abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 12 mei 2022 @ 07:39:53 #251
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_204714745
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2022 07:26 schreef PdeHoog het volgende:
Gisteravond maar weer de bbq aangestoken. Nu voor het eerst van die borrelhapjes in een rotisseriemandje aan het spit. Dat was werkelijk briljant :9

De BGE op 175 graden en dan een 1u15 laten ronddraaien O+ Enige probleem....te snel op -O- Volgende keer meer maken 8-)
Welk mandje heb je voor je BGE ?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_204716171
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2022 07:39 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Welk mandje heb je voor je BGE ?
Letzq. Net als de rotisserieset.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_204735918
En de derde keer bbq deze week _O- Kipspiezen met de Letzq Tandoor-spiezenset :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zaterdag 14 mei 2022 @ 07:51:01 #254
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_204740349
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2022 18:50 schreef PdeHoog het volgende:
En de derde keer bbq deze week _O- Kipspiezen met de Letzq Tandoor-spiezenset :9
Mooi toch ^O^
Met dit weer gebruik ik de BBQ dagelijks als buitenkeuken
pi_204741382
Vandaag weer aan de bbq 8-) Verjaardag dus lekkere dingen maken voor het bezoek. Burnt ends van buikspek en een bavette-rollade :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_204741397
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2022 07:51 schreef Mubassie het volgende:

[..]
Mooi toch ^O^
Met dit weer gebruik ik de BBQ dagelijks als buitenkeuken
:D Wel een goed idee :9 De buren hebben dat idee ook vaak maar gebruiken aansteekvloeistof. Wat stinkt dat allemachtig zeg :X
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_204745447
Vandaag buikspek geprobeerd. Vlees geïnjecteerd met whisky en een nieuwe rub uitgekozen. Heeft toch 3 uur op de bbq gelegen. Ik was vergeten een bakje water erbij te zetten dus hij was niet zo mals als gehoopt, smaak was wel goed.

Daarna nog een sausje gemaakt van uien, paprika, chili peper, olijf olie, zout en peper. Redelijke lekkere dip maar iets te pittig :P. Ach ja, lekker gegeten en weer wat ervaring opgedaan, volgende keer beter.
  zondag 15 mei 2022 @ 11:35:23 #258
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_204759351
Vanavond maar weer eens BBQ-en met nieuwe kokosbriketten.
Niet al te veel: zelf gemarineerde kippendijsaté, speklappen, gemarineerde runderbiefstukspiezen, in knoflook gemarineerde grote garnalen en geroosterde maiskolven met daarbij een frisse salade van komkommer en tomaat en croutons. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 15 mei 2022 @ 12:29:57 #259
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_204759779
quote:
88s.gif Op zondag 15 mei 2022 11:35 schreef golfer het volgende:
Vanavond maar weer eens BBQ-en met nieuwe kokosbriketten.
Niet al te veel: zelf gemarineerde kippendijsaté, speklappen, gemarineerde runderbiefstukspiezen, in knoflook gemarineerde grote garnalen en geroosterde maiskolven met daarbij een frisse salade van komkommer en tomaat en croutons. :9
Klinkt goed! We zien de foto's wel verschijnen :9
  zondag 15 mei 2022 @ 15:39:05 #260
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_204761275
De afgelopen maanden hadden we er het hoofd niet zo naar staan, en nodigde het weer op de momenten dat we de gelegenheid gehad zouden hebben ook niet uit. Dus was de BBQ nog in de winterslaap.
En helaas, niet helemaal netjes weggezet vorig jaar.

Dus, gister een flinke boen- en schrobsessie gedaan (Dank U voor de Dasty) en daarna een heel groot vuur erin, en toen was ie wat mij betreft weer schoon genoeg voor gebruik.

Een kippetje welke 36 uur in de brine had gelegen onderin de koelkast was het eerste slachtoffer dit jaar..



Het resultaat kort samengevat: "Gaar, en moist."

En met vandaag weer mooi weer, en voldoende tijd om wat in elkaar te draaien gelijk nog maar een keer.
Nu was ik het grillen en indirect grillen al wel aardig meester, maar miste ik al langer de mogelijkheid ook op een andere manier gebruik te maken van de hitte van de BBQ. Een gietijzeren pannenset stond dan ook al langer op de verlanglijst, maar daar moet ik toch nog eens wat meer in duiken, wat ik wil, en of dat een set zal zijn of een of twee losse pannen.

Maar een Welkoop waardebon in handen kroop het bloed waar het niet gaan moet.. en lag er 'zomaar' ineens de basis pan van het Weber Gourmet systeem in mijn karretje, want immers dat is geen losse gietijzeren pan, dat is een BBQ accessoire wat er gewoon bij hoort O-) :Y



Wellicht later vandaag dus meer ;)
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_204761331
Oeh, wat is bavette toch lekker van de bbq.
pi_204762655
Gisteren met 5 man bezoek voor mijn verjaardag eerst burnt ends van buikspek gemaakt volgens het recept van Noskos. Vervolgens een rollade van bavette met als vulling pesto, parmaham, pijnboompitten, spinazie en parmezaan :9~
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 15 mei 2022 @ 20:46:18 #263
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_204764612
Geleerde lessen:
- Eerder de kolen opstarten (wat niet kon, want ik moest nog met de auto weg rond 1700)
- Minder vuur onder de skillet

En dolblij met rijstolie, die zelfs met deze mishandeling niet donker werd :)
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_204764674
quote:
88s.gif Op zondag 15 mei 2022 11:35 schreef golfer het volgende:
Vanavond maar weer eens BBQ-en met nieuwe kokosbriketten.
Niet al te veel: zelf gemarineerde kippendijsaté, speklappen, gemarineerde runderbiefstukspiezen, in knoflook gemarineerde grote garnalen en geroosterde maiskolven met daarbij een frisse salade van komkommer en tomaat en croutons. :9
:Y) :9 :Y) :9






  zondag 15 mei 2022 @ 20:59:27 #265
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_204764732
Jullie zijn lekker beziggeweest @golfer en @Blues :)
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  zondag 15 mei 2022 @ 21:07:39 #266
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_204764834
^O^ ^O^ lekker hoor
pi_204765735
Lekker bezig allen. Ziet er goed uit!!
  Moderator zondag 15 mei 2022 @ 22:21:11 #268
236264 crew  capricia
pi_204765754
Ik geniet van alle foto's.
Long time lurker.
Dank jullie allemaal. O+
Definitely not CIA
  maandag 16 mei 2022 @ 09:33:21 #269
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_204767481
Ik krijg gewoon weer honger :P.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  dinsdag 17 mei 2022 @ 09:21:51 #270
366734 dimmak
bitcoin
pi_204776348
Laatste paar weken ben ik er een aantal keer uit geweest en op verschillende plekken te maken gehad met grills die te wensen na lieten. Daardoor toch maar eens kijken naar een Weber Go-Anywhere of iets soortgelijks.

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 17-05-2022 09:35:24 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 17 mei 2022 @ 12:04:59 #271
333591 kniftyhooker
creatief tot op het bot
pi_204777885
Wij zijn superblij met onze weber to go.
Kleine starter erbij, vlindermoertjes voor het handvat erbij gekocht en het roostertje door de midden gezaagd. Zo kun je alles wat je nodig hebt erin doen en compact meenemen.

Aanrader!
pi_204807247
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2022 12:04 schreef kniftyhooker het volgende:
Wij zijn superblij met onze weber to go.
Kleine starter erbij, vlindermoertjes voor het handvat erbij gekocht en het roostertje door de midden gezaagd. Zo kun je alles wat je nodig hebt erin doen en compact meenemen.

Aanrader!
Heb ook een weber go anywhere. Inderdaad vanwege het compacte formaat een van mijn favoriete bbq!
pi_204904284
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 mei 2022 22:35 schreef PdeHoog het volgende:

[..]
De plank week je een uur in water en afhankelijk of je hem direct of indirect gebruikt kan je hem 1-2 of meerdere keren gebruiken. Daarna alleen nog als rookhout tussen de kolen. Extra snippers zijn niet nodig.
Welke plank heb je?

Heb nu zo'n geval met snippers, maar ben daar toch niet helemaal tevreden over.
  Vis een optie? woensdag 1 juni 2022 @ 09:47:50 #274
70532 loveli
N
pi_204930251
Misschien vloeken in de kerk, maar aankooptips gevraagd voor een gas bbq. Doel: dat er bij opa en oma gegrilld kan worden als de kleinkinderen er in de zomervakantie zijn, of gewoon een keer zonder de kleinkinderen. Geen 6 uur slowcook ambities, gewoon aansteken, lap of homp goed vlees/vis erop, eten.

Ik heb er 3 op het oog, 2 Enders van de Aldi, 1 van de Makro, allemaal een thermometer in het deksel.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De basic 3 branders bbq van de Aldi is 150 euro, Makro 3 branders tafelmodel ongeveer 250 euro, Aldi 4+1 350 euro.
De eerste basic en goedkoop, de tweede meer praktisch maar lagere kap, de laatste heeft de meeste mogelijkheden, maar neemt ook de meeste ruimte in beslag.

Waar moet ik nog meer over nadenken?
crap in = crap out
pi_204930314
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2022 09:47 schreef loveli het volgende:
Misschien vloeken in de kerk, maar aankooptips gevraagd voor een gas bbq. Doel: dat er bij opa en oma gegrilld kan worden als de kleinkinderen er in de zomervakantie zijn, of gewoon een keer zonder de kleinkinderen. Geen 6 uur slowcook ambities, gewoon aansteken, lap of homp goed vlees/vis erop, eten.

Ik heb er 3 op het oog, 2 Enders van de Aldi, 1 van de Makro, allemaal een thermometer in het deksel.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De basic 3 branders bbq van de Aldi is 150 euro, Makro 3 branders tafelmodel ongeveer 250 euro, Aldi 4+1 350 euro.
De eerste basic en goedkoop, de tweede meer praktisch maar lagere kap, de laatste heeft de meeste mogelijkheden, maar neemt ook de meeste ruimte in beslag.

Waar moet ik nog meer over nadenken?
Bekijk ze vooral live en kijk of ze makkelijk schoon te maken zijn en stevig staan. Voor de rest moet je je afvragen of je gebruik gaat maken van gaten voor een wokpan in je rooster, een extra gaspitje voor een pan nodig hebt enzovoort.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 1 juni 2022 @ 10:57:05 #276
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_204930971
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2022 09:47 schreef loveli het volgende:

Waar moet ik nog meer over nadenken?
Schoonmaken, schoonmaken en schoonmaken. Klinkt als een periodiek lang stilstaand toestel; wanneer dat niet eenvoudig schoon te maken is krijg je al snel uitstel en afstelgedrag..

Als het puur om grillen gaat zou je er ook 1 met een bakplaat kunnen overwegen ipv een rooster.
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_204968250
Zojuist deze bbq besteld:

https://www.weber.com/NL/(...)-serie/17401004.html

Vooral de veelzijdigheid van de bbq sprak me aan. Daarnaast leuke accessoires erbij (difuser plate, gietijzeren sear grill). Wat vinden jullie van de master touch premium?

Verder bestaat mijn collectie uit: kamado joe 3, weber go anywhere en een oude weber ketel (en deze is aan vervanging toe)
  zondag 5 juni 2022 @ 15:38:15 #278
333591 kniftyhooker
creatief tot op het bot
pi_204969328
Nice!
Ik ben benieuwd hoe deze bevalt, een vriend van ons heeft deze ook en heeft toch het deksel gedemonteerd.
Wrs ligt het er ook aan wat je bereid op de bbq, of het handiger is met of zonder beugel.
pi_205004580
Grillmasters, ik wil op m'n kamado voor het eerst een picanha gaan bereiden. Nu heb ik een aantal opties voorbij zien komen:

- in stukken aan het spit
- in z'n geheel met platesetter ertussen en dan low n slow. Fatside down voor groot gedeelte.

Iemand beide methoden geprobeerd en wat leverde het beste resultaat op?
pi_205004631
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:05 schreef f1goldmemberf1 het volgende:
Grillmasters, ik wil op m'n kamado voor het eerst een picanha gaan bereiden. Nu heb ik een aantal opties voorbij zien komen:

- in stukken aan het spit
- in z'n geheel met platesetter ertussen en dan low n slow. Fatside down voor groot gedeelte.

Iemand beide methoden geprobeerd en wat leverde het beste resultaat op?
Ik heb helaas geen spit, maar ik zou dat wel graag eens willen proberen. Alleen ervaring dus met de laatste methode.

Fatside down moet je alleen willen met het afgrillen. Tijdens low and slow lekker aan de bovenkant zodat het vet door je vlees sijpelt. Vergeet de vetrand ook niet bij te trimmen, want die is vaak wel flink als je zo'n stuk koopt. Heerlijk stukje vlees. O+ En als je hem aan de spit doet, laat het eindresultaat even weten!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205027911
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:05 schreef f1goldmemberf1 het volgende:
Grillmasters, ik wil op m'n kamado voor het eerst een picanha gaan bereiden. Nu heb ik een aantal opties voorbij zien komen:

- in stukken aan het spit
- in z'n geheel met platesetter ertussen en dan low n slow. Fatside down voor groot gedeelte.

Iemand beide methoden geprobeerd en wat leverde het beste resultaat op?
Geen ervaring mee. Wat heb je uiteindelijk gedaan? Foto van t resultaat?
pi_205038825



Soms kan het zo simpel zijn. Zaterdag kipdij in een Mexicaanse marinade voor in de taco. En zondag kip in een cajun marinade voor de club sandwich en de salade van vanavond. O+

Ik had wel wat moeite met de BBQ aan te steken, want mijn wokkels waren op. Gelukkig heb ik ergens een gasbrandertje kunnen scoren 's avonds. Dat had ik veel eerder moeten doen.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 13 juni 2022 @ 10:37:03 #283
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205039335
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:05 schreef f1goldmemberf1 het volgende:
Grillmasters, ik wil op m'n kamado voor het eerst een picanha gaan bereiden. Nu heb ik een aantal opties voorbij zien komen:

- in stukken aan het spit
- in z'n geheel met platesetter ertussen en dan low n slow. Fatside down voor groot gedeelte.

Iemand beide methoden geprobeerd en wat leverde het beste resultaat op?
Vorige week aan het spit. Aanrader.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205039696
quote:
Ik had wel wat moeite met de BBQ aan te steken, want mijn wokkels waren op. Gelukkig heb ik ergens een gasbrandertje kunnen scoren 's avonds. Dat had ik veel eerder moeten doen.
Een gasbrander lijkt mij ook ideaal om de bbq aan te steken. Als mijn wokkels op zijn ga ik die ook eentje halen.
  maandag 13 juni 2022 @ 12:01:30 #285
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_205040041
quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2022 10:37 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Vorige week aan het spit. Aanrader.
Hoe heb je die bereid aan het spit? Wil dat ook nog eens proberen.
pi_205040297
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2022 11:25 schreef Harveo het volgende:

[..]
Een gasbrander lijkt mij ook ideaal om de bbq aan te steken. Als mijn wokkels op zijn ga ik die ook eentje halen.
Ja het liet mij afvragen waarom ik in godsnaam al die tijd wokkels heb gebruikt. Vlam er een minuutje op, deksel dicht en op temperatuur komen. Volgens mij zijn ze bij de Lidl of Action wel goedkoop te krijgen.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 13 juni 2022 @ 12:57:45 #287
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205040527
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2022 12:01 schreef Mubassie het volgende:

[..]
Hoe heb je die bereid aan het spit? Wil dat ook nog eens proberen.
https://www.bbq-nl.com/picanha-van-het-spit/

Deze volgen, en goed op de draadlijn letten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 13 juni 2022 @ 14:34:47 #288
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_205041075
quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2022 12:57 schreef Scorpie het volgende:

[..]
https://www.bbq-nl.com/picanha-van-het-spit/

Deze volgen, en goed op de draadlijn letten.
Woah lekker. Thanks ^O^
  dinsdag 14 juni 2022 @ 09:12:02 #289
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_205046131
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2022 13:01 schreef Thaddeus het volgende:
Zojuist deze bbq besteld:

https://www.weber.com/NL/(...)-serie/17401004.html

Vooral de veelzijdigheid van de bbq sprak me aan. Daarnaast leuke accessoires erbij (difuser plate, gietijzeren sear grill). Wat vinden jullie van de master touch premium?

Verder bestaat mijn collectie uit: kamado joe 3, weber go anywhere en een oude weber ketel (en deze is aan vervanging toe)
Ik gebruik hem al jaren, voor mij perfect. Komt wel een kleine Kamado bij zodra de overkapping klaar is.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
  dinsdag 14 juni 2022 @ 14:37:35 #290
168739 Red_85
'echt wel'
pi_205048414
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2022 14:05 schreef f1goldmemberf1 het volgende:
Grillmasters, ik wil op m'n kamado voor het eerst een picanha gaan bereiden. Nu heb ik een aantal opties voorbij zien komen:

- in stukken aan het spit
- in z'n geheel met platesetter ertussen en dan low n slow. Fatside down voor groot gedeelte.

Iemand beide methoden geprobeerd en wat leverde het beste resultaat op?
Hier op een weber verschillende gedaan met altijd goed resultaat.

Koude en warme kant maken in je bbq. Eerst het stuk vlees met de vetkant naar beneden aanbakken en daarna rondom. Vet moet een beetje smelten.
Dan een tijdje met de vetkant naar boven op de koudere kant, deksel er op en laten verwarmen tot 45-47 graden interne temperatuur. Dan nog een keer affakkelen boven het vuur.
Daarna 10 minuten rusten en aansnijden.

Dat tijdje op de koude kant is afhankelijk van hoe groot. Ik heb meestal 20 minuten nodig bij stukken van 1,2 a 1,5kg. Ik heb hier de bbq zo rond de 180-200 graden.

Echt een goddelijk stuk vlees trouwens. Mijn favo steak geworden over de afgelopen jaren.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  dinsdag 14 juni 2022 @ 14:43:29 #291
168739 Red_85
'echt wel'
pi_205048454
quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2022 12:57 schreef Scorpie het volgende:

[..]
https://www.bbq-nl.com/picanha-van-het-spit/

Deze volgen, en goed op de draadlijn letten.
Dank.
Waar ze het daar over hebben is dat je allerlei verbrand vet hebt bij de methode in mijn vorige post. Het is dus de bedoeling dat het vet smelt, niet verbrand. Maar dat ter aanvulling.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 15 juni 2022 @ 22:13:22 #292
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205061789
Heeft iemand hier toevallig een nieuw model BGE large (dit jaar) staan? Heb een vraag over hoe ver je dome open kan. Heb het idee dat de mijne niet zo ver open gaat als zou moeten. Ervaringen gevraagd ;)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205063719
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2022 22:13 schreef Scorpie het volgende:
Heeft iemand hier toevallig een nieuw model BGE large (dit jaar) staan? Heb een vraag over hoe ver je dome open kan. Heb het idee dat de mijne niet zo ver open gaat als zou moeten. Ervaringen gevraagd ;)
Ik heb die van mij in 2020 gekocht, weet niet of er al een verschil in zit in het model van 2022. Ik heb in ieder geval wel de nieuwe scharnieren. Als ik de deksel open heb meet ik 38cm precies.
  donderdag 16 juni 2022 @ 09:57:02 #294
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205063996
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2022 09:07 schreef Harveo het volgende:

[..]
Ik heb die van mij in 2020 gekocht, weet niet of er al een verschil in zit in het model van 2022. Ik heb in ieder geval wel de nieuwe scharnieren. Als ik de deksel open heb meet ik 38cm precies.
Thanks, zal het eens nameten hier !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205064198
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2022 10:57 schreef fietsie het volgende:

[..]
Schoonmaken, schoonmaken en schoonmaken. Klinkt als een periodiek lang stilstaand toestel; wanneer dat niet eenvoudig schoon te maken is krijg je al snel uitstel en afstelgedrag..

Als het puur om grillen gaat zou je er ook 1 met een bakplaat kunnen overwegen ipv een rooster.
Bij mijn MasterTouch GBS heb ik helaas geen diffuser plate gekregen. Ben nog wel steeds aan het twijfelen om deze aan te schaffen, maar ik vraag me toch af in hoeverre dit een handig ding is.

Bijvullen/aanpassen van de kolen in de diffuser gaat niet, lijkt me? Je komt hier tijdens je sessie immers niet meer bij? En wat doe je met het rookhout? Gaat dit gewoon in de diffuser?
  donderdag 16 juni 2022 @ 12:01:00 #296
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_205064821
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2022 09:07 schreef Harveo het volgende:

[..]
Als ik de deksel open heb meet ik 38cm precies.
Ja, sommige mensen worden echt geil van een bbq :P
  donderdag 16 juni 2022 @ 13:56:23 #297
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_205065607
Vanavond wordt ie hier weer aangeslingerd. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 16 juni 2022 @ 15:06:04 #298
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_205066048
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2022 10:29 schreef AToontje87 het volgende:
diffuser plate
Ik heb even moeten googelen wat dit is, want ik heb ook een Weber met GBS en had er nog nooit van gehoord... geen idee dus... Als ik iets doe waarbij ik kolen moet bijvullen dan werk ik met de kolenbakjes die ik onder de omhoog te klappen klepjes van het rooster zet... Hoe die diffuser plate daaroverheen valt heb ik geen idee van, sorry.
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  donderdag 16 juni 2022 @ 20:51:47 #299
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_205069187
quote:
14s.gif Op donderdag 16 juni 2022 13:56 schreef golfer het volgende:
Vanavond wordt ie hier weer aangeslingerd. :9
Blues in CUL / Wat eten en drinken we vandaag #511 Voedsel is uw medicijn, part II
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')