Je weet dat riso geen rijst is?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:25 schreef drakin het volgende:
Dit recept https://www.allesoverital(...)en-parmezaanse-kaas/
Werd dit
[ afbeelding ]
Wat is er Italiaans aan dan?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:46 schreef drakin het volgende:
Dus dit werd dat moet precies volgens recept? Ik heb ook geen basilicum gebruikt
Hoe kom je dan aan die groene kleur?quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:46 schreef drakin het volgende:
Dus dit werd dat moet precies volgens recept? Ik heb ook geen basilicum gebruikt
zelfgemaakte pesto van daslook, niet in Italië geplukt trouwens.quote:Op zaterdag 17 april 2021 23:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe kom je dan aan die groene kleur?
Ik denk dat de blogster zelf al denkt dat het rijst is, want ze noemt het een rijstsalade en gebruikt vervolgens riso.quote:
Ja daar gaat het ook al fout iddquote:Op zondag 18 april 2021 06:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik denk dat de blogster zelf al denkt dat het rijst is, want ze noemt het een rijstsalade en gebruikt vervolgens riso.
Als het maar lekker was, toch?quote:Op zondag 18 april 2021 10:32 schreef drakin het volgende:
ok ik doe wel niet meer mee hoor met dat negatieve commentaar.
Ik had toevallig dit in huis en was vast voor het wildplukken van volgende week bezig.
pesto en deze heerlijke Italiaanse kaas pasten nog net perfect bij deze week, en aan een recept precies houden ben ik toch niet goed.
Dit was heerlijk en nee het was geen pasta.
Ik had het ook met bloemkoolrijst kunnen maken
Pesto is in Italië ook niet altijd van basilicum gemaakt, alleen pesto alla genovese, de bekendste, is met basilicum.quote:Op zondag 18 april 2021 10:32 schreef drakin het volgende:
ok ik doe wel niet meer mee hoor met dat negatieve commentaar.
Ik had toevallig dit in huis en was vast voor het wildplukken van volgende week bezig.
pesto en deze heerlijke Italiaanse kaas pasten nog net perfect bij deze week, en aan een recept precies houden ben ik toch niet goed.
Dit was heerlijk en nee het was geen pasta.
Ik had het ook met bloemkoolrijst kunnen maken
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Simpel maar lekker. Met linzen
quote:Op zondag 18 april 2021 21:12 schreef Yinny het volgende:
Laatste dag!
Eenvoudige antipasti
[ afbeelding ]
Pizza's!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En zelfgemaakte gianduia, oftewel hazelnoten/chocoladepasta
[ afbeelding ]
Vloeibaar als het nog warm is...
[ afbeelding ]
En afgekoeld...jammie!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Spoilers!
quote:Op donderdag 22 april 2021 08:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik maakte zondag voor het eerst ragu, eindelijk. Lekker makkelijk in de slowcooker. De volgende dag opgewarmd en gegeten met linguini en salade van haricots verts, rucola en hazelnoot. Zoals verwacht was het ontzettend lekker. Gelukkig was er genoeg ragu om nog twee porties in te vriezen.Ziet er echt heerlijk uit. Dit ga je vaker doen denkSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[ afbeelding ]Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |