FOK!forum / Wielrennen / [Giro] Etappe 1: Torino - Torino (TISSOT ITT) #2
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:26
Tappa 1: Torino - Torino (TISSOT ITT), 8,6 km

SPOILER
Hey. Hallo. Hoi. Hoe is het? Goed, neem ik aan, want iets meer dan een half jaar na de vorige Giro d'Italia gaan we nu alweer vrolijk verder met de volgende versie. Corona teistert ons nog steeds allemaal, maar de grootste koersen zijn bijna allemaal weer terug op hun normale datum. Derhalve gaan we weer koersen in mei, drie weken lang! Feest, fantastisch, genot. We zijn alweer toe aan Giro nummertje 104, een editie die ons van Turijn naar Milaan gaat brengen. Hemelsbreed is dat niet ver, toch gaan we de komende drie weken weer heel wat kilometers moeten afwerken. Laat ik beginnen met een korte samenvatting: de Giro gaat beginnen met een korte tijdrit in Milaan, zo kort dat je het prima een proloog kunt noemen. Vervolgens volgt er een vlakke rit richting Novara, de eerste kans voor de sprinters. Op dag drie had er een leuke rit met wat heuvels op het programma moeten staan in Canale, maar men heeft een aantal heuvels geschrapt waardoor deze rit ook nog voor de sprinters zou kunnen zijn. Op de vierde dag moet er dan wel weer serieus geklommen worden, zoals wel vaker gaan we naar Sestola. Meestal stelt dat niet veel voor, maar nu heeft men een steil klimmetje gevonden waardoor deze rit voor de eerste tijdsverschillen kan gaan zorgen.

De vijfde rit, die de renners van Modena naar Cattolica brengt, is dan weer volledig vlak. Rechtdoor over de Povlakte richting de kust, leuk is anders. Zoals de aankomst van de zesde rit, de eerste aankomst bergop. San Giacomo, een kilometer of 15 aan 6%. Je moet vroeg in orde zijn tijdens de Giro, al zal deze klim door een gebrek aan hoge percentages niet per definitie voor gigantisch veel verschil zorgen. Maar toch, best leuk. Rit 7 is weer ouderwets kut, zo goed als vlak richting Termoli. De sprinters komen aan hun trekken tijdens het eerste deel van de Giro, het tweede deel kunnen ze daarentegen beter overslaan. Daarna duiken we het tweede weekend in, met twee bergritten achter elkaar. Niet echt de meest spectaculaire bergritten, wel twee aankomsten bergop. Rit 8 kent de lange beklimming naar Bocca della Selva, vervolgens een lange afdaling om af te sluiten met een klimmetje van een kilometer of drie aan 7%. Mwoah, gaat normaal gesproken weinig opleveren. De negende rit vind ik op papier wat leuker. Vooral veel op en af, al kennen alle beklimmingen onderweg eigenlijk alleen maar schappelijke percentages. Aan het eind van de rit moeten de renners een skipiste bedwingen, over een onverharde weg gaat het nog even een tijd steil omhoog. Het zwaarste komt aan het eind, dat wordt dus wel een typisch sprintje bergop. Weinig spektakel onderweg en een kleine uitbarsting aan het eind, is de vrees. Normaal gesproken volgt er na negen dagen een rustdag, maar dat gaan we in Italië net even anders aanpakken dit jaar. Op maandag gaat het feest door, met een licht heuvelachtige rit van 140 kilometer. Kan misschien voor de sprinters zijn, al lijkt het wel voor de hand te liggen dat de vluchters hier hun plan kunnen trekken.

Het is lastig om te beweren dat de tweede week na de rustdag begint, want na de rustdag is het al woensdag. Zaagmans komt al praktisch langs tegen die tijd. Maar zaagmans brengt wel wat moois mee, want rit 11 is toch wel de etappe waar we allemaal naar uit aan het kijken zijn. Montalcino. Onverharde wegen. Strade Bianche in de Giro. Iets met 2010. Regen. Vino, Evans, etc. Pittige rit, niet alleen vanwege het onverharde karakter van een aantal stroken, maar ook omdat er behoorlijk geklommen moet worden. Iedereen is vrij op 19 mei, me dunkt. Rit 12 ziet er wel leuk uit. Waarschijnlijk een dag voor de vluchters. Paar flinke heuvels onderweg. Kan eventueel ook nog wel wat opleveren voor de klassementsrenners als de vorige rit enorm zwaar is geweest. Maar, sowieso wel de moeite waard. Dit in tegenstelling tot de tocht tussen Ravenna en Verona. Moedergods, 200 kilometer waarbij een vluchtheuvel voor het enige hoogteverschil moet zorgen. Ellende, maar wel de laatste sprintellende, hoera. We bereiken dan alweer het volgende weekend, op zaterdag staat de Monte Zoncolan op het programma. Niet van de kant die we kennen, nee, van een andere kant. Sutrio, net iets minder zwaar. Alsnog heel erg zwaar, daar niet van. Wel goed voor de variatie. Op zondag volgt een flopritje, tenzij je een Sloveen bent. Ondanks corona steken we toch de grens over, we werken een lusje af deels op Sloveens en deels op Italiaans grondgebied. Wat heuveltjes onderweg, maar heel denderend is het niet. Ik schrijf de naam Matej Mohoric op. Of Tratnik, dat kan ook. Flopritje op de zondag, erg jammer. Gelukkig volgt er op maandag ook weer een rit, met pinksteren! En wat voor een rit. De Fedaia!!! Fedaia!!!!!!! FEDAIA!!!!!!!! Erg mooi om die klim weer eens in koers te zien, al ziet ie wel op een vrij nutteloze plek. Na de Fedaia volgt de Pordoi, waarna de koers waarschijnlijk pas echt zal ontbranden op de loodzware Passo Giau. Daarna volgt er een afdaling richting Cortina d'Ampezzo, waar de finish ligt. Goed voor de variatie.

De laatste week valt amper een week te noemen, na de tweede rustdag houden we slechts vijf ritten over. Na de rustdag krijgen de renners meteen te maken met een bergrit. Rit 17 begint heel lafjes, maar aan het eind van de rit moet er eerst een klim van 15 kilometer aan 8% beklommen worden, voor we naar Sega di Ala trekken. Elf kilometer aan 10%, kijk, nu begint het ergens op te lijken. Daags na de rustdag verwacht ik hier toch wel een slijtageslag. Daar zal tijdens de volgende rit geen sprake zijn. Een etappe van 230 kilometer die 200 kilometer lang vlak zal zijn, voor we in de finale wat heuveltjes tegenkomen. Dagje voor de vluchters, ongetwijfeld. Houden we drie ritten over, waarvan er twee een aankomst bergop kennen. Van de 19e rit krijg ik het niet direct warm. Vlakke aanloop, vervolgens drie beklimmingen die vrij ver uit elkaar liggen. Wel weer een enorm zware slotklim, maar voor die tijd hoeven we volgens mij weinig actie te verwachten. Dat kan tijdens de 20e rit anders zijn, al komen we tijdens die rit ook weer een lange en vlakke aanloop tegen. Kom op jongens, een keer een berg in het begin mag ook wel hoor, zeker nu je van plan bent alles integraal uit te zenden. Enfin, in het tweede deel van de rit drie stevige beklimmingen. San Bernardino, 23 kilometer lang aan 6%. Best leuk. De Passo della Spluga is alleen al vanwege de naam leuk, waarna we vervolgens getrakteerd worden op een laatste klim. Alpe Motta, een onregelmatig dingetje dat gemiddeld neerkomt op zeven kilometer aan 7,5%. Daar moet het gaan gebeuren, voor zover het nog niet was gebeurd. Al volgt de belangrijkste rit daarna. Tenminste, de afgelopen jaren is het meer dan eens gebleken dat een afsluitende tijdrit in Milaan allesbepalend kan zijn. Vorig jaar was dat nog het geval, dit jaar misschien ook wel. Met 30 kilometer een vrij lange tijdrit, al valt het aantal tijdritkilometers in totaal erg tegen.

Maar goed, dat is de Giro dus zo'n beetje. Twee tijdritten, een korte aan het begin en een langere aan het eind. Een stuk of zeven aankomsten bergop, maar eigenlijk slechts één bergrit met een finish in dalende lijn. Een paar heuvelritten ook, zoals naar Sestola en Bagno di Romagna. Toch ook wat vlak werk. Alles zit er wel zo'n beetje in, al ontbreekt de wow-factor wel een beetje bij me. Met frisse tegenzin gaan we er dus weer aan beginnen, haha! Nee, nouja, heb toch wat minder tijd, dus ik ga proberen de boel een beetje beperkt te houden. Dat gaat bij deze voorbeschouwing niet op, maar bij de volgende lappen tekst kunnen we hopelijk spreken over lapjes. Goed. De Giro van 2021. Van start in Turijn, ja, hup.

BgLuC6YNwCn76SSufqKn_170321-045938.jpg?v=20210317175938
I2kFUEliijBmiCrlWuSN_170321-045942.jpg?v=20210317175942

De voorzichtig gesponsorde Tissot ITT gaat van start in Torino, een stad die wij ook wel Turijn plegen te noemen. Turijn (Italiaans: Torino; Piëmontees: Turin) is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië. Ze ligt ten zuidwesten van Milaan en ten noordwesten van Savona en is de hoofdstad van de regio Piëmont en de provincie Turijn. Tijdens deze voorbeschouwing wil ik nog wel enigszins m'n best doen, maar het gaat meer dan normaal vooral ordinair knip- en plakwerk van Wikipedia worden. Toen ik voor het laatst iets over Turijn schreef, in 2015, was het een stad met bijna 900.000 inwoners. Tegenwoordig spreken we over 850.000 inwoners, de vergrijzing slaat stevig toe in Italië. Al kom je als de hele agglomeratie meerekent aan 2,2 miljoen inwoners, helemaal verlaten is het hier ook weer niet. De Giro gaat van start op de Plaza Castello, niet ver verwijderd van de Dom en het Koninklijk Paleis, twee van de bekendste gebouwen van de stad. Recht tegenover de startlocatie vinden we dan weer het Palazzo Madama terug. Dit palazzo is een stadspaleis dat bewoond werd door de heren van Savoye. Het maakt deel uit van het UNESCO-Werelderfgoed Residenties van het Koninklijk Huis van Savoye, een gegeven dat voorzien is van een eigen wikipagina. Het Koninklijk Paleis hoort ook bij deze verzameling van Savoye. Een naam die onlosmakelijk is verbonden met Turijn, want Turijn werd pas echt belangrijk toen in 1563 Emanuel Filibert van Savoye er de hoofdstad van zijn hertogdom van maakte. Op het Piazza San Carlo staat een standbeeld van hem. Op het Piazza Castello staat dus een paleis, dat zich bevindt binnen het gebied van een voormalige Romeinse nederzetting. Een stadspoort van die nederzetting is in het gebouw geïntegreerd, lollig wel. Later hebben ze er nog een paar torens aan toegevoegd, waarna het nog later een koninklijke residentie werd. In de 17e eeuw koos Christina van Frankrijk, bijgenaamd Madama Reale, het paleis als haar favoriete woonplaats. Sindsdien heeft het paleis zijn huidige naam. Ah, zo. Tegenwoordig zit er een museum in het paleis, een kunstmuseum van 4 verdiepingen met collecties antiek, schilderijen en decoratieve en toegepaste kunst. Even verderop, bij het eerder gememoreerde Piazza San Carlo, vinden we een ander museum, het Museo Egizio. Over Egypte enzo, ook wel tof. De meeste historische gebouwen in Turijn schijnen verder overigens bij de barok te horen, op de kathedraal na. Daar ligt tevens de lijkwade van Turijn, een stukje stof dat over een langere wikipagina beschikt dan deze voorbeschouwing. Wil wat zeggen. Maar goed, zo zou je nog wel even door kunnen gaan over Turijn. Laten we maar een stukje tijd gaan rijden.

Palazzo%2BMadama%2BTorino.jpg

Op de grote plaveisels van het Piazza Castello gaat de tijdrit van start. Ingeklemd tussen een gebouw van de regio Piëmonte en het Palazzo Madama beginnen de renners aan hun tocht van 8,6 kilometer. Nadat ze na het aftellen op de altijd amateuristische wijze van het startpodium rijden volgt al snel de eerste bocht naar links. Over de stenen gaat het verder, terwijl de volgende bocht naar links niet lang op zicht laat wachten. Een lange, lopende bocht naar links. De weg begint na een tijd iets smaller worden, maar er liggen nog steeds steentjes. Tot we het plein verlaten. De renners rijden door een poort, waar de weg normaal is versierd door een aantal tramrails. Zal nu vast opgevuld worden, toch een punt van aandacht. Voorbij de smalle poort ligt er ineens asfalt, maar de tramrails liggen er ook nog. In dalende lijn gaat het een paar meter verder, waarna de renners bij een rotonde schuin rechtsaf slaan en verlost worden van de rails. Even later volgt er een echte bocht naar rechts, waarna het één kilometer volledig rechtdoor gaat. Nog steeds in licht dalende lijn, onderweg kruisen de renners een keer de tramrails, maar verder is het makkelijk fietsen tot aan de oevers van de Po. Beneden volgt er een bocht naar rechts, waarna het weer een kilometer rechtdoor gaat over een vlakke en brede weg langs de Po. Aan de andere kant van de rivier zien de renners een paar kicken kerkjes, aan het eind van de rechte kilometer volgt er een nieuwe kilometer met iets meer bochten. Na een rotonde die voor weinig opschudding zal zorgen rijden ze het Parco del Valentino binnen, waar ze over een brede weg gaan fietsen die normaal is voorbestemd voor toeristen. Bij een rotonde in het park gaat het schuin naar links, waarna het redelijk rechtdoor gaat tot aan het eerste tussenpunt. Dit punt zal na 3,8 kilometer volgen bij het Borgo Medievale del Valentino. Een middeleeuwse burcht dus. En niet zomaar een burcht, het ziet er behoorlijk impressionant uit. Vooral aan de overkant van de Po valt de schoonheid op, al lijkt het me ook geen straf om een keer door de burcht zelf te struinen.

Borgo_medievale_TO.jpg

Voorbij dit tussenpunt, uiteraard het enige van deze korte tijdrit, rijden de renners via een paar flauwe bochten door een tunneltje dat voorzien is van een paar kunstwerken. Krijgen wij waarschijnlijk niets van te zien, maar toch. Eenmaal uit de tunnel volgt er een lange en lopende bocht naar rechts, licht omhoog. Aan het eind van deze bocht gaat het scherp naar rechts, een stevige hectometer later gaat het bij een rotonde nog eens naar rechts en vervolgens rijden de renners over de Po. Aan het eind van de brug slaan de coureurs scherp rechtsaf, waarna ze even later schuin rechtsaf slaan. Een kleine omweg, ze hadden eigenlijk ook meteen linksaf kunnen slaan. Maar goed, deze omweg zorgt ervoor dat de tijdrit nog iets technischer wordt, want we komen in een kilometer tijd één listige rotonde en twee scherpe bochten naar links tegen. Na die rotonde gaat het ook al schuin naar links, de twee bochten naar links volgen praktisch direct na elkaar. Dat zijn wel meteen de laatste wapenfeiten van deze tijdrit, want in de resterende drie kilometer tot aan de finish gaat het eigenlijk zo goed als rechtdoor over een weg die enorm breed is en weinig hoogteverschillen kent. Op de grote plaat stampen tot aan de streep, over de Corso Moncalieri die hooguit een paar flauwe bochten kent. Redelijk goed asfalt ook nog eens, er lijkt zelfs een vrij nieuwe laag te liggen. Een eenvoudig begin, het wordt de renners niet moeilijk gemaakt. Slechts wat simpele stadspromotie voor Turijn, verder dient deze tijdrit geen enkel doel. Ja, het bezorgen van een nieuwe ritzege voor Ganna, nota bene afkomstig uit Piëmont, maarja, die lijkt niet echt in vorm te zijn. Enfin, de finish ligt getrokken vlak voor de brede asfaltweg dreigt over te gaan in de plaveien. Vlak voor de kicken kerkjes die de renners aan het begin van de tijdrit zagen liggen, de Gran Madre di Dio is nu ineens dichtbij.

40532449764_8e5b2941f2_b.jpg

Dat de 104e Giro d'Italia begint in Turijn is geen ongewone zaak, de koers is hier met enige regelmaat geweest. Te vaak om op te noemen, eigenlijk. Praat je toch al snel over een aankomst of 40, en nog vaker is de koers hier vertrokken. Al vond de start van de Giro hier minder vaak plaats. Toevallig wel in 2011, tien jaar geleden. Toen startte de ronde hier met een ploegentijdrit, vanwege de Unificatie van Italië 150 jaar daarvoor. Da's inmiddels alweer 160 jaar geleden, de tijd vliegt. De laatste aankomst in Turijn dateert van 2016, toen de laatste rit van die Giro in de stad eindigde. Giacomo Nizzolo dacht zijn eerste Girorit dacht te winnen. Dat was heel kort zo, totdat hij werd teruggezet en de zege ging naar Nikias Arndt. Nizzolo heeft ondertussen nog steeds geen rit in de Giro gewonnen, wellicht lukt hem dat dit jaar. In 2015 vertrok er voor het laatst een rit vanuit Turijn, toen zou de afsluitende rit eindigen in Milaan, alwaar Keisse zijn vluchtgenoot Durbridge klopte nadat ze op een wonderbaarlijke wijze de sprint wisten te ontlopen. Milaan en Turijn, meestal aan het eind van de ronde. Milaan dit jaar weer aan het eind, Turijn voor de verandering een keer aan het begin. Koerstechnisch kennen we Turijn ook wel van Milaan-Turijn, zo'n Italiaanse semi-klassieker die jaarlijks aan belang lijkt te verliezen. Het is een stad waar ook wel wat wielrenners vandaan komen, Fabio Felline, namens Astana aanwezig, is bijvoorbeeld van hier. Italo Zilioli is waarschijnlijk de bekendste wielrenner uit Turijn, hij won bijvoorbeeld vijf ritten in de Giro. Turijn kennen we verder van Fiat, het automerk dat ooit de Multipla wist te bedenken. Daar is de familie Agnelli verantwoordelijk voor, dezelfde familie die ook achter Juventus zit. En dat Juventus zat dan weer achter de walgelijke Super League. Platbranden die handel. Torino FC is toch een veel mooiere club. In Turijn werden in 2006 de Olympische Winterspelen georganiseerd. Gezien het feit dat de stad tevens de geboortegrond is van Ludovico Einaudi en Gigi d'Agostina moet er hier ook iets muzikaals in het water zitten. Of de mensen zijn gewoon vaak gaan bidden bij de basiliek van Superga, een kicken plaats op een heuvel buiten de stad. Daar komt Milaan-Turijn ook nog wel eens aan, wel lachen. Voorts is de Mole Antonelliana de blikvanger van Torino. Waarvan akte.

Turin_2019-08-03_19.jpg

In Turijn gaat het een graadje of 15 worden. Niet echt warm, maar een prima koerstemperatuur. Het blijft droog, dat is ook bijzonder mooi meegenomen. Gedurende de dag zal het niet hard waaien, maar het kleine beetje wind dat er is neemt naarmate de middag vordert steeds meer af. In het eerste gedeelte langs de Po zal de wind in de rug staan, in het laatste stuk richting de finish is het dan weer tegenwind. Aan het begin van de middag zal de wind te voelen zijn, richting het eind van de middag verwacht ik niet dat de renners er nog veel van gaan merken. Het tweede stuk langs de Po is beduidend langer, dus de renners die vroeger starten ondervinden waarschijnlijk meer hinder van de wind dan de jongens die er later aan beginnen. Al is het de vraag hoeveel effect het gaat hebben, de renners rijden meestal redelijk beschut rond. Enfin, het is toch maar acht kilometer. Een secondenspel. Om 14:00 zal het spel beginnen, Filippo Tagliani (die kent u niet) bijt het spits af. Na hem vertrekken de renners om de minuut, ONZE David Dekker gaat om 14:01 als tweede van start. Vanaf het begin zullen Jeroen en Karsten namens Eurosport aanwezig zijn. Ja, we zijn weer afhankelijk van Eurosport. Dat gaat de komende jaren ook zo blijven, Renaat zit dik in de shit. Hoewel het duo Jeroen en Karsten steeds beter is geworden zitten we wel vast aan al die reclames, erg jammer. En dat worden er dit jaar meer dan ooit, want men gaat alles integraal uitzenden. Via Eurosport 1, en als dat niet zo is dan toch zeker via de PLAYER en de GCN app. Fantastisch, maar wellicht tijdens sommige ritten lichtelijk overbodig. Of nouja, die was er vast eerder, maar ik gebruik hem nu pas haha. Enfin, kies uw favoriet. Dries De Bondt of all places is om 17:03 de laatste, jemig. Een bruisend begin en een sprankelend einde. Vooral 16:52 en 16:53 vinden we erg leuk. Evenepoel en Ganna, HYPE.

E0yExCzXEAInmqi?format=png&name=900x900
E0yE62fXsAYB0px?format=png&name=900x900
E0yE5QIXIAATlAA?format=png&name=900x900
E0yE6jEXsAMEtiv?format=png&name=small

De tekst was te lang, dus ik ga door in de fipo. |:)
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 15:27
Hup Gianni!
Chiappuccizaterdag 8 mei 2021 @ 15:27
Ik weet niet of het al eerder was aangehaald, maar wat een verademing om bij een tijdrit weer gewoon de namen van alle renners te zien meelopen met de tijdswaarneming.

Om een of andere onduidelijke reden worden die steeds vaker weggelaten.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 15:29
Appelboer vliegt.
Sabatazaterdag 8 mei 2021 @ 15:29
Wait wut!? Matthias voorlopig de snelste? Kijk je even F1 en alles gaat door de war.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:30
Moscon ^O^.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:30
MOSCONGOD
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:30
Ga weg, Mussolini.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 15:30
Teringlijer Moscon
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:30
Ja Gianni, peper het er nog maar even in.

Nu alweer klaar met de spelletjes
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:31
66.6% tevreden mee.
skysherrifzaterdag 8 mei 2021 @ 15:31
vuile klootzak
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:30 schreef El-Stinho het volgende:
Moscon ^O^.
Iedereen is tegen, dus de onafhankelijke geest Stijn is voor.

Erg teleurstellend.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Iedereen is tegen, dus de onafhankelijke geest Stijn is voor.

Erg teleurstellend.
Ehm, ik vind het alleen een goede tijd van de beste jongen?
SPOILER
en pooltjesbelang
-XOR-zaterdag 8 mei 2021 @ 15:32
Gianni 'Adolfo' Moscon
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:32 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ehm, ik vind het alleen een goede tijd van de beste jongen?
SPOILER
en pooltjesbelang
Maar het is geen beste jongen.
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 15:33
Tobias met z'n bolle kop.
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 15:33
Roze tompouce :9
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:34
Een tompouce, ja!
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 15:34
Boh, een tompouce. Geniet er van Karsten & Jeroen.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:33 schreef Van_Poppel het volgende:
Roze tompouce :9
Maar hoe eten jullie hem?
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar het is geen beste jongen.
Dat weet ik allemaal, dat weet ik allemaal. Mag ik wel benoemen dat zijn tweede deel zeer sterk is geweest?
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:35
Godstalent Tobias Foss.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Dat weet ik allemaal, dat weet ik allemaal. Mag ik wel benoemen dat zijn tweede deel zeer sterk is geweest?
Nee. :(
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef franklop het volgende:

[..]

Maar hoe eten jullie hem?
Niet.
Sabatazaterdag 8 mei 2021 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef franklop het volgende:

[..]

Maar hoe eten jullie hem?
Niet, hou het bij Bienenstich
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef franklop het volgende:

[..]

Maar hoe eten jullie hem?
Stap 1: Top er af
Stap 2: Room weg lepelen
Stap 3: Bodem wegwerken
Columbiafanzaterdag 8 mei 2021 @ 15:37
FossGOD
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:37
Foss binnen de seconde op TP1
H.Vvivzaterdag 8 mei 2021 @ 15:37
Foss derde tussentijd
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee. :(
Sorry dat ik mijn agressieve energie bewaar voor sporten die geen geen sport zijn ;(.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:38
TOBIAS VLIEGT
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:38 schreef Mani89 het volgende:
TOBIAS VLIEGT
Wordt door de zwaartekracht aan de grond gehouden natuurlijk
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef franklop het volgende:

[..]

Maar hoe eten jullie hem?
Eerst het roze schrapen met een lepeltje, daarna het room aan de zijkanten beginnen opeten totdat hij instort, daarna in 2'en splitsen en van allebei de kanten al het room opeten, daarna de 2 bladerdeeg stukken in je mond proppen zo snel mogelijk.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:40
Davied Dekker

- Juroen
Sdivadzaterdag 8 mei 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:34 schreef franklop het volgende:

[..]

Maar hoe eten jullie hem?
Bovenkant eraf, onderop plakken, dan naar binnen werken: alle smaken tegelijk binnen, geen geknoei.
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:39 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Eerst het roze schrapen met een lepeltje, daarna het room aan de zijkanten beginnen opeten totdat hij instort, daarna in 2'en splitsen en van allebei de kanten al het room opeten, daarna de 2 bladerdeeg stukken in je mond proppen zo snel mogelijk.
Hier spreekt een kenner.
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:35 schreef Mani89 het volgende:
Godstalent Tobias Foss.
quote:
- My goal is to win a Grand Tour. I want to take over the baton in this team from Primoz (Roglic) and the other captains of Jumbo Visma.
_O_
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 15:41
Dit gaat de snelste tijd worden.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:41
Jeetje.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

_O_
Er gaan hele grote mondjes gesnoerd worden.
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 15:41
Foss _O_
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Hoeveel zijn de omstandigheden verbeterd?
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Tobias 'ik ben blij met top 20 vandaag' Foss, dit was niet de afspraak.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Net negen minuten, knap.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Tijdrijden, punchen, klimmen. Wat kan hij niet?
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Amai
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

My goal is to win.
Dat zal bij dromen blijven.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Fenomeen Fuss.
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Wat een tijd
Houtenbeenzaterdag 8 mei 2021 @ 15:42
Foss _O_
Columbiafanzaterdag 8 mei 2021 @ 15:43
Hij mag Pellaud wel enorm dankbaar zijn.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:42 schreef Mani89 het volgende:
Tijdrijden, punchen, klimmen. Wat kan hij niet?
Klimmen.
AllesKaputtzaterdag 8 mei 2021 @ 15:43
Foss ziet er dikkig uit
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:42 schreef Mani89 het volgende:
Tijdrijden, punchen, klimmen. Wat kan hij niet?
Winnen.
Sabatazaterdag 8 mei 2021 @ 15:43
takk for opmerksomhetten
Chiappuccizaterdag 8 mei 2021 @ 15:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:43 schreef Columbiafan het volgende:
Hij mag Pellaud wel enorm dankbaar zijn.
Simon kon wel een zakcentje gebruiken.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 15:44
Over 2 weken knecht Sjors voor Foss.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:45
Red zone since start, toch fijn dat we die essentiële informatie ook dit jaar weer krijgen.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 15:45
Zet hem op Remi
H.Vvivzaterdag 8 mei 2021 @ 15:47
Cavagna vierde tussentijd
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:47
0,8 sec op Foss dus.
baggerbaaszaterdag 8 mei 2021 @ 15:49
Foss met wel echt een bizar tweede deel. Gemiddelde snelheid van 55,8 aan het tussenpunt naar 57,3 aan de meet :o
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:49
Ramiro Sosa.

Nee, Jeroen.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 15:49
Hij moet 60 km/h rijden over de laatste 3 kilometer.
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 15:49
exact 3 minuten voor 3km. Dat gaat niet lukken.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:50
'Daar ben ik nog door gemasseerd.'
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:49 schreef wimderon het volgende:
Hij moet 60 km/h rijden over de laatste 3 kilometer.
twitter
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 15:51
Dekker nog steeds beste bij eerste meetpunt
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 15:52
Dit wordt 'm niet Rémi
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:52
Dat wordt geen 1tje voor Remi
Faraday01zaterdag 8 mei 2021 @ 15:52
Doei Remi
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:52
Wanneer mogen we staan en applaudisseren voor Foss?
Neef_Wuppiezaterdag 8 mei 2021 @ 15:52
FossGod
AllesKaputtzaterdag 8 mei 2021 @ 15:53
Alles verdort in de Schaduw van Hem
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:52 schreef El-Stinho het volgende:
Wanneer mogen we staan en applaudisseren voor Foss?
Op zich mag het al toch
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 15:53
Jeroen doet nog even of het spannend was
Steven184zaterdag 8 mei 2021 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:52 schreef El-Stinho het volgende:
Wanneer mogen we staan en applaudisseren voor Foss?
Ik sta al 10 min
Mykonoszaterdag 8 mei 2021 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:51 schreef Scorpion_17 het volgende:
Dekker nog steeds beste bij eerste meetpunt
Vraag me af of hij met een betere indeling nog sneller had gekund. Hoe dan ook prima gereden natuurlijk.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 15:54
Rode Lantaarn voorspelde al winst voor Foss.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 15:56
Missen ze net de start van Affini!
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 15:56
Affini gestart

Heb ik mijn hoop op gezet
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 15:56
Is Fortunato op zijn bek gegaan? Trager dan LL Cool S
Doevelaerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:57
Foss sneller dan Cavagna, ik doe de broek uit
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 15:57
Remi is ziedend
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:56 schreef The_Undertone het volgende:
Is Fortunato op zijn bek gegaan? Trager dan LL Cool S
Die zijn 'niet zo goed'.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 15:58
Contact gehad met Pol Martens, is dat een bingo?
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 15:58
Andrii is vertrokken.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Edo snelste. SEGoden.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Ja wat had je dan verwacht Karsten? Die jongen heeft nog nooit een grote ronde gereden
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
David Dekker, wie?
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Affini vliegt
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Affini vliegt.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Affini snelste bij TP1

Het is nog niet gedaan
Mykonoszaterdag 8 mei 2021 @ 16:00
Jeetje, Affini was nog niet echt vooruit te branden tot nu toe. Bizar.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Contact gehad met Pol Martens, is dat een bingo?
Het moet specifiek 's morgens zijn :(
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:01
Dit kan niet Edoardo. Je hoort een DNF te scoren.
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 16:01
Dumoulin zal toch steeds meer met Tokio in zijn achterhoofd zitten als die dit allemaal ziet.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:01
Djumbrommers
skysherrifzaterdag 8 mei 2021 @ 16:01
Wat zat er bij jumbo in het water vanochtend
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:02
Jasper de Buyst, heel erg belangrijk.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:02
Huge schroeit nog niet.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:02
Voormalig klassementsrenner Rootsj
Mykonoszaterdag 8 mei 2021 @ 16:02
Als WOUT hier gestart was had hij iedereen op een minuut gezet.
Slobeendzaterdag 8 mei 2021 @ 16:03
Ik denk dat je nu het effect merkt van de afgenomen wind.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:02 schreef Mykonos het volgende:
Als WOUT hier gestart was had hij iedereen op een minuut gezet.
Heel slim weer een paar gram verloren door zijn blinde darm weg te halen.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:02 schreef Mykonos het volgende:
Als WOUT hier gestart was had hij iedereen op een minuut gezet.
Op R.Ev na dan
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:04
mooie fietsjes wel
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Jeetje.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Ach, de nooit winnende Foss wint wéér niet.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Had nog nooit van de beste man gehoord
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Wordt krap
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Affini _O_.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
SEGoden. _O_
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Djumbo is op de brommer
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Dit kan echt niet.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 15:41 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er gaan hele grote mondjes gesnoerd worden.
Hahaha.
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 16:05
Ik ga de Jumbo Food app nu installeren.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
Toch mooi dat ik Jos 5 minuten voor de deadline heb gewisseld voor Affini.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
Hoe kan dit
supernigerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
Die Affini ken ik niet.
Houtenbeenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
#Samenwinnen Djumbo-goden
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:05 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik ga de Jumbo Food app nu installeren.
#viesdik
Doevelaerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
Jumbo goden
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hahaha.
Wat is er?
Pino112zaterdag 8 mei 2021 @ 16:06
Goede jonge jongens van Jumbo _O_
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het moet specifiek 's morgens zijn :(
Ik wil wel coulant zijn.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:07
Valste start van Masnada
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hahaha.
Genieten van Cepeda straks?
Slobeendzaterdag 8 mei 2021 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:08 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Genieten van Cepeda straks?
Genieten van dat hij niet kan tijdrijden?
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:09 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Genieten van dat hij niet kan tijdrijden?
Ik stel alleen maar vragen.
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:11
De "paar awkward seconden stilte voordat ze naar de reclame gaan zonder dat ze zeggen dat ze naar de reclame gaan" had ook wel op de bing go gemogen.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:11
Fausto en Putin gaan niet echt hard.
Slobeendzaterdag 8 mei 2021 @ 16:12
Sivakov matig.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:12 schreef Slobeend het volgende:
Sivakov matig.
Zag je al aan hoe hij van het podium rolde
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:12 schreef Slobeend het volgende:
Sivakov matig.
Gaat in de eerste serieuze afdaling in de koers waarschijnlijk ook gewoon weer ongenadig op den muil. Nee, de ex-Oostblokkers moeten het hebben van Vlasov, me dunkt.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:15
Btw: regenachtig weer en DRIE schermen tegelijk _O_ genot.
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:15
Omstreeks 16u29. Behoorlijk omstreeks ja
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:15 schreef Bugno3 het volgende:
Btw: regenachtig weer en DRIE schermen tegelijk _O_ genot.
Barca - Atleti?
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:16
Fausto +28. Broddelwerk van Taus vandaag.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:16 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Barca - Atleti?
Jazeker. En ik had net autootje racen ook nog even aan. @Rellende_Rotscholier
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:16 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Jazeker. En ik had net autootje racen ook nog even aan. @:Rellende_Rotscholier
Idioot.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:17
Downsett kan niet zo hard als hij niet op een overgespoten Specialized rijdt.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Idioot.
Duidelijk op de afspraak, je duldde geen andere post tussen ons beider _O_

Affini, dat kan niet, toch?
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:16 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Jazeker. En ik had net autootje racen ook nog even aan. @:Rellende_Rotscholier
wat verwacht je?

Ben bang dat zwaktebod Real alsnog de titel pakt als Barca vandaag wint
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
Geen VBL in WLR.
De_Verschoppelingzaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:16 schreef wimderon het volgende:
Fausto +28. Broddelwerk van Taus vandaag.
Alles op de Rem.
Keuzes....
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
Even boodschappen doen en Jumbo staat 1 en 2. |:)
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:18 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Duidelijk op de afspraak, je duldde geen andere post tussen ons beider _O_

Affini, dat kan niet, toch?
Dat kan niet inderdaad.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:18 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

wat verwacht je?

Ben bang dat zwaktebod Real alsnog de titel pakt als Barca vandaag wint
Met een verse dosis speed van Simeone in de kleedkamer, verwacht ik dat het alsnog voor het oerlelijke Atleti gaat zijn. @El-Stinho
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
Hup Djos w/
Pino112zaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
Jos de Bulldozer _O_
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
quote:
ylan Groenewegen is verbaasd over de verklaring die Fabio Jakobsen donderdag naar buiten bracht. De renner van Jumbo-Visma deelt het gevoel dat zijn collega-sprinter heeft niet.

Jakobsen schreef op sociale media dat hij ervan baalt dat Groenewegen openlijk heeft gesproken over de ontmoeting die ze hadden naar aanleiding van hun zware crash van vorig jaar in Polen. Ook zei de renner van Deceuninck-Quick-Step dat hij geen excuses heeft gekregen.

"Het was voor mij een grote verrassing. Voor mijn gevoel hebben we een prima meeting gehad en hebben we allebei ons hart kunnen luchten", zei Groenewegen zaterdag tegen de NOS, vlak nadat hij in de proloog van de Giro d'Italia zijn rentree had gemaakt na een schorsing van negen maanden.

"Wat er verder inhoudelijk gezegd is, hou ik het liefst tussen Fabio en mij. Ik vind het heel fijn dat Fabio weer op de fiets zit, hopelijk keert hij weer terug op zijn oude niveau. Voor mij ligt de focus nu weer op de Giro."

Groenewegen vindt dat hij wél spijt heeft betuigd van zijn actie. "Ik heb altijd in interviews gezegd dat ik niet van mijn lijn had moeten wijken. Het is niet leuk om de reactie van Jakobsen een dag voor de Giro te horen, maar we hebben van tevoren gezegd: er kunnen ook negatieve reacties op mijn terugkeer zijn. Dit is er dan zo eentje."

Bij zijn rentree in de Giro deed Groenewegen zaterdag exact tien minuten over de tijdrit van 8,6 kilometer. De Jumbo-Visma-renner is van plan om zondag mee te sprinten om de dagzege tijdens de tweede etappe.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:19
Djos wordt op een hoop gereden door zijn jonge teamgenoten
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:18 schreef Zwansen het volgende:
Even boodschappen doen en Jumbo staat 1 en 2. |:)
Bij de Appie?
AllesKaputtzaterdag 8 mei 2021 @ 16:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:16 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Jazeker. En ik had net autootje racen ook nog even aan. @:Rellende_Rotscholier
Af. Jij bent af.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:20
Gezien de gemotoriseerde prestaties van de Djumbo's verzit ik mijzelf even voor Djos.
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:20
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:19 schreef franklop het volgende:

[..]

Goede reactie van Groenewegen.
AllesKaputtzaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
Jodi, ik geloof er geen sikkepit van.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:20 schreef AllesKaputt het volgende:

[..]

Af. Jij bent af.
En jij bent?

- @tong80
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:21 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

En jij bent?

- @:tong80
Niet doen gek.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
Djos, wiens ritzege in de Giro toch een beetje in het niet viel
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:21
Egan Bernal is al 24, dat begint in Colombiajaren al aardig te piepen en kraken. Zie ook de rug. Ik heb er niet veel vertrouwen meer in.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:22
Ik verwacht overigens niets van Jos.

Maar ik had ook niets van Affini verwacht.
supernigerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:22
Sagan gaat 2 etappes winnen.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet doen gek.
tong80
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik verwacht overigens niets van Jos.

Maar ik had ook niets van Affini verwacht.
Dus? :D
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
JOS VLIEGT
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

tong80
Dacht dat hij weer was vrijgelaten? Of was dat van korte duur
H.Vvivzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Van Emden tweede tussentijd
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

tong80
FOK! is dood
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Nu heb ik zin in een Karmeliet
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:22 schreef wimderon het volgende:

[..]

tong80
Oh, helemaal gemist. _O-

Erg mooi.
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Is de Cérvelo P5 een bijzondere fiets?
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Jos ook al supersnel, wat gebeurt hier.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Zelfs Jos vliegt weer.

Prof dr. mr. ir. Mathieu Heijboer _O_
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
Er zit een motor in de Cervelo
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:23 schreef H.Vviv het volgende:
Van Emden tweede tussentijd
Jumbo heeft echt wonderbaarlijk materiaal.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
Walscheid vliegt.
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oh, helemaal gemist. _O-

Erg mooi.
Het was ook wel weer behoorlijk over the top de laatste tijd.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
Walscheid naar 2
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
WALSCHEID
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
Walschijt, ja natuurlijk hoor :{
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:20 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bij de Appie?
Sowieso. Ben geen pauper.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
Walscheid, de sprinter die weer tijdrijder is geworden.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:24
Wegkapitein Arend concentreert zich voltijds op het wegkapiteinschap, mooie 36e plaats voorlopig.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:24 schreef wimderon het volgende:
Walschijt, ja natuurlijk hoor :{
Stond ook hier op het voorlopige lijstje
Slobeendzaterdag 8 mei 2021 @ 16:25
Jumbo heeft alle ketonen opgespaard voor de Giro.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Walscheid, de sprinter die weer tijdrijder is geworden.
Word je dat niet automatisch als je een BMC ondergeschoven krijgt?
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:26
Hoeveel keer zouden ze dat schijtfilmpje van een lopende Froome al getoond hebben
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:25 schreef Slobeend het volgende:
Jumbo heeft alle ketonen opgespaard voor de Giro.
Sjors gaat de Giro winnen?
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:25 schreef Slobeend het volgende:
Jumbo heeft alle ketonen opgespaard voor de Giro.
Voor 9 minuutjes?
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:26
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:25 schreef franklop het volgende:

[..]

Stond ook hier op het voorlopige lijstje
Vervangen door Tratnik voor het negende stekje.
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:27
Bij het eerste tussenpunt: 4/6 Jumbo :o
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:27
Djos red het niet

Of hij moet 70 per uur rijden
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:27
Jos gaat het net niet redden. Of hij moet 60+ gemiddeld rijden hier.
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:27 schreef Van_Poppel het volgende:
Bij het eerste tussenpunt: 4/6 Jumbo :o
Not normal.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Word je dat niet automatisch als je een BMC ondergeschoven krijgt?
De rest gaat niet veel harder toch?
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oh, helemaal gemist. _O-

Erg mooi.
Toch weer leuk om die posthistory van de laatste weken terug te lezen.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:28
Jos van de blos
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:28
Net geen swiep. :(
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
Ciccone doet wat Mollema beter had kunnen doen.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
Jammer van Affini, anders was t podium rood-wit-blauw geweest
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
P5 voor Walscheid
TheArtzaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
Walscheid, matig, slecht.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
Joewauw en Egan zijn gestart, breng dat eens in beeld.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De rest gaat niet veel harder toch?
Puzzovivo werd nog zestiendes in nota bene San Benedetto Del Tronte.
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:30
Bernal op een flutverzet
Slobeendzaterdag 8 mei 2021 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Joewauw en Egan zijn gestart, breng dat eens in beeld.
Broddelwerken van de RAI.
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:31
Jody is nerveus
Felagundzaterdag 8 mei 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:29 schreef TheArt het volgende:
Walscheid, matig, slecht.
Valt wel mee toch?
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:31 schreef showtimer het volgende:
Jody is nerveus
De rug gaat het toch nooit houden.
Neef_Wuppiezaterdag 8 mei 2021 @ 16:31
Krijgt Jody al last van z’n rug?
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:29 schreef franklop het volgende:
P5 voor Walscheid
P5? Straks gaan we nog over pole spreken. :')
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De rug gaat het toch nooit houden.
Toch wel in die 9,5 minuut
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De rug gaat het toch nooit houden.
Hij kan altijd nog darter worden
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:32
Dan Martin is een uitgerangeerde act met een eenmalige oprisping in coronajaar
Neef_Wuppiezaterdag 8 mei 2021 @ 16:32
Flex montuurtje van Israel.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:33
Almeida 6.
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:33
Almeida +4
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:33
De Keuninck van de Jacht
VoMyzaterdag 8 mei 2021 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Puzzovivo werd nog zestiendes in nota bene San Benedetto Del Tronte.
Geen hele slechte tijdrijder toch, Domenico. In Italië dan toch.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:33
Jawel; red zone since start
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:34
Flikker op met die interviews.
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:34
Moet dit nu?
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:34
Egan +9.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:34
Jody op 9 seconden
Neef_Wuppiezaterdag 8 mei 2021 @ 16:34
Dit boeit niemand. Opdonderen.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:35
Yates +10
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:35
Simon Philip even snel als Jody.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:35
SPY gelijk aan Jody
Chiappuccizaterdag 8 mei 2021 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:35 schreef Koffieplanter het volgende:
Yates +10
Ietwat teleurstellend
De_Verschoppelingzaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
"Yeah, uhh, speakugh perfect Roglic-english uuhh.."
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
Dan komt niet vooruit.
Neef_Wuppiezaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
Almeida is vandaag verplicht om hoger te eindigen dan God.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
Ach, Deenjel.
Van_Poppelzaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:35 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Ietwat teleurstellend
Dat is een prima tussentijd...op zijn concurrenten verliest hij nauwelijks iets.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:36
Dan :D
H.Vvivzaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:36 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Almeida is vandaag verplicht om hoger te eindigen dan God.
Natuurlijk niet
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Is dit dan definitief het einde van de afschuwelijke Den Martin?
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Lekker Den.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:36 schreef Koffieplanter het volgende:
Dan komt niet vooruit.
Met anorexia waai je gewoon terug
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Hé Youri
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Mensen die Dan Martin in hun Giropoule hebben opgenomen mogen sowieso nooit meer kijken
Pino112zaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Wielerflits :')
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:37
Ah Affini is dus een HALVE Nederlander
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:38
Tratnik bakt er niks van.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:38
Dat heuveltje op 500 van de streep geeft spoilers weg :(
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:38
Dat is toch steengoed hoor.
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 16:38
Sterk
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:38
Almeida sneller dan Cavagna. :o
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Tratnik bakt er niks van.
Jan Traptniet.
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
Wát doet ie iets sneller dan Cavagna, Belg? Er ontbreekt een werkwoord in je vocabulaire
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
T
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:38 schreef wimderon het volgende:
Dat heuveltje op 500 van de streep geeft spoilers weg :(
Tissottiming, of allicht de bordjes zelf ook :+
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:37 schreef franklop het volgende:
Ah Affini is dus een HALVE Nederlander
Opgeleid door SEG, Nederlandse vriendin. Driekwart Nederlander.
Zwansenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
Judas Hindley
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:39
"Sjai Hindley"

- Joris
Scorpion_17zaterdag 8 mei 2021 @ 16:40
Bernal, will you ever win again
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:40
Langzamer dan Sivakov, haha.
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:40
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:39 schreef Zwansen het volgende:
Judas Hindley
Hoop dat hij z'n beide benen breekt!
Dale__Cooperzaterdag 8 mei 2021 @ 16:40
Echt denderend is dit niet van Bernal
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:40
Waar komt het idee vandaan dat Yates niet kan tijdrijden?
RipCityzaterdag 8 mei 2021 @ 16:41
AlmeidaGOD
Mani89zaterdag 8 mei 2021 @ 16:41
Bernal verliest het van niet tijdrijder Yates. Een klap in het gezicht.
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:40 schreef Koffieplanter het volgende:
Waar komt het idee vandaan dat Yates niet kan tijdrijden?
Moet toegeven dat ik dat eigenlijk ook wel dacht :D
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:41 schreef The_Undertone het volgende:

[..]

Moet toegeven dat ik dat eigenlijk ook wel dacht :D
Anderhalve minuut op Dennis in Rovereto over 35 kilometer, het is niet helemaal niks.
capuchon_jongenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:42
Benieuwd wel naar REV, hoe goed is hij na z'n val. Als hij niet in de top 5 eindigt vandaag dan vrees ik er beetje voor
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:41 schreef Mani89 het volgende:
Bernal verliest het van niet tijdrijder Yates. Een klap in het gezicht.
Van alle lijnensnuivers in Colombia
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
Nog 10 minuten voor R.EV
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
Sjors ook naar de top 10 natuurlijk
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
Tratnik neem je rotzooi mee.
Aguerozaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:43 schreef The_Undertone het volgende:
Nog 10 minuten voor R.EV
Het definitieve begin van het tijdperk.
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:43
Blij dat ik Tratnik eruit heb geknald.

Voor Foss.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
Slecht, Jan.
RipCityzaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
?marketId=179991736&selectionId=11062153

Het geloof in bernal is langzaam al aan het verdwijnen.
K_uit_hzaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
Landa, broekje open..
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
Hup Alberto

Totaal geen poultjesbelang
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:43 schreef franklop het volgende:
Blij dat ik Tratnik eruit heb geknald.

Voor Foss.
Ziener.
El-Stinhozaterdag 8 mei 2021 @ 16:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:19 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Met een verse dosis speed van Simeone in de kleedkamer, verwacht ik dat het alsnog voor het oerlelijke Atleti gaat zijn. @:El-Stinho
In WLR spreek ik niet meer over voetbal, sorry.
Rellende_Rotscholierzaterdag 8 mei 2021 @ 16:45
Emoe!
capuchon_jongenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:45
Mijn TV provider koos om Eurosport 1 in het Engels aan te bieden. Moet ik hiermee tevreden zijn, ik kan wel Engels.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Emoe!
Dit boeit maar één iemand
Doevelaerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:45 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn TV provider koos om Eurosport 1 in het Engels aan te bieden. Moet ik hiermee tevreden zijn, ik kan wel Engels.
Geen Karsten en Jeroen? Janken
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:44 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

In WLR spreek ik niet meer over voetbal, sorry.
Waardeloos. Ik ga niet twee topics volgen.
Szurazaterdag 8 mei 2021 @ 16:46
Bijna tijd voor HARM
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:46
Sjors gelijk aan Jody en SPY
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:45 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn TV provider koos om Eurosport 1 in het Engels aan te bieden. Moet ik hiermee tevreden zijn, ik kan wel Engels.
Dat kun je wijzigen met je afstandsbediening, neem ik aan?
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:47
Over vijf minuten start Hij.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:48
Sander Kleikers en Bobbie Traksel

6096a4a2d204c-vi_overstap.gif
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:48
Bettiol op 2 seconden
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:48
Albertooo 4e
Bugno3zaterdag 8 mei 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:46 schreef franklop het volgende:
Sjors gelijk aan Jody en SPY
Prima hoor
showtimerzaterdag 8 mei 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:46 schreef franklop het volgende:
Sjors gelijk aan Jody en SPY
Ik vind SPY geen blijvertje.
capuchon_jongenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
Merckx 2 start zometeen
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:48 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ik vind SPY geen blijvertje.
Ik vind hem wat fijner dan Yaids.
Koffieplanterzaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:49 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik vind hem wat fijner dan Yaids.
Doe eens gek, noem hem Yates.
wimderonzaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
Emu erg matig @Columbiafan
Pino112zaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:49 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik vind hem wat fijner dan Yaids.
Wat betekent het eigenlijk?
The_Undertonezaterdag 8 mei 2021 @ 16:49
Buchmann kan er geen knijt van
franklopzaterdag 8 mei 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 16:49 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Doe eens gek, noem hem Yates.
Ok dan maar, dacht ik verzin eens wat nieuws met SPY.
capuchon_jongenzaterdag 8 mei 2021 @ 16:50
Zoveel volk langs het parcour :o