abonnement Unibet Coolblue
  zondag 16 mei 2021 @ 11:59:18 #1
308538 Piebe
Van alle markten thuis.
pi_199447972
Mijn zus en zwager hebben drie kinderen, waarvan de oudste, een meid van 16, niks liever wil op deze wereld dan de seks en sm
En nee, niet met Bobbie Eden als voorbeeld, het voorspel en ceremoniėle gedoe er omheen boeit haar niet zo, ze heeft gewoon iets met onderdanig zijn.

Als kind keek ze al meer naar de pornosites dan naar de Disneyfilms of The Voice en dat soort programma's, en ook later, bij de kringloop van die ouwe waar ze vakantiewerk verichte, deed ze tot verbazing van de familie niks op de modeafdeling, kassa of andere verkoopafdeling in net pakje, maar trok ze haar kleren uit en riep dan, is er hier nog een stoere kerel met een dikke sloophamer en ging ze gespreid liggen.
Ze staat ook wel bekend als het meisje met het Evakostuum

Toen ze nog een stuk jonger was heb ik haar mogen ontmaagden en als slaaf mogen gebruiken en wou ze meteen al voor zichzelf beginnen.
Nu ze op latere leeftijd begrijpt dat ze voor veel gezonde hollandse mannen al niet meer interresant is wil ze opleiding volgen om toch nog aantrekkelijk te blijven en lust op te wekken ...
Nu heeft ze sinds kort een vriendje die het allemaal best vind omdat ie niet op uitgesproken eerst trouwen dan neuken-types valt.

Haar ouders komen echter iedere keer bij mij en mijn ouders zeiken omdat wij en met name mijn vader haar nooit echt iets in de weg gelegd hebben en proberen haar iedere keer de preutse kant op te duwen.

Terwijl ze zelf nooit echt ver zijn gekomen in hun leven als 1x per maand van bil


Laat zo'n meid nou toch haar gang gaan als dat haar zo gelukkig maakt!
En met haar heel veel gezonde hollandse mannen.
Ja ja
  Moderator zondag 16 mei 2021 @ 12:03:58 #2
451823 crew  Plompzakker
HAAAAAAA!
pi_199448068
:')
Deze user is best OK als je hem normaal aanspreekt via DM.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')