Deze?quote:
Het gaat om het concept, niet de ingredienten.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:42 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Deze?
Pindasaus maak ik altijd zelf met 250 ml kokosmelk of water, 5 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels ketjap, 1 eetepel sambal, wat gemberpoeder en koriander
Herrie in de familie over een verjaardag. Leuk dat corronaquote:
Ik ook maar zonder de sambal maar hij is niet zoet ook niet door ketjap.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:40 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Pindasaus maak ik altijd zelf met 250 ml kokosmelk of water, 5 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels ketjap, 1 eetepel sambal, wat gemberpoeder en koriander
gat ging er niet meer op. Helaasquote:
Tis allemaal de schuld van Danny!quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:47 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[..]
gat ging er niet meer op. Helaas
Ik gooi er wat tabasco doorquote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:46 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[..]
Ik ook maar zonder de sambal maar hij is niet zoet ook niet door ketjap.
De knoflook saus bedoelde ikquote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:42 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Deze?
Pindasaus maak ik altijd zelf met 250 ml kokosmelk of water, 5 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels ketjap, 1 eetepel sambal, wat gemberpoeder en koriander
Dat is pittigquote:
Pindasaus heb ik ooit wel fanatiek gemaakt maar ben ermee gestopt. Bij mij was dat volgens mij niet met kokosmelk maar herinner me nog wel dat ik de melk met iets anders (suiker misschien?) iets moest branden zodat het kristalleert en je echt op tijd van het vuur af moest?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:42 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Deze?
Pindasaus maak ik altijd zelf met 250 ml kokosmelk of water, 5 eetlepels pindakaas, 3 eetlepels ketjap, 1 eetepel sambal, wat gemberpoeder en koriander
Was die pindasaus zoet?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:54 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Pindasaus heb ik ooit wel fanatiek gemaakt maar ben ermee gestopt. Bij mij was dat volgens mij niet met kokosmelk maar herinner me nog wel dat ik de melk met iets anders (suiker misschien?) iets moest branden zodat het kristalleert en je echt op tijd van het vuur af moest?
Wel maak ik nog steeds Surinaamse pindasoep. Al verschillende mensen van laten mee eten ook (en ja ze leven nog en zijn niet ziek geworden).
Pfoe dat is echt lang geleden, denk het wel. Heb dat recept niet meer.quote:
scherp. Ik zie het nergens staan. Ik heb terug gelezen en geen recept tegen gekomen.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:42 schreef Gast_op_Afstand_GOA het volgende:
[..]
Hoe weet je dat je iets niet ziet als je het niet ziet?
Ai jammerquote:Op dinsdag 4 mei 2021 19:00 schreef SolidasRock het volgende:
[..]
Pfoe dat is echt lang geleden, denk het wel. Heb dat recept niet meer.
#87quote:Op dinsdag 4 mei 2021 19:01 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[..]
scherp. Ik zie het nergens staan. Ik heb terug gelezen en geen recept tegen gekomen.
Die heb ik gezien, weet je wat ik dacht dat het ravigotte saus was.quote:
Que?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:43 schreef PaRoDiUzZ het volgende:
[..]
Het gaat om het concept, niet de ingredienten.
Pfff wat een gezeur, mensen moeten elkaar hun eigen keuze laten maken.quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:44 schreef Soury het volgende:
[..]
Herrie in de familie over een verjaardag. Leuk dat corrona
moest ik ook over nadenken toen ik het gelezen had.quote:
Wat suiker of honing erbij?quote:Op dinsdag 4 mei 2021 18:46 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
[..]
Ik ook maar zonder de sambal maar hij is niet zoet ook niet door ketjap.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |