abonnement Unibet Coolblue
pi_199556204
al 2-0 voor Bayern maar nog geen Lewandowski
pi_199556500
omgekeerde wereld in VW-stad: Mainz op voorsprong tegen Wolfsburg via Boëtius
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199556558
4-0 Bayern, nog steeds geen Lewandowski, Karl Heinz Kas flipt van woede
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199557302
Keulen op 1-0, die kunnen nog ontsnappen via play offs

Oh afgekeurd.
  zaterdag 22 mei 2021 @ 17:06:03 #105
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199557475
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 16:59 schreef macca728 het volgende:
Keulen op 1-0, die kunnen nog ontsnappen via play offs

Oh afgekeurd.
Met geluk zelfs zonder play offs
  zaterdag 22 mei 2021 @ 17:07:43 #106
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199557508
Werder :')
  FOK!fotograaf zaterdag 22 mei 2021 @ 17:22:53 #107
842 Zorro
Z
pi_199557775
In blessuretijd het recordoelpunt van Lewandowski *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_199557779
Karl Heinz Kas gaat helemaal uit zijn plaat: 41e goal Lewandowski

Armin Lehman gaat nog erger uit zijn plaat: Köln nu op een relegationsplaats, Werder geht unter
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199557862
Haha gewoon in laatste minuten van laatste wedstrijd het record pakken. Terecht wel, gezien z'n blessure eerder.
pi_199557932
Wel een vrij sterke 2. Bundesliga zo.
  zaterdag 22 mei 2021 @ 17:39:55 #111
466281 WismutVeilchen83
Gelderlander is ook schuld!
pi_199557988
Holstein Kiel vertreter des Nord-Deutsche Fussball _O-
Rini dankjewel.
  zaterdag 22 mei 2021 @ 17:43:00 #112
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_199558024
Werder en Schalke eruit.
HSV zit al in de 2.

Gaat lekker daar met de clubs van naam.
stupidity has become as common as common sense was before
pi_199559483
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 17:43 schreef marcb1974 het volgende:
Werder en Schalke eruit.
HSV zit al in de 2.

Gaat lekker daar met de clubs van naam.
Het worden weer topwedstrijden, zoals in de jaren '80, maar nu een verdieping lager.
pi_199560869
Drie kelderkrakers op het programma. Voor Arminia, FC Köln en Werder ging het er nog een keer om. Wat niet hielp is dat Stuttgart en Gladbach nog kans op een plaats in Europa hadden, Schalke was al uitgespeeld.

- een van de meest rake uitspraken kwam van Samir Amira, de technisch directeur van Arminia. Die sprak van zijn club als een roeibootje dat overal tussen de superjachten door moet peddelen. Tegen het superjacht Stuttgart (nog steeds dik gesponsord door Mercedes) gedroegen ze zich als een koppige duwbak die niet aan de kant wil. Zowel Doan als Massimo zagen een kans geblokt worden en het was 0-0 bij rust. Na rust kwam de verlossing uit een penalty toen Voglsammer onderuit gehaald werd. Fabian Klos schoot hem binnen en barstte meteen in een huilbui uit van opluchting. De gasten in hun "knallrotes gummiboot" peddelden vrolijk verder en na een hakje van Voglsammer (huh doet ie anders nooit) had Doan de 0-2 erin liggen. Daarmee was Bielefeld op eigen kracht in veilige haven gepeddeld. PSV kan waarschijnlijk een verkoop van Doan tegemoet zien, keeper Stefan Ortega is achter Neuer, Leno en Trapp eerste vervanger voor het EK. Waarschijnlijk vergast de Spaanse Duitser naar Slavia Praag.
- Voor FC Köln was het een heel stuk moeilijker om in veilige haven te komen. Tegen Schalke leek het wel of ik Graafschap Helmond Sport zat te volgen, want de enige Schalker die op dreef was, was Ralf Fährmann tussen de palen die iedere keer in de weg lag bij een mogelijke kans van de Geissböcke. Hoppe leek op weg naar een onverdiende 0-1, maar Sebastiaan Bornauw verwerkte het schot nog tot corner. Het leek diep in de 2e helft dan toch allemaal goed te komen uit een vrije trap van Hector, die keurig door Andersson werd binnen gelopen. Euforie alom, maar de VAR bemoeide zich ermee, Özcan zou in buitenspel iemand gehinderd hebben. Coach Funkel ontplofte zowat, maar de ploeg ging alleen nog maar harder op zoek naar die 1-0. En die kwam dan ook door Bornauw, die een pass van Thielmann binnenkopte. TOOOORRRR: de schreeuw van Armin Lehman moet tot in Frechen te horen zijn geweest. Het werd nog even spannend toen Fährmann probeerde Alisson Becker te imiteren in de laatste seconden, maar hij kopte naast. Door de zege van Bielefeld moet FC Köln nog twee keer strafwerk maken in de Relegation, maar in ieder geval is het ergste vermeden.
- Voor Werder ging het al in de 3e minuut mis tegen Gladbach, toen Lars Stindl een bal binnenwerkte. Selke had gelijk kunnen maken, maar wachtte te lang zodat Sommer nog kon redden. Thuram zag een goal wegens buitenspel afgekeurd worden, maar in de 2e helft telde zijn goal wel voor 0-2. Bensebaini en Hoffmann lieten Gladbach naar 0-4 uitlopen, Rhasiça en Fullkrug scoorden nog met de moed der wanhoop, maar helaas. Vorig jaar was er nog de miraculeuze ontsnapping, dit keer bleef die uit. Kohlfeldt liet gedurende het seizoen de aanvallende stijl van Werder in 2020 vallen voor resultaatvoetbal en dankzij twee reeksen met meerdere nederlagen op rij kon de parachute niet meer geremd worden. Ook de paniekvervanging van Kohlfeldt door clubicoon Schaaf was niet de oplossing. Werder houdt Schalke gezelschap in de 2. Liga. HSV en Fortuna wachten op u.

[ Bericht 1% gewijzigd door Sabata op 22-05-2021 20:52:08 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199561388
- Bayern had nog één missie op de laatste speeldag. Dat record voor Lewandowski moest er komen. En dus had ook Rafal Gikièwicz (die waarschijnlijk Mark Flekken bezig had gezien vorige week) nog een missie, het zijn landgenoot zo moeilijk mogelijk maken. Scoren gaan ze toch wel, en dat deed de Rekordmeister ook, al was de eerste goal een ongelukje van Gouweleeuw die wilde voorkomen dat Coman Gnabry;s corner nog binnentikte. Daarna scoorden ook Gnabry zelf, Coman en ook Kimmich. Maar Gikièwicz leek een fixatie op Lewandowski te hebben en bewaarde zijn beste reddingen als de Poolse spits aan de bal was. Niederlechner en Suchy brachten de marge nog tot 4-2 terug en het duurde tot de allerlaatste minuut voordat Lewandowski een foutje van Gikièwicz afstrafte en de naar hem gestompte bal binnenschieten: 41 goals bereikt. Karl Heinz Kas had de overige 6 goals met vriendelijk enthousiame begroet, maar ging helemaal uit zijn dak bij die 7e treffer.
- Omdat Stuttgart verloren had tegen Arminia en Gladbach dik gewonnen had van Werder, moest Union Berlin zien te winnen van Rasenball. Beide Oost Duitse ploegen hielden elkaar lang op 0-0, pas in de tweede helft was het Justin Kluivert die de openingstreffer scoorde op aangeven van Nkunku. Niet veel later waren die Eisernen terug door Friedrich die een corner van captain Trimmel binnenwerkte. Rasenball drong massief aan op de 2-1 met Klostermann, Sabitzer en Poulsen die allemaal faalden. En dat werd afgestraft door Sheraldo Becker die Kruse achterom zag sluipen bij de tweede paal en een pass puntgaaf op zijn hoofd legde. Kruse uit zijn plaat, Urs Fischer uit zijn plaat, het is gelukt. Die Eisernen Europa In!!!
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199562002
De rest van de wedstrijden ging eigenlijk nergens meer om, her en der om de eer en om een paar afscheidsmomenten

- Frankfurt speelde in de afscheidswedstrijd van Addi Hütter tegen Freiburg. Bij de Hessen stond Elias Börder onder de lat in plaats van Trapp, en die kreeg flink werk van Grifo na dertig seconden. Silva schoot aan de andere kant op de lat en zowel Kostic als Hrustic werden door Mark Flekken gestuit. Bij rust kreeg Freiburg mee dat Europa niet meer mogelijk was door Gladbach's voorsprong tegen Werder, maar opgeven deden ze niet. Pas na 62 minuten moest Flekken zich gewonnen geven nadat Silva een penalty binnenschoot. Jeong maakte 10 minuten later 1-1, maar invallers Toure en ex Sparta speler Ache maakten er 3-1 van. Addi naar Gladbach, Frankfurt naar de EL
- In Sinsheimd speelde TSG Hoffenheim zijn laatste wedstrijd tegen Hertha, we hebben er op de radio niks van gehoord, Sven Pistor noemde wel de doelpuntenmakers. Het was de afscheidswedstrijd voor Sami Khedira en die begon goed met een goal van Darida op slag van rust. Sargis Adamyan scoorde kort na rust al de gelijkmaker op aangeven van Spurs-huurling Sessegnon. Pekarik gooide zich daarna in de baan van een schot van Kramaric om een snelle ommezwaai te verhinderen en Dashwan Redan kreeg een dot van een kans op de 1-2 maar hier lag goalie Pentke in de weg. In de 91e minuut was het dan toch Kramaric die de 2-1 erin kreeg.
- In de wedstrijd BVB tegen Bayer04 ging het om de afscheidswedstrijd van Lars Bender, maar Haaland leek er eerst geen boodschap aan te hebben, de Noor scoorde al in de 5e minuut, in de 84e minuut scoorde hij zijn tweede en tussendoor had Reus er ook een gemaakt. 3-0, tot Bayer04 nog een penalty kreeg. Lars Bender mocht aanleggen en Roman Burki zal wel een paar Aziatische gokkers boos hebben gemaakt, want hij liet de bal met een brede glimlach gaan: 3-1 en daar had iedereen vrede mee.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199562529
Laatste wedstrijd, Wolfsburg tegen Mainz. Beiden speelden alleen nog om de eer, maar ze gaven alles, ook de reservegoalies in beide doelen. Weghorst werd door Finn Dahmen gestopt, Boëtius zag een kans door Pavao Pervan gepakt worden. De tweede van Boetius ging er wel in vlak voor rust. Maximillian Phillip scoorde vlak na rust de 1-1 door een pass van Otavio net genoeg af te laten zwaaien. Boetius sloeg meteen terug met een pass op Onisiwo. Die schoot nog op Pervan, maar Quaison liep de 1-2 binnen. Joao Victor luisterde zijn invalbeurt op met een schitterende lob over Dahmen heen, maar de Basterds wilden een zege en kregen die ook. Invaller Fernandes kreeg de bal bij Stephan Bell die de 2-3 erin kopte. Van voorlaatste naar een nette 12e plek, we applaudisseren voor FSV Mainz 05

"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199584768
- Het is volbracht!! Vfl Bochum heeft de directe promotie gehaald na een 3-1 overwinning tegen Sandhausen. Behrens bracht Sandhausen nog wel op voorsprong, maar 2x Robert Zulj en 1x Anthony Losilla draaiden de wedstrijd om. Campeone, Campeone klinkt aan de Castropper Strasse. Ook Sandhausen gaat enigszins tevreden van het veld, ondanks de nederlaag redden ze zich in de 2. liga.
- Holstein Kiel leek direct mee te gaan omdat ze 1-0 voorstonden tegen Darmstadt voor rust dankzij Serra. Maar Serdar Dursun draaide de wedstrijd in acht minuten om naar 1-2 (waarmee hij ook topscorer van de 2. liga wordt) en Immanuel Höhn scoorde 1-3. Fin Bartels deed nog wat terug met 2-3, maar helaas kon Kiel niet meer gelijk komen
- Concurrent Greuther Fürth stond tegen Fortuna achter voor rust door ex Utrechter Peterson, en op slag van rust kreeg Stach ook nog rood. Toch kwamen de Fürther geladen uit de kleedkamer en maakten snel gelijk via Hrgota. Appelkamp herstelde de marge naar 1-2, maar in de 69e minuut maakte Green gelijk. In de 83e minuut was het Dickson Abiama die de winnende treffer én directe promotie voor Fürth veiligstelde. Daardoor moet Kiel dus in de relegation wedstrijden 2x tegen FC Köln aantreden.

[ Bericht 2% gewijzigd door Sabata op 23-05-2021 17:49:26 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 23 mei 2021 @ 17:39:43 #119
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199584791
Wat verwacht je van Köln tegen Kiel, @Sabata? 50/50?
pi_199584930
Die vind ik heel lastig,

Ik zou qua stamina 40/60 voor Kölle zeggen omdat Kiel zoveel inhaalwedstrijden heeft gehad. Maar Köln's belangrijkste spits Andersson is weer geblesseerd en men probeert hem nog op tijd fit te krijgen voor woensdag. Shkiri is wel weer beschikbaar, maar het wordt weer improviseren voor Funkel
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199611473
https://m.fcupdate.nl/voe(...)-onder-meer-leipzig/

Er gaan geruchten dat Go Ahead Eagles en Rasenball gaan samenwerken. Als ze maar niet de naam in RB Eagles of iets anders vreselijks moeten veranderen :N
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_199626935
De Austria connectie blijft bestaan in Frankfurt. Oliver Glasner gaat van Vfl Wolfsburg naar Eintracht ter opvolging van Adi Hutter. Intussen staat St. Juste er goed na zijn goede seizoen bij Mainz. Zowel BvB als Bayer04 zouden interesse hebben. Met 36,1km/h sprinttemp is ie ook een van de snelste verdedigers in de Bundesliga. Hij schijnt zo juist te zijn afgevallen voor het EK dus genoeg tijd opties door te nemen als ie over de teleurstelling heen is.

[ Bericht 16% gewijzigd door Sabata op 26-05-2021 15:00:56 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  woensdag 26 mei 2021 @ 14:58:35 #123
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_199627549
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 mei 2021 13:40 schreef Sabata het volgende:
https://m.fcupdate.nl/voe(...)-onder-meer-leipzig/

Er gaan geruchten dat Go Ahead Eagles en Rasenball gaan samenwerken. Als ze maar niet de naam in RB Eagles of iets anders vreselijks moeten veranderen :N
Ja, dat lelijke geel rode tshirt naar Blauw en dan Rood Blauw Eagles!!!
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  woensdag 26 mei 2021 @ 15:01:59 #124
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_199627595
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:48 schreef Sabata het volgende:
Die vind ik heel lastig,

Ik zou qua stamina 40/60 voor Kölle zeggen omdat Kiel zoveel inhaalwedstrijden heeft gehad. Maar Köln's belangrijkste spits Andersson is weer geblesseerd en men probeert hem nog op tijd fit te krijgen voor woensdag. Shkiri is wel weer beschikbaar, maar het wordt weer improviseren voor Funkel
De laatste jaren is het relatief comfortabel erin blijven voor de Bundesliga club. Köln speelt ook niet zo slecht tegen teams die de bus parkeren (ze creëeren zelf niet veel, maar geven niks weg), verwacht wel dat Kiel probeert dit op de counter te doen.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_199627597
Samenwerking met Leipzig wil niet zeggen dat ze een RB club worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')