abonnement Unibet Coolblue
pi_201129994
Ondanks de matige voorbereiding is Wolfsburg koploper in de Bundesliga.
pi_201130243
Mooi is het niet wat Wolfsburg laat zien, maar vechtlust heeft Von Bommel er wel in geramd zo lijkt het. Het typische gegenpressing wat Rasenball al onder Nagelsmann speelde, is onder Jesse Marsch ook de tactiek. Het leverde twee kansen op al in de eerste vijf minuten voor de Oost Duitsers. Ook Baku dwong Petr Gulasci tot ingrijpen. Vlak voor rust kreeg Rasenball nog eens vier kansen kort achtereen, de grootste was Andre Silva die Casteels met een gevaarlijke kopbal tot een redding dwong. Na de rust was het Wolfsburg dat de kansen kreeg en een beetje geluk had. Gulasci stompte een corner van Renato Steffen recht voor de voeten van Rousillion, die het cadeautje uitpakte. 1-0. Kort daarna kon Weghorst de 2-0 er in geschoten hebben, maar hij was te haastig en mikte over. Alleen Orban kreeg nog een kans in de 78e minuut op de gelijkmaker, maar hij was te onnauwkeurig. Een tegenvaller voor Von Bommel was het uitvallen van Schlager met een knieblessure, maar de zege is wederom binnen. Grappig dat Berghuis en Weghorst op dit moment hetzelfde probleem hebben, ze scoren niet. Benieuwd of Von Bommel Weghorst wel laat staan.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 29 augustus 2021 @ 21:27:05 #53
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_201132566
Ik heb dit prille seizoen nog geen wedstrijd van Bayern gezien maar tamelijk bizar dat Lewandowski er alweer 5 in heeft liggen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_201134379
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 21:27 schreef -XOR- het volgende:
Ik heb dit prille seizoen nog geen wedstrijd van Bayern gezien maar tamelijk bizar dat Lewandowski er alweer 5 in heeft liggen.
Leuke speler voor Cambuur lijkt me
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_201295435
Morgen Haaland show live bekijken
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_201307989
Leuk potje wel. Dortmund niet super maar nu opeens toch voor.

Oh afgekeurd. Zou ook teveel van het goede zijn.
Demain, on roule
pi_201308011
Doelpunt gaat niet door want er is een overtreding gemaakt vijf minuten eerder. 8)7
pi_201308812
Wat een juweel van een vrije trap van Guerreiro.

3-3 inmiddels.
Demain, on roule
  Moderator zaterdag 11 september 2021 @ 17:13:06 #61
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_201310391
Van Bommel is wel mondjes aan het snoeren, 12 uit 4.
pi_201311909
- In de NRW derby tussen BVB en Bayer04 was het begin eerder een Wirtz-demo dan een Haaland show. Florian Wirtz was lang buiten beeld na operaties, maar had een daverende start in de 9e minuut door de Werkself op 1-0 te zetten, het was ook al de tweede kans voor de gastheren die duidelijk op de counter mikten terwijl ze zich snel terugtrokken als BVB gevaarlijk werd. Meunier vond twee keer een gaatje met een hoge voorzet, de eerste werd door Haaland tot 1-1 verwerkt, de tweede léék na doorkoppen van Haaland Bellingham een goal op te leveren. Maar helaas, Dahoud zou Diaby aan het begin van de aanval onrechtmatig de bal hebben ontfutseld. Na een counter kort voor rust kwam Bayer04 op 2-1 via Schick, dus er moest gewerkt worden in de tweede helft. En na 4 minuten in de 2e helft lag de bal er inderdaad in, ex_werkself speler Julian Brandt werkte de 2-2 binnen na een hakje van Haaland. Diaby had 6 minuten later al een antwoord met de 3-2, al was zijn ' schitterende aanname' een wat wilde maai half over de bal met links. Donyell Malen kwam er daarna in en had het lastig met landgenoot Frimpong. Ondanks dat die minstens vijf tellen aan zijn shirt hing kreeg Malen de bal bij Bellingham, die geblokt werd door Andrich, waar de scheids een vrije trap in zag. Die vrije trap werd schitterend binnengeschoten door Guerrero. De winnende kwam uit een penalty toen Kossouno bij een blok tegen Reus hem ook een bloedneus sloeg. Wie anders dan Haaland schoot m binnen. Prachtige voetbalshow, jammer dat het afgelopen is.
- Vergeleken bij die 7 doelpunten stak Union tegen Augsburg schril af. Rafal Gikièwiçz kwam bij zijn oude club op bezoek, en kreeg het vrij druk. Urs Fischer liet verdedigers Giesselmann en Friedrich herhaaldelijk mee oprukken en Giesselmann kon twee keer vrij op doel schieten. De eerste ging via de Pool op de paal, de tweede ging over. Ook Augsburg kreeg twee kansen via Iago en Oxford, ook hier hetzelfde stramien, eerst lag de keeper in de weg bij Iago (Andreas Luthe) daarna mikte Oxford naast. Augsburg ging kort na rust meteen door, maar Niederlechner kopte naast en invaller Cordova schoot hard tegen Luthe op. Giesselmann probeerde het nog twee keer, maar zijn schot ging naast en een mislukt schot landde op Friedrich zijn schouder in plaats van op zijn hoofd, waardoor de bal over ging. 0-0, en zelfs in de gepakte schoten statistiek was Gikièwiçz gelijk geëindigd met Luthe, 9 tegen 9. Wie Giesselmann in fantasy liga's koos, had 26pt verdiend vandaag, (ter vergelijking, Haaland was met 2 goals en een assist 32pt waard, en drie keer zo duur)
- Dit kon wel eens een heel lang seizoen voor Greuther Fürth gaan worden. In de transferwindow werden nog drie verdedigers gekocht, waaronder Nick Viergever en Jetro Willems. Aan de andere kant zag Von Bommel hoe Brekalo op deadline Day vertrok naar Torino. Naast Micky vd Ven en ex Kölner Bornauw had hij ook de beschikking over Luca Waldschmidt, die was overgenomen van Benfica, zowel Bornauw als Waldschmidt stonden ook in de basis. De eerste kansen waren al vlug voor de Wolfsburgers. Weghorst heeft dan nog niet gescoord maar hij werkt goed samen met Lukas Nmecha, en die schoot een pass van Weghorst door de benen van Fürth keeper Burchert, 0-1. Pas in de tweede helft kregen de Mittelfranken ook echt kansen. Willems veroverde bal en speelde op Hrgota door, maar die was te haastig. Ook Cedric Itten wist niet te profiteren van een foutje in de Wolfsburger verdediging en schoot tegen Bornauw op. Grootste kans op 1-1 kwam via joker Dickson Abiama met een halve omhaal, maar Casteels tikte hem over. In de slotfase werd Waldschmidt onderuit gehaald door Griessbeck, Weghorst schoot de pingel binnen, 0-2, en maximale punten voor Wolfsburg. Op de vraag of Fürth's ene schamele punt tot nu toe hem tegenviel antwoordde trainer Stefan Leitl droogjes: "ik had er natuurlijk liever 12 gehad, ik had erop gerekend koploper te zijn nu en voor het kampioenschap te kunnen gaan, wat WIL je dat ik zeg?" Von Bommel hoeft eigenlijk niets te zeggen, de nul staat, de kansen komen er, er wordt gescoord en er wordt gewonnen. Ik geef het eerlijk toe, ik had het niet verwacht, hopelijk gaat het zo door
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201312538
- net klaar, Bayern's trip naar Rasenball. Hoewel het spel onder nieuwe coach Jesse Marsch net zo aggressief is als vorig jaar nog onder Nagelsmann, het ziet er even niet best uit voor de Oost Duitsers, die alleen tegen Stuttgart konden winnen en tegen Mainz en Wolfsburg onderuit gingen. Daarbij raakten ze ook hun aanvoerder Marcel Sabitzer kwijt, die voor een hereniging koos met Nagelsmann in München. Rasenball kreeg zijn kansen via Olmo en Angelino, maar die kregen de bal er niet in. En Lewandowski scoorde wel meteen in zijn eerste kans, ja ok het was een pingel gegeven na een var ingreep, detail. In de tweede helft kwam Musiala er in voor Gnabry en die scoorde ook meteen de 0-2 op aangeven van Davies. Daarna gaf Musiala zelf voor op Sané die de 0-3 maakte. Konrad Laimer deed nog iets terug met een eretreffer en invaller Eric Maxim Choupo Moting bepaalde de eindstand op 1-4
- In Freiburg wachtte de Battle of the Cult Coaches, het Duel der Dynamietstaven. Christian Streich (SC Freiburg) tegen Steffen Baumgart (FC Köln). Beide clubs zijn verrassend goed uit de startblokken gekomen en Breisgau keeper Mark Flekken lijkt zelfs de aandacht van Frans Hoek te hebben getrokken. Hij kreeg het meteen druk met kansen voor Uth (gepakt) en 2x Andersson (nipt naast en overgekopt). In de 34e minuut was alle druk van Köln teveel en scoorde Modeste zinj derde goal van het seizoen. Streich beende bij rust WOEST, KWAAD, ZIEDEND van het veld en zijn patent op ontploffingspeptalks zorgde voor een opgeladen Freiburg in de tweede helft. Nu was het Köln dat werd vastgezet en Timo Horn die een paar keer handelend op moest treden tegen Keitel, Günther en Schade. Köln moest zo hard verdedigen dat Kainz in een worsteling met Kübler tegen zijn tweede gele kaart opliep En in de laatste minuut had Freiburg geluk toen Weisshaupt een voorzet niet bij invaller Nils Petersen, maar bij köln verdediger Czichos zag landen die in eigen doel schoot. Baumgart kwam even de stoom uit de oren, Streich keek m aan met zo'n blik, sorry man, kan ik ook niet helpen. Eindstand 1-1.
- Tot slot, Hoffenheim thuis tegen Mainz. In het vorige duel tussen de twee hadden de Basterds na 26 tellen de bal er al in liggen, dit keer duurde het tot de 18e minuut voor Mainz überhaupt een kans kreeg, Baumann moest een vrije trap van St. Juste over de lat tikken. De 0-1 kwam echter wel op de zelfde manier als vorige keer, een foute pass van de tegenstander (in dit geval Brun Larsen) die de bal bij Burkhardt liet belandden en die tikte vrij voor Baumann binnen. De vierde keer dat de jeugdinternational de openingstreffer maakt voor Mainz. Hoffenheim probeerde wel iets terug te doen, maar in de duels waren de gasten net wat feller. Wat Raum tot een frusti reactie verleidde toen Niakathe zich blesseerde en hij de bal niet rustig buiten tikte, maar woest op de Mainzer bank afvuurde. Hij voorkwam een lynchpartij door zich daarna te verontschuldigen. Ook in de tweede helft bleef Hoffenheim wel kansen creeëren, maar het was Mainz dat het afmaakte. Anton Stach zette 1 minuut na te zijn ingevallen voor op Ingvartsen (ook net 3 minuten op het veld) en die scoorde de verdiende 0-2. Dit was ook de eindstand waardoor de Basterds nu 4e staan na 4 wedstrijden Een lichtjaar verschil met vorig jaar toen er rond deze tijd nog geen eens een punt was gescoord. "Je zou kunnen zeggen dat ze nu weten hoe ze moeten voetballen" aldus Bo Svensson. Jonny Burkhardt vatte het simpeler samen: Iedereen werkt voor elkaar, iedereen loopt voor elkaar.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201312823
De wederopstanding van Modeste is vooralsnog ook wel een eervolle vermelding waard _O-
pi_201312903
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 21:25 schreef J.B. het volgende:
De wederopstanding van Modeste is vooralsnog ook wel een eervolle vermelding waard _O-
Vertel dat maar aan ex TD Horst Heldt, die werd ontslagen met als een van de hoofd verwijten dat hij Modeste had aangetrokken waarna die helemaal niet rendeerde tot en met vorig seizoen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201313534
Was weer genot
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_201328428
In NL zijn het Tannane en Bazoer die met opstandig gedrag hun ongenoegen over een mislukte transfer uitte. Bij Frankfurt is de positie van opstandeling weggelegd voor Filip Kostiç. De ex-Groninger zat vorige week niet bij de selectie, maar zat in de thuiswedstrijd tegen Stuttgart wel op de bank. Sam Lammers maakte zijn debuut als huurspeler bij Frankfurt en werd door Glasner gelijk in de basis gezet. Ook Materazzo had een nieuwe spits, Marmoush (gehuurd van Wolfsburg) verving El Ghaddiou bij de Schwaben. De gasten kregen snel een kans via Massimo, maar Trapp maakte die onschadelijk. Frankfurt deed het goed qua hoog druk zetten maar slaagde er niet in om Lammers te bereiken. En die keer dat hij wel bereikt werd was hij te haastig om op doel te schieten, terwijl hij beter af had kunnen leggen op Lindström. Pas in de tweede helft na de eerste golf wissels kwam er dankzij Kostiç wat schwung in het elftal. Hij speelde Lammers wel aan, maar die schoot op Müller en Hinteregger kopte een voorzet op de lat. "Nou dan doe ik het zelf" moet de Serviër gedacht hebben toen hij de bal van Sow toegespeeld kreeg, en schoot de 1-0 binnen. Het werd helaas geen bevrijdende overwinning, want in de laatste minuten gaf Coulibaly voor op Marmoush en die scoorde de gelijkmaker. Lammers' vervanger Borré werd in de 94e minuut nog eens gestuit door Müller en daarmee bleef het gelijk. Het spitsenprobleem is nog niet opgelost in Hessen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 12 september 2021 @ 19:45:21 #69
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_201328513
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 21:25 schreef J.B. het volgende:
De wederopstanding van Modeste is vooralsnog ook wel een eervolle vermelding waard _O-
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_201328718
Net klaar, Hertha op bezoek bij Vfl Bochum. Pal Dardai gebruikte de interlandpauze om wat systeemomzettingen te proberen en speelde nu met vijf verdedigers, al moest Klünter er wel heel vroeg uit met een blessure. Het duurde een dikke 30 minuten voor de Bochum verdediging te slap ingreep bij een rush van Serdar (of eerder niet ingreep, ze keken alleen maar) en de spits kon zo de 0-1 binnen lopen. Omdat ie zich amuseerde deed Serdar het nog eens vlak voor rust, 0-2, al had hij wel geluk dat Belfodil zijn directe tegenstander vasthield zonder dat scheids of VAR ingrepen. Bochum gaf niet op en presteerde aggressief maar weinig effectief in de tweede helft. Pas toen Gerrit "Messi" Holtman zelf een rush probeerde gebeurde er iets. Drie man stuurde Holtman het bos in, en hoewel Schwolow zijn schot nog wegstompte scoorde Zoller uit de rebound 1-2. Hertha trok zich bijna helemaal terug op eigen helft om de aanvallen van Bochum af te weren en wachtte op een counter. Die kwam en meteen sloeg invaller Maolida toe. 1-3, Bobiç en Dardai hebben weer een beetje lucht.

[ Bericht 5% gewijzigd door Sabata op 12-09-2021 21:57:59 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201331573
De laatste match vanavond ging tussen Gladbach en Bielefeld. Gladbach had tot nu toe geen gelukkige start en was er veel aan gelegen dat om te draaien. Bielefeld speelde tot nu toe drie keer gelijk en wilde eigenlijk meer. Een vroege kans van Wimmer ging helaas naast. Via Plea leek Gladbach op voorsprong te komen, maar hij werd wegens buitenspel teruggefloten. Uiteindelijk was het captain Lars Stindl die weer eens zelf de ban brak, met een beetje geluk, want zijn schot ketste via Laursen in het doel achter Ortega. Die Fohlen gaven de voorsprong weer uit handen doordat Neuhaus de bal per ongeluk naar Prietl speelde, die meteen op Okugawa passte. Zijn eerste schot ging mis, maar in de rebound scoorde hij 1-1, hoewel de VAR nog even zijn fiat moest geven. Na rust drukte Gladbach door om de 2-1 te maken, maar pas toen loopwonder Patrick Hermann inviel gebeurde er ook wat. Want Hermann wist eerst Stindl te vinden die 2-1 binnenkopte, en daarna Zakaria die de 3-1 eindstand op het bord zette. Vier broodnodige punten voor Gladbach, Bielefeld zakt naar 14
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_201334458
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 augustus 2021 22:27 schreef ThijsTH het volgende:
Weet iemand waar je de samenvattingen terug kan kijken? Ik deed dit vorig seizoen op youtube op een kanaal genaamd DAZN Bundesliga (had wel Duits IP nodig maar geen probleem) maar die hebben de rechten niet meer. Fox Sports heeft ze ook niet meer.
Het enige wat ik kan vinden zijn Sportschau samenvattingen op Youtube, maar deze zitten heel irritant in elkaar waarbij ze in het begin alles al verklappen. Ik wil juist terugkijken zonder de uitslagen al te weten.
En bij Ziggo TV kijken is Sportschau ook niet terug te kijken en op de ZDF website is er ook geen uitzending gemist van Sportschau.

Iemand een tip?
Om nog even op mn eigen situatie terug te komen: heb nu de oplossing gevonden: youtv.de
Erg handige site waarmee je alle Duitse sportshows kan "opnemen". Ik dacht dat zal wel voor geen meter werken of je moet er voor betalen, maar nee, werkt prima. De Sportschau gewoon kunnen opnemen en kan het prima terugkijken. Ik ga het elke week hiermee opnemen dus. ^O^
  zaterdag 18 september 2021 @ 16:55:36 #73
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_201414958
Lewandowski scoort voor de 19e wedstrijd op rij _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_201415038
Bayern zou deze wedstrijd zomaar kunnen winnen.
pi_201415042
Mickey Mouse competitie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')