Dan loopt het er evengoed uit. Snap niet hoe dit steeds fout gaat. Ik doe mijn vegetarische vleesjes altijd op laag vuur en regelmatig omkeren maar met dit kaasding lukt het nietquote:Op maandag 14 juni 2021 16:58 schreef intersekse93 het volgende:
kaas is vies
Maar als je ze wil bakken, dan op laag vuur. Regelmatig omkeren. Ze zijn waarschijnlijk al gaar van zichzelf.
Dan weet ik het ook nietquote:Op maandag 14 juni 2021 16:59 schreef Starhopper het volgende:
[..]
Dan loopt het er evengoed uit. Snap niet hoe dit steeds fout gaat. Ik doe mijn vegetarische vleesjes altijd op laag vuur en regelmatig omkeren maar met dit kaasding lukt het niet
Dat heb ik nog niet getest Wat is beter, bakken in een een scheutje olie of boter?quote:Op maandag 14 juni 2021 17:08 schreef Pipaja het volgende:
Bak ze de eerste minuut gelijk op hoog vuur van beiden kanten zodat ze gelijk goed dichtbakken. Daarna doorbakken op lager vuur
Ik bak altijd met een beetje olie. Boter bakt snel aan als je op hoog vuur bezig bent.quote:Op maandag 14 juni 2021 17:10 schreef Starhopper het volgende:
[..]
Dat heb ik nog niet getest Wat is beter, bakken in een een scheutje olie of boter?
Top! Ga ik even proberen Thanks!quote:Op maandag 14 juni 2021 17:11 schreef Pipaja het volgende:
[..]
Ik bak altijd met een beetje olie. Boter bakt snel aan als je op hoog vuur bezig bent.
Net ff gedaan en het ging beter Op hoog vuur aangebakken en daarna op laag vuur steeds omdraaien. Wel begonnen de bovenste kapjes op een gegeven moment los te komen. Het liep er net niet uitquote:Op maandag 14 juni 2021 17:11 schreef Pipaja het volgende:
[..]
Ik bak altijd met een beetje olie. Boter bakt snel aan als je op hoog vuur bezig bent.
Ik meende altijd begrepen te hebben dat kaas niet vegetarisch was...quote:Op maandag 14 juni 2021 18:12 schreef Sapstengel het volgende:
Sinds het geen vlees is? Veganistisch is het alleen niet.
Bronquote:Wist jij dat kaas eigenlijk niet vegetarisch is? Kaas bevat namelijk stremsel dat afkomstig is uit de maag van een kalf. Niet iedereen weet het, maar ook niet iedereen gaat er even streng mee om. Kaas is voor velen een grijs gebied; waar trek je de lijn? Sommige vegetariërs eten kaas wel, sommigen ook niet.
Bedankt voor de info, klinkt ergens wel logisch dan om het niet vegetarisch te noemen.quote:Op maandag 14 juni 2021 18:13 schreef AchJa het volgende:
[..]
Ik meende altijd begrepen te hebben dat kaas niet vegetarisch was...
[..]
Bron
quote:Op maandag 14 juni 2021 18:22 schreef Lonaa het volgende:
Niet alle kazen bezitten stremsel van dierlijke oorsprong.
Vraag me af of hier echte kaas in zit, of hetzelfde spul als in die zakjes geraspte kaas: melk, aardappelzetmeel en kleurmiddel.quote:Op maandag 14 juni 2021 18:13 schreef AchJa het volgende:
[..]
Ik meende altijd begrepen te hebben dat kaas niet vegetarisch was...
[..]
Bron
Ingrediëntenquote:Op maandag 14 juni 2021 19:12 schreef Adames het volgende:
[..]
Vraag me af of hier echte kaas in zit, of hetzelfde spul als in die zakjes geraspte kaas: melk, aardappelzetmeel en kleurmiddel.
Kijk! @Lonaa en @AchJaquote:Op maandag 14 juni 2021 19:56 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Ingrediënten
- Smeltkaas 61% (kaas 33,9% [gepasteuriseerde melk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel], water, aardappelzetmeel, boter [melk], smeltzouten: E339, E452, E341 en E450, natuurlijk aroma, conserveermiddel: E262)
- cornflakes (maïs, suiker, zout, gerstemoutextract)
- water
- paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kurkuma)
- tarwezetmeel
- tarwebloem
Alsof je daar ooit op gelet hebt he ouwe vleeseter!quote:
Oven vind ik teveel gedoe Ze moeten ze wat dikker maken vind ikquote:Op maandag 14 juni 2021 21:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik doe ze in de oven. Minuut of 8 op 190 graden. Daarna snel eruit zodat ze niet uitlopen.
Daar heb ik niet op gelet inderdaad. Omdat ik aan neem dat als er vegetarisch op staat dat het ook vegetarisch isquote:Op maandag 14 juni 2021 21:52 schreef AchJa het volgende:
[..]
Alsof je daar ooit op gelet hebt he ouwe vleeseter!
Ik vind oven juist makkelijker dan gas. Piep en klaarquote:Op maandag 14 juni 2021 21:54 schreef Starhopper het volgende:
[..]
Oven vind ik teveel gedoe Ze moeten ze wat dikker maken vind ik
Waarom maak je ze niet zelf. T ziet er niet moeilijk uit en dan worden ze zo dik als je zelf wil. Ohja en je kunt een rits chemische hulpstoffen vermijdenquote:Op maandag 14 juni 2021 21:54 schreef Starhopper het volgende:
[..]
Oven vind ik teveel gedoe Ze moeten ze wat dikker maken vind ik
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |