abonnement Unibet Coolblue
pi_198973256
Aan mij de keuze ? Nee een keuze heb je niet.

Maar je geeft geen antwoord op mijn vraag.

Waarom houden we dat gezeik ? Polio is ook zo goed als weg gegaan zonder verplichte vaccinatie.
pi_198973273
quote:
0s.gif Op maandag 12 april 2021 14:26 schreef macca728 het volgende:
Aan mij de keuze ? Nee een keuze heb je niet.

Maar je geeft geen antwoord op mijn vraag.
Je hebt wel degelijk keuze maar kennelijk niet de keuze die jij wilt hebben. En ik denk dat ik je vraag ondertussen in een edit wel hebt beantwoord.
pi_198973356
quote:
0s.gif Op maandag 12 april 2021 14:26 schreef macca728 het volgende:
Waarom houden we dat gezeik ? Polio is ook zo goed als weg gegaan zonder verplichte vaccinatie.
Omdat de tweede helft van de vorige eeuw iedereen nog wist hoe schadelijk die ziektes waren liet iedereen, behalve wat biblebelt zich wel vaccineren. Vanaf +_ 1975 hoorde je eigenlijk niet meer van kinderziektes e.d. Daarna vonden sommigen vaccineren niet meer nodig en zelfs gevaarlijk zodat die ziekte voorzichtig zo nu en dan weer terug komen. Het is nog steeds wachten op een wat massalere uitbraak die er naar verwachting wel gaat komen als ouders eigenwijs blijven. Dan komt die ijzeren long dus ook weer terug in een of andere vorm.

Het gezeik van maatregelen of minimaal extra alertheid hou je zolang er nog zo nu en dan brandhaarden ontstaan. Als er dus clusters zijn per regio, verenigingen of scholen die niet laten vaccineren kan je heel makkelijk daar een brandhaard krijgen. En vergeet niet dat het vaccin slechts voor twee derde beschermd. Het is niet zo dat je na een prikje straffeloos kan rondzwerven tussen infectiehaarden.
pi_198974418
Het vaccin beschermt wel 100% of zo goed als tegen ziekenhuisopname of erger.
pi_198982110
quote:
0s.gif Op maandag 12 april 2021 14:24 schreef qajariaq het volgende:

[..]

De verhoudingen liggen toch wel heel anders. Het totaal aantal corona doden in NL zal op iets van 40.000 uitkomen, ondanks alle maatregelen. Het aantal te verwachten doden door injectie is voor Nederland ergen tussen de tien en de twintig als iedereen met AZ zou worden behandeld.

Dat is net zo iets als naar de overkant van het kanaal zwemmen omdat de veerpont wel een aanvaring kan krijgen. Ja, dan heb je wat mij betreft een gaatje in je hoofd inderdaad.
[..]

Omdat voorkomen moet worden dat er weer nieuwe hotspots ontstaan. Bovendien kan je in plaats van vaccineren ook kiezen voor testen vlak voor dat evenement. En ja, principes hebben kost ook wel eens iets. En ook andere vaccins zijn wel eens verplicht voor je iets mag, b.v. veel kleuterspeelzalen maar ook een hoop landen stellen een bepaalde vaccinatie verplicht voor je naar binnen mag.

Als je afvraagt waarom horeca, winkels en dergelijke dicht zijn en er zelfs een avondklok is dan komt dat niet rechtstreeks door het virus maar voornamelijk omdat een hoop mensen niet aan de basis maatregelen wilden houden zoals de anderhalve meter, weinig reizen, weinig contacten en blijven handen wassen. Als iedereen wel zorgvuldig met die basisregels was omgegaan dan waren al die andere maatregelen niet eens nodig geweest en zeker de avondklok niet. Dan hadden we toch een leukere tijd gehad met zn allen.

Zo ook met vaccineren, als ongeveer iedereen dat gewoon doet dan hebben we tegen augustus geen enkele maatregel meer nodig. Als er toch groepen niet laten vaccineren dan houden we dat gezeik tot in lengte van jaren voor een deel wel houden. Aan jou de keuze. O ja, de kans op trombose bij een vliegvakantie is hoger dan bij het AZ vaccin.
Als je de statistieken als uitgangspunt neemt kun je alles wel doen, toch blijkt dat het bij mensen anders werkt en wel op de momenten dat het om jezelf gaat en er opeens persoonlijke afwegingen moeten worden gemaakt. Wat mij betreft volledig terecht, iedereen mag dan een gaatje in zijn hoofd hebben maar ik vind het logisch dat mensen hun eigen persoonlijke afweging maken. Daarbij, als jij als persoon tot nu toe een gezond griep-overlevend leventje hebt gehad en goed in je vel zit zonder angst voor Corona dan heb je waarschijnlijk helemaal geen behoefte aan een vaccin waarvan je zelf al hebt ingeschat dat jij hier waarschijnlijk net als alle andere miljoenen mensen die reeds besmet zijn zonder kleerscheuren en ziekenhuisopname dat je die ook niet nodig gaat hebben. Sterker nog, na bijna twee jaar Corona, mede kijkend naar het groeiende aantal besmettingen wekelijks, is de kans vrij groot dat je inmiddels Corona al achter de rug hebt en je helemaal geen Corona angst meer hoeft te hebben. Dat testen vandaag de dag toont alleen maar een enorme groei besmettingen ondanks de nutteloze en hersenloze maatregelen waar onze Overheid het volk nu al 2 jaar mee onderdrukt en onnodig mee kwelt. Je kunt rustig stellen dat de werkelijkheid een veelvoud van besmettingen is..... en dat wekelijks...... klaar!

Die maatregelen tonen DUS aan dat het niet werkt, kunnen we die conclusie nou eens met elkaar gaan trekken GVD?! En het is TE makkelijk om met het vingertje alleen maar naar de mensen te wijzen enerzijds en heel DOM om te denken dat alle mensen erg hun best doen als de werkelijkheid een zo goed als ongevaarlijke is..... net als al die vaccins maar waar mensen ook niet op 1 lijn zitten. Hou op met blindstaren op statistieken en als je ze toch wilt gebruiken doe dat dan met verstand en niet met angst als achterliggende motivator. Zullen we de statistiek eens, net als muisje andersom, gaan benaderen? Hoe luidt dan de berichtgeving?

Ik zal een voorbeeld geven om e.e.a. even inzichtelijk te maken: Afgelopen week zijn er ondanks een enorme groei in Corona besmettingen nauwelijks mensen in ziekenhuizen opgenomen en nog minder gestorven. Degene die stierven hadden over het algemeen ook onderliggend lijden. Van onze 17 miljoen inwoners zijn er nu in bijna TWEE jaar tijd slechts 17K overleden met een gevonden Corona besmetting, een aantal dat redelijk in pas loopt met het aantal mensen dat in voorgaande jaren stierf aan de gevolgen van een griep. Daarbij komt dat de doodsoorzaak niet in alle gevallen volledig viel toe te wijzen aan Corona. Van alle miljoenen andere besmette Corona NL'ers is bekend dat zij nauwelijks last hadden, soms net als met een griep wat langer herstel nodig hadden maar verder is iedereen ongedeerd gebleven zonder restgevolgen.

"Ja erg jammer dat je opa is gestorven na vaccinatie maar hij deed het omdat men in de Zorg bang is voor teveel drukte.... wees daar maar erg trots op meisje, hij is als held gestorven."

Persoonlijk zeg ik: opdonderen met je maatregelen en opdonderen met je vaccin, het leven kent vele risico's zoals je zelf al aangeeft en als je als individu bang bent dan zoek je maar iets waar je je goed bij voelt en als je niet bang bent dan is dat mooi. Als we geen hersenloze regering hadden gehad dan had je zelfs twee mooie belangrijke levensjaren erbij kunnen hebben..... jammer voor je!

Dat we een Zorgprobleem hebben laten ontstaan mag ook wel duidelijk zijn nu...... ZorgNL loopt te gillen dat ze bang is voor iets nog voordat het zich voordoet en ondertussen met alle maatregelen en onderdrukking blijven besmettingen elke keer maar hand in hand met een griep periode oplopen.

Verrassing o|O

#WakkerNU?
pi_198982127
quote:
0s.gif Op maandag 12 april 2021 16:05 schreef macca728 het volgende:
Het vaccin beschermt wel 100% of zo goed als tegen ziekenhuisopname of erger.
Ja wat is het nou?!
En voorkomt ook 100% dat je er niet toevallig aan overlijd?

Misschien is JOUW afweersysteem wél de garantie dat je niet overlijdt en is dat vaccin een minder slimme keuze!
pi_198982189
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 april 2021 16:47 schreef qajariaq het volgende:

[..]

Maar je steunt nog wel de wappies die ook schadelijk zijn voor de volksgezondheid.

Dwang om te vaccineren is nog nooit serieus ter sprake geweest in NL. Iedereen mag zijn/haar principes naleven. Maar dan ook niet zeuren als je op details moet inleveren aan andere mogelijkheden.
Misschien ben juist jij wel een groot gevaar voor ONZE maatschappij?

Je maakt onderscheid tussen "wappies" en de "goeden" en waarom eigenlijk?
Je stelt voor dat groepen maar met minder genoegen moeten nemen als ze niet doen wat jij wilt.
Je romantiseert vaccineren alsof het de enige mogelijkheid is en ziet geen andere mogelijkheden
Je laat je misleiden door statistieken, bent niet bereid om daar anders naar te kijken maar vind het goed om op basis daarvan miljoenen mensen te beperken in hun dagelijkse bestaan.

Ik krijg vervelende herinneringen aan mensen uit onze geschiedenis.....
pi_198982214
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 april 2021 15:59 schreef pokkerdepok het volgende:

[..]

jij ziet de noodzaak niet, dat ligt echt aan jou.
Iedereen kijkt met de eigen ogen, de een ziet wat meer dan de ander......
pi_198982237
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:17 schreef SmaRTeY het volgende:

[..]

Als je de statistieken als uitgangspunt neemt kun je alles wel doen, toch blijkt dat het bij mensen anders werkt en wel op de momenten dat het om jezelf gaat en er opeens persoonlijke afwegingen moeten worden gemaakt. Wat mij betreft volledig terecht, iedereen mag dan een gaatje in zijn hoofd hebben maar ik vind het logisch dat mensen hun eigen persoonlijke afweging maken. Daarbij, als jij als persoon tot nu toe een gezond griep-overlevend leventje hebt gehad en goed in je vel zit zonder angst voor Corona dan heb je waarschijnlijk helemaal geen behoefte aan een vaccin waarvan je zelf al hebt ingeschat dat jij hier waarschijnlijk net als alle andere miljoenen mensen die reeds besmet zijn zonder kleerscheuren en ziekenhuisopname dat je die ook niet nodig gaat hebben. Sterker nog, na bijna twee jaar Corona, mede kijkend naar het groeiende aantal besmettingen wekelijks, is de kans vrij groot dat je inmiddels Corona al achter de rug hebt en je helemaal geen Corona angst meer hoeft te hebben. Dat testen vandaag de dag toont alleen maar een enorme groei besmettingen ondanks de nutteloze en hersenloze maatregelen waar onze Overheid het volk nu al 2 jaar mee onderdrukt en onnodig mee kwelt. Je kunt rustig stellen dat de werkelijkheid een veelvoud van besmettingen is..... en dat wekelijks...... klaar!
Volgens de cijfers is het aantal werkelijke besmettingen ongeveer het dubbele van het aantal geregistreerde besmettingen.
Dat is nog steeds een klein deel van de bevolking.


quote:
Die maatregelen tonen DUS aan dat het niet werkt, kunnen we die conclusie nou eens met elkaar gaan trekken GVD?! En het is TE makkelijk om met het vingertje alleen maar naar de mensen te wijzen enerzijds en heel DOM om te denken dat alle mensen erg hun best doen als de werkelijkheid een zo goed als ongevaarlijke is..... net als al die vaccins maar waar mensen ook niet op 1 lijn zitten. Hou op met blindstaren op statistieken en als je ze toch wilt gebruiken doe dat dan met verstand en niet met angst als achterliggende motivator. Zullen we de statistiek eens, net als muisje andersom, gaan benaderen? Hoe luidt dan de berichtgeving?
De maatregelen werken als ze worden opgevolgd. Dat gebeurt helaas niet overal en consequent, maar desondanks weten we het allemaal nog wel in de hand te houden dankzij de maatregelen.


quote:
Ik zal een voorbeeld geven om e.e.a. even inzichtelijk te maken: Afgelopen week zijn er ondanks een enorme groei in Corona besmettingen nauwelijks mensen in ziekenhuizen opgenomen en nog minder gestorven. Degene die stierven hadden over het algemeen ook onderliggend lijden. Van onze 17 miljoen inwoners zijn er nu in bijna TWEE jaar tijd slechts 17K overleden met een gevonden Corona besmetting, een aantal dat redelijk in pas loopt met het aantal mensen dat in voorgaande jaren stierf aan de gevolgen van een griep. Daarbij komt dat de doodsoorzaak niet in alle gevallen volledig viel toe te wijzen aan Corona. Van alle miljoenen andere besmette Corona NL'ers is bekend dat zij nauwelijks last hadden, soms net als met een griep wat langer herstel nodig hadden maar verder is iedereen ongedeerd gebleven zonder restgevolgen.
De ziekenhuis opnames lopen sowieso achter op de besmettingscijfers. Dus de groei van afgelopen week zien we pas twee weken later terug in de ziekenhuizen.
Dat er in 2 jaar tijd 17K doden hebben is een interessante stelling voor een ziekte die nog maar een dik jaar in Nederland is.
Pas op 27 februari 2022 kunnen we spreken over 2 jaar.
En het loopt niet in de pas met griep.
Er overlijden geen 17K mensen aan griep, ondanks drastische maatregelen om de verspreiding in te dammen.
Nog los van de druk op de zorg.


quote:
"Ja erg jammer dat je opa is gestorven na vaccinatie maar hij deed het omdat men in de Zorg bang is voor teveel drukte.... wees daar maar erg trots op meisje, hij is als held gestorven."

Persoonlijk zeg ik: opdonderen met je maatregelen en opdonderen met je vaccin, het leven kent vele risico's zoals je zelf al aangeeft en als je als individu bang bent dan zoek je maar iets waar je je goed bij voelt en als je niet bang bent dan is dat mooi. Als we geen hersenloze regering hadden gehad dan had je zelfs twee mooie belangrijke levensjaren erbij kunnen hebben..... jammer voor je!
Het nadeel van preventieve maatregelen is dat je niet weet hoe het was verlopen als er geen maatregelen waren getroffen.


quote:
Dat we een Zorgprobleem hebben laten ontstaan mag ook wel duidelijk zijn nu...... ZorgNL loopt te gillen dat ze bang is voor iets nog voordat het zich voordoet en ondertussen met alle maatregelen en onderdrukking blijven besmettingen elke keer maar hand in hand met een griep periode oplopen.

Verrassing o|O

#WakkerNU?
Je geeft zelf toe dat met maatregelen het aantal besmettingen hoog blijft.
Dan kun je ook wel bedenken wat er was gebeurd als er geen maatregelen waren genomen.
Dan was het aantal besmettingen sky-high geweest, met alle gevolgen voor het zorgstelsel van dien.

Je praat er wel heel gemakkelijk over, maar denk je zelf eens in wat het doet met de samenleving als iedereen binnen zijn sociale kring meerdere mensen kennen die door het virus in het ziekenhuis zijn belandt of eraan zijn overleden.
Dan mag je zelf misschien immuun zijn voor het virus, maar ben je ook immuun voor de impact die het op je heeft als je meerdere mensen uit je eigen omgeving ziet sneuvelen aan het virus?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_198982243
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:30 schreef SmaRTeY het volgende:

[..]

Misschien ben juist jij wel een groot gevaar voor ONZE maatschappij?

Je maakt onderscheid tussen "wappies" en de "goeden" en waarom eigenlijk?
Je stelt voor dat groepen maar met minder genoegen moeten nemen als ze niet doen wat jij wilt.
Je romantiseert vaccineren alsof het de enige mogelijkheid is en ziet geen andere mogelijkheden
Je laat je misleiden door statistieken, bent niet bereid om daar anders naar te kijken maar vind het goed om op basis daarvan miljoenen mensen te beperken in hun dagelijkse bestaan.

Ik krijg vervelende herinneringen aan mensen uit onze geschiedenis.....
Noem eens een andere mogelijkheid om uit deze pandemie te komen, behalve vaccineren.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_198982261
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:19 schreef SmaRTeY het volgende:

[..]

Ja wat is het nou?!
En voorkomt ook 100% dat je er niet toevallig aan overlijd?

Misschien is JOUW afweersysteem wél de garantie dat je niet overlijdt en is dat vaccin een minder slimme keuze!
Hoe weet je dat jouw immuunsysteem 100% bescherming biedt tegen overlijden?
Uit de cijfers blijkt dat het immuunsysteem die garantie niet geeft, maar het vaccin tot op heden wel.
17.000 doden zei je toch?
17.000x het immuunsysteem dat overlijden niet wist te voorkomen.
In landen met een hoge vaccinatie dichtheid gaat dat cijfer drastisch omlaag.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_198982296
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:37 schreef Wantie het volgende:

[..]

Volgens de cijfers is het aantal werkelijke besmettingen ongeveer het dubbele van het aantal geregistreerde besmettingen.
Dat is nog steeds een klein deel van de bevolking.
[..]

De maatregelen werken als ze worden opgevolgd. Dat gebeurt helaas niet overal en consequent, maar desondanks weten we het allemaal nog wel in de hand te houden dankzij de maatregelen.
[..]

De ziekenhuis opnames lopen sowieso achter op de besmettingscijfers. Dus de groei van afgelopen week zien we pas twee weken later terug in de ziekenhuizen.
Dat er in 2 jaar tijd 17K doden hebben is een interessante stelling voor een ziekte die nog maar een dik jaar in Nederland is.
Pas op 27 februari 2022 kunnen we spreken over 2 jaar.
En het loopt niet in de pas met griep.
Er overlijden geen 17K mensen aan griep, ondanks drastische maatregelen om de verspreiding in te dammen.
Nog los van de druk op de zorg.
[..]

Het nadeel van preventieve maatregelen is dat je niet weet hoe het was verlopen als er geen maatregelen waren getroffen.
[..]

Je geeft zelf toe dat met maatregelen het aantal besmettingen hoog blijft.
Dan kun je ook wel bedenken wat er was gebeurd als er geen maatregelen waren genomen.
Dan was het aantal besmettingen sky-high geweest, met alle gevolgen voor het zorgstelsel van dien.

Je praat er wel heel gemakkelijk over, maar denk je zelf eens in wat het doet met de samenleving als iedereen binnen zijn sociale kring meerdere mensen kennen die door het virus in het ziekenhuis zijn belandt of eraan zijn overleden.
Dan mag je zelf misschien immuun zijn voor het virus, maar ben je ook immuun voor de impact die het op je heeft als je meerdere mensen uit je eigen omgeving ziet sneuvelen aan het virus?
Joh.... ik ben al twee jaar me dood aan het ergeren over het Corona GEJANK.... en om eerlijk te zijn, als ik me druk moet gaan maken om elke dode in dit land dan heb ik geen leven meer dus dat doe ik niet, net als jij dat niet zou moeten willen doen. Hou op met je Corona vergrootglas, er sterven jaarlijks meer mensen aan hart en vaatziekten nog los van alle andere ellende waar je aan ten deel kunt vallen.

Leuk die zinspelingen op algemene waarheden terwijl je dat volledig NIET kunt onderbouwen.
Het enige wat we zien is dat ondanks maatregelen besmettingen fors oplopen elke dag weer. Jij doet alsof mensen elke dag de maatregelen onvoldoende naleven, is dat zo? En dat juist op de momenten dat een Corona besmet persoon bij hen in de buurt is. Nou nou, jij bent wel een heel wijs mens als je dat kunt concluderen.
Het FEIT dat de maatregelen niet werken wil jij gewoon niet als serieuze optie meenemen in je hersenpan, prima, anderen weten wel beter.

Hoe druk heb jij je de laatste 20 jaar gemaakt om alle kinderen en volwassenen die wereldwijd aan honger overleden na jaren van lijden? Hou op met deze goed bedoelde bullshit en gebruik je normale verstand alsjeblieft snel weer.
pi_198982306
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:38 schreef Wantie het volgende:

[..]

Noem eens een andere mogelijkheid om uit deze pandemie te komen, behalve vaccineren.
Dat is de keuze niet, de keuze is dat mensen iedereen verplicht willen laten vaccineren en mensen die maar een beetje kritisch zijn, moet je maar verwijderen uit de maatschappij.
pi_198982330
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:38 schreef Wantie het volgende:

[..]

Noem eens een andere mogelijkheid om uit deze pandemie te komen, behalve vaccineren.
Werkelijk.... ik leef gewoon en accepteer het risico van mijn handelen en weet dat ik op een dag sterf.

Straks mag ik met Gods gratie op vakantie met een vaccinatie op zak en stort het vliegtuig neer..... statistisch gezien is het geen reden om niet in dat vliegtuig te stappen maar ik ben dan wel dood..... conclusie?
pi_198982332
En je mag inderdaad kritisch zijn over bepaalde maatregelen, of ze wel helpen of niet, welke impact ze hebben op GEZONDE MENSEN.

Er zijn genoeg wetenschappers die denken dat afstand houden niet helpt. Die denken dat elke dag je karretje wassen niet helpt.
pi_198982343
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:17 schreef SmaRTeY het volgende:
Die maatregelen tonen DUS aan dat het niet werkt, kunnen we die conclusie nou eens met elkaar gaan trekken GVD?!
Ja hoor, kijk maar even naar een land als Brazilië die geen maatregelen nemen. Die heeft nu dus gebrek aan begraafplaatsen. Wil je graag die kant op?

Voor de rest heb je een hoop blabla en niet kloppende cijfers.

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:30 schreef SmaRTeY het volgende:
Je stelt voor dat groepen maar met minder genoegen moeten nemen als ze niet doen wat jij wilt.

Ja, omdat jij en consorten zich niet willen conformeren aan simpele maatregelen als anderhalve meter, niet te veel reizen en niet te veel contacten plus het regelmatig wassen van handen wordt ik dus beperkt door aanvullende maatregelen die dat gedrag moeten afdwingen. Denk daar eens over na.

Ik heb het dan over gesloten winkels, gesloten terrassen en een avondklok bijvoorbeeld. Als iedereen zich meer aan de basisregels had gehouden waren al dit soort maatregelen absoluut overbodig geweest om het gewenste efect te bereeiken.

Dus ja, met je zogenaamd vrijgevochten gedrag verstoor je de samenleving op ongelooflijk harde wijze. Dat komt bij mij heel erg hard aan inderdaad.

Vaccineren is waarschijnlijk de enige werkbare manier om hier uit te komen of je moet net als Australië en Nieuw Zeeland iedereen opsluiten die mogelijk positief is. Maar ik begrijp dat je dat ook niet wilt. Waarom in godsnaam of als je liever gvd hoort dan GVD de uitweg via het vaccin ook nog eens gaan dwarsbomen? Dan heb je voor mij in ieder geval een gaatje in je hoofd met ter bescherming een enorm bord voor je kop.
pi_198982347
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:42 schreef Wantie het volgende:

[..]

Hoe weet je dat jouw immuunsysteem 100% bescherming biedt tegen overlijden?
Uit de cijfers blijkt dat het immuunsysteem die garantie niet geeft, maar het vaccin tot op heden wel.
17.000 doden zei je toch?
17.000x het immuunsysteem dat overlijden niet wist te voorkomen.
In landen met een hoge vaccinatie dichtheid gaat dat cijfer drastisch omlaag.
Niet.... net als een vaccin en een Corona besmetting niets garandeert, mooi he?

Gaat het nou om die doden of om een Zorg probleem en angst van volgelopen ziekenhuizen?
Ik raak zo in de war van die wisselingen in focus....dan weer levensgevaarlijk dan weer we doen het voor de Zorg dan weer .....

Sterkte verder met overleven.
pi_198982353
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:48 schreef SmaRTeY het volgende:
ik ben al twee jaar me dood aan het ergeren over het Corona GEJANK.
Je gevoel van tijd is in ieder geval wel enorm aangetast alvast. Geeft weinig vertrouwen in de rest van je oordelings vermogen.
pi_198982365
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:55 schreef qajariaq het volgende:

[..]

Je gevoel van tijd is in ieder geval wel enorm aangetast alvast. Geeft weinig vertrouwen in de rest van je oordelings vermogen.
Haha, dus als IK overdrijf mag dat niet maar als anderen dat doen dan is het in lijn met de wens :Y
pi_198982375
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:48 schreef SmaRTeY het volgende:

[..]

Joh.... ik ben al twee jaar me dood aan het ergeren over het Corona GEJANK.... en om eerlijk te zijn, als ik me druk moet gaan maken om elke dode in dit land dan heb ik geen leven meer dus dat doe ik niet, net als jij dat niet zou moeten willen doen. Hou op met je Corona vergrootglas, er sterven jaarlijks meer mensen aan hart en vaatziekten nog los van alle andere ellende waar je aan ten deel kunt vallen.
Jij hebt het over de sterftecijfers.
Bij de maatregelen gaat het om de druk op de zorg, niet om de sterftecijfers.
Daarnaast is het van belang dat zoveel mogelijk voorkomen wordt dat het virus kan muteren tot schadelijkere vormen.
Jij lijkt vooral te kijken naar het individu en of die vatbaar is voor het virus ipv het grote plaatje te willen zien.


quote:
Leuk die zinspelingen op algemene waarheden terwijl je dat volledig NIET kunt onderbouwen.
Het enige wat we zien is dat ondanks maatregelen besmettingen fors oplopen elke dag weer. Jij doet alsof mensen elke dag de maatregelen onvoldoende naleven, is dat zo? En dat juist op de momenten dat een Corona besmet persoon bij hen in de buurt is. Nou nou, jij bent wel een heel wijs mens als je dat kunt concluderen.
Het FEIT dat de maatregelen niet werken wil jij gewoon niet als serieuze optie meenemen in je hersenpan, prima, anderen weten wel beter.
De maatregelen werken, ondanks de toename is er geen sprake van exponentiële groei over een korte periode.

Dat mensen de maatregelen niet volledig naleven zie ik zelf elke dag. Dat is niet een verzinsel.


quote:
Hoe druk heb jij je de laatste 20 jaar gemaakt om alle kinderen en volwassenen die wereldwijd aan honger overleden na jaren van lijden? Hou op met deze goed bedoelde bullshit en gebruik je normale verstand alsjeblieft snel weer.
A, dus omdat ik me wellicht niet druk heb gemaakt om iets wat duizenden kilometers verderop gebeurt mag me nu niet druk maken om iets waarmee ik rechtstreeks te maken heb?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_198982377
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:56 schreef SmaRTeY het volgende:

[..]

Haha, dus als IK overdrijf mag dat niet maar als anderen dat doen dan is het in lijn met de wens :Y
Je geeft op wel meer momenten duidelijk aan dat je de realiteit uit het oog bent verloren. Je bent gewoon een wappie.

Een wappie is iemand die facebook schreeuwers serieuzer nemen dan wetenschappers.
pi_198982379
En daar gaan we weer schelden als de mening ons niet aanstaat......
pi_198982385
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:49 schreef macca728 het volgende:

[..]

Dat is de keuze niet, de keuze is dat mensen iedereen verplicht willen laten vaccineren en mensen die maar een beetje kritisch zijn, moet je maar verwijderen uit de maatschappij.
Er wordt gezegd dat vaccineren niet de oplossing is.
Wat is dan wel de oplossing?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_198982398
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 09:00 schreef Wantie het volgende:

[..]

Er wordt gezegd dat vaccineren niet de oplossing is.
Wat is dan wel de oplossing?
Vaccineren is de enigste oplossing zo lijkt, maar dan wel vrijwillig.
pi_198982418
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 08:58 schreef Wantie het volgende:

[..]

Jij hebt het over de sterftecijfers.
Bij de maatregelen gaat het om de druk op de zorg, niet om de sterftecijfers.
Daarnaast is het van belang dat zoveel mogelijk voorkomen wordt dat het virus kan muteren tot schadelijkere vormen.
Jij lijkt vooral te kijken naar het individu en of die vatbaar is voor het virus ipv het grote plaatje te willen zien.
[..]

De maatregelen werken, ondanks de toename is er geen sprake van exponentiële groei over een korte periode.

Dat mensen de maatregelen niet volledig naleven zie ik zelf elke dag. Dat is niet een verzinsel.
[..]

A, dus omdat ik me wellicht niet druk heb gemaakt om iets wat duizenden kilometers verderop gebeurt mag me nu niet druk maken om iets waarmee ik rechtstreeks te maken heb?
Alle maatregelen werken ?

Wat voegt de avondklok toe ?
Wat voegt de karretjes afwassen toe bij supermarkten ?

Effect daarvan is nihil.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')