abonnement Unibet Coolblue
pi_199435782
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Pleun2011 op 15-05-2021 17:35:45 ]
pi_199435845
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 16:03 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ah het bekende excuus, dat is natuurlijk te lang geleden. Het valt op de laatste jaren dat of het nu over de slavernij gaat, het gaza conflict of wat dan ook tijd niet relevant is zodra het bepaalde groepen aangaat, mits die groepen als slachtoffer weggezet kunnen worden, want recentere gebeurtenissen waar die groepen de dader blijken te zijn daar mag niet over gesproken worden.

En je zegt het eigenlijk zelf al, Engeland gaf dat land aan Israël, en hoelang duurde het voordat islamitische landen Israël aanvielen? Volgens mij was dat een kwestie van dagen? En dat was al voordat er ook maar één jood een voet had gezet in Gaza. Je moet maar lef hebben vlak naar WO2, daarom kon Hitler zich ook wel vinden in de islam. Maar waarom was die haat dan niet gericht tegen Engeland? Waarom toen geen gehuil en geschreeuw over het feit dat de Engelsen dat gebied bezet hielden? Nee die kritiek is pas gekomen zodra de Joden dat land van de Engelsen kregen, een dorre woestijn waar ze iets van gemaakt hebben. Oftewel pure Jodenhaat. Het spreekt de moslim gemeenschap immers ook niet in het voordeel dat je nog niet meer eens in Nederland over de holocaust kunt praten op scholen omdat Moslims dat massaal verwerpen of juichen bij de beelden in de concentratiekampen, of dat er geen dag voorbij gaat dat je wel iets ziet, leest of hoort over Jodenhaat vanuit de islamitische hoek.
[..]

Als je dit je reactie is dan ga ik er nog niet eens op reageren, want dan kan ik zeggen wat ik wil jij veranderd je mening toch niet, gehersenspoeld of je loopt over van haat, wat het is weet ik niet.
[..]

Nou dan ook niet meer aanstellen als iemand een moskee binnenloopt en tientallen moslims vermoord he, want he wat zijn die tientallen moslims nu tegenover de inmiddels miljoenen doden, onderdrukte of verminkte mensen in naam van de islam. Bij ieder stukje tekst wat ik verder lees van je reactie zie ik je steeds meer kleur bekennen, en dat zet mij weg als nazi.
[..]

Wie heeft meer rechten, een Jood in gaza of een Palestijn in Israel? Wie loopt er van die twee meer gevaar? Wie behandeld dan wie slecht? Ik kan het soms wel begrijpen, het is een kruidvat, moet je ze de vrije hand geven dan breekt helemaal de pleuris uit. Laten we eens terug gaan naar het allereerste begin van het conflict, vanaf de dag dat England de joden dat dorre stuk woestijn gaf die zij op dat moment in hun bezit hadden? Of is dat ook weer te ver terug in de geschiedenis voor je omdat je dan moet toegeven dat de eerste agressor de moslims en islamitische landen waren?
[..]

Ik praat uit eigen ervaring, een ervaring die velen van jullie niet hebben. Recent was er nog een topic hier op FOK waarin gevraagd werd hoeveel moslims de user kende. Enkele van de grootste schreeuwers hier konden 1 moslim, uit hun jeugdjaren. En die mensen mensen wel dat die ene moslim een juiste vertegenwoordiging is van de complete groep. Ik ken er een stuk meer, ben er tussenin opgegroeid, heb jarenlang discussie met velen gevoerd, heb er hier binnen gehad (of bij mijn ouders) uithuilen omdat ze verstoten waren, het huis uit gezet (zelfs nog een meid uit islamitische kring en weekje laten logeren totdat ze wat anders had). Mijn ervaring leert mij dat de overgrote meerderheid van de moslims radicaal is of een gedachtegang heeft die zij niet zien als radicaal maar volledig botst met de westerse normen en waarden. En ja, de rode draad was keer op keer zelfkritiek, die bestaat niet binnen de islam, nou misschien wel maar mensen met zelfkritiek binnen de islam zijn hun leven ook niet zeker.
[..]

Onzin, lees maar eens wat meer reacties van mij door de jaren heen op dit forum, ik relativeer altijd. Natuurlijk geef ik toe dat soms die onderbuik het overneemt en er uitspraken gedaan worden in de heat of the moment, ben niet zo ziek dat ik dat ga ontkennen. En moslims zijn ook één volk, ze hebben één ding wat hun verbind, waarvoor ze voor elkaar door het vuur gaan. Ze hoeven nog niet eens de achtergrond te weten of de inhoud, zodra de partijen bestaan uit moslims of niet moslims kiezen altijd en werkelijk altijd voor de islam.
[..]

Volledig mee eens, daarom ben ik ook van mening dat de islam meer gemeen heeft met het nazisme en links met de NSB. Wie is het immers die de media controleert, volgens mij niet rechts, maar links, net zoals de nazi's. Wie is het die mensen die buiten de (islamitische) maat lopen verketterd, buitensluit of zelfs vermoord? Niet rechts, maar wel de moslims, net zoals de nazi's. Wie accepteert geen andere overtuigingen, niet rechts maar wel vele moslims net zoals de nazi's, hoewel links ons wil laten doen denken dat rechtse mensen anderen niet accepteren. Het enige wat het huidige rechts (muv een paar rotte appelen) doet is kritiek geven op de islam op basis van al die radicale elementen en daarom wordt rechts geassocieerd met nazi's. En dan spint links er een heel verhaal om heen op basis van huidskleur of hoofddoekjes omdat ze geen enkele discussie ooit zullen winnen zodra we de inhoud van de islam gaan bespreken en het effect wat de islam heeft op de huidige samenleving. Een zwaktebod is het, net zoals de NSB'ers in de jaren 40.

Het is links wat roept dat je niet alle moslims over een kam mag scheren, maar wel keer op keer rechts over een kam scheert. Geloven in een progressief rechts persoon bestaat niet, nee rechtse personen zijn tegen vrouwen, tegen homo's, tegen alles wat anders is dan een blanke man, dat is het verhaaltje wat ze steeds herhalen. Terwijl deze rechtse persoon vrouwen op handen draagt en homo's al jaren accepteert omdat ik ze in de vriendenkring heb. Het is een langspeelplaat wat ze blijven afspelen om rechts maar continue weg te zetten als domme bierdrinkende tokkies die wereldvreemd zijn en bang voor alles wat anders is, de waarheid zit er heel ver vanaf. En weet je hoe we dat noemen? Propaganda, weet je wie daar ook zo goed in waren? De nazi's! De joden waren immers geen personen die oververtegenwoordigd waren in de criminaliteit, die uitkeringen trokken, of aanslagen pleegden, nee ze deden het te goed in de samenleving en kregen de schuld van de slechte economie en de positie van de "oorspronkelijke" Duitser. Hmm eens even denken wie nu de schuld krijgt in deze samenleving van de positie van de moslims of zwarte/man vrouw, en wie het ook ontzettend goed doet.......

Het enige argument die de "nazi!!!" roepers hebben is angst voor het vreemde, en dat is grote onzin. Want het is niet de angst voor het vreemde waardoor ik zo'n afkeer heb van de islam, het is de angst op basis van de huidige kennis en de geschiedenis en de praktijk ervaringen. Maar blijf ze vooral pamperen, blijf ze vooral binnenhalen. Blijkbaar zien de oogkleppers onder ons Europa uitgroeien tot het eerste islamitische continent wat in de 1400 jarige geschiedenis van de islam homo's, Joden, Christen en vrouwen gaat respecteren.

Één ding weet ik zeker, als het merendeel moslims had bestaan uit blanke mannen dan had links daar al jaren geleden hun afschuw over uitgesproken, en dan had je je als blanke man exact hetzelfde kunnen gedragen als de huidige moslims nu, dan hadden ze wel de gevaren gezien. Zwak volk wat al gecapituleerd is, net zoals de NSB.
pi_199435899
twitter


Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
  zaterdag 15 mei 2021 @ 17:44:27 #229
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199435907
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:19 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ik vraag mij wel af wat de invloed van Amerika is geweest in dit conflict. Nee ik ga niet the Orange man ophemelen, maar onder hem is het toch jarenlang rustig geweest, zelfs nog een vredesakkoord getekend. Vraag mij ook af hoe hij gereageerd had op dit conflict. Toen waren ze immers nog op speaking terms.
Mwoh, ik lees een paar jaar mee op de Israëlische media nu en om de paar maanden zijn er ook die afgelopen jaren heftige situaties geweest waarbij er doorlopend updates werd gegeven van raketaanvallen op Israëlische steden, rellen etc. Niet zo heftig als nu, maar "rustig" zou ik het niet willen noemen.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 15 mei 2021 @ 17:47:02 #231
186611 Haags
pi_199435933
3 demonstraties in Den Haag vandaag, vol met Turkse vlaggen. Bijzonder vind ik dat.
Zonder wrijving geen glans
pi_199435938
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 16:03 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Typische het bekende zionistische geblaat
Er is helemaal niets joods aan ‘Israël’, ook al willen de zionisten ons dat doen geloven. Sterker nog, het zionisme is het grootste verraad voor het ware jodendom. Had grondlegger Theodor Herzl niet in z’n dagboek geschreven dat de antisemieten de grootste bondgenoot van het zionisme waren?

En had David Ben Gurion, de oprichter en eerste premier van ‘Israël’ niet geroepen: “Als ik wist dat het mogelijk was om alle Duitse kinderen (waarmee hij de Duitse joden bedoelde) in veiligheid te brengen door hen te transporteren naar Engeland, of enkel de helft ervan te redden door hen te over te brengen naar ‘Israël’, dan zou ik voor de tweede optie kiezen.”? Hiermee gaf Ben Gurion er blijk van dat hij het leven van de joden minder waard vond dan zijn project, het stichten van ‘Israël’. En verder kwamen de woorden van Herzl ook tot uiting in de jaren ‘30 toen de zionisten colaboreerden met de nazi’s met de Ha’avara-overeenkomst, de Rundschau en de rondleiding die zij in 1937 gaven aan Adolf Eichmann in het “project” Palestina.

De zionistische terreurorganisaties Haganah, Irgun en Stern gang (Lechi) zijn later opgegaan in het ‘Israëlische’ leger (IDF). Laatstgenoemde onder leiding van Avraham Stern, was verantwoordelijk voor onder andere de moord op VN-bemiddelaar Folke Bernadotte en in 1941 zocht Lechi tot tweemaal toe aansluiting bij de nazi’s om tegen de Britten te vechten. Verder is het geen geheim dat ‘Israël’ goede banden had met het door gewezen nazi’s gesteunde militaire regime in Argentinië en als klap op de vuurpijl huurde de Mossad in 1962 de gewezen SS’er Otto Skorzeny in om de raketgeleerde Heinz Krug te liquideren.

Geweldige ideologie dat zionisme, nietwaar? Het zijn de zionisten die de term antisemitisme hebben gedegradeerd tot een woord zonder enige betekenis. Hoe het ook zij, ik heb niets tegen rechtgeaarde joden maar het zionisme is niets anders dan een uiterst verwerpelijke, racistische ideologie. Niet voor niets was ooit bij resolutie (3379) door de VN vastgelegd dat het zionisme een vorm is van racisme en rassendiscriminatie. Helaas is deze in 1991 onder druk van ‘Israël’ ingetrokken als voorwaarde voor de fictieve vredesbesprekingen o.l.v. George Bush sr. Antisemitism™
Geen sig.
pi_199435975
twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199435978
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:43 schreef Pleun2011 het volgende:
[ twitter ]

Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
The Al Jazeera bombing memo is an unpublished memorandum made within the British government which is said to be the minutes of a discussion between United States President George W. Bush and Prime Minister Tony Blair. The Daily Mirror published a story on its front page on 22 November 2005 that said the memo quotes Bush speculating about a US bombing raid on Al Jazeera's world headquarters in the Qatari capital Doha and other locations. The story said that Blair persuaded Bush to take no action.
https://en.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera_bombing_memo

Al Jazeera's offices have previously been hit by United States weaponry. On 13 November 2001 a U.S. missile hit Al Jazeera's office in Kabul, Afghanistan, during the U.S. invasion of that country.

On 8 April 2003 a U.S. missile hit an electricity generator at Al Jazeera's office in Baghdad. The resulting fire killed reporter Tareq Ayyoub and wounded another staff member.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 17:54:26 #235
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199435984
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:43 schreef Pleun2011 het volgende:
[ twitter ]

Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
Zou kunnen. Weet wel dat een vice-commandant zijn woning die gebruikt werd als infrastructuur voor terrorisme gebombardeerd is. Hamas heeft in een reactie aangekondigd vanavond weer los te gaan op Tel Aviv.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 17:55:17 #236
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_199435996
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:28 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

Het is meer van het niveau verbaasd zijn als mensen reageren met geweld op uit huis gezet worden waar je familie al ~70 jaar woont, omdat een joodse rechter heeft bepaald dat het mag dat een joods gezin er in mag wonen.
Fout, de joodse rechter had juist bepaald dat ze daar mochten blijven wonen ondanks het ontbreken van eigendomspapieren maar ze moesten wel huur betalen wat ze 40 jaar lang gewoon niet deden.
pi_199436026
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:11 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

Niet eenmalig maar meer dan één keer. Ali_boo heeft alle deadlines gepost.
Niet alleen heeft Hamas aangekondigd hoe laat ze zullen aanvallen, maar ook de manier waarop, waar ze zullen aanvallen ect

Ze hebben de Israëliërs voldoende tijd gegeven om zich voor te bereiden

Als de ik logica van sommige users hier moet volgen is Hamas zeer correct bezig
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199436039
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:55 schreef slashdotter3 het volgende:

[..]

Fout, de joodse rechter had juist bepaald dat ze daar mochten blijven wonen ondanks het ontbreken van eigendomspapieren maar ze moesten wel huur betalen wat ze 40 jaar lang gewoon niet deden.
Hier weer zo één, zionistische groffe leugens. Het is net kanker. Waarom zouden overigens Palestijnen, hun bezit en grond daar huur over moeten betalen? En die fascistisch zionistische rechter heeft geen recht op spreken over het landgoed van de Palestijnen
Geen sig.
pi_199436056
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:47 schreef Knudde het volgende:

[..]

Er is helemaal niets joods aan ‘Israël’, ook al willen de zionisten ons dat doen geloven. Sterker nog, het zionisme is het grootste verraad voor het ware jodendom. Had grondlegger Theodor Herzl niet in z’n dagboek geschreven dat de antisemieten de grootste bondgenoot van het zionisme waren?

En had David Ben Gurion, de oprichter en eerste premier van ‘Israël’ niet geroepen: “Als ik wist dat het mogelijk was om alle Duitse kinderen (waarmee hij de Duitse joden bedoelde) in veiligheid te brengen door hen te transporteren naar Engeland, of enkel de helft ervan te redden door hen te over te brengen naar ‘Israël’, dan zou ik voor de tweede optie kiezen.”? Hiermee gaf Ben Gurion er blijk van dat hij het leven van de joden minder waard vond dan zijn project, het stichten van ‘Israël’. En verder kwamen de woorden van Herzl ook tot uiting in de jaren ‘30 toen de zionisten colaboreerden met de nazi’s met de Ha’avara-overeenkomst, de Rundschau en de rondleiding die zij in 1937 gaven aan Adolf Eichmann in het “project” Palestina.

De zionistische terreurorganisaties Haganah, Irgun en Stern gang (Lechi) zijn later opgegaan in het ‘Israëlische’ leger (IDF). Laatstgenoemde onder leiding van Avraham Stern, was verantwoordelijk voor onder andere de moord op VN-bemiddelaar Folke Bernadotte en in 1941 zocht Lechi tot tweemaal toe aansluiting bij de nazi’s om tegen de Britten te vechten. Verder is het geen geheim dat ‘Israël’ goede banden had met het door gewezen nazi’s gesteunde militaire regime in Argentinië en als klap op de vuurpijl huurde de Mossad in 1962 de gewezen SS’er Otto Skorzeny in om de raketgeleerde Heinz Krug te liquideren.

Geweldige ideologie dat zionisme, nietwaar? Het zijn de zionisten die de term antisemitisme hebben gedegradeerd tot een woord zonder enige betekenis. Hoe het ook zij, ik heb niets tegen rechtgeaarde joden maar het zionisme is niets anders dan een uiterst verwerpelijke, racistische ideologie. Niet voor niets was ooit bij resolutie (3379) door de VN vastgelegd dat het zionisme een vorm is van racisme en rassendiscriminatie. Helaas is deze in 1991 onder druk van ‘Israël’ ingetrokken als voorwaarde voor de fictieve vredesbesprekingen o.l.v. George Bush sr. Antisemitism™
Owje als de relnicht uit Belgie deze post ziet
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:00:57 #240
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199436057
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:43 schreef Pleun2011 het volgende:
[ twitter ]

Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
Heb het kunnen vinden. Gebouw werd onder andere gebruikt voor militaire inlichtingen en speciale eenheden voor dit doel en er stond veel apparatuur voor dit doel volgens Israëlische inlichtingen. Of er verder ook burgers in woonden of bedrijven in zaten staat er niet bij.
pi_199436076
Er zijn vandaag meerdere demonstraties die door elkaar heen lopen, wat nogal wat onduidelijkheid geeft.
Een demonstratie van Palestijnen kwam in de buurt van de corona prik-straat en er werden opmerkelijke spreuken gehoord.
https://twitter.com/i/status/1393572390635024389

De demonstranten riepen "Geef maar, geef maar, ja ja hoor. Deze Mohammed prikken aan je oor".
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_199436077
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:00 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Owje als de relnicht uit Belgie deze post ziet
ISRael is FORever

pi_199436088
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:02 schreef intellectuele_user het volgende:

[..]

ISRael is FORever

[ afbeelding ]
_O-
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199436091
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:00 schreef Qarrad het volgende:

[..]

Heb het kunnen vinden. Gebouw werd onder andere gebruikt voor militaire inlichtingen en speciale eenheden voor dit doel en er stond veel apparatuur voor dit doel volgens Israëlische inlichtingen. Of er verder ook burgers in woonden of bedrijven in zaten staat er niet bij.
Ik las op Al Jazeera dat er wel veel mensen woonden ja. Daarom blijf ik het een treurig gezicht vinden, als zo'n gebouw opeens wordt weggevaagd.
pi_199436100
Wat ziek hoe idioten hier die talloze ongeleide raketten op Israël goedpraten door te stellen dat er "maar" 9 slachtoffers zijn gevallen en dat het grootste deel van de raketten op onbewoond gebiedt valt. :') :')

Zitten de ogen van deze mensen in hun aars of zo? Er zijn talloze filmpjes te vinden waar de Iron Dome batterijen boven bevolkte steden keihard hun werk doen. Zonder Iron Domes zou het een massaslachting zijn geweest.

Ik ben niet voor Israël en ook niet voor de Palestijnen, dit is geen sportwedstrijd.
Ze moeten er zelf uitkomen willen ze vredig naast elkaar kunnen leven. Geweld gaat ze niks brengen, nooit.
pi_199436130
Kuddo's voor de IDF hoe zij waarschuwen met tussenpozen en signaalbommen. Kan de NAVO ( :r ) nog wat leren.

[ Bericht 32% gewijzigd door Gruj0 op 15-05-2021 18:13:24 ]
pi_199436132
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 18:04 schreef Gruj0 het volgende:
Wat ziek hoe idioten hier die talloze ongeleide raketten op Israël goedpraten door te stellen dat er "maar" 9 slachtoffers zijn gevallen en dat het grootste deel van de raketten op onbewoond gebiedt valt. :') :')

Zitten de ogen van deze mensen in hun aars of zo? Er zijn talloze filmpjes te vinden waar de Iron Dome batterijen boven bevolkte steden keihard hun werk doen. Zonder Iron Domes zou het een massaslachting zijn geweest.

Ik ben niet voor Israël en ook niet voor de Palestijnen, dit is geen sportwedstrijd.
Ze moeten er zelf uitkomen willen ze vredig naast elkaar kunnen leven. Geweld gaat ze niks brengen, nooit.
Laten we niet net doen alsof zionisten om mensenlevens geven. Ze willen 8 miljard mensen wereldwijd doden met hun Samson Option.
pi_199436144
Ik weet niet of iemand het al benoemd heeft. Schijnt dat IDF al die APC's, tanks, artillerie, enz voor de schijn naar de grens met Gaza trok om alle Hamasjes in hun tunneltjes te krijgen om alles in 1x te neutraliseren.
pi_199436148
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:43 schreef Pleun2011 het volgende:
[ twitter ]

Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
twitter
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  zaterdag 15 mei 2021 @ 18:08:54 #250
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
pi_199436156
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 17:43 schreef Pleun2011 het volgende:
[ twitter ]

Jaja..het is niet toevallig een aanval op de media? 🤔
Denk dat het een leuke bijvangst is maar niet het hoofddoel. Het zou dom zijn om te zeggen dat Hamas er een kantoor had terwijl dat niet zo is.

Omgekeerd zou het van Hamas dom zijn om zich niet in het gebouw te vestigen juist omdat ze weten dat ze zich kunnen verschuilen achter de media.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')