abonnement Unibet Coolblue
pi_201237254
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 22:16 schreef Duespes het volgende:
Los van het IND proces, moet ik wel duidelijk zijn over het kinderverhaal, voordat we überhaupt het proces ingaan. Ik sta zeker voor open, maar ze zal wel aan zichzelf moeten werken. Blijft ze daarin echter hetzelfde, dan is dat voor mij geen probleem want met haar als partner kan ik ook gelukkig zijn. Hoe kun je dat aangeven zonder haar daarin te demotiveren?
Wat een arrogantie.
pi_201249848
Er is al veel zinnigs gezegd m.b.t de ongelijkheid die er tussen jullie lijkt te zijn en daar sluit ik me wel bij aan. Verder vraag ik me bij je verhaal af in hoeverre je ook stilstaat bij cultuurverschillen. Neemt niet weg dat iemand alsnog aan zijn of haar persoonlijkheid kan werken, maar je moet je daarbij ook rekenschap geven van iemands culturele achtergrond en niet iemand klakkeloos naar jouw eigen standaard willen vormen.

Je doet voorkomen alsof het vanzelfsprekend is dat zij naar Nederland komt en zich moet gaan vormen naar wat jij als de ideale moeder ziet, want als partner voldoet ze al geef je aan. Rode draad is dat zij zich schikt naar jou. Dat kan op zich prima zijn als zij daar ook oke mee is, maar ik ben wel nieuwsgierig naar of jullie ook andere opties overwogen hebben. In Brazilië wonen? Naar de VS zoals iemand anders ook aangeeft hier? Elders?
pi_201251289
Ik vind het onnozel om het meteen concreet over kinderen te hebben, behalve zeggen dat je er voor openstaat of niet. Het is een kwestie van er (emotioneel) klaar voor zijn, en dat is afhankelijk van hoe de relatie en situatie is. Zoiets ontwikkelt zich (of niet).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')