Smaakte heerlijk idd. Dacht dat saus te pittig zou zijn. Maar baguette zorgt ervoor dat de pit precies goed afvlakt.quote:Op donderdag 19 augustus 2021 15:21 schreef Ole het volgende:
Ik denk dat dat broodje lekkerder smaakt dan dat het eruit ziet
Zou ook niet van jou verwachten dat je slechte broodjes uitdeelt hoorquote:Op donderdag 19 augustus 2021 16:57 schreef borisz het volgende:
[..]
Smaakte heerlijk idd. Dacht dat saus te pittig zou zijn. Maar baguette zorgt ervoor dat de pit precies goed afvlakt.
en toont net wat meer inzet / aandacht dan aankomen zetten met het standaard gebak of taartje van de bakker of supermarkt op de hoek.quote:Op donderdag 19 augustus 2021 22:23 schreef borisz het volgende:
Tis toch ook wel lollig om gezichten van collega's te zien en reacties te horen toen ik vertelde dat die saus weinig tijd kost.
Eerst sjalot, knoflook en pepers. Paprika's uit een pot erbij. Even lekker laten pruttelen en daarna de staafmixer erdoor.
Sjalotten schillen is nog het meeste werk Het is vooral de boel in de gaten houden.
Als ik voor mezelf kook ben ik ook van de luie, maar dan nog het hoeft niet veel tijd en moeite te kosten om even iets anders op tafel te zetten. Daarom ook een paprikasaus ipv tomatensaus.
Maar ja ik ben wel opgevoed om altijd goed voor mezelf te zorgen en ik vind het ook leuk om in de keuken te staan.
Nope. Dat doe ik omdat ik geen zoetekauw ben. Ik eet gebak mee, vind het lekker, maar je doet er mij niet echt een plezier mee. Dus daarom heb ik eigenlijk altijd op iets anders getrakteerd. Van broodjes hotdogs, hamburger, saucijzenbroodjes, vorig jaar een broodje hete kip en ditmaal lamsgehaktballetjesquote:Op vrijdag 20 augustus 2021 06:43 schreef manny het volgende:
[..]
en toont net wat meer inzet / aandacht dan aankomen zetten met het standaard gebak of taartje van de bakker of supermarkt op de hoek.
of is het traditie bij jullie op het werk om zelf iets te maken ?
Top! Leuke traditie.quote:Op vrijdag 20 augustus 2021 06:49 schreef borisz het volgende:
[..]
Nope. Dat doe ik omdat ik geen zoetekauw ben. Ik eet gebak mee, vind het lekker, maar je doet er mij niet echt een plezier mee. Dus daarom heb ik eigenlijk altijd op iets anders getrakteerd. Van broodjes hotdogs, hamburger, saucijzenbroodjes, vorig jaar een broodje hete kip en ditmaal lamsgehaktballetjes
Leuke tentoonstelling . 36 stukken en diverse achtergronden van de tv show, hoe hij ontdekt is etc.quote:Op zondag 22 augustus 2021 10:45 schreef borisz het volgende:
Op naar Museum MORE. De Bob Ross tentoonstelling 😛
bij golferquote:Op zondag 22 augustus 2021 23:31 schreef borisz het volgende:
Zomergasten met Hans Klok Beste aflevering van het seizoen.
Noot. ik ken Hans een beetje uit het IJmuidense (Zeewegbar en Middeloo ).
Het is in ieder geval de Hans die ik ken en die gelukkig wel (zakelijk) volwassen is geworden. Hij woont inmiddels bij Golfer in het durp. Het is gewoon een heerlijke uitsluiter van een behoorlijk VPRO-seizoen, op de laatste aflevering na dan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |