abonnement Unibet Coolblue
pi_199045414
quote:
0s.gif Op donderdag 15 april 2021 13:32 schreef 144 het volgende:

[..]

Nee maar het ding is, zij wilde meer dan dat. En nu ziet ze dus andere mensen. Nu zijn we een aantal maanden uit elkaar maar we zagen elkaar nog steeds in die tijd. En niet heel lang geleden is het dus de eerste keer dat ze seks met iemand anders heeft gehad. Ja okey, het is uit, maar gevoelsmatig zit ik nog steeds met mijn hoofd bij haar, dus geen contact is voorlopig het beste. Anders kan ik ook niet verder, en zij per slot van rekening ook niet, want zij zoekt ook steeds contact met mij op
Ik denk dat de enige conclusie die je kan trekken is dat jullie niet bij elkaar passen op dat vlak. Zij wil experimenteren met anderen en jij wil dat niet. Daar hoef je jezelf niet voor te verontschuldigen, net zo min als dat zij dat niet hoeft voor het feit dat ze geen monogame relatie wil. Als ik zo lees wat er is voorgevallen vind ik juist dat ze het vrij netjes heeft aangepakt. Ze heeft je vanaf het begin verteld niet monogaam te zijn. Ze heeft tijdens de relatie niet met iemand anders gezoend of seks gehad. Dat het als vreemdgaan voelt dat zij nu seks heeft met iemand anders (het is al maanden uit) ligt bij jou en niet bij haar. Ik zou echt proberen mijn gedachten te verzetten en binnenkort weer eens met een ander te daten. Dit zijn onderwerpen (net als bijvoorbeeld het krijgen van kinderen) waarop je niet echt consessies kan doen. Je kan niet een beetje monogaam of een beetje polygaam zijn.
pi_199048070
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 19:03 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Ze heeft dus een keer naar jouw mening te flirterig gedanst en toen je aangaf dat niet chill te vinden heeft ze het niet meer gedaan?

En nu het al maanden uit is gaat ze verder met haar leven en voelt dat voor jou als ‘vreemdgaan’?

Dat het niet past samen is wel duidelijk, maar ik denk wel dat het voor jou beter zou zijn het niet groter te maken in je hoofd dan het is. Er is feitelijk amper tot niets gebeurd.
Je zet haar aan de ene kant op een voetstuk en haalt haar aan de andere kant door de drek. Dat leeft allemaal in jouw hoofd vooral. En door dat conflict in jouw hoofd zit je hier nu nog zo mee en zal gewoon normaal contact onmogelijk zijn.
Dat is totaal niet hoe het zit. We zien elkaar nog steeds tot recent en we gingen nog steeds met elkaar om alsof we samen zijn (dus heel innig contact, en we zijn intiem, praatten iedere dag met elkaar

quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 19:21 schreef Cockwhale het volgende:
Wat een onzinnig antwoord uit je omgeving :')
"ze heeft het toch goed". Nee, niet goed genoeg dus. Wees blij dat ze eerlijk is geweest over haar wensen.
Ben ik ook.
pi_199066254
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 13:26 schreef 144 het volgende:
Persoonlijk vind ik het wel een mooi idee dat je voor iemand volledig gaat en dat je daar samen iets mee opbouwt. Een bepaalde mate van monogamie vind ik daarbij wel geschikt.
Is ook een prachtig idee, serieus! had ik ook toen ik net twintig was..

quote:
Ze is de eerste met wie ik seksueel actief ben, en zij heeft altijd open gestaan voor experimenteren. Ik was door mijn onervarenheid geïntrigeerd door het idee van experimenteren, dus ik zag dat ook zeker als iets in het vooruitzicht. Maar nu het echt gebeurt... Blegh. Ja prima, dat experimenteren, maar zij is nu degene die alleen maar aan de beurt komt. Ze wordt overstroomd met mannen die haar berichten sturen, en bij mij gaat het maar stroef. En ik ben zeker niet de lelijkste. Ik moet er wel wat moeite in stoppen om überhaupt met iemand anders te kunnen experimenteren, en dat is het mij niet waard. Daarnaast woon ik ook nog in een dorp thuis bij mijn ouders en zij in de stad op zichzelf, dus ja, snap je de disbalans die er is? En ze heeft dus seks gehad met iemand, dat vind ik wel een groot ding.
Welkom in de wereld van verschil tussen de man en vrouw, mannen jagen, vrouwen verzamelen!
En heel herkenbaar, in m'n vorige relatie waarin we open waren had m'n ex ook wel 10x zoveel dates als dat ik had, en dan nog veel meer mannen die in haar geïnteresseerd waren! Dat het in balans zal komen is onmogelijk tenzij je zo lekker bent als de lekkerste filmsterren! :+ Accept it!
Daarnaast is het wel fijn om te zorgen voor balans, het is begrijpelijk dat je het niet leuk vind dat ze 10 dates hebt en jij maar 1... zorg voor een balans waarin je je samen fijn voelt.... al zal zij ALTIJD veel meer aandacht krijgen dan jij (als man), echter wil ik wel zeggen (uit verhalen van m'n ex) dat goede seksuele partners hard to find zijn... *) en dat mannen vaak een eenmalig ding willen terwijl vrouwen opzoek zijn naar een maatje!

quote:
Ik ga ook zeker niet op zoek naar een nieuwe serieuze relatie ter vervanging. Me op mezelf focussen en tijd doorbrengen met vrienden zal me er wel doorheen loodsen.
Wijs! :)

Succes! en sterkte!
Just say hi!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')