abonnement Unibet Coolblue
  FOK!fotograaf zaterdag 26 juni 2021 @ 20:17:50 #1
842 Zorro
Z
pi_200078463
Een nieuw tijdperk is aangebroken. Geen flauwekulletjes meer, vanaf nu moet alles op alles gezet worden om elke wedstrijd te winnen. Doe je dat niet, lig je er uit. Is er na 90 minuten gelijkspel? Hop, 30 minuten extra vermoeidheid in de benen. Na 120 minuten nog altijd geen winnaar? Jawel, de pingelloterij.

Een zestal achtste finales heeft een groepswinnaar als een van de twee ploegen, waarvan er vier tegen een nummer 3 spelen. Italië en de winnaar van Groep D hebben dat geluk niet. Dan zijn er nog 2 wedstrijden tussen twee ploegen die als tweede eindigden. Wales - Denemarken is er één van. Wales werd tweede in Groep A. Verrassing? Ja, maar ook weer nee. We wisten dat Wales, Zwitserland en Turkije allemaal wel kans maakten. De Turken vielen erg tegen. Zwitserland speelde eigenlijk beter in de onderlinge wedstrijd met Wales, maar Wales pakte een punt. Bovendien profiteerden ze van een gunstiger schema, waardoor het doelsaldo voldeed.

Denemarken was ook wel de verwachte nummer 2 in Groep B. Hoe ze het deden, deden ze het. Verloren van Finland en België, in moeilijke omstandigheden. Toch nog op weten te richten tegen Rusland en uiteindelijk 'gewoon' 4-1 gewonnen. Doordat België de sportieve plicht deed werden de Denen toch nog tweede. Denemarken maakte in de tweede helft wel indruk, maar in de eerste helft lukte eigenlijk niets.

Wie gaat er winnen? Geen idee. Ik denk zelf dat Denemarken meer kans maakt om verder te komen, dus dat zou wel leuk zijn. Van de andere kant is dit de wedstrijd die de komende tegenstander voor Nederland bepaalt als WIJ morgen winnen, dus dan wil je misschien liever Wales. Wales draait net als vier jaar terug vooral om Bale en Ramsey. Bale speelt weer eens beter dan hij ooit voor Real heeft gedaan muv die Champions League-finale. Ramsey mist wel veel kansen, maar laat zich wel zien. Bij Denemarken vallen toch vooral Poulsen en Damsgaard op. Ook Maehle en Wass doen het behoorlijk in het 3-4-2-1 systeem dat Denemarken heeft neergezet.

Dit is de laatste wedstrijd in de Johan Cruyff ArenA. Wales in de ArenA, zou daar een leuk plaatje bij zijn? Vast niet. Niet het meest aanlokkelijke affiche voor de Nederlandse voetbalfan. Italië of België had maar een keer moeten prutsen. Of allebei, dan hadden we pas een prachtig affiche gehad. Nouja, kan gebeuren.



Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  FOK!fotograaf zaterdag 26 juni 2021 @ 20:18:29 #2
842 Zorro
Z
pi_200078478
Nieuw deel.
Geen idee waarom. Wedstrijd is toch klaar.

Och ja.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_200079622
Meest scorende ploeg dit EK Denemarken, morgen aan Nederland om daar over heen te gaan

... of niet natuurlijk :'( :( o|O
"You can call me Susan if it makes you happy"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')