FOK!forum / Lifestyle / Potverdriedubbeltjes, dit is wel erg scherp...
Buurmannetjezondag 26 januari 2003 @ 22:56
Nu had ik een paar dagen geleden eens een thuismaaltijd gehaald met Bami en Saté-saus.

Lekker op een doordeweekse zondagavond denk je dan.

Hup!, in de magnetron, vijf minuutjes later de hele boel uit het plastic bakje in een normaal bord pleuren en happen maar...

Na twee happen denk je : "Het wordt een beetje warm in mijn mond en niet omdat het zo heet is..."

Blijkt dus dat men er een hoeveelheid Sambal (of iets wat erop lijkt) doorheen heeft gegooid wat de gemiddelde ijsbeer doet snakken naar adem

Is dit normaal voor dit soort maaltijden...

el_bariozondag 26 januari 2003 @ 23:00
watje... gewoon door eten en er een koud biertje naast houden. lekker toch!
bluebellyfluffzondag 26 januari 2003 @ 23:01
yeps, heb ik ook meestal met de goedkopere magnatron maaltijden.
Is wel slim omdat je dan de troep die erin zit niet proeft
MSXUserzondag 26 januari 2003 @ 23:02
Meeste van die thuismaaltijden zijn óf veel te scherp óf veel te zout. Ik snap nog steeds niet waarom ze dat doen.
Buurmannetjezondag 26 januari 2003 @ 23:03
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:00 schreef el_bario het volgende:
watje... gewoon door eten en er een koud biertje naast houden. lekker toch!
Mag ik ipv het biertje ernaast houden ook zo nu en dan een slokje nemen...
mrSolidzondag 26 januari 2003 @ 23:06
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:03 schreef Buurmannetje het volgende:

Mag ik ipv het biertje ernaast houden ook zo nu en dan een slokje nemen...


Jawel. Maar ja kan beter het bierte koud houden, en thee drinken. Thee helpt beter tegen pittige dingen.
el_bariozondag 26 januari 2003 @ 23:09
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:03 schreef Buurmannetje het volgende:

[..]

Mag ik ipv het biertje ernaast houden ook zo nu en dan een slokje nemen...


dat bedoelde ik maar ik houd wel van scherp eten. Je moet het jezelf een beetje aanleren. zo'n pot met groene pepers die krijgen we wel in een avondje op, met stukjes Turkse knoflookworst en de nodige biertjes dus Stinken... maar wel erg lekker.
Dr_Croutonmaandag 27 januari 2003 @ 00:55
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:02 schreef MSXUser het volgende:
Meeste van die thuismaaltijden zijn óf veel te scherp óf veel te zout. Ik snap nog steeds niet waarom ze dat doen.
Gewoon door willekeur van de slecht onderhouden of gecalibreerde doseermachiene of van een hersendode medewerker (zou ik ook worden met die lopende bandwerk).
MSXUsermaandag 27 januari 2003 @ 06:55
quote:
Op maandag 27 januari 2003 00:55 schreef Dr_Crouton het volgende:
Gewoon door willekeur van de slecht onderhouden of gecalibreerde doseermachiene of van een hersendode medewerker (zou ik ook worden met die lopende bandwerk).
Zou ook een combinatie van beide kunnen zijn en wat 'bluebellyfluff' al zei... Je proeft dan ook niet meer wat ze er daadwerkelijk hebben ingegooid. Sommige van die maaltijden zijn best te eten, hoewel echt lekker zijn ze ook weer niet.
(als je flinke trek hebt, eet je toch zo'n beetje alles)
Angel22maandag 27 januari 2003 @ 08:59
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:06 schreef mrSolid het volgende:

[..]

Jawel. Maar ja kan beter het bierte koud houden, en thee drinken. Thee helpt beter tegen pittige dingen.


wat nog beter helpt is kroepoek eten... dat blust geheid alle binnenbrandjes.
Tristessamaandag 27 januari 2003 @ 12:20
Zelf eten koken is ook een optie...
Goofupmaandag 27 januari 2003 @ 12:24
hoe heter hoe beter (niet alleen eten )
Athanasiamaandag 27 januari 2003 @ 20:55
Ik hou wel van heet
Wat wel minder is, is als je uit eten bent, en dan zo iets heets krijgt en de drankjes natuurlijk weer superduur zijn!

Dan zit ik toch liever thuis, met een grote fles drinken erbij.

dolle_honddinsdag 28 januari 2003 @ 09:38
quote:
Op maandag 27 januari 2003 20:55 schreef Athanasia het volgende:
Ik hou wel van heet
Wat wel minder is, is als je uit eten bent, en dan zo iets heets krijgt en de drankjes natuurlijk weer superduur zijn!

Dan zit ik toch liever thuis, met een grote fles drinken erbij.


vraag een emmer in het restaurant
Dishermaandag 3 februari 2003 @ 10:40
quote:
Op zondag 26 januari 2003 23:02 schreef MSXUser het volgende:
Meeste van die thuismaaltijden zijn óf veel te scherp óf veel te zout. Ik snap nog steeds niet waarom ze dat doen.
omdat je dan minder merkt dat het goor is.