abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_200495078
De geplande transfer van Donyell Malen van PSV naar Borussia Dortmund is op hoofdlijnen rond. Als alles meezit, wordt hij dit weekend al medisch gekeurd door zijn aanstaande nieuwe club. Malen lijkt definitief niet meer terug te keren in Eindhoven nu Borussia Dortmund en PSV elkaar mondeling grotendeels gevonden hebben

.

Hij zou zaterdag weer gaan trainen op trainingscomplex De Herdgang, maar maakt zich- ijs en weder dienende - op voor de stap naar ‘Die Borussen’.

Overleg met Raiola
Zaakwaarnemer Mino Raiola is donderdag gezien in Eindhoven en heeft volgens bronnen van deze krant topoverleg gehad met PSV. Ook met Borussia Dortmund-directeur Michael Zorc is naar verluidt overleg geweest. Hij wil Malen zo snel mogelijk laten invliegen naar het trainingskamp van de Duitse club in Zwitserland, al moeten alle mondelinge afspraken nog uitgewerkt worden.

PSV gaat tegen de 30 miljoen euro ontvangen voor Malen, maar over een aantal clausules wordt nog wel onderhandeld. Ajax krijgt 1,5 procent van de transfersom en Arsenal 1 procent. Daarnaast had zaakwaarnemer Mino Raiola met PSV afspraken over de verdeling van een transfersom. Deze afspraken kunnen bij een definitieve transfer altijd nog flink wijzigen en daardoor is lastig in te schatten hoeveel PSV netto gaat overhouden. Dat laatste is sowieso moeilijk omdat er bonusafspraken met Dortmund kunnen gelden, waarvan niet honderd procent zeker is of ze uitgekeerd worden.

https://www.ad.nl/nederla(...)yell-malen~a843538b/

Hoeveel krijgt Raiola?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_200495145
Ik zal er niet lang om Malen
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')