lamaris | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:01 |
Kennen jullie dat? Het is een rond matje dat je in de koekepan legt. Je kan dan van alles bakken zonder boter of olie. Kipfilet, tartaartjes, vis, aardappeltjes, pannenkoek etc.etc.etc. Ik vind het een wondertje, het vlees is snel klaar en heeft een lekker bruin korstje. En je bakt dus 100% vetvrij. Dit is niet alleen handig als je dieet, maar ook als je bijv. de ziekte van Crohn hebt en geen in vet gebakken voedsel mag. Je hebt ook vierkante, die kun je in de oven gebruiken. Ook megahandig, je hebt nooit bakpapier meer nodig of alufolie! De matjes zijn ongeveer 1000 x te hergebruiken dus da's ook nog een behoorlijke kostenbesparing. En je oven en pan blijven mooi schoon. (Nee ik ben geen promotor van dit produkt, ik vind het gewoon een super uitvinding) | |
HeatWave | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:06 |
En hoe kom ik evt aan zo'n ding? | |
lamaris | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:08 |
Bij 's lands grootste zaak in huishoudartikelen... | |
qltel | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:10 |
Wat kost zo'n ding, en waar is 't van gemaakt? Klinkt inderdaad superhandig. | |
qltel | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:11 |
quote:Uh, Blokker ofzo? | |
HeatWave | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:12 |
Ja Mike. verrrtel ons meerr, we kunnen niet wachten! Je mag best zeggen precies waar hoor, we zullen de spam voor 1 keer door de vingers zien Wat kost het?? | |
hallo_mensen | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:16 |
quote:niet doen ![]() | |
dr.dunno | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:17 |
quote:nee, maar wel - bakken met een pan met anti-aanbaklaag (ook vetvrij bakken en je hoeft ook alleen maar met een papieren doekje het weg te wrijven als je echt lui bent) - bakken met olijfolie (dat gezond is ipv ongezonde bakboter) waarom moeilijk doen dan (en hopen dat dat matje niet stiekem carcinogeen blijkt te zijn na 10 jaar ofzo)? | |
HeatWave | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:18 |
quote: ![]()
| |
ParanoidEv | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:22 |
Ik heb dr 1 voor in de oven ![]() | |
lamaris | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:24 |
Je kan het idd bij Blokkertje halen. Het kost ongeveer 3 euro. Het is een soort dunne, buigbare teflon ofzo. En een kipfiletje op dat ding in een pan is in no-time gaar. Ideaal. | |
Rewimo | dinsdag 28 januari 2003 @ 20:25 |
Hoe heet dat spul? Klinkt goed ![]() O eh, Nostik dus? lezen... | |
Aventura | woensdag 29 januari 2003 @ 13:09 |
Ik moet dat ook hebben!! Smaakt het eten echt beter? Ik wil ook zo'n ding voor in de oven, nu moet ik elke keer een stuk bakpapier rond afknippen voor op mijn (ronde) bakplaat. | |
Kleintje | woensdag 29 januari 2003 @ 13:14 |
Ik gebruik het al heel erg lang. Vooral schnitzels, vissticks en de pannekoeken worden er lekkerder op! | |
BE | woensdag 29 januari 2003 @ 13:35 |
Doen jullie er dan ook een beetje water bij? Dat kreeg ik ooit als tip om lekkere aardappeltjes te bakken op die vellen. Werkt wel heel goed. Kreeg ook een bruin korstje. Ga vanavond toch maar weer eens proberen, met vlees of zo. |