abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_201288438
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 14:58 schreef trui het volgende:
Nijna, wat vervelend dat jouw jongste zo gespannen was. Ik denk als ik 't zo lees dat het dus ook voor een deel kwam doordat het niet zo'n leuk groepje was, waar ze mee mee zou fietsen. Fijn en knap dat ze daar dan zo snel al mee gestopt is. Vindt grotere zus het niet vervelend als haar jongere zusje meefietst?

Spannend, Sjeen, een uur in de trein is wel lang! Onze Cato hoeft gelukkig wat minder ver maar wel ook met de trein (inc soms overstappen). Gelukkig is de eerste week heel leuk en goed verlopen en heeft ze vandaag al een eerste opdracht kunnen presenteren. Ze is ook al een middag met een klasgenoot mee naar huis geweest die in een heel andere plaats woont, heel stoer dat ze dat nu gewoon doet (ze was voorheen nogal snel bang om te verdwalen, kon zelfs binnen onze relatief kleine woonplaats nog niet zo makkelijk de weg ergens naartoe vinden). (Ze is helaas al wel haar laptop oplader kwijtgeraakt, bweh.)

Dus Claudia, ik kan me jouw schrik over Ivan in de grote stad ook wel goed voorstellen, spannend hoor!

Ingrid, hebben jullie al meer vernomen van school over de stage?
Grote zus vind het allemaal prima, haalt haar schouders op en fietst gewoon.
Mijn man fietst ook nog wel eens met haar mee, vindt ze ook prima. De oudste geeft ook niet zoveel om wat anderen vinden ofzo.

Vanmorgen helaas weer een ontzettend gespannen kind, mailtje naar de mentor in de maak.
Ik baal gewoon dat dit eigenlijk al jaren speelt en we al jaren om hulp vragen, maar we eigenlijk geen moer opschieten. Ze kunnen er geen label op plakken, want ze scoort net te laag en zonder diagnose kunnen ze een paar gesprekjes voeren, maar daar stopt het dan ook.
Dus we gaan informeren of school er iets mee kan, of er misschien zo'n rots en water training is en anders maar weer naar de huisarts. Want dit is niet ok.

Trui, wat een stoere Cato, zulke stappen in de eerste week! Fijn!
Mama van 2 lieve meiden :)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')