abonnement Unibet Coolblue
pi_199091406
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 21:51 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Er is verder niets meer te zien hier. Sidney is eruit gezet en daarmee heeft D66 het op de juiste manier opgepakt. Al die suggesties dat D66 een soort AIVD zou moeten hebben om dit te voorzien, of dat ze niet binnen twee weken op basis van een melding al uitsluitsel hadden moeten hebben zijn opportunisme van de meest doorzichtige soort.

Sowieso ging dat rapport over een tiental gevallen over de laatste 25 jaar. Ieder geval is treurig maar het is niet bijzonder veel voor een dergelijk grote organisatie over zo'n lange periode.
Heel apart ook dat men in dit soort topics altijd hamert op grondig onderzoek nav een melding over grensoverschrijdend gedrag, dat dit niet via social media dient te gebeuren, maar via de officiële kanalen en dat het pas vast staat nadat er onomstotelijk bewijs is geleverd en de rechter het bovendien bewezen heeft verklaard. Nu is dat allemaal kennelijk niet nodig. Iedereen weet en wist kennelijk hoe de vork in de steel zit/zat. Krijg dan toch de indruk dat men in dit geval zelf niet bang is om als dader te worden aangemerkt nu jongens het slachtoffer zijn en de dader een politieke vijand betreft.
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_199093362
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 19:13 schreef DarkwingDuck het volgende:

[..]

Dat mag je gerust aannemen, over 4 jaar weten we het zeker. Virtuele zetels zijn net zo waardevol als denkbeeldig geld. Je koopt er niets voor.

Wel grappig, en tevens lachwekkend zielig dat een aantal mensen er steeds het CDA bijhalen omdat ze denken mij daarmee te raken omdat ik CDA lid ben. Voor mij is het voornamelijk een teken dat de argumenten weer eens op zijn. Dat een mod aan die pesterijen meedoet is dan wel weer beschamend voor Fok.
Ik heb niks tegen het CDA, integendeel. Maar ik denk dat we gerust kunnen concluderen dat je andere maatstaven hanteert voor het CDA en D66.
pi_199093901
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 00:26 schreef Jojoke het volgende:

[..]

Ik heb niks tegen het CDA, integendeel. Maar ik denk dat we gerust kunnen concluderen dat je andere maatstaven hanteert voor het CDA en D66.
Zoals? (Onderbouwt met citaten graag)
pi_199094812
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 18:57 schreef Tijger_m het volgende:
Ach, de laatste peiling geeft wel aan dat het CDA zetels verliest en D66 niet dus denk ik dat we gerust kunnen aannemen dat de D66 kiezer vind dat D66 dit correct opgelost heeft.
Ja we kunnen ook concluderen dat de VVD kiezer het niet uitmaakt wanneer Rutte liegt. Nederlandse stemmers zijn gewoon comatisch ofzo, in ieder geval totaal niet in staat om conclusies te trekken uit informatie die ze hebben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')