Ja zeker een lauw biertje met lekker wat as en een filter erin.quote:
Watermeloen met feta ook. Heb ik van horen zeggen. Ben zelf geen fan van de combinatie zoet en hartig.quote:Op zondag 9 mei 2021 10:44 schreef Azula het volgende:
Watermeloen met olijf is ook lekker. Of met van die gevulde pepertjes.
Franse kaasjes met zoute popcorn.
Paprika chips op wit brood met boter.
Oh ja klopt dat hadden we er ook nog bij gegeten. Was inderdaad heel lekker!quote:Op zondag 9 mei 2021 11:26 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Watermeloen met feta ook. Heb ik van horen zeggen. Ben zelf geen fan van de combinatie zoet en hartig.
Ook lekker als je een dikke plak even op een gloeiend hete grill legt.quote:
Rokerige smaak en geur doen het sowieso altijd goed.quote:
Kaas met een aslaagje erin.quote:Op zondag 9 mei 2021 13:36 schreef Salina het volgende:
[..]
Rokerige smaak en geur doen het sowieso altijd goed.
Wat is morbier eigenlijk?
Serieus? Dat bestaat echt?quote:Op zondag 9 mei 2021 13:37 schreef maily het volgende:
[..]
Kaas met een aslaagje erin.
Echt heel lekker!
Ik wist niet dat dat as was. Ik vind het wel erg lekker.quote:Op zondag 9 mei 2021 13:37 schreef maily het volgende:
[..]
Kaas met een aslaagje erin.
Echt heel lekker!
Heb weleens zout in de koffie gedaan en hoewel het de smaak iets versterkt was het hier niet echt het zout maar meer het weeige aroma van de Emmertal. Had bij een doodgewone senseo even het idee dat ik iets met vol aroma dronk. Wat de senseo beslist niet geeft.quote:Op zondag 9 mei 2021 10:28 schreef Jordy-B het volgende:
Zout is gewoon de bekendste smaakversterker. Vermoedelijk zal een klein snufje zout in de koffie hetzelfde effect hebben als de kaas.
Probeer van de zomer een keer watermeloen met een klein beetje zout.
Alles met een snufje zout!quote:
Jaaaaaaaaa!quote:Op zondag 9 mei 2021 09:34 schreef Doedezemaar het volgende:
Een beetje zwarte peper of een drupje balsamicoazijn op je aardbeien versterkt de smaak ervan, probeer het maar eens
Corrigeer me maar als ik fout zit, maar ik heb weleens opgevangen dat Ananas hartstikke zuur is en citroen hartstikke zoet, maar als de balans net even wat anders ligt dan bepaalt dat de ervaring.quote:Op maandag 7 juni 2021 12:19 schreef Farenji het volgende:
Zuur is een vaak vergeten smaakmaker. Soms maak je een maaltijd en dan proef je en dan mist het nog iets, maar dat is dan niet altijd zout of peper, maar een beetje zuur maakt het vaak echt af. Bijv in de vorm van citroensap, azijn, of mijn favoriet: tamarinde. Je kan in de supermarkt potjes tamarinde-pasta kopen maar die is vaak niet echt lekker, smaakt kunstmatig. Ik koop liever in de toko van die blokken tamarinde-pulp, een stukje daarvan fijnsnijden en 20 min laten wellen in kokend heet water en dan zeven. Het sap is dan lekker zuur, maar heel anders dan citroen of azijn. Doet het goed in veel curries maar kan ook door de chili.
In ierland eten wij de Tayto sandwich. Dat is ALTIJD cheese onion CRISPS (zeg alsjeblieft geen chips, godallemachtig) van het merk Tayto, met kerrygold boter, op gewoon normaal wit fabrieksbrood. Eventueel brown sauce of ketchup maar ik eet het zonder.quote:Op zondag 9 mei 2021 10:44 schreef Azula het volgende:
Watermeloen met olijf is ook lekker. Of met van die gevulde pepertjes.
Franse kaasjes met zoute popcorn.
Paprika chips op wit brood met boter.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |