abonnement Unibet Coolblue
pi_198831348
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 april 2021 16:07 schreef Ronald het volgende:
Ik vind het wel raar dat VVD nog zo populair is bij jong volwassenen https://nos.nl/op3/collec(...)ensen-hadden-gestemd

Dat zijn toch bij uitstek de mensen die compleet de lul zijn na al die VVD kabinetten met torenhoge studieschulden en een kansloze positie op de huizenmarkt.

Als je ouder bent en de schaapjes op het droge hebt inclusief huis met flinke overwaarde snap ik het nog wel, maar jongeren?
Niet voor je 28e je schaapjes op het droge hebben :')
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_198847251
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 april 2021 10:49 schreef Saboo het volgende:

[..]

Dit,
Wsl verbaast geen enkele VVD'er dit en weten ze prima waar ze op gestemd hebben.

Vind dit van alles ook niet het meest ernstige schandaal. Wel degene waar het meeste ophef om is.
Maar het enige wat we feitelijk weten is dat een ambtenaar iets heeft geschreven over een functie elders voor PO... En waar die ambtenaar dat vandaan heeft mag Joost weten, en zullen we nooit ontdekken.

En dat Mark Rutte heeft gezegd dat 'ie mss minister moet worden of iets in die trant. Wat niet echt een belediging is (maar wel een strategische keuze om hem te depolitiseren). Maar dat hij dat heeft ontkend.
Gezien het feit dat dat niet te maken had met "functie elders" snap ik wel dat hij niet de noodzaak voelde om dat aan iedereen te vertellen en het maar even heeft gelaten.

Het is extreem lelijk. En de zoveelste keer dat hij betrapt wordt. En ook uit de gespreksverslagen blijkt een hardnekkige poging om PO te depolitiseren wat niet fraai is.... Maar het is ook geen "functie elders". Dus ergens vind ik het nog wel logisch dat hij het ontkend heeft.

Als je na de toeslagen-affaire, waar de levens van duizenden normale mensen zijn verpest, nog hebt besloten om op Markie te stemmen kan ik me bijna niet voorstellen dat je dit erg vindt.

Vind het zelf top dat hij een keer op z'n bek gaat hoor, begrijp me niet verkeerd. En dat hij ineens niet meer voor iedereen de sympathieke goedlachse man is, maar ook een manipulerende strateeg. En ik denk ook dat dat hetgeen is waar eigenlijk de meeste ophef om is, want inhoudelijk is dit eigenlijk... Tja. Erg. Maar ik vind het zo moeilijk te geloven dat dit mensen écht verbaast.
Ik denk ook niet dat echte VVD'ers spijt zullen hebben, maar meer de zwevende kiezers.

Veel mensen stemmen VVD, omdat ze perse rechts willen stemmen. Maar PVV (en FvD) is te extreem en CDA is christelijk, wat veel mensen niet meer zijn.

Dat in combinatie met de corona crisis. Meer mensen zijn dan geneigd om op de zittende partij te stemmen, dat straalt namelijk stabiliteit uit.

Echte VVD'ers liggen er bv geen seconde wakker van dat ze net 400 mensen ontslagen hebben.
Ja nus hons pris ne dira sa raison
Adroitement, se dolantement non.
  zondag 4 april 2021 @ 12:37:54 #28
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_198847367
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 april 2021 09:35 schreef Chandler het volgende:
Ik zou de vraag breder stellen; heb jij spijt van je stem (ongeacht of je specifiek op rutte hebt gestemd).

Persoonlijk niet, de partij die mijn stem gekregen heeft doet precies wat het moet doen; maar denk wel dat er velen van balen dat ze Rutte serieus hebben genomen..

Tijd voor politieke veranderingen... :)
Totdat we straks weer in het hokje staan, want dan moeten we kiezen voor stabiliteit! Dat het een stabiele trend omlaag is doet daar niets aan af, stabiel stabiel stabiel.

Ofzo.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
pi_198847879
quote:
1s.gif Op zondag 4 april 2021 12:37 schreef Fcu030 het volgende:
Totdat we straks weer in het hokje staan, want dan moeten we kiezen voor stabiliteit! Dat het een stabiele trend omlaag is doet daar niets aan af, stabiel stabiel stabiel.

Ofzo.
Dat is mogelijk, mijn stem staat nooit vast! :+ en als het moet gaan we gewoon weer stemmen! :)
Just say hi!
pi_198858509
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 april 2021 11:00 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Niet voor je 28e je schaapjes op het droge hebben :')
Daar zijn er meer van, door verschillende oorzaken. Op je veertigste nog steeds al je schaapjes zwemles geven zonder dat je door overmacht alles kwijt bent of er niets meer was, dat is wel erg.
Genoeg kamers die worden bewoond door veertigers die als twintiger nachten doorpokeren, elke dag een nieuw idee en ‘van elke dag een feestje maken’ tot kunst hebben verheven. Intussen liep wel de studiefinanciering door en ouders/vrienden die er wat van vonden, waren ook maar bemoeials.

Ontopic: welke forummer durft hier eerlijk toe te geven dat hij Rutte heeft gestemd?
  maandag 5 april 2021 @ 05:02:57 #31
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_198859840
Laten we wel wezen Omtzigt liegt als het hem uit komt: https://www.rtlnieuws.nl/(...)-dossier-na-fout-met

Ik weet niet waarom die gezien wordt als de mesias, maar het is net zo'n leugenachtige klootzak als de rest. Als Rutte zijn kortstondige populairiteit will inzetten voor een betere politiek, dan sta ik daar achter.
  maandag 5 april 2021 @ 11:59:28 #32
345631 Scjvb
Te goeder trouw
pi_198862295
Och, dat zogenaamde 'liegen' en bepaalde 'politieke handigheidjes' zijn inherent aan de algehele gebeuren en is van alle tijden. Net of andere politici door de tientallen jaren heen altijd zo zuiver op de graat waren, dus waar maakt men zich straks verder nog druk over?
Voor critici een kwestie van even laten bezinken. Ik zeg nu: opnieuw regeren met de VVD en Rutte is wenselijk!

En dat ''geheugenverlies'' van Rutte valt best te relativeren, want zelfs de allerbesten kan het overkomen dat het geheugen hen af en toe in de steek laat. Let wel dat Mark Rutte bijzonder veel aan zijn hoofd had afgelopen dertien maanden van Corona.

Met waardige Paasgroet, Scjvb
-Het leven is goed in het beschaafde milieu op Haarlemse bodem waar wij met volle teugen van het leven genieten. :Y) Vol trots nam Jopen vijf awards in ontvangst tijdens de Brussels Beer Challenge 2017
-Goud voor Jopen Johannieter! Proost!
pi_198862312
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 april 2021 07:35 schreef Farenji het volgende:
Vvd-ers gonna vvd. Hopeloze figuren. Die hebben oha weinig moreel gevoel, en sowieso al helemaal geen geheugen. Die flikken dat zelfde kutgeintje de volgende keer gewoon weer.

Maar als stemmer op cda, d66 of cu zal je je nu echt de ogen uit de kop moeten schamen.
Het demissionaire kabinet onthoofden verandert niets voor de formatie hoor. Rutte blijft VVD-leider.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_198900001
Nope. Nog steeds geen spijt van mijn keuze.

En laten we wel wezen, het alternatief is nog enger. Dat maakt de keuze voor Rutte nog wat makkelijker:

• D66 /Kaag: Elitair en wereldvreemd
• PVV: Wil niet meeregeren en heeft net wat te enge ideeen over moslims
• CDA: Teveel gedoe tussen Hoekstra en Omtzigt (is hij al heilig verklaard?)
• FvD/GroenLinks/PvdA & SP: Geen uitleg nodig lijkt me

Kleinere partijen zoals Volt (te Eurofiel), JA21 (te eng als het gaat over abortus), Bij1 (gewoon NEE) en BBB (sympathiek maar teveel one-issue) versplinteren en hebben daarom sowieso niet mijn stem.
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 15 april 2021 @ 10:35:09 #35
414785 sirdanilot
pi_199011528
De meeste VVD-stemmers zijn gewoon niet zulke slimme mensen die denken dat ze dan minder belastingen hoeven te betalen en dus meer geld overhouden, maar alleen de allerrijksten profiteren daadwerkelijk onder de streep van het VVD beleid, en dat is nog altijd een minderheid van de VVD kiezers.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)



quote quotesplits me

Omdat je een nieuwe gebruiker bent willen we je erop wijzen dat het niet is toegestaan reclame te maken of FOK! te gebruiken voor commerciële doeleinden. Blijf ontopic en wees aardig voor je medeFOK!kers.
smilie   Pagina 2 / 2
Let op: Met het plaatsen van een bericht verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden van 27-05-2020, privacy policy van 27-05-2020 en Policy
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')