abonnement Unibet Coolblue
pi_199436162
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:06 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Laten we niet net doen alsof zionisten om mensenlevens geven. Ze willen 8 miljard mensen wereldwijd doden met hun Samson Option.
mja en zo blijf je heen en weer oorlogje spelen. fraai dat BIJ1 en DENK ook lekker meedoen met olie op het vuur gooien.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199436164
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:06 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Laten we niet net doen alsof zionisten om mensenlevens geven.
Kan je van de andere kant ook zeggen.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:09:18 #253
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_199436165
Wel mooie precisie-aanvallen. Eigenlijk zou Israël nu ook moeten doorpakken en alle kopstukken van Hamas moeten uitschakelen.
pi_199436171
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 16:03 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ah het bekende excuus, dat is natuurlijk te lang geleden. Het valt op de laatste jaren dat of het nu over de slavernij gaat, het gaza conflict of wat dan ook tijd niet relevant is zodra het bepaalde groepen aangaat, mits die groepen als slachtoffer weggezet kunnen worden, want recentere gebeurtenissen waar die groepen de dader blijken te zijn daar mag niet over gesproken worden.

En je zegt het eigenlijk zelf al, Engeland gaf dat land aan Israël, en hoelang duurde het voordat islamitische landen Israël aanvielen? Volgens mij was dat een kwestie van dagen? En dat was al voordat er ook maar één jood een voet had gezet in Gaza. Je moet maar lef hebben vlak naar WO2, daarom kon Hitler zich ook wel vinden in de islam. Maar waarom was die haat dan niet gericht tegen Engeland? Waarom toen geen gehuil en geschreeuw over het feit dat de Engelsen dat gebied bezet hielden? Nee die kritiek is pas gekomen zodra de Joden dat land van de Engelsen kregen, een dorre woestijn waar ze iets van gemaakt hebben. Oftewel pure Jodenhaat. Het spreekt de moslim gemeenschap immers ook niet in het voordeel dat je nog niet meer eens in Nederland over de holocaust kunt praten op scholen omdat Moslims dat massaal verwerpen of juichen bij de beelden in de concentratiekampen, of dat er geen dag voorbij gaat dat je wel iets ziet, leest of hoort over Jodenhaat vanuit de islamitische hoek.
[..]

Als je dit je reactie is dan ga ik er nog niet eens op reageren, want dan kan ik zeggen wat ik wil jij veranderd je mening toch niet, gehersenspoeld of je loopt over van haat, wat het is weet ik niet.
[..]

Nou dan ook niet meer aanstellen als iemand een moskee binnenloopt en tientallen moslims vermoord he, want he wat zijn die tientallen moslims nu tegenover de inmiddels miljoenen doden, onderdrukte of verminkte mensen in naam van de islam. Bij ieder stukje tekst wat ik verder lees van je reactie zie ik je steeds meer kleur bekennen, en dat zet mij weg als nazi.
[..]

Wie heeft meer rechten, een Jood in gaza of een Palestijn in Israel? Wie loopt er van die twee meer gevaar? Wie behandeld dan wie slecht? Ik kan het soms wel begrijpen, het is een kruidvat, moet je ze de vrije hand geven dan breekt helemaal de pleuris uit. Laten we eens terug gaan naar het allereerste begin van het conflict, vanaf de dag dat England de joden dat dorre stuk woestijn gaf die zij op dat moment in hun bezit hadden? Of is dat ook weer te ver terug in de geschiedenis voor je omdat je dan moet toegeven dat de eerste agressor de moslims en islamitische landen waren?
[..]

Ik praat uit eigen ervaring, een ervaring die velen van jullie niet hebben. Recent was er nog een topic hier op FOK waarin gevraagd werd hoeveel moslims de user kende. Enkele van de grootste schreeuwers hier konden 1 moslim, uit hun jeugdjaren. En die mensen mensen wel dat die ene moslim een juiste vertegenwoordiging is van de complete groep. Ik ken er een stuk meer, ben er tussenin opgegroeid, heb jarenlang discussie met velen gevoerd, heb er hier binnen gehad (of bij mijn ouders) uithuilen omdat ze verstoten waren, het huis uit gezet (zelfs nog een meid uit islamitische kring en weekje laten logeren totdat ze wat anders had). Mijn ervaring leert mij dat de overgrote meerderheid van de moslims radicaal is of een gedachtegang heeft die zij niet zien als radicaal maar volledig botst met de westerse normen en waarden. En ja, de rode draad was keer op keer zelfkritiek, die bestaat niet binnen de islam, nou misschien wel maar mensen met zelfkritiek binnen de islam zijn hun leven ook niet zeker.
[..]

Onzin, lees maar eens wat meer reacties van mij door de jaren heen op dit forum, ik relativeer altijd. Natuurlijk geef ik toe dat soms die onderbuik het overneemt en er uitspraken gedaan worden in de heat of the moment, ben niet zo ziek dat ik dat ga ontkennen. En moslims zijn ook één volk, ze hebben één ding wat hun verbind, waarvoor ze voor elkaar door het vuur gaan. Ze hoeven nog niet eens de achtergrond te weten of de inhoud, zodra de partijen bestaan uit moslims of niet moslims kiezen altijd en werkelijk altijd voor de islam.
[..]

Volledig mee eens, daarom ben ik ook van mening dat de islam meer gemeen heeft met het nazisme en links met de NSB. Wie is het immers die de media controleert, volgens mij niet rechts, maar links, net zoals de nazi's. Wie is het die mensen die buiten de (islamitische) maat lopen verketterd, buitensluit of zelfs vermoord? Niet rechts, maar wel de moslims, net zoals de nazi's. Wie accepteert geen andere overtuigingen, niet rechts maar wel vele moslims net zoals de nazi's, hoewel links ons wil laten doen denken dat rechtse mensen anderen niet accepteren. Het enige wat het huidige rechts (muv een paar rotte appelen) doet is kritiek geven op de islam op basis van al die radicale elementen en daarom wordt rechts geassocieerd met nazi's. En dan spint links er een heel verhaal om heen op basis van huidskleur of hoofddoekjes omdat ze geen enkele discussie ooit zullen winnen zodra we de inhoud van de islam gaan bespreken en het effect wat de islam heeft op de huidige samenleving. Een zwaktebod is het, net zoals de NSB'ers in de jaren 40.

Het is links wat roept dat je niet alle moslims over een kam mag scheren, maar wel keer op keer rechts over een kam scheert. Geloven in een progressief rechts persoon bestaat niet, nee rechtse personen zijn tegen vrouwen, tegen homo's, tegen alles wat anders is dan een blanke man, dat is het verhaaltje wat ze steeds herhalen. Terwijl deze rechtse persoon vrouwen op handen draagt en homo's al jaren accepteert omdat ik ze in de vriendenkring heb. Het is een langspeelplaat wat ze blijven afspelen om rechts maar continue weg te zetten als domme bierdrinkende tokkies die wereldvreemd zijn en bang voor alles wat anders is, de waarheid zit er heel ver vanaf. En weet je hoe we dat noemen? Propaganda, weet je wie daar ook zo goed in waren? De nazi's! De joden waren immers geen personen die oververtegenwoordigd waren in de criminaliteit, die uitkeringen trokken, of aanslagen pleegden, nee ze deden het te goed in de samenleving en kregen de schuld van de slechte economie en de positie van de "oorspronkelijke" Duitser. Hmm eens even denken wie nu de schuld krijgt in deze samenleving van de positie van de moslims of zwarte/man vrouw, en wie het ook ontzettend goed doet.......

Het enige argument die de "nazi!!!" roepers hebben is angst voor het vreemde, en dat is grote onzin. Want het is niet de angst voor het vreemde waardoor ik zo'n afkeer heb van de islam, het is de angst op basis van de huidige kennis en de geschiedenis en de praktijk ervaringen. Maar blijf ze vooral pamperen, blijf ze vooral binnenhalen. Blijkbaar zien de oogkleppers onder ons Europa uitgroeien tot het eerste islamitische continent wat in de 1400 jarige geschiedenis van de islam homo's, Joden, Christen en vrouwen gaat respecteren.

Één ding weet ik zeker, als het merendeel moslims had bestaan uit blanke mannen dan had links daar al jaren geleden hun afschuw over uitgesproken, en dan had je je als blanke man exact hetzelfde kunnen gedragen als de huidige moslims nu, dan hadden ze wel de gevaren gezien. Zwak volk wat al gecapituleerd is, net zoals de NSB.
Door huidige prive toestanden ben ik niet echt meer in de gelegenheid om echt uitgebreid te reageren hier. Heel fijn om te lezen dat anderen nog steeds de moeite nemen om wat neer te zetten. Verder ben ik het ook helemaal met jou eens, vooral het dikgedrukte. ^O^
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_199436189
quote:
17s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:08 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

[ twitter ]
De NAVO bombardeerde in 1999 de Joegoslavische staatstelevisie en toen kraaide er geen haan naar.

Wie houdt nou kantoor in een flatgebouw? :? Dat hoort niet, dus al die organisaties brengen burgers zelf in gevaar. 1999 is 22 jaar geleden. Je kan door gebeurtenissen uit het verleden moeilijk zeggen dat machten nooit zullen vinden dat een persorganisatie geen legitiem doelwit is in een oorlog.
pi_199436239
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:04 schreef Gruj0 het volgende:
Wat ziek hoe idioten hier die talloze ongeleide raketten op Israël goedpraten door te stellen dat er "maar" 9 slachtoffers zijn gevallen en dat het grootste deel van de raketten op onbewoond gebiedt valt. :') :')

Zitten de ogen van deze mensen in hun aars of zo? Er zijn talloze filmpjes te vinden waar de Iron Dome batterijen boven bevolkte steden keihard hun werk doen. Zonder Iron Domes zou het een massaslachting zijn geweest.

Ik ben niet voor Israël en ook niet voor de Palestijnen, dit is geen sportwedstrijd.
Ze moeten er zelf uitkomen willen ze vredig naast elkaar kunnen leven. Geweld gaat ze niks brengen, nooit.
Tja, dat krijg je als een dubbele standaard is en een 'soft bigotry of low expectations'. 500 raketten van de ene kant zijn ... nou ja, niet juist, maar goed, we moeten die kant vooral snappen want men is zo onderdrukt. En als de andere kant een gebouw bombardeert (en netjes nog even een uur van te voren waarschuwt) oh jee, selectieve verontwaardiging.

Mensen proberen deze situatie veel te veel te benaderen vanuit een morele lens. Het is veel praktischer, namelijk een strijd waarin de Palestijnen simpelweg veel minder middelen en stootkracht hebben. Ik zou in zo'n situatie water bij de wijn doen. Heel stoer oorlogje willen spelen tegen een land dat veel sterker is, is vragen om problemen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-05-2021 18:15:46 ]
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:17:29 #257
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436262
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:00 schreef Homey het volgende:

[..]

Dat was wel links. Neem dus lekker zelf een kijkje in BNW!
De protocollen van Sion zijn links ja? Net als dat eeuwenlange door conservatieve religie geïnspireerde antisemitisme? Allemaal links?

Echt, misschien die pathologische afkeer van links, omdat je denkt dat dat niet verder reikt dan buitenlanders knuffelen, eens loslaten en je verdiepen in de bronnen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:18:17 #258
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199436272
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:03 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik las op Al Jazeera dat er wel veel mensen woonden ja. Daarom blijf ik het een treurig gezicht vinden, als zo'n gebouw opeens wordt weggevaagd.
Ja natuurlijk is dat naar. IDF zit op het standpunt dat zo'n gebouw een legitiem doel is als Hamas daar militaire/terroristische activiteiten in organiseert. Ze doen nog een hoop moeite om de burgers eruit te krijgen op tijd en dan is het uit met de redelijkheid.

Het zou namelijk ook wat zijn als je precies weet waar ze zitten, wat ze doen en je op je handen blijft zitten. Dat is geen optie voor een land dat aangevallen wordt. Ze sloopten die gebouwen vorige week niet. Dat is het verschil.
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:18:34 #259
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436274
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:00 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Owje als de relnicht uit Belgie deze post ziet
Nee hoor; dit soort antisemitische bagger is al jaren bekend. Dat zou ongetwijfeld jij moeten weten.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_199436283
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 15:19 schreef crystal_meth het volgende:
ALBERT EINSTEIN

Einstein was een self-hating Jew _O_
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:21:58 #261
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199436312
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:06 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Laten we niet net doen alsof zionisten om mensenlevens geven. Ze willen 8 miljard mensen wereldwijd doden met hun Samson Option.
Dat willen ze helemaal niet want dat is een hypothetische optie wanneer de situatie hopeloos wordt wat betreft het voortbestaan van Israël.

Ze willen voortbestaan dus deze optie -als hij al reëel en niet zuiver hypothetisch is- is helemaal niet aan de orde.

Het zou wat zijn als we mensen dingen gingen aanwrijven die ze eventueel zouden kunnen doen omdat het ergens opgeschreven is.
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:22:21 #262
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436318
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:02 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

ISRael is FORever

[ afbeelding ]
Nee, dat is deze:

Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_199436352
China, Norway and Tunisia have requested a public UNSC meeting for 14 May while the United States has objected. The council has met privately twice but has not been able to agree on a statement over United States objections.
https://en.wikipedia.org/(...)ine_crisis#Diplomacy

Next: UN Security Council meeting on May 16
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:25:28 #264
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436356
quote:
11s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:19 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Einstein was een self-hating Jew _O_
Of een jood zelf-hatend is of niet maakt voor Hamas en hun islamitische handlangers niet zo veel uit.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 15 mei 2021 @ 18:26:01 #265
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199436363
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:18 schreef Qarrad het volgende:

[..]

Ja natuurlijk is dat naar. IDF zit op het standpunt dat zo'n gebouw een legitiem doel is als Hamas daar militaire/terroristische activiteiten in organiseert. Ze doen nog een hoop moeite om de burgers eruit te krijgen op tijd en dan is het uit met de redelijkheid.

Het zou namelijk ook wat zijn als je precies weet waar ze zitten, wat ze doen en je op je handen blijft zitten. Dat is geen optie voor een land dat aangevallen wordt. Ze sloopten die gebouwen vorige week niet. Dat is het verschil.
Dus kant A schiet maar wat rond richting bewoonde gebieden met als enige doel slachtoffers maken.

Kant B schiet gericht terug naar plekken waar militaire goederen opgeslagen zijn die raketaanvallen mogelijk maken en waarschuwt bewoners van het gebouw vooraf. Met als extra kanttekening dat dat gebouw natuurlijk expres is uitgekozen door kant A.

En dan is kant B het grote kwaad en kant A het slachtoffer?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199436364
Raketaanval op gebouw in Gazastrook met daarin kantoren internationale media.


Een Israëlische legerwoordvoerder zei dat het gebouw is bestookt omdat daar materieel van Hamas lag. AP meldt op Twitter dat de eigenaar van het pand voorafgaand zou zijn ingelicht door het Israëlische leger over de raketaanval. Hij kon het pand daardoor evacueren.


https://www.telegraaf.nl/(...)internationale-media
pi_199436377
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:25 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Of een jood zelf-hatend is of niet maakt voor Hamas en hun islamitische handlangers niet zo veel uit.
Self-hating Jew Norman Finkelstein is behoorlijk populair in de islamitische wereld:

  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:30:47 #268
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436433
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:27 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Self-hating Jew Norman Finkelstein is behoorlijk populair in de islamitische wereld:

Uiteraard, dat is altijd wanneer iemand zegt wat je wil horen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:31:40 #269
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_199436446
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:09 schreef damsco het volgende:
Wel mooie precisie-aanvallen. Eigenlijk zou Israël nu ook moeten doorpakken en alle kopstukken van Hamas moeten uitschakelen.
Ze hebben 2x een een wapenstilstand geweigerd om nog even door te pakken en zoveel mogelijk de Hamas organisatie uit te schakelen.

Sommige leiders zitten veilig in het buitenland, andere zijn onvindbaar ondergedoken, de operationele leiders zitten nu begraven en dood in het tunnelnetwerk. Denk eigenlijk dat ze nu wel het maximale eruit hebben gehaald qua de Hamas organisatie slopen.

Volgende stap is bij de 'wederopbouw' hun spionnen op hoge posities laten infiltreren zoals Eli Cohen destijds heeft gedaan in Syrie.
pi_199436472
quote:
14s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:31 schreef slashdotter3 het volgende:

[..]

Ze hebben 2x een een wapenstilstand geweigerd om nog even door te pakken en zoveel mogelijk de Hamas organisatie uit te schakelen.

Sommige leiders zitten veilig in het buitenland, andere zijn onvindbaar ondergedoken, de operationele leiders zitten nu begraven en dood in het tunnelnetwerk. Denk eigenlijk dat ze nu wel het maximale eruit hebben gehaald qua de Hamas organisatie slopen.

Volgende stap is bij de 'wederopbouw' hun spionnen op hoge posities laten infiltreren zoals Eli Cohen destijds heeft gedaan in Syrie.
Israëlische propaganda :')

De leider van Hamas zit vrolijk te tweeten:
https://twitter.com/IsmailHaniyyeh/with_replies
pi_199436521
Ilan Pappé is een bekende Israëlische historicus en self-hating Jew en heeft veel boeken geschreven over Israëlische propaganda en leugens:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Papp%C3%A9#Published_work

When Zionism appeared in Palestine, its leaders were not only trying to purchase land for settlement but also to buy what they considered to be Jewish Jerusalem.

Baron Edmond Rothschild attempted to buy the quarter at the end of the 19th century, as did the Zionist leadership under the British Mandate — to no avail. When purchasing did not work, it was taken by force during the 1967 War and demolished.

The demolition included the destruction of the Sheikh Eid mosque built by a son of Salah al-Din al-Ayubi, who liberated Jerusalem from the Crusaders. When learning about the destruction years later, Benjamin Kedar, a historian and vice president of the Israeli National Academy of Sciences, declared to the Israeli newspaper Haaretz that “it was an archaeological crime.”

The destruction of mosques was not a new practice, or one limited to Jerusalem. Zionist forces left intact only very few mosques in the destroyed Palestinian villages and towns during the Nakba — the ethnic cleansing operation of 1948. The Israeli authorities then turned many of the remaining mosques into clubs, restaurants and animal enclosures.

https://electronicintifad(...)spiracy-theory/14991
pi_199436559
Israël wil de al-Aqsa moskee (3rd holiest site of Islam) opblazen en een tempel bouwen op die plek:

quote:
However, it is not only this vivid memory of the Israeli geography of destruction that plants fears among many about the future of al-Aqsa. It is a realistic analysis of the ideology of some of the potent political forces today in Israel, who are represented in Benjamin Netanyahu’s current government.

The most important of them is the ever-growing religious nationalist movement. It used to be a marginal force, but today it is part of the establishment.

As Or Kashti of Haaretz revealed recently, part of the curriculum of that movement’s school system (Israel runs three systems: a secular Jewish one, a national religious one and the “Arab” system) is a program that advocates the building of the “Third Temple.”

Building the temple is the ambition of humanity as a whole, pupils are told. Kashti talked to experts who read the program and although he stresses that the program does not have a direct reference to blowing up al-Aqsa, the pupils are inoculated with the idea that they are on the verge of the Jewish redemption (Geula) of the mount.

This program is supported by Naftali Bennet, the education minister. Along with his colleague, Uri Ariel, Bennett is part of the Jewish Home party, which is committed to replacing al-Aqsa with a Jewish temple.

Following the election earlier this year, Ariel was appointed agriculture minister. In his previous role as housing minister, he called explicitly to build the new temple over al-Aqsa. He is not a marginal politician, and neither is his party.

The Israeli government supports with money and other means several organizations that call openly for a similar plan. The most important of them is The Temple Institute in Jerusalem, founded by Rabbi Yisrael Ariel. Its funding has been investigated by the Haaretz reporter Uri Blau.

The institute’s main goal, according to its website, is “to see Israel rebuild the Holy Temple on Mount Moriah in Jerusalem [al-Aqsa mosque compound], in accordance with the Biblical commandments.”

There is nothing ludicrous or unimaginable in assuming that a zealot Zionist will one day carry out such plans.

The author of numerous books, Ilan Pappe is professor of history and director of the European Centre for Palestine Studies at the University of Exeter.
https://electronicintifad(...)spiracy-theory/14991
pi_199436576
ik las ook dat ze daarna het huis gaan verfen en zonnepanelen willen plaatsen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:41:12 #274
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436581
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:40 schreef intellectuele_user het volgende:
Israël wil de al-Aqsa moskee (3rd holiest site of Islam) opblazen en een tempel bouwen op die plek:
[..]

https://electronicintifad(...)spiracy-theory/14991
En het gros van de islamitische wereld wil heel Israël van de kaart vegen.

En nu?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_199436600
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:40 schreef spectrumanalyser het volgende:
ik las ook dat ze daarna het huis gaan verfen en zonnepanelen willen plaatsen.
Verfen. :')
Het is koud, het is guur....
pi_199436610
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

En het gros van de islamitische wereld wil heel Israël van de kaart vegen.

En nu?
Israël wil de hele wereld opblazen (Samson Option), moslims willen dat niet.
pi_199436619
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:42 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Israël wil de hele wereld opblazen (Samson Option), moslims willen dat niet.
:')
Het is koud, het is guur....
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:43:20 #278
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436621
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:42 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Israël wil de hele wereld opblazen (Samson Option), moslims willen dat niet.
Samson option... :')

Gooi ook de Protocollen er nog even tegenaan.

Verder willen moslims enkel de hele wereld omvormen tot een kalifaat, nietwaar?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:43:31 #279
186611 Haags
pi_199436625
twitter


Hardop gelachen.
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:45:25 #280
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_199436652
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:43 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Samson option... :')

Gooi ook de Protocollen er nog even tegenaan.

Verder willen moslims enkel de hele wereld omvormen tot een kalifaat, nietwaar?
Veel mensen zouden voor een kalifaat kiezen i.p.v. een door zionisten opgeblazen aardbol. _O-
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:46:38 #282
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436662
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:45 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Veel mensen zouden voor een kalifaat kiezen i.p.v. een door zionisten opgeblazen aardbol. _O-
Ik niet. En ik denk dat een hele hoop mensen niet zitten te wachten op een terugkeer naar de steentijd.

Overigens, dat opblazen van de aardbol, dat gaat Israël doen, omdat?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_199436684
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:46 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Overigens, dat opblazen van de aardbol, dat gaat Israël doen, omdat?
Omdat ze egoïstische zionisten zijn die denken dat de wereld om hen draait en dat niet-joden minder dan beesten zijn die geschapen zijn om de joden te dienen.
pi_199436690
het CIDI staat intussen roodgloeiend door hetgeen wat Nederlandse demonstranten verkondigen.
Lekker hoor. en dat zit dan nog in de tweede kamer ook.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:49:24 #285
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436696
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:48 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Omdat ze egoïstische zionisten zijn die denken dat de wereld om hen draait en dat niet-joden minder dan beesten zijn die geschapen zijn om de joden te dienen.
Letterlijk overgenomen uit de Procollen, hulde.

Maar goed, ze gaan dus de hele aardbol opblazen wanneer ze hun zin niet krijgen? En wat schieten ze daar precies zelf mee op?

PS: In de Koran worden mensen apen en zwijnen genoemd, trouwens... als we het over beestjes hebben
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_199436715
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:49 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Letterlijk overgenomen uit de Procollen, hulde.

Maar goed, ze gaan dus de hele aardbol opblazen wanneer ze hun zin niet krijgen? En wat schieten ze daar precies zelf mee op?

PS: In de Koran worden mensen apen en zwijnen genoemd, trouwens...
Klopt niet, er staat alleen dat bepaalde joden die zich niet aan de Sabbat hielden getransformeerd werden in apen als bestraffing van God.

quote:
Israel has been building nuclear weapons for 30 years. The Jews understand what passive and powerless acceptance of doom has meant for them in the past, and they have ensured against it. Masada was not an example to follow—it hurt the Romans not a whit, but Samson in Gaza? What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away—unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans—have the power to destroy the world. The ultimate justice?

Rosenbaum writes in his 2012 book How the End Begins: The Road to a Nuclear World War III that, in his opinion, in the “aftermath of a second Holocaust”, Israel could “bring down the pillars of the world (attack Moscow and European capitals for instance)” as well as the “holy places of Islam.” He writes that “abandonment of proportionality is the essence” of the Samson Option.

Van Creveld was quoted in David Hirst’s The Gun and the Olive Branch (2003) as saying:

We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets for our air force. Let me quote General Moshe Dayan: ‘Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.’ I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that, if at all possible. Our armed forces, however, are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.

Israeli poet and Holocaust survivor Itamar Yaoz-Kest published a poem entitled “The Right to Exist: a Poem-Letter to the German Author” which addresses Grass by name. It contains the line: “If you force us yet again to descend from the face of the Earth to the depths of the Earth — let the Earth roll toward the Nothingness.” Jerusalem Post journalist Gil Ronen saw this poem as referring to the Samson Option, which he described as the strategy of using Israel’s nuclear weapons, “taking out Israel’s enemies with it, possibly causing irreparable damage to the entire world.”
Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:52:07 #287
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436728
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:51 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Klopt niet, er staat alleen dat bepaalde joden die zich niet aan de Sabbat hielden getransformeerd werden in apen als bestraffing van God.
[..]

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option
Getransformeerd in apen...

Dat geloof je echt?

Verder: waar precies staat in je briljante wiki-bron dat Israël de wereld gaat opblazen omdat men de 'joden niet wil dienen'? De recente geschiedenis laat eerder zien dat een hoop moslims zaken opblazen omdat men 'de moslims niet wil dienen'.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:52:38 #288
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_199436738
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:48 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Omdat ze egoïstische zionisten zijn die denken dat de wereld om hen draait en dat niet-joden minder dan beesten zijn die geschapen zijn om de joden te dienen.
Flikker toch op. Als we toch met allerlei vage conspiracies gaan dwepen dan is het net zo makkelijk om te wijzen op de honderden zo niet duizenden aanslagen over de hele wereld door moslims, of het nou op andere moslims, christenen of Charlie Hebdo is, onschuldigen in een tram in Nederland of waar dan ook.

Waar zijn de joodse tegenhangers dan? Precies, die zijn er niet.

[ Bericht 5% gewijzigd door sp3c op 15-05-2021 18:53:45 ]
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_199436765
In plaats van vrede ziet Kuzu liever dat Israël vandaag nog van de kaart verdwijnt. Ja, goed, bedankt voor de bijdrage. Er zullen vast wel nieuwe Nederlanders zijn die blij zijn met de wens op nog meer ellende.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199436786
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:54 schreef spectrumanalyser het volgende:
In plaats van vrede ziet Kuzu liever dat Israël vandaag nog van de kaart verdwijnt. Ja, goed, bedankt voor de bijdrage. Er zullen vast wel nieuwe Nederlanders zijn die blij zijn met de wens op nog meer ellende.
Een voordeel bij een nadeel is dat in zo'n geval Turkije ook wordt weggevaagd door Israël _O_
  Beste debater 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 18:59:23 #291
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_199436835
quote:
12s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:55 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Een voordeel bij een nadeel is dat in zo'n geval Turkije ook wordt weggevaagd door Israël _O_
waar precies staat in je briljante wiki-bron dat Israël de wereld gaat opblazen omdat men de 'joden niet wil dienen'?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Moderator zaterdag 15 mei 2021 @ 18:59:29 #292
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199436837
Als jullie op de man blijven spelen gaat dit op slot tot maandag ofzo

Just sayin
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 19:05:54 #293
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_199436942
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:43 schreef Haags het volgende:
[ twitter ]

Hardop gelachen.
Zo zie je maar hoe smerig dom dat volk is
pi_199436957
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:59 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

waar precies staat in je briljante wiki-bron dat Israël de wereld gaat opblazen omdat men de 'joden niet wil dienen'?
je zegt dit nu wel maar vergis je niet. Antwerpen is al naar de hoogste staat van paraatheid gegaan.
https://www.standaard.be/cnt/dmf20210515_93023196
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Jaap van Dissel-award 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 19:06:59 #295
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199436958
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:59 schreef sp3c het volgende:
Als jullie op de man blijven spelen gaat dit op slot tot maandag ofzo

Just sayin
Dat zou ik heel erg jammer vinden :'( Kan je niet iets doen tegen de mensen die het verpesten?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator zaterdag 15 mei 2021 @ 19:08:32 #296
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_199436976
quote:
84s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 19:06 schreef Starhopper het volgende:

[..]

Dat zou ik heel erg jammer vinden :'( Kan je niet iets doen tegen de mensen die het verpesten?
Ik ook maar ik heb vandaag ff weinig tijd

Gewoon tr'en, niet reageren, dan komt het wel goed
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_199436996
twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199437000
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:26 schreef Jeanne_Darc het volgende:
Raketaanval op gebouw in Gazastrook met daarin kantoren internationale media.

Een Israëlische legerwoordvoerder zei dat het gebouw is bestookt omdat daar materieel van Hamas lag. AP meldt op Twitter dat de eigenaar van het pand voorafgaand zou zijn ingelicht door het Israëlische leger over de raketaanval. Hij kon het pand daardoor evacueren.

https://www.telegraaf.nl/(...)internationale-media
De Telegraaf vertaalt "intelligence assets" als "materieel". Wat veel lezers zullen interpreteren als "raketten"...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  zaterdag 15 mei 2021 @ 19:11:23 #299
64288 Bensel
Ladderzat
pi_199437024
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 19:06 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

je zegt dit nu wel maar vergis je niet. Antwerpen is al naar de hoogste staat van paraatheid gegaan.
https://www.standaard.be/cnt/dmf20210515_93023196
dat is niet omdat israel de wereld zou gaan opblazen, maar omdat er bepaalde groeperingen zijn die maar al te graag het conflict richting de westerse wereld willen uitbreiden, en dan voornamelijk van islamitische persuasie
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_199437052
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 19:09 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

De Telegraaf vertaalt "intelligence assets" als "materieel". Wat veel lezers zullen interpreteren als "raketten"...
wat zijn intelligence assets?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')