Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 16:55 |
Weet iemand hoe ik deze moet maken? Ik vind ze goddelijk maar de pan zit altijd vol uitgelopen kaas als ik ze bak. Hoog vuur, laag vuur, olie, boter, etc heb ik allemaal geprobeerd maar het lukt mij niet hoe ik ze goed gebakken krijgen. HELLUP!!! | |
Ramptourist | maandag 14 juni 2021 @ 16:56 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 14-06-2021 20:09:50 ] | |
intersekse93 | maandag 14 juni 2021 @ 16:58 |
kaas is vies Maar als je ze wil bakken, dan op laag vuur. Regelmatig omkeren. Ze zijn waarschijnlijk al gaar van zichzelf. | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 16:59 |
Dan loopt het er evengoed uit. Snap niet hoe dit steeds fout gaat. Ik doe mijn vegetarische vleesjes altijd op laag vuur en regelmatig omkeren maar met dit kaasding lukt het niet | |
Doug-Heffernan | maandag 14 juni 2021 @ 17:00 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 14-06-2021 20:10:30 ] | |
intersekse93 | maandag 14 juni 2021 @ 17:01 |
Dan weet ik het ook niet | |
Hallojo | maandag 14 juni 2021 @ 17:02 |
Gewoon frituren. | |
Pipaja | maandag 14 juni 2021 @ 17:08 |
Bak ze de eerste minuut gelijk op hoog vuur van beiden kanten zodat ze gelijk goed dichtbakken. Daarna doorbakken op lager vuur | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 17:10 |
Dat heb ik nog niet getest Wat is beter, bakken in een een scheutje olie of boter? | |
Pipaja | maandag 14 juni 2021 @ 17:11 |
Ik bak altijd met een beetje olie. Boter bakt snel aan als je op hoog vuur bezig bent. | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 17:20 |
Top! Ga ik even proberen Thanks! | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 17:57 |
Net ff gedaan en het ging beter Op hoog vuur aangebakken en daarna op laag vuur steeds omdraaien. Wel begonnen de bovenste kapjes op een gegeven moment los te komen. Het liep er net niet uit | |
AchJa | maandag 14 juni 2021 @ 18:09 |
Sinds wanneer is kaas vegetarisch? | |
Sapstengel | maandag 14 juni 2021 @ 18:12 |
Sinds het geen vlees is? Veganistisch is het alleen niet. | |
AchJa | maandag 14 juni 2021 @ 18:13 |
Ik meende altijd begrepen te hebben dat kaas niet vegetarisch was... Bron | |
Sapstengel | maandag 14 juni 2021 @ 18:19 |
Bedankt voor de info, klinkt ergens wel logisch dan om het niet vegetarisch te noemen. | |
Lonaa | maandag 14 juni 2021 @ 18:22 |
Niet alle kazen bezitten stremsel van dierlijke oorsprong. | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 18:40 |
| |
Adames | maandag 14 juni 2021 @ 19:12 |
Vraag me af of hier echte kaas in zit, of hetzelfde spul als in die zakjes geraspte kaas: melk, aardappelzetmeel en kleurmiddel. | |
Tourniquet | maandag 14 juni 2021 @ 19:56 |
Ingrediënten - Smeltkaas 61% (kaas 33,9% [gepasteuriseerde melk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel], water, aardappelzetmeel, boter [melk], smeltzouten: E339, E452, E341 en E450, natuurlijk aroma, conserveermiddel: E262) - cornflakes (maïs, suiker, zout, gerstemoutextract) - water - paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kurkuma) - tarwezetmeel - tarwebloem | |
Muck | maandag 14 juni 2021 @ 20:11 |
Reacties over vlees versus vega mogen elders | |
spinazieruiker | maandag 14 juni 2021 @ 20:27 |
Heb je een airfryer? | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 21:50 |
Kijk! @Lonaa en @AchJa | |
FutureFairytale | maandag 14 juni 2021 @ 21:51 |
Ik doe ze in de oven. Minuut of 8 op 190 graden. Daarna snel eruit zodat ze niet uitlopen. | |
AchJa | maandag 14 juni 2021 @ 21:52 |
Alsof je daar ooit op gelet hebt he ouwe vleeseter! | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 21:54 |
Oven vind ik teveel gedoe Ze moeten ze wat dikker maken vind ik | |
Starhopper | maandag 14 juni 2021 @ 21:55 |
DDaar heb ik niet op gelet inderdaad. Omdat ik aan neem dat als er vegetarisch op staat dat het ook vegetarisch is | |
FutureFairytale | dinsdag 15 juni 2021 @ 07:13 |
Ik vind oven juist makkelijker dan gas. Piep en klaar | |
#ANONIEM | dinsdag 15 juni 2021 @ 07:17 |
Waarom maak je ze niet zelf. T ziet er niet moeilijk uit en dan worden ze zo dik als je zelf wil. Ohja en je kunt een rits chemische hulpstoffen vermijden |