abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 22 juli 2021 @ 23:50:38 #301
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_200495876
In Israël heeft de premier net een speech gegeven dat het nu een beetje ophoudt met niet gevaccineerd willen worden. Hij heeft zelf een religieuze achtergrond, dus het is vrij verrassend dat hij specifiek noemt dat hij alle religies respecteert, maar dat het discussie gewoon ophoudt nu de vrijheden van 8 miljoen mensen beperkt wordt omdat ongeveer 1 miljoen mensen niet wil (wat de vinger wat betreft Israël op de zere plek legt qua weigeraars, en een extra zere plek daar vanwege de rare tweedeling tussen seculiere mensen en orthodoxe mensen).

Vanaf begin volgende maand zijn theaters, bioscopen, sportwedstrijden of alles waar meer dan 100 mensen samenkomen, dus ook gebedshuizen, voor niet-gevaccineerde mensen alleen te bezoeken met een negatieve test, op eigen kosten aangezien de belastingbetaler niet hoeft op te draaien voor mensen die een alternatief hadden kunnen krijgen al.

Nu verwacht ik dat de weigerende groep niet gezocht hoeft te worden onder cinematofielen, voetbalsupporters etc. maar voor grotere religieuze bijeenkomsten wordt dit wel een dingetje.

Wij zijn Israël trouwens voorbij wat betreft deels gevaccineerde mensen. In de komende weken gaan we ze wat betreft volledig gevaccineerde mensen voorbij.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')