abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 donderdag 12 augustus 2021 @ 19:08:28 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_200880800
WOLFSBURG - De tuchtcommissie van de Duitse voetbalbond (DFB) buigt zich maandag over de klacht die SC Preußen Münster heeft ingediend over de in de verlenging verloren bekerwedstrijd tegen VfL Wolfsburg (1-3). De vierdeklasser eist dat de uitslag ongeldig wordt verklaard wegens een wisselblunder van de opponent uit de Bundesliga.



Wolfsburgs nieuwe trainer Mark van Bommel verving in totaal zes spelers in zijn team. De oud-PSV'er had volgens de regels maximaal vijf keer mogen wisselen. Zijn club, met onder anderen topscorer Wout Weghorst in de gelederen, dreigt nu uit het toernooi om de 'DFB Pokal' te vliegen. De positie van Van Bommel zelf staat niet ter discussie.

Van Bommel hoeft niet bang te zijn dat de fout die hij maakte persoonlijke consequenties heeft. „We zijn enorm gefrustreerd en teleurgesteld”, aldus directeur Jörg Schmadtke. „Dit had nooit mogen gebeuren. Desondanks zijn we er ook van overtuigd dat het voor de sportieve ontwikkeling het beste voor de club is in de huidige samenstelling verder te gaan, ook wat betreft de staf. We gaan de zaak wel uitgebreid analyseren en zorgen dat het niet weer voorkomt.”

https://www.telegraaf.nl/(...)nder-mark-van-bommel

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')