abonnement Unibet Coolblue
pi_201795740
10 10 10 10 10

Bayern sloopt Leverkusen
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_201795756


Het is weer ouderwets spannend.
pi_201796832
-O-
pi_201799109
- De omschrijving van Kicker na de halfvier wedstrijd was treffend genoeg: totale machtdemonstratie. Bayer04 ontving thuis Bayern, maar de Rekordmeister liet er geen twijfel over bestaan wie hier de baas was. Robert Lewandowski kan op een volgend rekord gaan jagen, de Pool speelde zijn 358e wedstrijd in de Bundesliga. Om Claudio Pizzaro in te halen moet hij op 491 komen, dus veel succes. Hij maakte ook meteen de openingstreffer al in de vierde minuut en scoorde opnieuw in de 30e minuut. In drie dolle minuten gooide Bayern helemaal de deur in het slot met Müller voor de 0-3 en Gnabry voor 0-4 en 0-5. Coach Seoane probeerde iets van druk te forceren door verdediger Tabsoba voor de meer aanvallende Paulinho te wisselen. Het hielp ook verdedigend, want doordat de Werkself de tegenstand eerder opving kwamen ze er niet zo gemakkelijk meer door. Maar aangezien ze zelf ook niet meer dan een eretreffer van Schick klaar kregen en Bayern het ook wel best vond, ging de wedstrijd een beetje uit als een nachtkaars. 1-5, pak ons dan als je kan! Zo moet het voor de concurrentie aanvoelen.
- de laatste wedstrijd ging tussen de staartploegen van Augsburg en Bielefeld. Het was tevens het basisdebuut voor ex-Kiel "knipser" Janni Serra en voor ex Emmen speler Jacob Laursen bij de gasten. Augsburg was in de eerste helft vooral uit standaards gevaarlijk, Strobl kopte een bal op de lat en uit een tweede corner van Caligiuri kopte Reece Oxford de 1-0 binnen. Bielefeld probeerde wel wat terug te doen, maar Gikièwiçz kon al het werk aan de verdediging overlaten. Pas in de tweede helft werd hij verrast door Laursen die een losse bal van Moravek veroverde en meteen op doel schoot: 1-1. Het zorgde wel voor een schokeffect bij Augsburg dat zelfs nog twee keer scoorde, maar beide treffers werden afgekeurd voor buitenspel. 1-1 de eindstand. Voor beide ploegen ziet het er echter donker uit. Augsburg staat op een relegationsplek en Bielefeld is voorlaatste
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  maandag 18 oktober 2021 @ 10:29:23 #105
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_201804162
Weghorst heeft Corona...
het is maar een griepje

https://www.voetbalprimeu(...)oor-coronavirus.html
  maandag 18 oktober 2021 @ 10:36:48 #106
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_201804220
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 10:29 schreef KingRadler het volgende:
Weghorst heeft Corona...
het is maar een griepje

https://www.voetbalprimeu(...)oor-coronavirus.html
Daar zal hij nog steeds wel zo over denken bij zijn gezondheid. Maar ja, het is wel dom… want als hij zich had laten vaccineren had hij het vermoedelijk zonder symptomen
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  maandag 18 oktober 2021 @ 10:39:13 #107
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_201804244
Nu krijgt hij wel een QR code, kan hij weer lekker gaan eten bij Aqua
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_201804407
Heel vervelend voor Wappie Wout.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_201804894
Ik moest gniffelen toen ik las dat Weghorst corona heeft

:@ sorry
"You can call me Susan if it makes you happy"
  maandag 18 oktober 2021 @ 13:59:52 #110
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_201806384
quote:
0s.gif Op maandag 18 oktober 2021 11:42 schreef TLC het volgende:
Ik moest gniffelen toen ik las dat Weghorst corona heeft

:@ sorry
Iets met karma.
pi_201807156
Rest van de selectie is (nog) negatief, maar dat duurt nog een weekje vrees ik, Mainz en Stuttgart heeft ook nog een aantal corona gevallen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  maandag 18 oktober 2021 @ 16:23:26 #112
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_201807815
Hoe kan je positief testen op een ziekte die niet bestaat?
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_201845573
Reeds genoemd in het Feyenoord topic: Union Berlin mist de komende tijd Marvin Friedrich die besmet is met het corona virus.

Ook Bayern trainer Julian Nagelsmann is besmet. Hij werd in Europees verband vervangen door assistent Dino Toppmöller.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201873618
Mark gaat de kerst niet halen.
  zaterdag 23 oktober 2021 @ 17:04:07 #115
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_201873633
Nooit in Mark geloofd.
pi_201882372
Er lijken meerdere trainers te moeten vrezen voor hun baan de komende weken. De drie topkandidaten behandelen we daarom eerst: Markus Weinzierl van Augsburg, Stefan Leitl van Greuther Fürth en Mark von Bommel van Wolfsburg

- De bekende carnavalsshirts bleven in Mainz nog even ongebruikt, maar er daalde een confetti regen neer alsof het al de 11e van de 11e was in de Opel Arena. De Basterds ontvingen thuis Augsburg, een ploeg waar ze vijf keer op rij niet van hadden gewonnen. Vrijdag liep het even anders. Bo Svensson had flink ingegrepen na de partij tegen Dortmund en vijf nieuwe spelers in de opstelling. Vooral de tandem Jonny Burkhardt en Karim Onisiwo liep goed. De Oostenrijker reageerde attent op een fout van Gumny die de bal vergat en liep zo de 1-0 binnen, Burkhardt dolde de laatste man na een pass van Boëtius en zag Bell de 2-0 scoren. Omdat het zo leuk was gingen de twee door, Onisiwo de voorzet, Burkhardt 3-0. Keeper Rafal Gikièwiçz schijnt nog harder hebben staan tieren in de rust dan Weinzierl en omdat ook Mainz het even best vondt, kreeg Augsburg vaker de bal en meer ruimte. Ze deden er alleen niks mee tot Zequiri in de ploeg kwam, die een paar minuten na zijn wissel de 3-1 scoorde. Twee minuten later liet de Augsburger verdediging (die volgens Gikièwiçz in de Regionalliga ook niks klaarmaakt) Onisiwo weer ontsnappen en voorgeven op Burkhardt, die onder toeziend oog van Hansi Flick de 4-1 erin schoot. De Basterds breken daarmee een negatieve serie van vier wedstrijden zonder zege, voor Weinzierl dreigt een vakantie. Misschien grappig om Gikièwiçz als speler-coach te nomineren, hij wist precies uit te leggen wat ploeg verkeerd deed: Wieder Fussball ohne Eier!
- Rasenball had na de krappe nederlaag tegen PSG woensdag de halve ploeg rust gegund, maar dat leek tegen Fürth geen goed idee. De Mittelfranken speelden één helft uitstekend en kregen zoveel kansen dat het best 0-4 had kunnen staan, ze hebben alleen twee redenen waarom ze onderaan staan: ze maken hun kansen niet af en ze hebben niet de puf om een hele wedstrijd zo te spelen. Hrgota scoort in die eerste helft één keer uit een penalty en eigenlijk had het 0-2 kunnen staan, maar de goal van Itter werd wegens gevaarlijk spel afgekeurd. Ook hier een speler die zich als tierende assistent coach laat gelden, Yussuf Paulsen stond herhaaldelijk naast Jesse Marsch mee te coachen, tot de Yank er genoeg van had en hem liet invallen. Dat werkte meteen want nauwelijks een minuut later lag de bal erin nadat Silva de bal bij de Deen kreeg. Jarige Job Forsberg scoorde daarna 2-1 uit een penalty en invallers Szoboslai en Novoa draaiden bij de 3-1 en 4-1 de Fürther de nek om. Pflichtsieg heet zoiets, maar wat als Fürth die kansen wél had benut?
- Het blijft een grappig lijstje, vier ploegen in Europa die nog ongeslagen zijn in hun competitie: AC Milan, Napoli, Liverpool.... en SC Freiburg. De Breisgau kwam vandaag op bezoek bij Wolfsburg, waar Weghorst dus met corona wegviel en Lukas Nmecha opnieuw de opvallendste aanvaller was. Hij testte Mark Flekken al na vijf minuten met een hakbal die de Bocholtzer pakte. Nmecha kreeg nog twee kansen, één over en één op de lat. Daarna pas de eerste mogelijkheid voor Freiburg via Grifo uit een vrije trap. Casteels kreeg de bal niet weg en Lienhart liep m over de lijn. Hoewel de scheids nog affloot voor buitenspel greep de VAR in, Mbabu's hak hief de situatie op, goal telt, 0-1. Nmecha bleef ook in de tweede helft op zoek naar een goal aan de andere kant, maar dat lukte niet. Ook een kans van Guillavogi wist Flekken weg te slaan. In de tegenstoot speelde Günter vervolgens Lukas Höler aan en het Holenmens maakte hem keurig af: 0-2. Ook een wissel van het Belgische trio Lukebakio, Vrancx en Bornauw hielp niet meer, de enige kans kwam nog voor Lukebakio die recht op Flekken afschoot. 0-2 de eindstand en Freiburg stijgt naar een duizelingwekkend hoge derde plaats, totdat Bayer04 gespeeld heeft althans. Of von Bommel de kerst haalt? Volgens commentator Klaus Lufen sprak het gezicht van de voorzitter onder zijn Peaky Blinders pet boekdelen
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201883033
- BVB moest drie man missen met blessures na de pandoering die ze van Ajax hadden gekregen. Haaland, Meunier en Schulz werden vervangen door Marius Wolf, Thorgan Hazard en Wolfsburg huurling Martin Pongraciç. Witsel was het bokje en begon op de bank, Emre Can verving hem. Arminia Bielefeld was niet van plan zich als offergeit voor de BVB-wolf te laten behandelen en viel vlot aan via Hack en Serra. Bij het stoppen van de ex-Kieler knalde Gregor Kobel met zijn hoofd tegen de paal en moest even aan een bloedneus behandeld worden. In de rust werd duidelijk dat de Zwitser niet verder kon, Marvin Hitz mocht dus weer opdraven. Intussen was BVB wel op 2-0 gekomen. Bij afwezigheid van kanon Haaland en sluwe vos Guerrero moest Can opdraven toen Malen onderuit werd geschoffeld voor een penalty en dat deed hij prima. Hummels scoorde daarna met een golazo toen drie Bielefelders achter elkaar de bal koppend niet wegkregen. In de tweede helft wandelde Bellingham in een klasseflits door de verdediging nadat Reus hem de bal bezorgde voor de 3-0 en ook Hitz kreeg nog een penalty om zijn oren van Fabian Klos voor de eretreffer. 3-1, ook hier een pflichtsieg
- Wie kan zeggen dat hij van de Luxemburgse Oberliga via de Belgische Tweede Klasse is opgeklommen naar Bayern? Dino Toppmöller kan dat. De zoon van voormalig Frankfurt coach Klaus Toppmöller speelde lang bij F91 Dudelange en was ook de trainer van die ploeg toen ze de Europa League groepsfase haalden ten koste van FC Drita, Legia Warschau en CFR Cluj. De vorstand van Excelsior Virton wist genoeg en haalde Dino als trainer naar de Belgische competitie, waar hij nét promotie misliep en na een ruzie met de directie zelf vertrok. Waarom noem ik dit allemaal? Omdat Julian Nagelsmann Dino vervolgens als assistent aannam en nu in zijn corona-quarantaine vanuit zijn keuken/match-center moest toezien of Dino tijdelijk de verantwoordelijkheid op zich kan nemen. Tegen Benfica lukte dat woensdag goed, dus mocht hij ook tegen de club van de neef van UIli Hoeness, Hoffenheim, de Adje Interim uithangen. Al in de tweede minuut had Lewandowski kunnen scoren, maar hij lepelde de bal naast het doel van Olli Bauman. Gnabry leek wel te scoren, maar die werd afgekeurd omdat Musiala voor hij passte Grillitsch onderuit haakte. Acht minuten later scoorde Gnabry alsnog en Lewandowski maakte kort daarop de 2-0. Daarna werden de Bayern wat slordig en lieten Hoffenheim meer in het spel komen. Kort voor rust had Baumann nog een mooie reflex in huis op Lewandowski die vrij voor zijn neus was opgedoken. Slechts één echte kans kon de Kraichgau tot dat moment noteren, ergens rond de 50e minuut toen Bebou voorlangs schoot. Vlak daarna scoorde Eric Maxim Choupo Moting de 3-0 uit de meest onvrijwillige assist van het jaar, want Upamecano kreeg de bal op zijn Tikkie Trug Jaap's tegen zijn hoofd, zodat ie voor EMCM's voeten viel. Drie minuten voor het einde was er een bewuste lange bal van Upamecano op Coman, die de 4-0 liet aantekenen. Skov en Rütter konden geen eretreffer fabriceren, het bleef 4-0. 100% succes voor Toppmöller voorlopig als Bayern trainer
- De avondwedstrijd ging tussen twee ploegen die van zichzelf vinden dat ze te laag staan, Hertha en Gladbach. De eerste helft leek wel een beetje op het laatste eredivisie weekend, veel diskussie, vallende spelers, var momenten en verhitte coaches. De hoofdschuldige was Max Mittelstädt die in het strafschopgebied Joe Scally aantikte, en hoeveel lijntjes en camerahoeken de VAR ook controleerde, het was blijkbaar te moeilijk om Gladbach een pingel te gunnen. Die frustratie namen die Fohlen helaas teveel mee in de rest van de wedstrijd, Elvedi kopte hard over en Embolo schoot té wild op doel. Het was Hertha dat eerst Piatek weer een kans zag verprutsen, maar de bal kwam bij Marco Richter en die tikte volledig vrijstaand binnen. Gladbach verzandde ook de tweede helft teveel in opstootjes en discussie om echt gevaarlijk te worden. Alexander Schwolow had in het Hertha doel nauwelijks iets te doen omdat de muur voor hem niet brak, met dank ook aan Dedryk Boyata die een paar gevaarlijke momenten al vroeg onschadelijk maakte. 1-0 bleef het, een zeer welkome vierde zege uit zes wedstrijden
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201883481
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 12:15 schreef Sabata het volgende:
Bayern
Is dat gedoe om Kimmich echt zo groot in Duitsland?
pi_201883552
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 13:01 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Is dat gedoe om Kimmich echt zo groot in Duitsland?
Ze maken het nu groot hè. Josh Kimmich wil zich niet laten inenten wegens "Bedenkingen tegen het Vaccin op langere termijn" hij schijnt één van vijf Bayern spelers te zijn die het niet wilde. Ik heb het idee dat hij bang is dat na inenting zijn sportieve prestaties er onder lijden. Hij noemde zichzelf in de enige reactie op het thema tegenover Sky "geen coronaontkenner en ook geen anti vaxxer". Ik denk dat als ze een NBA'tje doen en hem voor de keus stellen: "vaccin of niet spelen" dat hij alsnog het vaccin neemt

https://www.kicker.de/nic(...)enken-876050/artikel
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201886347
quote:
0s.gif Op zondag 24 oktober 2021 11:20 schreef Sabata het volgende:
Er lijken meerdere trainers te moeten vrezen voor hun baan de komende weken. De drie topkandidaten behandelen we daarom eerst: Markus Weinzierl van Augsburg, Stefan Leitl van Greuther Fürth en Mark von Bommel van Wolfsburg

We hebben een winnaar: Mark is raus bij Wolfsburg

twitter
pi_201886791
Donnerwetter, The Red Right Hand heeft toegeslagen ja. Under new management by order of the Peaky fookin bloinders!
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201891564
- "De wedstrijd is voorbij als de scheids affluit en ik niet meer sta te bulderen" Een quote die Köln trainer Steffen Baumgart de prijs voor origineelste opmerking in het voetbalseizoen 2019/2020 opleverde. Terwijl Mark von Bommel zijn kartonen dozen en koffers pakte, ging in de regio Keulen de derby tussen Baumgart's FC Köln en Bayer04 van start. Groot geluk voor Köln is dat ze hun captain Jonas Hector weer terug hadden. Helaas waren ze in de eerste helft slordig aan de bal, waardoor de Werkself makkelijk op countervoetbal kon wedden. Een pass op Modeste werd onderschept door Diaby die razendsnel Schick aanspeelde, 0-1. Twee minuten later was het 0-2 doordat Andrich de bal op Czichos veroverde en Bellarabi aanspeelde, die afrondde. Het was meteen de laatste actie van Bellarabi, die er met de rust uit moest. Ook Hincapie ging er uit en Bakker mocht weer eens invallen om de 0 te houden. Dat lukte niet helemaal, want Tah schrok van de aanstormende Uth bij een corner, speelde haastig de bal weg, recht naar Hector. Die zette voor op Modeste voor de 1-2. En "das Trommelschen" werd nog een keer gespeeld, toen in de 80e minuut Modeste een voorzet van Andersson binnenkopte voor de verdiende gelijkmaker. Bayer04 probeerde nog wel twee counters maar zowel Wirtz als Schick kregen hem er niet in en tot overmaat van ramp viel de Tsjech met een blessure uit. 2-2 de eindstand
- Na het mislukte Europese avontuur in Rotterdam mocht Union Berlin afzakken naar Stuttgart voor de wedstrijd tegen VFB. Wisselspelers Haraguchi, Giesselmann en Becker mochten in de basis aantreden voor die Eisernen, Al Ghaddiou was de spits van de Schwaben met Führich en Coulibaly als backup. Union liet de Stuttgarter gewoon komen en hoopte in de tegenstoot een verrassing uit te delen. Becker strooide met een paar gevaarlijke passes en nadat Trimmel nog miszat, scoorde Awoniyi alsnog. In de tweede helft leek het helemaal mis te gaan voor de Schwaben toen Karazor binnen een paar spelmomenten twee keer geel kreeg. Union hoefde niet meer aan te vallen, Stuttgart kon het eigenlijk niet. Maar toen invaller Faghir een wanhoopsschot in de laatste seconden lostte, raakte hij per ongeluk Union verdediger Baumgartl zodat de bal buiten bereik van Luthe in het doel vloog. Lucky 1-1, Stuttgart zullen we niet horen klagen denk ik.
- De laatste match ging tussen het geplaagde Vfl Bochum en Eintracht Frankfurt. De gasten waren niet helemaal wakker na hun Europese succes tegen Olympiakos en keek verrast toe hoe debutanten Asano en Blum een counter uitspeelden die de Castropper Strasse deed ontploffen. Na een kwartier had Frankfurt de kans om via een penalty gelijk te komen na hands van Polter, maar Manuel Riemann stopte de te zacht ingeschoten bal van Paciencia. De rest van de eerste helft kreeg Bochum niet zoveel kansen, slechts een van Polter. Intussen raakte Frankfurt wel twee spelers kwijt: Pacienca en Jakic werden na een blessure vervangen door Lammers en Rode. In de tweede helft had Bochum het vizier niet scherp, want ze kregen kans op kans: bijna 6 of 7 binnen 10 minuten. Kamada kreeg één kans voor Frankfurt maar zijn schot kaatste van de paal terug het veld in. Pas in de allerlaatste seconde scoorde Polter nog eens uit een voorzet van veteraan Stafylidis (gehuurd van Augsburg). De tweede zege op rij voor Bochum en een kleine crisis dient zich aan in Frankfurt. Oliver Glasner zal misschien ook van de openstaande vacature in Wolfsburg hebben gehoord, efkes wisselen misschien?
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201898554
Na het ontslag van Van Bommel is ook Kevin Hofland vertrokken als assistent. Michael Frontzeck is voorlopig Adje Interim
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201911114
En ze zijn rond met van Bommel zijn opvolger. Ex Werder Bremen trainer Florian Kohfeld neemt de scepter over. Gegen die mauer voetbal in Wolfsburg?
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201923596
Gisteren is de tweede ronde in de DFB Pokal afgetrapt. Een paar observaties:
- Het is echt niet best gesteld met Holstein Kiel. De Ooievaars ontpopten zich vorig jaar tot Giant Killers door Bayern uit te schakelen, maar dit jaar is het klaar na een aframmeling van Hoffenheim, Eerste doelpunt was helaas een eigen goal van Johannes van de Berg, en daar wist Kiel slechts één goal tegenover te stellen van Neumann. Hoffenheim scoorde nog vier keer, eindstand 5-1
- Mark Flekken kreeg rust bij de partij tussen Vfl Osnabrück en Freiburg, hij werd vertegenwoordigd door ex KSC goalie Benjamin Uphoff. Het stond lang 0-1 na een goal van Grifo, maar op het randje van het laatste fluitsignaal maakte Gugganig nog gelijk. Sebastian Klaas leek voor een stunt te zorgen in de 108e minuut door Osnabrück op voorsprong te schieten, maar het was Kevin Schlotterbeck die hetzelfde kunstje flikte als Gugganig in de 120e minuut. Het werd penaltyschieten en zowel Uphoff als Osnabruck-goalie Kühn konden zich onderscheiden. Kühn pakte twee penalties en een gele kaart voor getreiter, Uphoff pakte er drie en daardoor is de Breisgau opgerukt naar de 8e finales
- Bielefeld kwam in Mainz nog wel op voorsprong, maar de Basterds keerden het om in de tweede helft via Burkhardt en Onisiwo. Fabian Klos leek met zijn goal de verlenging aan te kondigen, maar Ingvartsen gooide met een zondagsschot de deur dicht: 3-2 en Mainz is door.
- Rasenball had heel heel veel moeite tegen het kleine Babelsberg, maar won uiteindelijk dankzij een goal van Szoboslai. Ook Hertha won met 1-3 bij Preussen Münster. Geen goals voor Ekkelenkamp, wel meters, want hij speelde de hele wedstrijd uit.
- Voor Schalke rest frustratie en schaamte. Ex Ado goalie Martin Fraisl moest zijn plek afstaan aan Ralf Fährmann tegen 1860 München, en het ging mis toen gelegenheidsspits Stefan Lex (notoire bankzitter tot nu toe) Fährmann door de benen speelde in de 5e minuut. Schalke deed er alles aan om terug te komen, maar liet zoveel ruimte dat Lex een plaag voor de verdedigers werd en zelfs op straffe van rood voor Thiaw moest worden afgestopt. Het bleef 1-0 en de Löwen zijn dus door. Gratuliere!
- Tot eindige Nürnberg en HSV ook gelijk in 1-1 na 120 minuten, ook hier dus penalties. Daniel Heuer-Fernandes wist twee Nurnberger zo gek te krijgen dat ze mistten en Jonas David schoot de winnende voor de Rothosen binnen. Het gemekker van investeerder Klaus Mühe eerder op de dag in diverse kranten was meteen weer vergeten.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201925435
Bayern Munchen is een parodie op een voetbalclub
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 27 oktober 2021 @ 21:39:49 #127
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_201925544
Bayern staat bij rust met 3-0 achter.
  woensdag 27 oktober 2021 @ 21:40:56 #128
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_201925557
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 19:29 schreef Sabata het volgende:
Gisteren is de tweede ronde in de DFB Pokal afgetrapt. Een paar observaties:
- Het is echt niet best gesteld met Holstein Kiel. De Ooievaars ontpopten zich vorig jaar tot Giant Killers door Bayern uit te schakelen, maar dit jaar is het klaar na een aframmeling van Hoffenheim, Eerste doelpunt was helaas een eigen goal van Johannes van de Berg, en daar wist Kiel slechts één goal tegenover te stellen van Neumann. Hoffenheim scoorde nog vier keer, eindstand 5-1
- Mark Flekken kreeg rust bij de partij tussen Vfl Osnabrück en Freiburg, hij werd vertegenwoordigd door ex KSC goalie Benjamin Uphoff. Het stond lang 0-1 na een goal van Grifo, maar op het randje van het laatste fluitsignaal maakte Gugganig nog gelijk. Sebastian Klaas leek voor een stunt te zorgen in de 108e minuut door Osnabrück op voorsprong te schieten, maar het was Kevin Schlotterbeck die hetzelfde kunstje flikte als Gugganig in de 120e minuut. Het werd penaltyschieten en zowel Uphoff als Osnabruck-goalie Kühn konden zich onderscheiden. Kühn pakte twee penalties en een gele kaart voor getreiter, Uphoff pakte er drie en daardoor is de Breisgau opgerukt naar de 8e finales
- Bielefeld kwam in Mainz nog wel op voorsprong, maar de Basterds keerden het om in de tweede helft via Burkhardt en Onisiwo. Fabian Klos leek met zijn goal de verlenging aan te kondigen, maar Ingvartsen gooide met een zondagsschot de deur dicht: 3-2 en Mainz is door.
- Rasenball had heel heel veel moeite tegen het kleine Babelsberg, maar won uiteindelijk dankzij een goal van Szoboslai. Ook Hertha won met 1-3 bij Preussen Münster. Geen goals voor Ekkelenkamp, wel meters, want hij speelde de hele wedstrijd uit.
- Voor Schalke rest frustratie en schaamte. Ex Ado goalie Martin Fraisl moest zijn plek afstaan aan Ralf Fährmann tegen 1860 München, en het ging mis toen gelegenheidsspits Stefan Lex (notoire bankzitter tot nu toe) Fährmann door de benen speelde in de 5e minuut. Schalke deed er alles aan om terug te komen, maar liet zoveel ruimte dat Lex een plaag voor de verdedigers werd en zelfs op straffe van rood voor Thiaw moest worden afgestopt. Het bleef 1-0 en de Löwen zijn dus door. Gratuliere!
- Tot eindige Nürnberg en HSV ook gelijk in 1-1 na 120 minuten, ook hier dus penalties. Daniel Heuer-Fernandes wist twee Nurnberger zo gek te krijgen dat ze mistten en Jonas David schoot de winnende voor de Rothosen binnen. Het gemekker van investeerder Klaus Mühe eerder op de dag in diverse kranten was meteen weer vergeten.
Ik kijk het Duitse voetbal zelden maar even een waarderingspost voor je uitgebreide recaps van het weekend eigenlijk, lees het met plezier.
pi_201926062
Bayern ook gewoon met het a-team :o
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 27 oktober 2021 @ 22:26:22 #130
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_201926063
Bayern :')
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  woensdag 27 oktober 2021 @ 22:42:11 #131
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_201926244
5-0, grootste bekernederlaag ooit. Dat verwacht je toch ook niet.
pi_201926269
#NagelsmannOut
pi_201926418
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 22:42 schreef maxi-mus het volgende:
5-0, grootste bekernederlaag ooit. Dat verwacht je toch ook niet.
Idd, ik denk dat ze nu vanuit Munchen met Barcelona bellen om te vragen om Koeman te ontslaan, zo kwaad zijn ze
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_201929360
ik had gisteren badmintontraining, dus twee maten die in het stadion zaten bij Gladbach Bayern even verzocht de stand door te appen. Het ging van plezier naar vreugde naar totale gekte. Het is ook een prachtig patroon dat Addi Hütter neerzet:
- in 2019/2020 was hij na een dikke zege met Frankfurt tegen Bayern verantwoordelijk voor het ontslag van Kovaç
- in 2020/2021 speelde zijn Frankfurt opnieuw Bayern van de mat met 5-1, een paar weken later werd Hansi Flick ontslagen.
- in 2021/2022 komt Bayerns ergste angst uit, Addi Hütter wordt een angstgegner. #Toppmöller out?

Als je naar de opstelling kijkt kan je ook geen excuses maken, want Bayern had zijn complete a selectie mee, terwijl Hütter juist Plea, Stindl en Thuram rust gaf. Beyer, Embolo en Koné waren heel gretig om zich te laten zien en al na 80 seconden had Koné de 1-0 gescoord. Bayern was geschrokken en kwam ineens overal te laat. Hoffman en Embolo verprutsten nog twee kansen , maar in de 15e minuut was het Bensibaini die de 2-0 scoorde op aangeven van de Zwitser. Ook bij de derde goal was Embolo betrokken, want hij raakte in de clinch met Hernandez die geel en een penalty tegen kreeg. Bensebaini scoorde die en pakte de tweede goal van de avond mee. Het zorgde voor een blik van totale ontreddering bij de Bayern bestuurders in het Nordpark. En de nachtmerrie ging verder, want in de tweede helft kreeg de verdediging van die Fohlen het druk met Bayern dat nog probeerde iets recht te breien. Müller, Gnabry en de wissels Tolisso en Stanisiç scoorden allen niet en de zo gevreesde Lewandowski lag aan de ketting bij Elvedi, kreeg zelfs NIET EEN kans deze avond. Uit de counter reageerde Embolo ijskoud op een lange pass van Ginther voor de 4-0 en hij kreeg de 5-0 cadeau toen Coman de bal zo bij Netz afleverde die niet zelfzuchtig was. Tweede jaar op rij dat Bayern er zo vlug uit ligt.
- En helaas deed slecht voorbeeld slecht volgen. Bayer04 ging vorig jaar al eens kopje onder tegen Rot Weiss Essen, gisteren trad de Werkself thuis aan tegen Karlsruhe. Het patroon was het zelfde als in het Nordpark, de tegenstander kwam vroeg op voorsprong en de favoriet liep achter de feiten aan. Als Tapsoba van Hofmann's kopbal was afgebleven was er misschien niks gebeurd, maar nu viel de bal voor Cueto die profiteerde. Leverkusen nam veel risico in de zoektocht naar de gelijkmaker en Hradeçki moest ingrijpen op tegenaanvallen van Wanitzek en Gordon. Pas in de 54e minuut scoorde Frimpong dan eindelijk de 1-1. Bayer04 had daarna pech dat geen enkele scheids (lijfelijk aanwezig of VAR) reageerde op een overtreding van Heise op de snelle Nederlander en terwijl ze daar nog over mokten doet Hradeçki voor het derde jaar op rij een poging Leverkusen het slachtoffer van een 'kacktor des jahres' te maken. Hij schoot veel te haastig uit, recht naar Kyung Rok Choi, en de Koreaan bezorgt Karlsruhe met de 1-2 een ticket voor de achtste finales.
- Fortuna ligt er ook uit, tegen Hannover kwamen ze in de 30e minuut achter door een goal van Kerk (nee niet Gyriano, deze jongen heet Sebastian Kerk) en in de blessuretijd scoorde Maximilian Beier nog twee keer, 3-0 en Hannover door.
- De eer van NRW moet dus verdedigd worden door FC Köln en dat ging niet helemaal soepeltjes. Baumgart stuurde bijna een compleet nieuw elftal de wei in en zag pas in de 45e minuut hoe Thielmann een eerste kans fabriceerde. Pas toen hij alsnog Modeste, Uth en Duda inbracht in de 70e minuut ging het ook voorin draaien. Modeste scoorde vlot 1-0 nadat Bredlow Uth's schot nog afweerde en Duda had een assist op de Fransman in huis voor de 2-0.
- Een thriller werd het aan de Castropper Strasse waar Bochum tegen Augsburg aantrad. De thuisploeg was via een doppelpack van Pantovic op 2-0 gekomen, maar Oxford en Vargas maakten er 2-2 van. Vlak voor de penalties begonnen imiteerde Thomas Reis nog even Louis van Gaal door Michael Esser (die ervaring mocht opdoen) eruit te halen voor vaste doelman Manuel Riemann, die beter in dit soort dingen is. En Riemann werd inderdaad matchwinner, maar niet zoals hij had verwacht. Maier schoot voor Augsburg namelijk over en Riemann scoorde zelf de winnende penalty.
- Twee NL'ers stonden tegenover elkaar bij Jahn Regensburg tegen Hansa Rostock: Joel Zwarts (bank) en John Verhoek (opgesteld). Rostock verrastte met een goal in de 9e minuut van Riedel en in de tweede helft leek de Kogge op rozewater te varen toen Mamba de 0-2 scoorde. Invallers Singh en Zwarts zorgden echter voor de 2-2 na 90 minuten en bijna was er de ommekeer in de verlenging toen Breitkreuz in de 101e minuut 3-2 maakte. Pascal Breier maakte echter toch weer in de allerlaatste seconde gelijk en maakte het helemaal af door de winnende penalty binnen te schieten, o.a. ex VVV'er Leon Guwara mistte voor Regensburg. De Hanseaten dus door.
- de laatste thriller ging tussen Dresden en St. Pauli. De Kiezclub kwam op 0-1 laat in de tweede helft en daarna ging het snel. Daferner scoorde binnen 3 minuten 1-1, Max Dittgen zes minuten later 1-2 en helaas fabriceerde Ziereis een eigen doelpunt zodat er een verlenging nodig was. St Pauli coach Schulz had de gouden wissel met Christoph Buchtmann, die in de 101e minuut de verlossende 2-3 scoorde.
- Ach ik ben er een vergeten zie ik. Union Berlin mocht op bezoek bij Waldhoff Mannheim en de Kurpfalz had een bliksemstart via Rossipal in de 4e minuut. Spits van nul euro Kevin Behrens speelde bij die Eisernen vanaf het begin en scoorde in de 18e minuut de gelijkmaker. Daarna bloedde het een beetje dood omdat beide ploegen te afwachtend waren, al kregen Awoniyi en Knoche nog wel een kans die twee keer van de lijn werd gehaald. Het bleef 1-1 en werd dus verlengen. In die verlenging scoorde Awoniyi als invaller de 1-2 en Behrens maakte er nog 1-3 van. Die Eisernen bekeren verder

[ Bericht 2% gewijzigd door Sabata op 28-10-2021 15:40:26 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201929491
Ik had nog zitten twijfelen om de wedstrijd te kijken maar had geen zin in weer zo'n makkelijke zege van Bayern...
  donderdag 28 oktober 2021 @ 12:02:22 #136
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_201929840
@Sabata

Met Borussia en Hütter komen ook 2 Angstgegner van Bayern samen. Denk dat over de laatste x seizoenen Borussia misschien zelfs wel een positieve balans heeft tegen Bayern.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_201949715
Volgend jaar 2 maanden winterstop in de Bundesliga :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_201952316
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 22:46 schreef TLC het volgende:
Volgend jaar 2 maanden winterstop in de Bundesliga :D
In Nederland toch ook, neem ik aan.
pi_201958198
van bommel weg en wolfsburg wint
pi_201961602
Na wat pokal-voetbal dit weekend weer de gewone competitie.

- vrijdag begonnen Hoffenheim en Hertha in een wel heel mager bezet stadion in Sinsheim (slechts 4900 mensen waren er te bespeuren). Eén opvallende wijziging, het lompe loopwonder David Raum werd wegens enkelproblemen vervangen door Robert Skov. Het was Hertha dat de eerste grote kans kreeg via Richter, maar Olli Baumann tikte de bal eruit. Niet lang daarna verraste Kramariç de hele Hertha-verdediging met de 1-0, maar hij werd ook wel heel vrij gelaten, alleen Bebou zag hem komen en liet onzelfzuchtig de pass van Skov lopen zodat de Kroaat weer eens kon scoren. Skov was nog een keer bij een goal betrokken toen hij een kwartier later op de paal schoot en de volledig vrijstaande Rudy de 2-0 maakte. Pal Dardai beende bij rust WOEDEND naar binnen, maar schijnt vooral de "ik-ben-niet-boos-maar-teleurgesteld" kaart te hebben getrokken. Er kwam ook weinig meer van Hertha, de Kraichgau zat er bovenop en in paniek speelden de gasten veel ballen terug of breed. Hoffenheim kreeg nog twee kansen die er niet in gingen en Hertha scoorde zowaar, maar er stonden maar liefst VIER man buitenspel _O- Boyata kon zijn frustratie niet meer de baas en fabriceerde een Berghuisje door Stiller zo hard op zijn enkel te raken dat beiden kon inrukken, de één geblesseerd, de ander rood. 2-0 de eindstand en Hoffenheim komt weer de top10 binnen
- Voor Bayern was het even slikken na de harde klap van de tweede vroege bekernederlaag op rij. Ze moesten op bezoek in de Alten Försterei die flink vol zat, Union Berlin had ook al 21 wedstrijden thuis niet meer verloren.Dayot en Pavard waren de pineut bij de Rekordmeister en konden op de bank beginnen, Coman en Süle kregen het vertrouwen. En het viel op dat Union wel heel afwachtend speelde waardoor het middenveld het terrein van Bayern werd. Na een kwartier ging het mis toen Jaekel een schot van Sané met de hand verhinderde, Lewandowski schoot de penalty binnen. Hij scoorde de 0-2 uit een vrije trap en Sané maakte 0-3 op aangeven van Müller. De enige die wakker was, was Nico Giesselmann die a la Dumfries mee opkwam en een pass van Haraguchi binnenschoot voor de 1-3. Het had zelfs 2-3 kunnen staan, maar Becker stond buitenspel. Na rust waren die Eisernen een stuk actiever, stoorden wat vroeger en probeerden het Gladbach spelletje van woensdag wat te imiteren. Becker maakte daarna de domme fout voor eigen succes te gaan terwijl Haraguchi én Voglsammer voor het doel stonden en de straf was hard. Müller pikte de bal namelijk op en speelde Coman aan die knap de 1-4 binnenschoot. Urs Fischer ging wisselen om meer snelheid in het elftal te krijgen. Dat had vlug effect toen invaller Kevin Behrens zelf een aanval opzette en collega-joker Ryerson in staat stelde 2-4 te scoren. Jammer genoeg ging de tweede kans van de Noor naast en weer was het Bayern dat uit een tegenstoot scoorde. Dayot was stiekem ingevallen en draafde driekwart veld over voor hij Müller aanspeelde die de 2-5 binnenliep. De eerste helft van Union was dramatisch, de tweede al veel beter. Maar ja, daar heb je zo weinig aan hè.
- Een kans op wraak was er voor Arminia Bielefeld, woensdag uitgeschakeld in de verlenging door FSV Mainz en nu moesten ze thuis opnieuw tegen de Inglorious Basterds aantreden. Gewaardeerde krachten Robin Hack en Klos stonden weer aan de aftrap, ook Laursen kreeg na zijn succesvolle invalbeurt vorige week een basisplek. Mainz had veel meer kansen in het begin, maar het was eerder aan eigen falen dan aan keeper Ortega te danken dat het 0-0 bleef. Het ging alsnog mis toen de Spaanse Duitser een schot van Onisiwo niet klemvast had en Jae Sung Lee de 0-1 binnen liep. Bielefeld stelde maar twee kansen daar tegenover: de eerste van Brian Lasme ging naast, de tweede was met geluk wel raak: Klos werd eerst letterlijk geveld door Alexander Hack, maar via een paar uitgestoken benen schoot Laursen toch de 1-1 binnen. Mainz ging in de tweede helft door met het missen van kansen (o.a. Boëtius schoot naast) maar uiteindelijk was het Jonny Burkhardt die alles duidelijk maakte door attent op gestuntel van Amos Pieper te reageren en de 1-2 langs Ortega te schieten. 1-2 eindstand, tweede zege van de Basterds op Bielefeld, waardoor ze nu op vijf staan.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201962344
- BVB trainer Marco Rose en FC Köln trainer Steffen Baumgart zijn normaal goede vrienden, maar vandaag even niet. Beide clubs plaatsen zich voor de volgende ronde in de DFB Pokal en traden nu tegen elkaar aan. En BVB had het verdraaid lastig met giftig spelende Geissböcke die zelfs scoorden in de 16e minuut maar Mark Uth zou met zijn hand de bal gecontroleerd hebben. Ook een verrassend schot van Duda van héél ver leidde niet tot een goal, maar het had een overeenkomst met vorige week. Ook toen was het Martin Pongraciç die de bal verspeelde en ook toen knalde Gregor Kobel hard tegen de paal om zijn doel schoon te houden. Dit keer bleef de Zwitser heel en kon verder. Rose had genoeg gezien en wisselde de slecht spelende Kroaat voor jong talent Steffen Tigges. BVB kwam net voor rust op 1-0 via een corner van Bellingham die door Hazard werd binnengekopt. Köln joeg fanatiek op de gelijkmaker, BVB liet hen komen en weer uit een corner was het Brand die Tigges in staat stelde de 2-0 in te koppen. Dat was ook de eindstand en hoewel Baumgart even heel kwaad keek, schoot hij daarna in de lach toen hij zag dat Rose van vreugde onderuit ging toen hij het veld insprintte en ging hem toch maar overeind helpen.
- Acht jaar terug speelden SC Freiburg en Greuther Fürth voor het laatst tegen elkaar, toen won de Breisgau met 1-2, ging Europa in, terwijl Fürth degradeerde. Ook in seizoen 2012/2013 hadden de Mittelfranken het toen zwaar, ze wonnen zelfs thuis helemaal geen wedstrijd dat jaar. Nu kwamen daar ook nog vijf coronabesmettingen zodat Stefan Leitl nog meer moest gaan puzzelen. Zo maakte U21 speler Simon Asta zijn basisdebuut, maar hij zou het liefst in bed gebleven zijn vandaag, want hij kopte nadat Jeong een voorzet van holenmens Höler had gemist de bal in eigen doel. Waarschijnlijk had Asta het niet erg gevonden om maar meteen gewisseld te worden, maar Leitl liet hem staan. Wie wel het bokje werd was Sebastian Griesbeck, die bij een corner van Grifo de verkeerde man dekte (Lienhart) zodat Niklas "Chico" Höfler vrij kon binnenkoppen, Funk zat er nog wel aan maar dat hielp ook niet meer. Twee minuten voor rust mocht Griesbeck al aan een walk of shame beginnen. In de tweede helft bleek zijn vervanger Max Christiansen in ieder geval meer zekerheid te bieden qua duelkracht (kreeg ook geel voor een charge) en de Mittelfranken werden voor het eerst gevaarlijk. De VAR in Köln was echter tegen hen: eerst kreeg Hrgota geen penalty na omvergelopen te zijn, daarna kreeg Schade niet eens een kaart toen hij Nick Viergever tegen zijn enkel schopte (Viergever moest hinkend van het veld). Maar Fürth gaf niet op en zette Flekken aan het werk met schoten van Itter en Leweling. Die laatste scoorde ook 2-1 uit een pass van Hrgota, maar Funk kwam kort daarna zo lomp uit op Höler dat de Breisgau een penalty meekreeg die Grifo binnenschoot. 3-1, daarmee blijf Freiburg keurig op drie. Fürth blijft duidelijk laatste.
- Florian Kohlfeldt is niet te benijden. Vorig seizoen ontslagen bij Werder na 7 nederlagen op rij, nu moet hij het stuurloze schip Wolfsburg weer op koers zien te krijgen na meerdere nederlagen onder Von Bommel en Hofland. Die zijn allebei foetsie, alleen meubelstuk Frontzeck is er nog. Dus mag hij samen met zijn nieuwe Westfaler hoofdcoach bewijzen dat het elftal nog te redden is: beetje dezelfde opstelling als bij Fortuna Sittard, waar Robbie Alflen de ideeën van Sjors Ultee probeert te vertalen. Men koos tegen Bayer04 voor een nieuw systeem (3-5-2) en gaf Gerhardt en Phillip een basisplek ten koste van Mbabu en Otavio. Die Wölfe deden eigenlijk hetzelfde als onder Von Bommel, stoorden vroeg tegen de Werkself, kregen hun kansen maar maakten geen goals. Er was echter duidelijk meer bite in de duels te speuren, Steffen ramde Wirtz onderuit en kreeg in de daarop volgende ruzie steun van Brooks om niet gelyncht te worden. Op die vechtpartij na verder geen kansen. Steffen werd daarna gewisseld voor Otavio en ook Lukebakio mocht invallen. Die wissel werkte goed, de Belg zag Nmecha voor het doel en via een been van Hincapie kreeg de Duitser de 1-0 op een presenteerblaadje, de VAR keurde zijn goal goed. Niet lang daarna was het weer raak, Otavio's voorzet werd nog gepareerd door Hradeçki, de rebound van Gerhardt ketste af naar Maximilian Arnold, die alle opgekropte woede in zijn schot legde. Bij Bayer04 liep er weinig meer, het was aan Hradeçki te danken dat het geen 3-0 werd. Eén kans kregen ze toch nog toen Lacroix Alario aan zijn shirt trok in het strafschopgebied. Al de tweede Rode Kaart voor de Fransman in een paar weken en een penalty tegen. Alario wou hem zelf nemen, en we zagen eerder deze week aan Memphis bij Barça dat zoiets soms niet verstandig is. Koen Casteels pakte de slecht geschoten strafschop en hield een clean sheet in Leverkusen, dat onder een striemend fluitconcert snel het veld verliet. De 50 Wolfsburg fans die uit Nedersaksen mee waren gekomen hadden vrij snel het rijk alleen ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door Sabata op 30-10-2021 23:14:06 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201962478
Inmiddels ook klaar, de wedstrijd tussen Frankfurt en Rasenball. Het was geen heel beste vertoning van de Oost Duitsers, die met geluk aan de 0-1 voorsprong kwamen, toen een corner van Szoboslai door Orban tegen de kont van Paulsen werd gekopt, waardoor de bal onhoudbaar het doel in rolde.De 1-1 was al net zo gelukkig omdat Kostiç als enige Tuta vrij zag staan en zijn vrije trap perfect op zijn hoofd plaatste. Forsberg verprutste nog een enorme kans en daarmee bleef het 1-1 waarmee niemand echt blij was. Rasenball ziet Wolfsburg en Mainz voorbij komen en blijft achtste, Frankfurt staat troosteloos 15e.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201988647
Gisteren nog twee wedstrijden om halfvier en halfzeven.

- Voor Markus Weinzierl hád het gisteren de laatste werkdag in Augsburg kunnen betekenen. Na de kansloze nederlaag tegen Mainz volgde een uitschakeling in de beker, maar zowel trainerstaf als vorstand waren niet ontevreden met de prestaties tegen Bochum, tot aan die strafschoppenreeks natuurlijk. Ook Stuttgart heeft nog steeds flinke problemen met zowat het halve elftal dat óf geblesseerd is of Corona heeft. Daar kwamen gisteren maar liefst DRIE man bij. Vlak voor de wedstrijd viel Mavrapanos weg met een spierscheuring, zodat Waldemar Anton zijn basisdebuut had. Het begon eigenlijk heel goed toen ex-Fürther Chris Führich zijn eerste Bundesliga doelpunt scoorde in de zevende minuut. Maar een kwartier daarna viel de doelpuntenmaker uit met een spierblessure en nog eens vijf minuten later moest de altijd vervelende Mark Oliver Kempf er ook uit met een hamstringblessure. De Schwaben waren uit hun ritme en Augsburg profiteerde meteen vanuit corners. Arne Meier krulde een bal voor en Reece Oxford sprong zowat 10 meter hoger dan zijn bewakers alsof we naar Inazuma Eleven zaten te kijken voor hij de 1-1 binnen kopte. Vlak na de rust had Finnbogason al 2-1 kunnen maken, maar Mola gooide zich in de baan van het schot. Uiteindelijk werd het weer een corner van Meier, die eerst nog door Vargas werd afgeleid voor captain Jeffrey Gouweleeuw attent reageerde en hem vrij lelijk binnenkopte. Maar doelpunt is doelpunt, dus wie maalt erom? In de laatste 20 minuten de comeback van Florian Niederlechner die nog geen hele wedstrijd aankan, maar als supersub nog van waarde is. En opnieuw was Meier met een van zijn corners de aanstichter door nu niet voor te slingeren, maar Finnbogason aan te spelen. Die fabriceerde een chip-pass naar Niederlechner in plaats van de verwachte kanonskogel en iedereen in de Stuttgarter verdediging had het nakijken. "Finnbo" zelf scoorde nog de 4-1 uit een pass van Zequiri. Dit was ook de eindstand waardoor Weinzierl het in ieder geval langer uitzingt dan Nuno Espirito Santo. Maar volgend weekend wacht de clash met Wolfsburg...
- De laatste wedstrijd ging in het Nordpark tussen Gladbach en Bochum. Na die waanzinnige woensdagavond waar Julian Nagelsmann zijn keuken sloopte van woede, moesten die Fohlen helaas Jordan Beyer met een spierblessure missen. Alassane Plea speelde dus vanaf het begin en kreeg heel veel ruimte van de Bochumer verdediging zodat hij vrij makkelijk de 1-0 binnenkopte op aangeven van Joe Scally. Bochum deed wel wat terug via de supersnelle Holtman, maar zijn passnauwkeurigheid na iedere sprint is iets waar de Duitse Filipino nog aan moet werken. Pleá werd verderop in de wedstrijd wat beter bewaakt, maar profiteerde daar ook van door snel door te spelen naar een vrijstaande Jonas Hoffman, die 2-0 binnenschoot. Pas toen Danny Blum in het veld kwam werd het nog interessant. Hij start niet vaak in de basis, maar is goed met corners en vrije trappen. En dat liet Blum zien door de 2-1 binnen te schieten 4 minuten voor tijd. Pantoviç kreeg nog een dikke kans op de gelijkmaker, maar Yann Sommer tikte de bal over. 2-1 de eindstand, niet heel overtuigend, maar 3 punten die Gladbach goed kan gebruiken. Ze staan nu weer tiende, één punt voor FC Köln. Bochum blijft veertiende met Augsburg en Frankfurt op 1 punt achter zich.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Moderator zaterdag 6 november 2021 @ 18:29:55 #144
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_202058262
Op advies van @maxi-mus en @Bolasie zet ik Leipzig-Dortmund gezellig op de achtergrond aan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_202058300
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 18:29 schreef Tagliano het volgende:
Op advies van @:maxi-mus en @:bolasie zet ik Leipzig-Dortmund gezellig op de achtergrond aan
Ik ook.

Voor de liefhebbers:
  zaterdag 6 november 2021 @ 18:35:19 #146
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202058329
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 18:29 schreef Tagliano het volgende:
Op advies van @:maxi-mus en @:bolasie zet ik Leipzig-Dortmund gezellig op de achtergrond aan
Ik ook, ben net op tijd thuis na een fantastische pot vrouwenvoetbal.
  Moderator zaterdag 6 november 2021 @ 18:35:36 #147
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_202058333
quote:
6s.gif Op zaterdag 6 november 2021 18:35 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik ook, ben net op tijd thuis na een fantastische pot vrouwenvoetbal.
Ben ik erg kinderachtig als ik zeg dat een pot vrouwenvoetbal dubbelop is
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 6 november 2021 @ 18:35:52 #148
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202058337
quote:
80s.gif Op zaterdag 6 november 2021 18:35 schreef Tagliano het volgende:

[..]
Ben ik erg kinderachtig als ik zeg dat een pot vrouwenvoetbal dubbelop is
Ik had deze al verwacht. Maar er zit in mijn team maar 1 (confirmed) pot.
  zaterdag 6 november 2021 @ 18:40:35 #149
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202058383
In de kantine hadden ze overigens Celta - Barca erop. Hardop gelachen.
pi_202058400
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 november 2021 18:40 schreef maxi-mus het volgende:
In de kantine hadden ze overigens Celta - Barca erop. Hardop gelachen.
Barca :D 3-0 voor en dan nog gelijk. _O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')