abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_199389380
quote:
12s.gif Op woensdag 12 mei 2021 15:28 schreef escortmk2 het volgende:

[..]

En volgens mij ook gewoon starters op het gebied van horeca. Pa is actief geweest bij de bank en bij een bouwbedrijf, zoons hebben ook geen ervaring in het draaien van een zaak. De 4* zijn blijkbaar gebaseerd op 2* voor starters + 2* voor "Ondernemerscompetentie = uitstekend".

Note to self: ik ga voortaan standaard kijken hoe die classificatie tot stand is gekomen. Een starter met uitstekende capaciteiten die start binnen een franchise-keten kan nu 5* krijgen. "Vroeger" was dat volgens mij veel meer gebaseerd op de afloscapaciteit, of vergis ik me daar nu in?

Ik kan me voorstellen dat er een enigszins ongezonde stimulans uitgaat van die classificatie. Immers het platform weet exact hoeveel investeringen er automatisch getriggerd worden door de classificatie. Ervan uitgaande dat er weinig afhakers zijn voor het moment van livegang. En er zullen er veel zijn die 4 of 5 sterren ingesteld hebben staan.

Ik neem deze trouwens niet mee want starters+horeca=no go in mijn beleving.

Het pand zelf is niets mis mee lijkt me, ik ken Oosterhout Brabant niet maar in Obliville centrum zou het regelmatig propvol zitten denk ik op mooie dagen en zo gauw het weer mag.
Pecunia non olet
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')