abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_199828278
ik zit nu al twee dagen met een probleem bij microsoft store, als ik erop klik duurt het lang met laden, hij laat wel startscherm zien, maar als ik dan op ''downloads en updates'' klik duurt het gewoon veels te lang, eeuwigheid met laden, en daar ga ik natuurlijk niet op wachten, wat moet ik daarmee, het had paar dagen eerder de store zelf geupdate maar misschien een foutieve update, dus moet ik dan gewoon afwachten of dat ie vanzelf een updatefix vind of zo?

en nog iets, weet iemand wat dat is, als je microsoft account profielfoto soms niet te zien is bij sommige apps, want hij geeft wel gewoon aan dat ik goed ben ingelogd, en ik heb gekeken online, bij bing search dat is daar soms ook niet zichtbaar de profielfoto vind ik raar, zou dat soms kleine storing bij microsoft kunnen zijn?
BB Favo: Jerrel/Els/Patrick
pi_199828295
ik ben zelf eigenlijk meteen zo'n stresskip als het gaat om de kleinste van de kleinste problemen lol
BB Favo: Jerrel/Els/Patrick
  zaterdag 12 juni 2021 @ 07:15:12 #3
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_199843504
Probeer de app eens opnieuw in te stellen? Klik met de rechtermuis knop op het icoon van de app. Kies voor de optie meer. Vervolgens op App-instelingen. In het aldus geopende scherm voor Opnieuw instellen kiezen.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushid§ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_199956286
Dit is gekoppeld aan je Windows updates (ik had ooit gedoe met Windows updates waarbij er ook gedoe was met Windows store). Toen de problemen met Windows updates opgelost waren had ik ook geen gedoe met store meer.

Probeer dit eens.

https://www.bleepingcompu(...)blems-in-windows-10/
Ik ben HSG-Bomber niet.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')