jonagold appels gaat primaquote:Op zondag 25 april 2021 13:36 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
lastig die appels kunnen te veel vocht hebben, die moet je even opzoeken, welke appels kunnen bakken.
ik weet die soorten nooit zo, maar je kan het eigenlijk gewoon zien als je ze open snijd, dan zijn of droog of oud, als dat vocht er maar uit is, is het natuurlijk errug lekker, om de appel iets aan te bakken, maar het is net als bij appeltaart, op een gegeven moment, sta ik wat vocht eruit te drukken.quote:Op zondag 25 april 2021 13:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
jonagold appels gaat prima
[ afbeelding ]
Ja ze zijn heerlijk! Heb 400 gram in 2x opquote:Op zondag 25 april 2021 12:40 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zijn de aardbeien al lekker?
ik ga zo pannenkoeken bakken met appel
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
quote:Op zondag 25 april 2021 16:03 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Straks een grote uitgeholde tomaat met een ei erin, bieslook, peper en zout en mozzarella in de oven zetten. Daar komt nog brood en soep bij. De binnenkant van de vleestomaat is vanmorgen in een omelet gegaan.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
nee dit is anti koken, dom goor en riskantquote:
Bij mij gaat 'ie een half uur op 180% en ik gebruik alleen het eigeel.quote:Op zondag 25 april 2021 16:34 schreef christmastsunami het volgende:
nee, dat ei gaard zo niet goed, in een zijn eigen schaal kan je wel een ei half zacht koken, maar op deze manier pocheren, lijkt mij geen goed idee, die tomaat wordt niet heet, wat je wel wil, voor je het weet gaat ie kruisbacterien.
die tomaat omdat ei moet ook gloeiend heet worden,net zoals een schaal om een ei, anders krijg je een halfzacht, beetje vies halfzacht tussenlaagje, waar ei en tomaat gewoon niet heet genoeg zijn geweest, en kan je vreemde bacterien krijgen, zoals weet ik wat.quote:Op zondag 25 april 2021 16:46 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Bij mij gaat 'ie een half uur op 180% en ik gebruik alleen het eigeel.
ik ga er van uit dat dat de laatste keer was, sushi is alleen echt lekker als die vis ook echt vers is, anders is het maar rare sushi.quote:
Vanochtend op de kotter meegeweest in Ijmuidenquote:Op zondag 25 april 2021 18:39 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik ga er van uit dat dat de laatste keer was, sushi is alleen echt lekker als die vis ook echt vers is, anders is het maar rare sushi.
quote:Op zondag 25 april 2021 18:55 schreef Karzai het volgende:
Vanochtend op de kotter meegeweest in Ijmuiden
Boooooooh, die stoofpot ziet er lekker uit!quote:Op zondag 25 april 2021 18:26 schreef sigme het volgende:
Lamsnekstoofpot in bier, puree, kroten, knolvenkel:
[ afbeelding ]
Toe: mascarpone, vijgenconfiture, walnoten en een enkele amandel, honing:
[ afbeelding ]
Lijkt me heel lekker!quote:Op maandag 26 april 2021 11:55 schreef golfer het volgende:
Voor vanavond staat 'het witte goud' weer op het menu, maar dan gegrilde met zeezout-karamel & amandelen volgens een recept van Yvette van Boven.
Daarbij gebakken krielaardappeltjes en een beenham uit de sousvide.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |