abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 maandag 12 juli 2021 @ 07:15:30 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_200325189
Pedri is door de UEFA uitgeroepen tot Young Player of the Tournament. De achttienjarige Spaanse sensatie treedt in de voetsporen van Renato Sanches, die in 2016 de eerste speler was die de onderscheiding in ontvangst nam.



Waar de nu 23-jarige Renato Sanches tijdens het EK 2016 op weg naar de Europese titel van Portugal een verpletterende indruk maakte als achttienjarige speler, was het vijf jaar later de beurt aan Pedri om dat te doen. De technisch begaafde middenvelder van Barcelona ontving volop lof voor zijn majestueuze spel tijdens het EK, dat voor hem en Spanje eindigde in de halve finale tegen de uiteindelijke Europees kampioen Italië.

Pedri kreeg tijdens de na penalty's verloren halve finale een 9 van VI, het hoogste cijfer dat werd uitgedeeld tijdens het EK, en is ook de best beoordeelde speler van het toernooi. Na afloop was bondscoach Luis Enrique lovend over de tienvoudig international, die pas in maart van dit jaar debuteerde als international. 'Wat Pedri heeft gedaan tijdens dit EK, op achttienjarige leeftijd, heeft nog nooit iemand gedaan op een groot eindtoernooi. Zelfs Don Andrés Iniesta niet.'

https://www.vi.nl/nieuws/(...)ationeel-ek-optreden

Samen met Bonaventura sowieso de beste speler van het toernooi.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_200325906
Terecht.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')