abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 14 mei 2021 @ 19:37:01 #301
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_199422738
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 22:44 schreef MissionPhailed het volgende:
Mijn voorkeur is om vaccinatie te ontwijken, net zoals ik tests tot dusver heb weten te ontwijken. De (internationale) testmaatschappij zit in de pijplijn en ik hoop dat die niet te restrictief wordt. Indien vaccinatie of negatieve tests alleen worden verplicht voor grootschalige evenementen en reizen per vliegtuig, dan kan ik er zéker mee leven. Echter, indien de testmaatschappij veel strakker wordt met zelfs zulke vereisten voor bijvoorbeeld de sportschool en zelfs het simpelweg overschrijden van de Nederlandse grens, dan zou ik op die manier wél richting vaccinatie worden gedreven. Het is voor mij dus geen principekwestie, maar vaccinatie zie ik als een onaangename aangelegenheid dat ik tot zekere hoogte probeer af te wenden.
Een week verder inmiddels. Lijkt erop dat de internationale testmaatschappij inderdaad een factor is bij het simpelweg overschrijden van de Nederlandse grens. Weekje autovakantie in het buitenland met daarbij 3 of 4 keer een staaf in je harses én daarbij ook nog eens die particuliere testorganisaties sponsoren wat schijnbaar prioriteit geworden is voor Hugo vind ik geen fantastisch vooruitzicht :6.

Indien ik in juni géén tekenen zie dat de internationale testmaatschappij nog maar een kwestie van enkele weken tot hooguit twee maanden is, dan moet een vaccin maar uitkomst bieden. Daarbij komt dat de meeste collega's van me op het werk (uitsluitend 50+) en meer leden van mijn familie ook zo'n vaccin hebben gehaald (AZ en Pfizer), maar de bijwerkingen werden over het algemeen als minimaal ervaren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')