abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_201259654
'Sissy Pants' beroemdheden verboden in China

Beijing vreest dat vrouwelijke mannen het vermogen van het land om te vechten zouden schaden, zeggen experts.De Chinese regering heeft een boycot bevolen van "sissy pants" beroemdheden in de strijd tegen wat zij ziet als culturele import die de nationale kracht van China bedreigt.

In een richtlijn die donderdag werd uitgevaardigd, zei de Chinese tv-waakhond dat entertainmentprogramma's de "misvormde esthetiek" van niangpao, een denigrerende term die verwijst naar verwijfde mannen, krachtig moet verwerpen.

De order kwam toen Beijing de controle over de entertainmentindustrie van het land aanscherpte en zich richtte op een explosie van tv- en streamingshows die steeds meer invloed hebben op de popcultuur en de jeugd.

Jonge, delicaat uitziende mannen die zachte persoonlijkheden vertonen en acteren in liefdesdrama's met jongens, hebben grote fanbases verzameld die voornamelijk uit vrouwen bestaan. Velen van hen, zoals Xiao Zhan en Wang Yibo, zijn China's best verdienende beroemdheden.

Gaat verder:

https://www.vice.com/en/a(...)culinity-sissy-stars

Ik weet dat er hier mensen zijn die denken dat extreem-links heel erg veel geeft om diversiteit en acceptatie, maar de mensen met macht geven hier uiteindelijk helemaal niets om. Ze gebruiken het om mensen hun kant op te lokken en als de val dichtslaat blijft er niets meer over van het mooie beloofde wereldbeeld.

Nog wat voorbeelden voor de naïeve mensen die denken dat extreem-links heel inclusief is:

Letter to Stalin: “can a homosexual be in the Communist Party?”

We reproduce here a letter that Harry Whyte (a British Communist Party member) wrote to Stalin in May 1934, in which Whyte posed the question: “can a homosexual be considered someone worthy of membership in the Communist Party?”.

Stalin schreef op de brief: “Archive. An idiot and a degenerate. J. Stalin.”

https://www.marxist.com/l(...)-communist-party.htm

Nog meer info:

From emancipation to criminalisation: Stalinist persecution of homosexuals from 1934

In 1922, homosexuality was legalised in revolutionary Soviet Russia, making it one of the most advanced countries in the world on this question.

In March 1934 Stalin re-criminalised homosexuality across the whole of the Soviet Union. Henceforth anyone involved in homosexual acts could be sent to prison for three to five years.

https://www.marxist.com/f(...)exuals-from-1934.htm

Maar goed, sissy pants zijn dus niet meer toegestaan op tv in China. Denken jullie dat het werkelijk effect gaat hebben op Chinese mannen en dat ze er weer mannelijker van worden?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_201259918
De CCP kan roepen en verbieden wat ze wil, zolang meisjes dit soort ‘sissy pants’ aantrekkelijk vinden, zullen ze wel blijven.
Waarom denk je anders dat die K-pop bands zo populair zijn onder meiden? Juist omdat die gozers zo feminine eruit zien. En dit is dus overgewaaid naar China.
ROBODEMONS..................|:(
pi_201260404
Lelijk man. Het is iets waar tienermeisjes waarschijnlijk voor vallen maar mijn ogen doen pijn. Ik betrap mij zelfs op snel langs dat soort fotos van wijfmannen te scrollen of zelfs mijn ogen even dicht te doen. Een goede actie van de CPC. Het gaat niet lang duren of de Chinese beschaving kan gedag zeggen met deze verwijfde popfiguren. Dat is niet iets dat strijdbaar overkomt om voor hun handel te vechten. Snap de zorgen. Ik bewonder deze Chinese esthetiek van de 19de eeuw (1801-1900) veel meer. Ruw, baard of minstens wat van haar, hoofdmantel. Wie wil wijfmannen behalve make-up industrie en tienermeisjes. Brrrrr. Maak een deal met de Taliban en stuur deze 21ste eeuwse volgeplamuurde pophoeren naar Kabul & Panjshir.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door Peppert op 07-09-2021 23:27:42 ]
pi_201260710
1. De CPC vaart geen extreemlinkse koers meer sinds 22 december 1978. De datum dat Deng Xiaoping de absolute macht officieel overnam en het roer radicaal omgooide.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paramount_leader

2. Mao was zwaar dogmatisch gedreven en zijn geloof in een egalitaire communistische heilstaat was echt tot de laatste adem die hij uitpufte in september 1976. Hij geilde op Karl Marx en Jozef Stalin. Dat waren zijn idolen. Hij was ook een Chinees product van de periode 1890 - 1920: iconoclasme, revolutie, nationalisme. Li Dazhao, Chen Duxiu en Jiang Kanghu waren in ieder geval drie figuren die zeker grote invloed hadden op dat hij het communisme ging omarmen in de late jaren 10.

3. De CPC vaarde een extreemlinkse koers tussen 23 juli 1921 (eerste CPC congress) - 22 december 1978 (overname macht Deng Xiaoping): een periode van 56 jaar. Ik verdeel die periode van de eerste 56 jaar van CPC vereenvoudigd en verkort als volgt:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
4. Het is nu meer een combinatie van staatsbedrijven, private bedrijven (co-existensie), uitgebreide industriële en technologische staatsplanning, de geopolitieke positie van het land proberen te verbeteren, een welvarender land proberen op te bouwen, een sterker leger proberen op te bouwen, een technologisch geavanceerder land proberen op te bouwen, nationalisme (tot het extreme en minderhedenvernietigend zie Oeigoeren en Tibetanen), stevige hand in de economie. Het huidige CPC staat dichter bij de economische idealen van het facisme. Ik gebruik dat woord niet als scheldwoord maar als verwijzing naar een ideologie. Het is een ideologie hoewel de jongere generaties het vaak gebruiken als een scheldwoord waardoor misverstanden kunnen ontstaan.

[ Bericht 12% gewijzigd door Peppert op 08-09-2021 17:17:49 ]
pi_201260910
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:26 schreef Morrigan het volgende:
De CCP kan roepen en verbieden wat ze wil, zolang meisjes dit soort ‘sissy pants’ aantrekkelijk vinden, zullen ze wel blijven.
Waarom denk je anders dat die K-pop bands zo populair zijn onder meiden? Juist omdat die gozers zo feminine eruit zien. En dit is dus overgewaaid naar China.
De CCP kan dat gewoon roepen en verbieden. Kijk of luister je toch stiekem naar Sissy Pants, dan krijg je strafpunten op je social credits.
pi_201262522
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:26 schreef Morrigan het volgende:
De CCP kan roepen en verbieden wat ze wil, zolang meisjes dit soort ‘sissy pants’ aantrekkelijk vinden, zullen ze wel blijven.
Waarom denk je anders dat die K-pop bands zo populair zijn onder meiden? Juist omdat die gozers zo feminine eruit zien. En dit is dus overgewaaid naar China.
LOL, volgens mij heb jij nog niet helemaal door hoe het systeem in China werkt. Als ze dit hebben verboden, ben je een heel dapper tienermeisje als je toch naar ze gaat luisteren.
pi_201262896
quote:
2s.gif Op dinsdag 7 september 2021 23:15 schreef The_Emotion het volgende:

[..]
De CCP kan dat gewoon roepen en verbieden. Kijk of luister je toch stiekem naar Sissy Pants, dan krijg je strafpunten op je social credits.
enkel moet dat geregistreerd worden.....

hiervoor heeft china een 'Social Grid' bedacht dat veel overeenkomsten heeft met bv de wijze dat de DDR stasi-spitzel inzette om haar bevolking in de gaten te houden
https://en.wikipedia.org/(...)_management_in_China

Echter, ook in de DDR bleek het niet volledig te werken en ieder systeem van bewaking en controle is zo zwak als de mate waarin het zelf corrumpeerbaar blijkt te zijn... en juist dat bleek ook in de DDR te leiden tot de eigen ondergang.
En momenteel in china blijkt het ook zn zwaktepunten te kennen, zeker waar er bv lokale bestuurders ok wantrouwend tege zijn als een vorm van centraal gestuurde spionage en inmenging

Een goede film die bv daarover gaat is de oscar-winnende 'Das leben der Anderen'

Wat te vermoeden valt is dat bv de kinderen van de 'Elite' meer recht hebben dit soort kleren te dragen, en minder hoeven te vrezen gecontroleerd te worden...
de controle en bestraffing heeft snel een effect dat het alsnog bestaande machtsverhoudingen gaat versterken en aan de ene zijde meer blind is, en kan juist dan ook snel corruptie enkel vergroten.

Juist het onbreken van zelfcontrole, transparantie en zelfopschoning in zulke bewakingssystemen leid na enige tijd tot hun ondergang.... hooguit kan zoiets wel best lang duren soms een hele generatie of zelfs tweee, maar de val is onafwendbaar.

Democratische systemen met een scheiding der machten zijn vaak minder efficient in handhaving en het opleggen van maatregelen op burgers, maar deze blijven langer bestaan doordat ze zelf-opschonend werken en juist corruptie hierbinnen minder kans heeft.
Een 'elite' kan in een democratie veel moeilijker haar macht beschermen en heeft een grotere kans een macht op te moeten geven en moet dus op voorhand daar al rekening mee houden dat ze niet alle regels kunnen oleggen en afdwingen.

Welk zie je dat er vanuit westerse democratieen een zekere bewondering bestaat voor de effectiviteit waarin de chinese regering ook regeert en haar bevolking controleert...
Het gevaar bestaat daardoor dat juist ook binnen een democratie een groot deel van de kiezers instemt met het opgeven van rechten, en ook bv mogelijkheden de 'bewakers van wetten' te blijven controleren (Quis custodiet ipsos custodes)

[ Bericht 0% gewijzigd door RM-rf op 08-09-2021 11:12:34 ]
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
  BNW - Beste TS 2020 woensdag 8 september 2021 @ 09:48:43 #8
343952 Ali_boo
pi_201263133
Nu Nederland nog w/
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  woensdag 8 september 2021 @ 10:11:42 #9
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_201263303
Het Westen gaat het volkomen afleggen tegen China.
Gott strafe das treulose Italien!
pi_201263557
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 08:49 schreef theunderdog het volgende:

[..]
LOL, volgens mij heb jij nog niet helemaal door hoe het systeem in China werkt. Als ze dit hebben verboden, ben je een heel dapper tienermeisje als je toch naar ze gaat luisteren.
Zover ik weet worden VPN’s ook nog steeds gebruikt in China, terwijl dat ook verboden is. Juist door alles te verbieden , worden burgers, en dan vooral jongeren, heel creatief om die regels te omzeilen. En dan zijn er misschien geen sissy pants op tv, meisjes kunnen nog steeds via internet naar K-pop luisteren.
ROBODEMONS..................|:(
  woensdag 8 september 2021 @ 10:44:38 #11
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_201263646
quote:
2s.gif Op dinsdag 7 september 2021 23:15 schreef The_Emotion het volgende:

[..]
De CCP kan dat gewoon roepen en verbieden. Kijk of luister je toch stiekem naar Sissy Pants, dan krijg je strafpunten op je social credits.
Of je verdwijnt gewoon.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_201263778
quote:
15s.gif Op woensdag 8 september 2021 10:36 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Zover ik weet worden VPN’s ook nog steeds gebruikt in China, terwijl dat ook verboden is. Juist door alles te verbieden , worden burgers, en dan vooral jongeren, heel creatief om die regels te omzeilen. En dan zijn er misschien geen sissy pants op tv, meisjes kunnen nog steeds via internet naar K-pop luisteren.
VPN's zijn niet anoniem.
  woensdag 8 september 2021 @ 11:07:12 #13
213215 Interloper
Verdomd gezellig hiero
pi_201263892
Hoewel ik de mentaliteit van de CCP op dit vlak wel waardeer, kan ik het beleid niet goedkeuren. Mensen horen vrij te zijn om zich te kleden of gedragen zoals ze zelf willen.
Searchers after horror haunt strange, far places.
pi_201264214
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 09:23 schreef RM-rf het volgende:

[..]
enkel moet dat geregistreerd worden.....

hiervoor heeft china een 'Social Grid' bedacht dat veel overeenkomsten heeft met bv de wijze dat de DDR stasi-spitzel inzette om haar bevolking in de gaten te houden
https://en.wikipedia.org/(...)_management_in_China

Echter, ook in de DDR bleek het niet volledig te werken en ieder systeem van bewaking en controle is zo zwak als de mate waarin het zelf corrumpeerbaar blijkt te zijn... en juist dat bleek ook in de DDR te leiden tot de eigen ondergang.
En momenteel in china blijkt het ook zn zwaktepunten te kennen, zeker waar er bv lokale bestuurders ok wantrouwend tege zijn als een vorm van centraal gestuurde spionage en inmenging

Een goede film die bv daarover gaat is de oscar-winnende 'Das leben der Anderen'

Wat te vermoeden valt is dat bv de kinderen van de 'Elite' meer recht hebben dit soort kleren te dragen, en minder hoeven te vrezen gecontroleerd te worden...
de controle en bestraffing heeft snel een effect dat het alsnog bestaande machtsverhoudingen gaat versterken en aan de ene zijde meer blind is, en kan juist dan ook snel corruptie enkel vergroten.

Juist het onbreken van zelfcontrole, transparantie en zelfopschoning in zulke bewakingssystemen leid na enige tijd tot hun ondergang.... hooguit kan zoiets wel best lang duren soms een hele generatie of zelfs tweee, maar de val is onafwendbaar.

Democratische systemen met een scheiding der machten zijn vaak minder efficient in handhaving en het opleggen van maatregelen op burgers, maar deze blijven langer bestaan doordat ze zelf-opschonend werken en juist corruptie hierbinnen minder kans heeft.
Een 'elite' kan in een democratie veel moeilijker haar macht beschermen en heeft een grotere kans een macht op te moeten geven en moet dus op voorhand daar al rekening mee houden dat ze niet alle regels kunnen oleggen en afdwingen.

Welk zie je dat er vanuit westerse democratieen een zekere bewondering bestaat voor de effectiviteit waarin de chinese regering ook regeert en haar bevolking controleert...
Het gevaar bestaat daardoor dat juist ook binnen een democratie een groot deel van de kiezers instemt met het opgeven van rechten, en ook bv mogelijkheden de 'bewakers van wetten' te blijven controleren (Quis custodiet ipsos custodes)
'Das Leben der Andere' vind ik de beste film die ik deze eeuw gezien heb, Nou moet ik wel melden dat ik niet zoveel films gezien heb sinds 2000.
Ik denk dat de controle van de overheid/instanties op ons doen en handelen in het Westen niet onderdoet voor dat in China. Wat Big Brother Belastingdienst in Nederland al van je weet is een veelvoud van wat over een gemiddelde Chinees bekend is.

Ik heb veel gechat op Tencent, en daar worden de gegevens verplicht twee maanden bewaard. Maar ik meende dat de daadwerkelijke opvraging van de correspondentie op de sociale media door de overheid in China maar een paar procent is van wat hier in het Westen van jou getraceerd wordt.
pi_201264228
Geen wil om te vechten? Ik dacht dat die K-pop artiesten bijvoorbeeld ook bijna allemaal in het Koreaanse leger hebben gediend?
Incelfrikandel
pi_201264282
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 11:07 schreef Interloper het volgende:
Hoewel ik de mentaliteit van de CCP op dit vlak wel waardeer, kan ik het beleid niet goedkeuren. Mensen horen vrij te zijn om zich te kleden of gedragen zoals ze zelf willen.
Er is toch echt gedrag wat afgestraft moet kunnen worden omdat dit tot maatschappelijke onrust leidt, bv racisme, pedofilie, ernstig narcisme, etc.
Of dit daaronder onder valt is wel te betwisten. Maar elk gedrag accepteren kan niet in een samenleving.
  woensdag 8 september 2021 @ 12:32:28 #17
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201264913
De huidige president is een aardige Cult Of Personality om zijn persoon heen aan het bouwen.

Dit is maar een klein onderdeel daarvan.

Zoek maar eens op "Xi Jinping Thoughts".

En voor de mensen die dat grappig door een westerse bril van "vrijheid blijheid" bekijken,


https://www.joe.co.uk/ent(...)-from-history-286800

Het complete bestaan en carrière van filmsterren die niet bevallen word gewoon gewist.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 8 september 2021 @ 12:43:33 #18
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201265037
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 11:36 schreef Idisrom het volgende:


Ik denk dat de controle van de overheid/instanties op ons doen en handelen in het Westen niet onderdoet voor dat in China. Wat Big Brother Belastingdienst in Nederland al van je weet is een veelvoud van wat over een gemiddelde Chinees bekend is.
Schrijnend naïef.

Heb jij die Netflix serie Blackmirror niet gezien?

Waar bv een huis toegewezen krijgen een kwestie van likes is?

Dat is daar gewoon keiharde realiteit.


quote:
Maar ik meende dat de daadwerkelijke opvraging van de correspondentie op de sociale media door de overheid in China maar een paar procent is van wat hier in het Westen van jou getraceerd wordt.
Maar jij meende dat? Zo zo. En wie heeft jou dat verteld dan?
&lt;signature here&gt;.
pi_201265354
Eens met China.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_201265481
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 10:57 schreef theunderdog het volgende:

[..]
VPN's zijn niet anoniem.
Het voordeel van een VPN is dat je net kan doen alsof je in een ander land bent. En als de CCP alle sissy pants van media willen halen, kunnen meisjes gewoon doen alsof ze in Z-Korea zijn. :s)

Of denk jij dat de hele Chinese bevolking zich netjes aan de regels houdt?
ROBODEMONS..................|:(
pi_201265602
quote:
10s.gif Op woensdag 8 september 2021 13:22 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Het voordeel van een VPN is dat je net kan doen alsof je in een ander land bent. En als de CCP alle sissy pants van media willen halen, kunnen meisjes gewoon doen alsof ze in Z-Korea zijn. :s)

Of denk jij dat de hele Chinese bevolking zich netjes aan de regels houdt?
Er zijn altijd wel ergens mazen in het systeem, dat vergt een hoop creativiteit, innovatie en vooral uithoudingsvermogen om het voor te blijven.
Jouw theorie, lekker doen alsof je uit Seoul zit te internetten klinkt leuk, maar als je even de deur uit loopt om een pakje boter te halen staan meteen surveillancecamera's op je toet.

Leg dan maar eens uit wat je 10 minuten geleden in Zuid Korea deed. :R

[ Bericht 2% gewijzigd door The_Emotion op 08-09-2021 13:36:22 ]
  woensdag 8 september 2021 @ 13:40:27 #22
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201265720
quote:
10s.gif Op woensdag 8 september 2021 13:22 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Het voordeel van een VPN is dat je net kan doen alsof je in een ander land bent.
Je realiseert je dat het technisch belachelijk simpel is om daar je vinger achter te krijgen als totalitaire overheid?

Daarbij is het probleem natuurlijk die totalitaire overheid.

En die verdwijnt niet door jezelf rijk te rekenen met een VPN verbinding.
&lt;signature here&gt;.
pi_201266040
quote:
10s.gif Op woensdag 8 september 2021 13:22 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Het voordeel van een VPN is dat je net kan doen alsof je in een ander land bent. En als de CCP alle sissy pants van media willen halen, kunnen meisjes gewoon doen alsof ze in Z-Korea zijn. :s)

Of denk jij dat de hele Chinese bevolking zich netjes aan de regels houdt?
Natuurlijk niet. Maar het is een behoorlijk risico. Heb je dat over voor wat tiener boybands?
pi_201266072
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 12:43 schreef ExTec het volgende:
Schrijnend naïef.

Heb jij die Netflix serie Blackmirror niet gezien?

Waar bv een huis toegewezen krijgen een kwestie van likes is?

Dat is daar gewoon keiharde realiteit.
iemand anders naief noemen en zelf beweren dat mensen in china een huis toegewezen krijgen wegens 'likes'....
en dat onderbouwen door naar eeen Fantasy-hollywood-.serie te verwijzen.

kennelijk begrijp je zelf niet werkelijk wat het chinese systeem van Grid management inhoud..
het heeft niet zo heel veel te maken met 'likes' op sociale media, maar is vooral een vorm van persoonlijke spionage en sociale controle via een gautoimatiseerd Big-Data systeem en welk uitgevoerd word dor betaalde personen die raportages afgeven:

zeer vergelijkbaar met hoe de DDR ooit ook hun burgers liet bespioneren door 'Stasi spitzel' if IM's (inoffizielle Mitarbeiter) wat op het hoogtepunt van dat systeem mogelijk tot 15 of 20% van de oostduitse bevolkig betrof (alhoewel het een schatting is die evengoed vaak betwijfeld wordt en iig lijkt het zo te zijn dat een deel ervan nooit daadwerkelijk rapportages afgaf).

Het verschil tussen de Stasi in de DDR en wat er nu in china gedaan wordt is deels gewoon dat er in de huidige digitale samenleving veel meer mogelijkheden zijn zulke grote data-aantallen te analyseren en te gebruiken, en ook dat er meer mogelijk is aaan automatisatie van de data-verwerking...
maar verder is het in de uitvoering en conseqenties gelijk.

Wel is het een enorm kostbaar systeem en ook in China is het waarschijnlijk dat er een vraag is in hoeverre de hoge kostenfactor een eventuele maatschappelijke winst voor de regering vervult
https://www.sixthtone.com(...)ning-out-of-money%3F

Bedenk bv dat in een meer democratisch systeem er een direkte dwang is voor de regering het welzijn en de economische welvaart van de burgers te garanderen...
een sterk repressief systeem kan een mogelijk opstand wegens te grote armoede, misstanden, wijd verbreidde corruptie wel lang voorkomen, maar zal uiteindelijk stuklopen op het gegeven dat het de reden dat mensen ontevreden kunnen zijn niet wegneemt, maar enkel het uitten van ontevreenheid onderdrukt....

als je bv naar oostduitsland kijkt en naar wetsbduitsland en berlijn waren in de tachtiger jaren ook veel protesten en onetredenheid zichtbaar onder westduitse burgers... terwijl op dat moment de oostduitse burgers nooit openlijk aangaven ontevreden te zijn met hun regering...
Toch was het niet Westduitsland dat in 1989 tenonder ging en als staat omviel, maar oost-duitsland, omdat toen het moment kwam dat de burgers geen angst meer hadden hun mening te uitten,, er zoveel opgekropte ontevredenheid was dat het direkt bijna niet meer te redden was.
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
  woensdag 8 september 2021 @ 14:25:02 #25
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201266133
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 14:19 schreef RM-rf het volgende:
Het verschil tussen de Stasi in de DDR en wat er nu in china gedaan wordt is deels gewoon dat er in de huidige digitale samenleving veel meer mogelijkheden zijn zulke grote data-aantallen te analyseren en te gebruiken, en ook dat er meer mogelijk is aaan automatisatie van de data-verwerking...
maar verder is het in de uitvoering en conseqenties gelijk.
Goed dat je het even uitlegt.

Gelukkig. Het valt allemaal wel mee, dus.

:|W
&lt;signature here&gt;.
pi_201266462
quote:
10s.gif Op woensdag 8 september 2021 14:25 schreef ExTec het volgende:

[..]
Goed dat je het even uitlegt.

Gelukkig. Het valt allemaal wel mee, dus.

:|W
misschien begrijp je niet wat ik schrijf...

ik leg uit wat de realiteit is rond deze systemen, en die heeft weinig te maken met dom en oppervlakkig geroeptoeter van 'je krijgt een huis wegens een like'.

nergens probeer ik een subjectief waardeoordeel op te leggen, maar uit mijn uitleg hoe het chinese systeem lijkt op de bewakingsstaat van de DDR, mag je minimaal wel halen dat het volgens mij een ontzettend ongezond systeem is dat zeker geen stabiele rechtstaat oplevert maar uiteindelijk aan zijn eigen falen ten onder zal gaan.

enkel, dan moet je wel ook begrijpen hoe het daadwrkelijk functioneert en zeker niet in een versimpelde hollywood/netfix-realiteit gaan geloven
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
  woensdag 8 september 2021 @ 15:02:19 #27
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201266508
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 14:57 schreef RM-rf het volgende:

[..]
misschien begrijp je niet wat ik schrijf...
Ik begrijp je prima.

Ik had nergens de pretentie om een thesis te schrijven over de privacy situatie in China.

Ik wilde een teneur beschrijven.

Een geavanceerdere vorm van komma-neuken, dat ben je aan het doen.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 8 september 2021 @ 15:15:44 #28
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_201266636
quote:
13s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:02 schreef ExTec het volgende:

[..]
Ik begrijp je prima.

Ik had nergens de pretentie om een thesis te schrijven over de privacy situatie in China.

Ik wilde een teneur beschrijven.

Een geavanceerdere vorm van komma-neuken, dat ben je aan het doen.
Aldus degene die zuur begint te doen over iemand die verschillen en overeenkomsten uitlegt. De ironie.
pi_201266811
quote:
13s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:02 schreef ExTec het volgende:
Een geavanceerdere vorm van komma-neuken, dat ben je aan het doen.
nee, maar het voorstellen van het Social Grid-Systeem in China als 'je krijgt een huis wegens een Like' is gewoon kortzichtig en dom en juist een vergoeilijking van een zeer gevaarlijke ontwikkeling.

Er zijn ook hier een hoop mensen die juist wegens zulke ideeen en versimpelingen opeens gaan roepen dat 'het chinese systeem zo slecht niet is'....
juist omdat ze niet inzien welk een ingreep dat systeem in je persoonlijke privesfeer oplevert (en nogmaals, het gat gepaard met een enorm systeem van controle door 'spionnen' binnen de samenbblving die rappoirten schrijven over het gedrag van hun medeburgers)
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
  woensdag 8 september 2021 @ 15:42:18 #30
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_201267005
Lekkere 'nationale kracht' als je zo onzeker bent dat je denkt dat het land en cultuur gaat instorten door zoiets _O-
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  woensdag 8 september 2021 @ 15:42:43 #31
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_201267010
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:27 schreef RM-rf het volgende:

[..]
nee, maar het voorstellen van het Social Grid-Systeem in China als 'je krijgt een huis wegens een Like' is gewoon kortzichtig en dom en juist een vergoeilijking van een zeer gevaarlijke ontwikkeling.
Juist. :|W

Denk dat e.e.a. afhangt van je wereldbeeld; wat voor mensen je denkt dat je hier aantreft,

Daarbij: die verwijzing naar die "eeen Fantasy-hollywood-.serie" laat juist netjes zien hoe slecht het is.

Misschien ken je dat, alhoewel iets fantasie/SF/anderzijds niet realistisch is, kan het wel dienen als maatschappij kritiek?

quote:
Er zijn ook hier een hoop mensen die juistw egens zulke ideeen opeens gaan roepend at 'het chinese systeem zo slecht niet is'....
juist omdat ze niet inzien welk een ingreep dat systeem in je persoonlijke privesfeer oplevert (en nogmaals, het gat gepaard met een enorm systeem van controle door 'spionnen' binnen de samenbblving die rappoirten schrijven over het gedrag van hun medeburgers)
Sure. Al ben ik er zelf niet van overtuigd dat jouw gortdroge lezing, incl. paralellen uit de DDR (Hé? Wat???) zoveel effectiever is, mbt de boodschap overbrengen.

Daarbij zie ik vrijwel niemand denken/posteren dat iemand met veel 'likes' een huis verdiend :')

Ik zie mensen dit aangrijpen omdat ze ageren tegen (verregaande) feminisering van de maatschappij, en ik wil ook even een eerzame vermelding doen voor de droeftoeter die "meent" dat de NL overheid heus wel erger is, en de totalitaire communistische partij 'heus wel!' minder inbreuken op de privacy doet dan 'de westerse!'.

Privacy aspect word bijkans amper op gereageerd ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_201267069
Hier worden de verwijfde mannen haast aanbid.
Sowieso alles wat onder de lgbtq vlag valt word in het westen op zeer vreemde manier verheven tot een soort religie.

Zie je goed terug in de media, waar alles en iedereen homo of lesbisch is.
Zelfs in kinderprogramma’s zag ik laatst toevallig toen mijn zoontje op zondag ochtend of middag naar Nederland 3 zat te kijken.

Hoe heette het ook alweer, iets met een ninja nanny.
Waar de haat richting (rijke) blanke bijna stereotypisch werd neergezet, de held van het verhaal een jongen.. of meisje? De acteur is niet herkenbaar als een van de twee dan weet je het al wel.

De “leraar” in een scene in de klas iedereen begroet met “hallo lgbtq klas” I kid you not.

Dat soort shit hebben ze terecht in Hongarije verboden.
pi_201310733
Dubbel.
pi_201310751
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Hier worden de verwijfde mannen haast aanbid.
Sowieso alles wat onder de lgbtq vlag valt word in het westen op zeer vreemde manier verheven tot een soort religie.

Zie je goed terug in de media, waar alles en iedereen homo of lesbisch is.
Zelfs in kinderprogramma’s zag ik laatst toevallig toen mijn zoontje op zondag ochtend of middag naar Nederland 3 zat te kijken.

Hoe heette het ook alweer, iets met een ninja nanny.
Waar de haat richting (rijke) blanke bijna stereotypisch werd neergezet, de held van het verhaal een jongen.. of meisje? De acteur is niet herkenbaar als een van de twee dan weet je het al wel.

De “leraar” in een scene in de klas iedereen begroet met “hallo lgbtq klas” I kid you not.

Dat soort shit hebben ze terecht in Hongarije verboden.
In mindere mate. Verwijfde mannen is een cultuur onder kleine groepen als gays in NL.
pi_201310995
Misschien ben ik te negatief over China geweest, want dit klinkt als een goede maatregel.

Ben alleen benieuwd wat al die genderneutrale, blauwharige CCP verdedigers op reddit er van vinden.
pi_201311201
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Hier worden de verwijfde mannen haast aanbid.
Sowieso alles wat onder de lgbtq vlag valt word in het westen op zeer vreemde manier verheven tot een soort religie.

Zie je goed terug in de media, waar alles en iedereen homo of lesbisch is.
Zelfs in kinderprogramma’s zag ik laatst toevallig toen mijn zoontje op zondag ochtend of middag naar Nederland 3 zat te kijken.

Hoe heette het ook alweer, iets met een ninja nanny.
Waar de haat richting (rijke) blanke bijna stereotypisch werd neergezet, de held van het verhaal een jongen.. of meisje? De acteur is niet herkenbaar als een van de twee dan weet je het al wel.

De “leraar” in een scene in de klas iedereen begroet met “hallo lgbtq klas” I kid you not.

Dat soort shit hebben ze terecht in Hongarije verboden.
Ik heb uit nieuwsgierigheid de eerste aflevering zitten kijken, maar ik zie vooral overeenkomsten met de film Mean Girls. Of meer de standaard ‘not like other girls’ hoofdpersoon vs ‘stereo type meisjes.’ Dit is idee echt al zo oud.
ROBODEMONS..................|:(
pi_201311293
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 19:38 schreef Sapstengel het volgende:
Misschien ben ik te negatief over China geweest, want dit klinkt als een goede maatregel.

Ben alleen benieuwd wat al die genderneutrale, blauwharige CCP verdedigers op reddit er van vinden.
Knappe mensen verbieden is inderdaad iets wat lelijkerds als een positieve maatregel zien.

En ik maar denken dat vooral vrouwen onzeker zijn als het om uiterlijk gaat.
ROBODEMONS..................|:(
pi_201311331
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 september 2021 19:53 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Ik heb uit nieuwsgierigheid de eerste aflevering zitten kijken, maar ik zie vooral overeenkomsten met de film Mean Girls. Of meer de standaard ‘not like other girls’ hoofdpersoon vs ‘stereo type meisjes.’ Dit is idee echt al zo oud.
Ik heb nog nooit een (kinder of jeugd) serie gezien in mijn bijna 42 jarige bestaan, waar in de serie een klas of groep word aangesproken met “hallo lgbtq klas”, sorry maar geeft al de hele ondertoon aan van de regisseur of de richting waar het op wil.

Veel is wel iets wat je vaker zag of ziet inderdaad, daar niet van.
pi_201311359
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 september 2021 19:59 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Knappe mensen verbieden is inderdaad iets wat lelijkerds als een positieve maatregel zien.

En ik maar denken dat vooral vrouwen onzeker zijn als het om uiterlijk gaat.
Als je geen beter argument hebt kun je altijd over het uiterlijk beginnen. Of je had kunnen zeggen dat we allemaal maagd en incel zijn, net zo'n zwaktebod.
pi_201311740
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 20:04 schreef Sapstengel het volgende:

[..]
Als je geen beter argument hebt kun je altijd over het uiterlijk beginnen. Of je had kunnen zeggen dat we allemaal maagd en incel zijn, net zo'n zwaktebod.
Argument op wat? Behalve onzekerheid kan ik geen enkele reden bedenken waarom je het met de CCP eens zou zijn. :s)
ROBODEMONS..................|:(
pi_201312742
Nice toch. Kan ik binnenkort homo worden en alsnog bitches neuken.
pi_201315080
Hopelijk pakt de Xi regering ook de doodzieke 996 werkcultuur aan. Gadverdamme man. De doodzieke 996 werkcultuur krijg je ook niet zomaar uit. Het is een gewoonte geworden onder hele bevolkingsgroepen. En menselijke gewoonten proberen te veranderen is vaak een hel van de lange adem. Twee weken geleden heeft een ex minister van financiën Lou Jiwei het eindelijk als schadelijk bestempeld. Wie weet volgt een keer actie vanuit de politieke toren in Zhongnanhai om deze zieke cultuur te vernietgen en schiet Jack Ma alstublieft lek. KKstinkerd voor het promoten van dit soort ziekigheid.

https://fortune.com/2021/(...)e-996-court-illegal/

https://www.china-briefin(...)anging-labor-system/

https://en.wikipedia.org/wiki/996_working_hour_system


quote:
Tech workers bemoan China's crackdown on compulsory overtime

Chinese government's campaign to improve conditions for workers has spurred companies, particularly some of its hardest-driving tech giants, to cut down on long hours of compulsory overtime but not all employees are happy about it.

Some employees at TikTok-owner ByteDance were shocked to find their August paychecks slashed 17% after the company ended its policy of requiring its China-based staff to work a six-day week every second week.
"My workload hasn't actually changed," a product manager at ByteDance told Reuters, declining to be identified given the sensitivity of the topic. "But unfortunately the salary is lower."

For the past decade, Chinese tech firms were known for "996", a gruelling business culture that usually means work hours from 9 a.m. to 9 p.m. six days a week. But 996 was also seen as a badge of honour and was hailed as a competitive advantage over U.S. and European rivals.

It was also a guarantee of high pay as Chinese law stipulates that employees are entitled to double pay for working overtime on weekends and triple pay for public holidays. ByteDance declined to comment on the pay cuts which were widely discussed on social media. A separate company source said staff can still be paid overtime on weekends if they need to meet deadlines, adding that some employees in its gaming unit had done so recently.

Some workers in the tech sector began pushing back against 996 about two years ago - a movement that has gathered support from authorities keen to promoting socialist values and workers rights as they push through with wide-ranging regulatory reforms. China's top court last month described 996 as illegal.

Other tech companies such as short-video platform Kuaishou (1024.HK) and food-delivery giant Meituan (3690.HK) have also cut compulsory weekend overtime recently. In another boon for workers rights, ride-hailing giant Didi Global (DIDI.N) and e-commerce powerhouse JD.com (9618.HK) have set up government-backed unions in the past few weeks - a groundbreaking development in the tech sector where organised labour has to date been very rare.

Authorities are also working to mandate more breaks for workers, especially in the food delivery sector where companies have been accused of pushing drivers to make tight deadlines at the expense of safety. Meituan has said it will introduce such breaks. The southern city of Xiamen has also requested that companies implement a "20-minute break for every four hours of work" for delivery workers, the state-run People's Daily said this week.

Concerns remain though about unintended consequences.
"Won't this restrict their earnings?" said one user on China's Twitter-like Weibo, citing how these drivers are paid per order. "This will cause more problems, won't they drive even faster to deliver?" said another. Reduced pay could also spell trouble for staff retention and the topic of whether companies should be raising salaries to compensate workers for their loss of overtime became one of the most viewed on Weibo this week, with over 120 million views.

"After receiving my paycheck this month, I want to know - are there other companies that still practice 996 in Shanghai?" posted a ByteDance employee.

https://www.reuters.com/t(...)overtime-2021-09-03/


[ Bericht 5% gewijzigd door Peppert op 11-09-2021 23:56:28 ]
  zondag 12 september 2021 @ 08:51:39 #43
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_201318480
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 22:56 schreef Peppert het volgende:
Hopelijk pakt de Xi regering ook de doodzieke 996 werkcultuur aan. Gadverdamme man. De doodzieke 996 werkcultuur krijg je ook niet zomaar uit. Het is een gewoonte geworden onder hele bevolkingsgroepen. En menselijke gewoonten proberen te veranderen is vaak een hel van de lange adem. Twee weken geleden heeft een ex minister van financiën Lou Jiwei het eindelijk als schadelijk bestempeld. Wie weet volgt een keer actie vanuit de politieke toren in Zhongnanhai om deze zieke cultuur te vernietgen en schiet Jack Ma alstublieft lek. KKstinkerd voor het promoten van dit soort ziekigheid.

https://fortune.com/2021/(...)e-996-court-illegal/

https://www.china-briefin(...)anging-labor-system/

https://en.wikipedia.org/wiki/996_working_hour_system

[..]

Dit is wel een goede zaak ja. In Zuid-Korea heerst die cultuur ook en ik zag wat het met mn vriendin deed toen ze daar nog woonde. (soms tot 1 uur snachts doorwerken, zonder overbetaald te krijgen)...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_201325722
quote:
2s.gif Op zondag 12 september 2021 08:51 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Dit is wel een goede zaak ja. In Zuid-Korea heerst die cultuur ook en ik zag wat het met mn vriendin deed toen ze daar nog woonde. (soms tot 1 uur snachts doorwerken, zonder overbetaald te krijgen)...
Een dodelijke combinatie van hyperkapitalisme en confuciaanse cultuur van respect voor hierarchie en orders. Er gebeurt wel het een en andere maar of het echt zoden aan de dijk zet kun je alleen achteraf beoordelen. Er werd in juni '21 bijvoorbeeld bescheiden arbeidsrechten zoals een minimumloon, recht op een verzekering en minder werkdruk volgens ultrastrakke bezorgdeadlines aangekondigd voor het 7 miljoen tellende leger aan uitgebuitte en doodgewerkte bezorgers in China. Daar alleen al waren zes autoriteiten bij betrokken. Het is een serieus signaal aan die bezorgbedrijven. Een kleine machteloze overheid ten opzichte van de interne markt volgens de Washington-concensus zoals opgedrongen aan talloze regeringen zal wel zorgen voor een leefbare samenleving. Kijk dan naar al die uitwassen van het kapitalisme en private bedrijven. Ja, Reuters investors worry. Beijing moet zich blijkbaar meer zorgen gaan maken om de verliezen die aandeelhouders kunnen gaan lijden door nieuwe reguleringen en minder om de kleine man op straat. KK toch op Britse rag. Alleen nieuws brengen geen twee regels aan neoliberale zorgen aan toevoegen.

quote:
Food delivery platforms in China are being pushed to guarantee their workers with income above minimum pay, insurance and a relaxation in delivery deadlines, under a set of reforms announced on Monday by China's market regulator.

The guidelines were issued by the State Administration for Market Regulation along with six other administrative departments, including the National Development and Reform Commission, the Cyberspace Administration of China and the Ministry of Public Security.

Food delivery platforms in China, including Meituan (3690.HK) and Alibaba's (9988.HK) Ele.me, have attracted severe criticism on social media for their treatment of delivery workers, most of whom are not covered by basic social and medical insurance.

Meituan will "resolutely implement" the guidelines and continue to "effectively enhance labour rights," it said in a statement. Alibaba's (9988.HK) Ele.me did not respond to a Reuters request for comment. Meituan has been working with the government to purchase employment injury insurance for its delivery drivers, the company's chief executive, Wang Xing, said on a conference call in May.

Investors are worrying about the rising cost of employing riders by the platforms, Reuters had previously reported.
Meituan's Hong Kong-listed shares slumped nearly 14%, against a drop of 4.13% in the Hang Seng Index (.HSI).
https://www.reuters.com/b(...)tections-2021-07-26/

[ Bericht 0% gewijzigd door Peppert op 12-09-2021 17:49:37 ]
  maandag 13 september 2021 @ 02:11:45 #45
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_201334161
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:19 schreef Probably_on_pcp het volgende:
'Sissy Pants' beroemdheden verboden in China
Beijing vreest dat vrouwelijke mannen het vermogen van het land om te vechten zouden schaden, zeggen experts.
[ afbeelding ]
De Chinese regering heeft een boycot bevolen van "sissy pants" beroemdheden in de strijd tegen wat zij ziet als culturele import die de nationale kracht van China bedreigt.
Ik weet dat er hier mensen zijn die denken dat extreem-links heel erg veel geeft om diversiteit en acceptatie, maar de mensen met macht geven hier uiteindelijk helemaal niets om.
Nog wat voorbeelden voor de naïeve mensen die denken dat extreem-links heel inclusief is:
Letter to Stalin: “can a homosexual be in the Communist Party?”
From emancipation to criminalisation: Stalinist persecution of homosexuals from 1934
In 1922, homosexuality was legalised in revolutionary Soviet Russia, making it one of the most advanced countries in the world on this question.
In March 1934 Stalin re-criminalised homosexuality across the whole of the Soviet Union. Henceforth anyone involved in homosexual acts could be sent to prison for three to five years.
Waar haal je het vandaan dat die sissy pants gay zijn? ik heb het bron artikel gelezen en dat gaat nergens over gays, jou 2 voorbeelden over prehistorisch extreem links communisme wel, maar dat heeft dus 0 verband met het artikel wat je post....
Dat snap ik niet, ben je zo geconditioneerd en gehersenspoeld dat sissy=homo in je brein is verankerd?
Vroeger hadden ze daar een ander woord voor, Dandy, zeg maar de voorloper van de meteroman, ijdel, druk bezig met zichzelf te verzorgen om er zo goed mogelijk uit te zien, om vervolgens achter de vrouwen aan te gaan....

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:43 schreef Peppert het volgende:
Een goede actie van de CPC. Het gaat niet lang duren of de Chinese beschaving kan gedag zeggen met deze verwijfde popfiguren. Wie wil wijfmannen behalve make-up industrie en tienermeisjes. Brrrrr. Maak een deal met de Taliban en stuur deze 21ste eeuwse volgeplamuurde pophoeren naar Kabul & Panjshir.
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 09:48 schreef Ali_boo het volgende:
Nu Nederland nog w/
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 11:07 schreef Interloper het volgende:
Hoewel ik de mentaliteit van de CCP op dit vlak wel waardeer\
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 11:41 schreef sjorsie1982 het volgende:
Of dit daaronder onder valt is wel te betwisten. Maar elk gedrag accepteren kan niet in een samenleving.
quote:
1s.gif Op woensdag 8 september 2021 13:11 schreef superniger het volgende:
Eens met China.
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 19:38 schreef Sapstengel het volgende:
Misschien ben ik te negatief over China geweest, want dit klinkt als een goede maatregel.
WTF gebeurt in die hoofden van jullie, zijn jullie zo bang voor feminiene types dat het maar allemaal geband moet worden? bang dat het van invloed is op onschuldige kinderbreintjes? Bang dat je gaat twijfelen aan je eigen masculiniteit?
Ik sta echt versteld van dit staaltje a-Hollands intolerant wat de boer niet kent mot ie niet jaren '50 gedrag, de tering, zijn jullie echt zo fucking bekrompen? Hoe komt dat? en wat is je probleem met dat soort gasten?

quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Hier worden de verwijfde mannen haast aanbid.
Mwah de paar reacties die ik hierboven quote doen nogal anders vermoeden....

quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Sowieso alles wat onder de lgbtq vlag valt word in het westen op zeer vreemde manier verheven tot een soort religie.
Bullshit, er wordt op elk lgbti artikel gereageerd als een stier op een rode vlag en iedereen gaat los op het orgel der mannelijkheid om maar te brullen dat ze dit nooit willen, kunnen of zullen begrijpen, alsof je nooit verder bent ontwikkeld dan een dun laagje zelfbewustzijn over je reptielenbrein.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Zie je goed terug in de media, waar alles en iedereen homo of lesbisch is.
Alles en iedereen? :') really?

quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 15:47 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Zelfs in kinderprogramma’s zag ik laatst toevallig toen mijn zoontje op zondag ochtend of middag naar Nederland 3 zat te kijken.

Hoe heette het ook alweer, iets met een ninja nanny.
Waar de haat richting (rijke) blanke bijna stereotypisch werd neergezet, de held van het verhaal een jongen.. of meisje? De acteur is niet herkenbaar als een van de twee dan weet je het al wel.

De “leraar” in een scene in de klas iedereen begroet met “hallo lgbtq klas” I kid you not.

Dat soort shit hebben ze terecht in Hongarije verboden.
Ik heb geen idee waar je het over hebt en zou t ernstig waarderen als je dat programma, of aflevering omhoog kan halen, ik wil je best geloven, maar heb daar nu nogal moeite mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 19:20 schreef Peppert het volgende:
Verwijfde mannen is een cultuur onder kleine groepen als gays in NL.
Nee dat is niet 'een cultuur' er is een deel van de bevolking homoseksueel, deal with it, dat is al eeuwenlang zo, alleen is het nu zichtbaarder dan voorheen en dat jaagt de doorsnee heterofokker kennelijk buitengewoon veel angst aan, en ik begrijp niet waarom.
En het idee dat verwijfd automatisch homo betekend is echt van zo'n dom niveau dat ik er niet eens over wil beginnen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 22:56 schreef Peppert het volgende:
Hopelijk pakt de Xi regering ook de doodzieke 996 werkcultuur aan. Gadverdamme man. De doodzieke 996 werkcultuur krijg je ook niet zomaar uit. Het is een gewoonte geworden onder hele bevolkingsgroepen. En menselijke gewoonten proberen te veranderen is vaak een hel van de lange adem. Twee weken geleden heeft een ex minister van financiën Lou Jiwei het eindelijk als schadelijk bestempeld. Wie weet volgt een keer actie vanuit de politieke toren in Zhongnanhai om deze zieke cultuur te vernietgen en schiet Jack Ma alstublieft lek. KKstinkerd voor het promoten van dit soort ziekigheid.
https://fortune.com/2021/(...)e-996-court-illegal/
https://www.china-briefin(...)anging-labor-system/
https://en.wikipedia.org/wiki/996_working_hour_system
WTF is dit nou voor topicwending? Sta je bij epoch times op de loonlijst ofzo?
Wat probeer je op FOK! te bereiken??
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
pi_201334481
quote:
13s.gif Op maandag 13 september 2021 02:11 schreef YuckFou het volgende:

[..]
Waar haal je het vandaan dat die sissy pants gay zijn? ik heb het bron artikel gelezen en dat gaat nergens over gays, jou 2 voorbeelden over prehistorisch extreem links communisme wel, maar dat heeft dus 0 verband met het artikel wat je post....
Dat snap ik niet, ben je zo geconditioneerd en gehersenspoeld dat sissy=homo in je brein is verankerd?
Vroeger hadden ze daar een ander woord voor, Dandy, zeg maar de voorloper van de meteroman, ijdel, druk bezig met zichzelf te verzorgen om er zo goed mogelijk uit te zien, om vervolgens achter de vrouwen aan te gaan....
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
WTF gebeurt in die hoofden van jullie, zijn jullie zo bang voor feminiene types dat het maar allemaal geband moet worden? bang dat het van invloed is op onschuldige kinderbreintjes? Bang dat je gaat twijfelen aan je eigen masculiniteit?
Ik sta echt versteld van dit staaltje a-Hollands intolerant wat de boer niet kent mot ie niet jaren '50 gedrag, de tering, zijn jullie echt zo fucking bekrompen? Hoe komt dat? en wat is je probleem met dat soort gasten?
[..]
Mwah de paar reacties die ik hierboven quote doen nogal anders vermoeden....
[..]
Bullshit, er wordt op elk lgbti artikel gereageerd als een stier op een rode vlag en iedereen gaat los op het orgel der mannelijkheid om maar te brullen dat ze dit nooit willen, kunnen of zullen begrijpen, alsof je nooit verder bent ontwikkeld dan een dun laagje zelfbewustzijn over je reptielenbrein.
[..]
Alles en iedereen? :') really?
[..]
Ik heb geen idee waar je het over hebt en zou t ernstig waarderen als je dat programma, of aflevering omhoog kan halen, ik wil je best geloven, maar heb daar nu nogal moeite mee
[..]
Nee dat is niet 'een cultuur' er is een deel van de bevolking homoseksueel, deal with it, dat is al eeuwenlang zo, alleen is het nu zichtbaarder dan voorheen en dat jaagt de doorsnee heterofokker kennelijk buitengewoon veel angst aan, en ik begrijp niet waarom.
En het idee dat verwijfd automatisch homo betekend is echt van zo'n dom niveau dat ik er niet eens over wil beginnen.
[..]
WTF is dit nou voor topicwending? Sta je bij epoch times op de loonlijst ofzo?
Wat probeer je op FOK! te bereiken??
Een hoop gequote, ik kan de aflevering niet zo eventjes plaatsen.
Kinderprogramma’s Nederland 3, misschien is het gewoon terug te kijken? Iets met ninja nanny, zo moeilijk kan dat niet zijn.

Verder in zijn algemeen maak je een grote vergissing, een natuurlijke reactie als afwijzing van de of een afwijking bestempelen als angst.

Het is normale menselijke reactie om dat wat niet tot de natuurlijke norm valt, dat het niet alleen automatisch opvalt maar ook dat je zoiets als mens afwijzend op reageert.
Jij noemt dat dan, wat ik nogal apart vindt, een “angst reactie van hetero mannen die bang zijn voor hun mannelijkheid”.

Geen idee hoe je dat exact voor je ziet.

Denk eerder dat er andersom angst is, de angst dat je niet normaal bent in vergelijking met de overige 99% hetero’s.. alsof vrouwen niet iets tegen lesbiennes kunnen hebben ofzo he, of zijn die ook bang hun vrouwelijkheid te verliezen? (Altijd maar dat richten op hetero mannen, vreemd)
pi_201335373
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 10:11 schreef LXIV het volgende:
Het Westen gaat het volkomen afleggen tegen China.
China isoleert zichzelf juist.
pi_201339353
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 05:35 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Een hoop gequote, ik kan de aflevering niet zo eventjes plaatsen.
Kinderprogramma’s Nederland 3, misschien is het gewoon terug te kijken? Iets met ninja nanny, zo moeilijk kan dat niet zijn.

Verder in zijn algemeen maak je een grote vergissing, een natuurlijke reactie als afwijzing van de of een afwijking bestempelen als angst.

Het is normale menselijke reactie om dat wat niet tot de natuurlijke norm valt, dat het niet alleen automatisch opvalt maar ook dat je zoiets als mens afwijzend op reageert.
Jij noemt dat dan, wat ik nogal apart vindt, een “angst reactie van hetero mannen die bang zijn voor hun mannelijkheid”.

Geen idee hoe je dat exact voor je ziet.

Denk eerder dat er andersom angst is, de angst dat je niet normaal bent in vergelijking met de overige 99% hetero’s.. alsof vrouwen niet iets tegen lesbiennes kunnen hebben ofzo he, of zijn die ook bang hun vrouwelijkheid te verliezen? (Altijd maar dat richten op hetero mannen, vreemd)
Dus als ik het goed begrijp keur jij het goed dat er afkeurend wordt gereageerd op alles wat afwijkend is? Of kun je het alleen begrijpen? :o

Hoe dan ook, ik ben blij dat er nog altijd de wet is die discriminatie afkeurt.
ROBODEMONS..................|:(
pi_201339472
quote:
15s.gif Op maandag 13 september 2021 14:41 schreef Morrigan het volgende:

[..]
Dus als ik het goed begrijp keur jij het goed dat er afkeurend wordt gereageerd op alles wat afwijkend is? Of kun je het alleen begrijpen? :o

Hoe dan ook, ik ben blij dat er nog altijd de wet is die discriminatie afkeurt.
Als ik moet kiezen tussen cohesie gehouden van de eenheid van wat tot nu toe de mensheid succesvol heeft gemaakt, dan ja.

Maar als persoon, gewoon als mens, kan ik het op zich begrijpen.
Echt goedkeuren zou ik het niet noemen.
pi_201339569
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 14:52 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]
Als ik moet kiezen tussen cohesie gehouden van de eenheid van wat tot nu toe de mensheid succesvol heeft gemaakt, dan ja.

Maar als persoon, gewoon als mens, kan ik het op zich begrijpen.
Echt goedkeuren zou ik het niet noemen.
Aan de andere kant kan ik niet begrijpen dat iemand die gediscrimineerd wordt denkt ‘Dit is begrijpelijk’. Buitengesloten worden van de maatschappij is namelijk nogal deprimerend.
ROBODEMONS..................|:(
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')