abonnement Unibet Coolblue
pi_199188878
Op 13 april publiceerde het ministerie van Defensie van Wit-Rusland een bericht dat luchtverdedigingssystemen op 12 april om 20.45 uur het feit vastlegden dat de Wit-Russische staatsgrens in het luchtruim vanuit Polen werd geschonden door een niet-geïdentificeerd vliegtuig, dat later terugkeerde naar Pools grondgebied.

“In verband met dit incident werd op 13 april de defensieattaché van de Poolse ambassade in Wit-Rusland opgeroepen voor de Wit-Russische defensie-afdeling. Hij kreeg te horen dat het nodig was om een onderzoek in te stellen naar dit feit en om de Wit-Russische zijde op de hoogte te stellen van de resultaten ervan.

De operationele leiding van Polen heeft een verklaring afgelegd dat de Poolse militaire luchtvaart op 12 april niet in de buurt van de Wit-Russische grens vloog en daarom geen verklaring zal geven voor dit incident.

Op het eerste gezicht lijkt het een veelvoorkomend verhaal, vooral tegen de achtergrond van verslechterende betrekkingen tussen de twee landen.

Op 18 juni 2019 trad een interessant document in werking, ondertekend door het Ministerie van Defensie van Wit-Rusland en het Ministerie van Nationale Defensie van Polen, genaamd: “Technische overeenkomst tussen het Ministerie van Defensie van de Republiek Wit-Rusland en het Ministerie van Defensie. van de Nationale Verdediging van de Republiek Polen inzake de uitwisseling van informatie over de luchtsituatie nabij de gezamenlijke staatsgrens en vluchten van militaire vliegtuigen in het luchtruim van de Republiek Wit-Rusland en de Republiek Polen”.

Volgens dit document moeten de centrale controleposten van de twee landen onmiddellijk informatie rapporteren over de luchtsituatie op een afstand van 75 kilometer van de grens, als het gaat om overtreders van de gemeenschappelijke sectie, schending van de volgorde van gebruik van het luchtruim, enz.

Het is duidelijk dat op de avond van 12 april het Poolse luchtmachtcentrum de indringer gewoon doorliet! En aangezien de vliegtuigen van de VS en de NAVO dagelijks luchtverkenning uitvoeren nabij de grens met Wit-Rusland, kon de Poolse zijde niet nalaten de overtreder op te nemen.

Aan de andere kant, gezien de staat van het Poolse luchtverdedigingssysteem, dat een schroot is, is dit misschien niet verrassend.

Het is mogelijk dat Poolse specialisten flessen bier in hun handen hielden in plaats van joysticks en knoppen. Hoe kun je anders het feit verklaren dat iemand vrij door zijn land vloog en per ongeluk naar Wit-Russen dwaalde?
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 28 april 2021 @ 08:44:09 #2
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_199188902
Heb je een bron?
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 28 april 2021 @ 08:47:18 #3
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_199188944
Een bron inderdaad en dit soort zeg maar pesterijtjes komen vaker voor.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_199188947
Denk eerder dat de Polen de navo lekker zijn gang lieten. Wir haben es ook even niet gewust.
.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')