abonnement Unibet Coolblue
pi_199868834
Explosief memo van Omtzigt legt nieuwe bom onder CDA en formatie

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt haalt in een intern memo hard uit naar partijgenoten die hem wegzetten als ‘psychopaat, teringhond en labiel’. Zijn memo is in handen van dagblad De Limburger. De onthulling legt een bom onder het CDA én de formatie. Zonder Omtzigts steun kan het CDA daarbij geen stappen zetten.



Het memo zou bedoeld zijn voor de evaluatiecommissie van het CDA, maar ligt nu dus op straat. In het 76 pagina’s tellende document haalt het Kamerlid volgens de krant keihard uit naar partijgenoten die hem tegenwerken en afvallen. CDA’ers zouden hem voor ‘labiel’ verslijten en ‘klootzak en teringhond’ noemen. De krant deelt een appconversatie waarin de persoonlijke verkiezingsposter van Omtzigt door de mangel gehaald wordt door een CDA’er: ,,Focking eikel met die nazi-posters.”

Partijgenoten zouden tijdens de sollicitatieprocedure voor de kieslijst ook expliciet de vraag hebben gekregen of ze Omtzigt steunden. Zo ja, dan kregen ze een lagere plek op de lijst.

In whatsappberichten van CDA’ers wordt Omtzigt uitgemaakt voor ‘klootzak’ en ‘teringhond’, in de ‘warroom’ van de partij zouden Hitlersnorren getekend zijn op zijn billboards. In het stuk meldt Omtzigt dat hij zich nog ‘altijd niet gewaardeerd’ en ‘op momenten ronduit onveilig’ voelt. „Bij de situatie waarin ik me onveilig voel, herken ik de onderliggende waarden en normen van het CDA onvoldoende in het eigen interne handelen”, schrijft hij.
https://www.ad.nl/politie(...)n-formatie~af5724bc/
pi_199868842
En de bom is ontploft... c_/
  zondag 13 juni 2021 @ 19:45:18 #3
471046 YoungDriller
Stampt graag op lange tenen
pi_199868939
Genot. _O_
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')