abonnement Unibet Coolblue
pi_199891299
Ik hoorde laatst iemand zeggen "zij wil mij seks geven". Is dit normaal taalgebruik, is dit Belgisch of is dit vreemd? Je 'geeft' toch geen activiteit? Of is dit iets wat vaker op deze manier gezegd wordt?
pi_199891322
Allemaal gluurders in dit topic :D
pi_199891561
Interessant
pi_199891812
Misschien heeft hij ooit hoofd geven opgevangen.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_199892340
Grammaticaal kan het, alleen het lijkt me gebruikelijk om te spreken over 'seks hebben'. Seks is (hopelijk) iets wat je samen doet en geen gunst die je verleent :') . Bij specifieke activiteiten waar er een duidelijke ontvanger is kan het dan weer wel (een pijpbeurt geven).
pi_199980116
Lijkt me iets zeggen over haar (onbewuste) visie op seks en wellicht haar visie op taal en grammatica hihi. In verschillende talen worden verschillende uitdrukkingen gebruikt voor seks. Soms blijkt daaruit een nogal passieve blik op de rol van de vrouw. Op de zelfde manier dat de oude grieken een apart passief/mediaal werkwoord hadden voor een vrouw die dan "wordt getrouwd" en een actieve versie voor de man die "trouwt". Daarom zou ik ver uit de buurt blijven van vrouwen die seks willen "geven," zeesterren incoming. (Tenzij dat je ding is natuurlijk)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')