abonnement Unibet Coolblue
pi_199209477
@PKM Je moet af en toe wat qua ontspanning hé.. :9 Plus, we proberen elkaar af en toe tussendoor te ontzien.

quote:
1s.gif Op woensdag 28 april 2021 21:01 schreef SQ het volgende:
Slaapt ze dan ook echt maar 1-2 uur op een nacht, NJ?? Of komt het gros van de ellende doordat jullie zelf wakker liggen er omheen (bijvoorbeeld door adrenaline of de slaap niet kunnen vatten)?
Ik kan me niet voorstellen dat een kindje wat 1-2 uur slaapt per 24 uur nog groeit :o
Afgelopen nachten was gewoon echt zwaar, zwaar prut. Haar ritme gewoon naar de prut zeg maar.

Stel dat ik als voorbeeld gisteren neem;
3u-5u geslapen.
5u wakker.
7u-8u geslapen.
9u-17u opvang. (Daar 2x in bed gelegen, waarvan volgens de opvang 1 uurtje geslapen).
18u naar bed.
18:30-21:30 geslapen.
23:30 weer slapen.

(01:30 weer wakker, tot 5u o.i.d.)

Effectief op 24 uur sliep ze dan 2+1+1+3+1= 8 uur.

Denk dat ze meestal tussen de 8 en 10 uur uitkomt. Maar die uren maakt ze 's nachts te weinig. Vooral nu in de vooravond, ochtend als wij moeten gaan werken en 's middags wat uurtjes. Ze is tussen 2 en 5 's nachts momenteel bijna elke nacht wakker..

En ja... Ik vind haar niet echt groot als ik haar vergelijk met haar zus met deze leeftijd.. Hoewel, er zitten spekkies aan.. De moedermelk bevat voldoende slagroom denk ik. :+
Maar denk dat onze eigen nachten wel ook inderdaad nog meer prut zijn van het niet direct in slaap kunnen vallen. Ik slaap vaak op de vooravond al wat mee, dat lukt m'n vriendin weer niet.

quote:
7s.gif Op woensdag 28 april 2021 22:54 schreef Seven. het volgende:
@:NicolasJoy fijn dat jullie van de medicijnen af zijn! Nou nog slapen :+ . Man man, wat heftig.. ik weet dat de mooie momenten alles goed maken maar ik heb wel met jullie te doen. Ik gun jullie ook zorgeloze tijden, met zoveel en zo lang gedoe is de lol er denk ik ook wel eens af. En dan lacht ze weer ;) .

@:Donna :* fingers crossed voor lekkere lange nachten
Ja! :D Zelf heel behoedzaam afgebouwd! Ze heeft er dus nog wel last van, maar niet meer in die mate dat ik medicijnen nodig acht. Liever het lijf het zelf op laten lossen natuurlijk!

quote:
1s.gif Op donderdag 29 april 2021 10:21 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Hoe was het slapen van je oudste, NJ? Was dat ook zo?

@:majo Wij hebben U. moeten laten testen voordat we het vliegtuig in mochten afgelopen zomer. Heb daar echt zo ontzettend spijt van gehad. Ik ga hem niet meer laten testen. En de baby al helemaal niet.. dan maar 10 dagen in quarantaine en enkel onszelf laten testen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die sliep ook weinig. (Of ja, minder dan kinderen volgens 'de boekjes' zouden slapen) Maar als ik daar nu aan terugdenk dan voelt dat hemels. :9

Mooie foto's van Zielie!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')