vliegendebaksteen | woensdag 16 juni 2021 @ 11:55 |
Beste mensen, Is er een verschil tussen "vrij vastkokende" en "iets kruimige" aardappelen behalve dan de naam? Thx | |
#ANONIEM | woensdag 16 juni 2021 @ 11:57 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 16-06-2021 14:17:37 (Superconstructieve bijdrage ) ] | |
maily | woensdag 16 juni 2021 @ 11:57 |
Vastkokers houden hun vorm, kruimige aardappels vallen eerder uit elkaar en zijn daardoor beter te prakken/stampen. | |
Fok-it | woensdag 16 juni 2021 @ 12:35 |
Schopje >CUL | |
Frozen-assassin | woensdag 16 juni 2021 @ 12:50 |
Een vraag in categorie: "Is er een verschil tussen rundergehakt en varkensgehakt?" U heeft zelf uw vraag beantwoord. Succes met koken van je aardappelen! | |
airconditioning | woensdag 16 juni 2021 @ 12:51 |
Dit is het juiste antwoord [ Bericht 0% gewijzigd door airconditioning op 16-06-2021 12:59:38 ] | |
maily | woensdag 16 juni 2021 @ 12:53 |
| |
airconditioning | woensdag 16 juni 2021 @ 12:59 |
Wat ganant van mij dat ik dat verkeert schrijf.. Thanks! | |
Lienekien | woensdag 16 juni 2021 @ 13:37 |
| |
#ANONIEM | woensdag 16 juni 2021 @ 13:44 |
Ik vind dit best een interessante vraag. | |
junkiesietze | donderdag 17 juni 2021 @ 13:14 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 17-06-2021 16:30:35 (Zullen we het hele forum maar opdoeken dan?) ] | |
vliegendebaksteen | donderdag 17 juni 2021 @ 14:53 |
Thx!ik dacht even dat dat hetzelfde was. Naja goed genoeg voor de stoofpot dan maar :p | |
sirdanilot | donderdag 17 juni 2021 @ 15:10 |
Ik mis dit dus zo intens he. Ik woon nou in ierland, aardappelland bij uitstek zou je denken toch. Maar er staat niet eens op de verpakking of de aardappels vastkokend of kruimig zijn. Dat moet je gewoon maar weten. Maris piper is meestal redelijk kruimig dus die pak ik vaak, maar soms staat er enkel 'irish new potato' op en dan weet je dus alsnog niks. | |
Lienekien | donderdag 17 juni 2021 @ 15:12 |
Euh. Ik post juist twee definities waardoor ik me ook afvraag: wat is het verschil? | |
Jan_Onderwater | zondag 20 juni 2021 @ 21:36 |
In Nederland ben je gewoon erg verwend met aardappels. | |
borisz | zondag 20 juni 2021 @ 21:43 |
Noord-Hollandse Doré in het najaar/winter en lente/zomer Bildtstar Lichtkruimig en de laatstgenoemde vastkokend. Dat zijn de aardappelsoorten die ik dan meestal in huis heb, | |
Weltschmerz | maandag 21 juni 2021 @ 16:58 |
Ik denk dat iets vastkokend dan net iets vastkokender is dan iets kruimig. | |
Watuntrik | vrijdag 25 juni 2021 @ 15:09 |
Gewoon beiden kopen en even testen... Maar kruimig is heeft een poederachtige structuur, vooral aan de buitenkant, das de kruim. Is ook minder stevig en minder vlezig. De vastkokende heeft die kruim dus niet is een stevige vlezige aardappel. Iets vastkokend zal zachter zijn maar niet kruimen. |