 zoekt K3. Ze wilden zogenaamd steeds andere meisjes in andere samenstellingen zien maar dan doen ze wel Demi en Nora 3x in het zelfde groepje. Of Jindra en Laura ook steeds???? *nicki minaj stem* what was the reason?
Die samenstellingen in die liveshows en aangewezen 'winnende' groepjes met een vrijstelling was echt elke keer zo geregisseerd om Klaasje en Hanne veilig naar de finale te leiden :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Banaanhangwagen op 06-10-2021 12:58:09 ]
pi_201658171
Ik verwacht overigens dat de Studio100 allang hun favorietjes al hebben en dat de bootcamp ook deze keer weer als functie heeft om het publiek alvast voor deze kandidaten te winnen. Bijvoorbeeld een Jindra steeds arrogant noemen, en een Klaasje een huilmomentje geven omdat ze haar familie zo mist. Inclusief sturende voice-over.
pi_201661507
quote:
0s.gif Op woensdag 6 oktober 2021 12:52 schreef Banaanhangwagen het volgende:

[..]
Die samenstellingen in die liveshows en aangewezen 'winnende' groepjes met een vrijstelling was echt elke keer zo geregisseerd om Klaasje en Hanne veilig naar de finale te leiden :')
Jup en Jindra was net als Noah bij K2 Zoekt K3 de 'villain' waardoor iedereen voor Klaasje was (nouja in theorie..)
pi_201682033
Zijn we klaar voor de laatste auditie ronde morgen? Het duurde tegelijkertijd zo lang maar ging ook weer zo snel.

Nederland is pas bij de derde auditie ronde. 😩 De saaiste van de vijf, naar mijn mening.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_201688307
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 oktober 2021 14:18 schreef Poedelpoes het volgende:
Zijn we klaar voor de laatste auditie ronde morgen? Het duurde tegelijkertijd zo lang maar ging ook weer zo snel.

Nederland is pas bij de derde auditie ronde. 😩 De saaiste van de vijf, naar mijn mening.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben benieuwd of aflevering 5 inderdaad nog iets speciaals brengt of als het gewoon een normale aflevering zonder verassingen zal zijn. :)
pi_201693793
Wie heeft hier nog meer zin in de laatste auditieshow? :)
pi_201694126
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 14:17 schreef ate-harm het volgende:
Wie heeft hier nog meer zin in de laatste auditieshow? :)
Ik zit eigenlijk nu al klaar. Nog een kleine zes uur wachten. :D
pi_201694396
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 oktober 2021 14:40 schreef Sisiorange94 het volgende:

[..]
Ik zit eigenlijk nu al klaar. Nog een kleine zes uur wachten. :D
Ik ben echt benieuwd of er nog veel gaat gebeuren op de stoelen, de punten zijn zo hoog, denk het dus niet 😂 Vanavond 22:30 zullen we het weten!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')