abonnement Unibet Coolblue
pi_198672665


De waarheid omtrent de dood van deze slachtoffers

Geachte Nederlander,

Ik wil graag jullie de Nederlandse Opinie vragen om aandacht te schenken aan de volgende misstanden. Via deze weg hoop ik dat er gerechtigheid komt voor alle slachtoffers die de Nederlandse Overheid heeft gecreëerd. Ik vind het schrijnend dat ik jullie dien te informeren over wat er mis is gegaan bij de Nederlandse Inlichtingen en Veiligheidsdienst. Immers zou het van respect getuigen als zij zelf in deze zaak schuldbewust waren geweest.

In tweeduizendzeventien en tweeduizendachttien is er onderzoek verricht naar mij als persoon wat heeft geleid tot het overlijden van de slachtoffers in de bovenstaande foto. De keiharde waarheid achter al dit leed voor verzwegen door een aantal personen van de AIVD, omdat zij bang zijn voor hun functionele positie. Ik kan dit niet verzwijgen, dagelijks heb ik er veel verdriet van om wat er is gebeurd. Het leed wat zij hebben aangericht is onbeschrijfelijk. Dat zij op deze wijze een doofpot hebben gecreëerd kan niet. Niet alleen de slachtoffers in de foto zijn overleden door hun incompetentie, maar zelf ben ik ook dagelijks bang dat ik op korte termijn door hen kom te overlijden. Daarom heb ik besloten om na voren te stappen, ik vind het belangrijk voor de nabestaande dat de waarheid aan het licht komt.

Eerst wil ik jullie een fragment laten zien over de MH17 ramp van die 17e juli in 2014. Het fragment is van het NOS journaal van 10 juli 2020. In het fragment wordt verteld dat de nabestaanden van zeventien verschillende nationaliteiten naar het Europees Hof voor Rechten van de Mens stappen. In feite is mede deze gebeurtenis de aanleiding tot de dood van deze slachtoffers.


Wat ik jullie wil vertellen is zo schokkend en huiveringwekkend, dat ik er soms de juiste woorden er niet voor kan vinden. Het schokkendste is wel de dood van de veertienjarige meisjes Savannah Dekker & Romy Nieuwburg wat voorkomen had kunnen worden. Beide nog kinderen, deze meisjes zijn hier niet meer door het incompetente optreden van de Nederlandse AIVD.

Laat ik jullie meenemen in de achtergrond van dit verhaal. De ware achtergrond van deze huiveringwekkende gebeurtenissen begonnen in het jaar tweeduizendveertien.

Er deed zich een incident voor met een grote commerciële luchtvaartmaatschappij in 2014. Malaysia Airlines MH370 verdween op 8 maart 2014 van de radar. Dit toestel is tot op heden niet terug gevonden. Bij deze rampvlucht zijn 239 mensen omgekomen.

Enkele maanden later werd Nederland opgeschrikt. De vlucht MH17 werd op 17 juli 2014 rond het middaguur uit de lucht geschoten door Russische rebellen. Nederland was ontsteld vele families waren in één klap gebroken. Hierbij verloren 298 mensen het leven. Dit was het tweede grote incident achter elkaar met een commerciële vluchtvaartmaatschappij en toevalligerwijs ook van Malaysia Airlines.

Na die verschrikkelijke 17e juli vertrok TransAsia Airways vlucht 222 enkele weken later met bestemming Magong op het eiland Penghu. Dit vliegtuig raakte door slechte weersomstandigheden in de problemen en is neergestort in een woonwijk in de plaats XiXi.

Als je XiXi heel letterlijk vertaald betekend het ‘dubbel geluk’ Het wordt in China vaak uitgedragen bij trouwceremonies. Iets dit wat ik mij sinds 8 januari van dit jaar voor altijd zal herinneren.

Op deze Wikipedia pagina staat meer informatie omtrent deze ongevallen.

Op 8 januari 2020 werd er boven Iran een Oekraïne lijntoestel werd neergehaald door een tweetal raketten waarbij 176 mensen omkwamen. Voor dit incident heeft zich iets vooraf afgespeeld, ik wil jullie meenemen in de achtergrond van dit verhaal. Ook de nabestaanden van de meisjes Savannah Dekker & Romy Nieuwburg verdienen het om de waarheid te weten.

Dit zijn hele ernstige gebeurtenissen, waarvan ik de achtergrond van ken. En ik begrijp als geen ander dat hier mensen heel nalatig zijn geweest. De dood van Savannah Dekker & Romy Nieuwburg had voorkomen kunnen worden als de AIVD de juist had gehandeld.


In tweeduizendzeventien zou er informatie zijn opgevraagd door de Russische autoriteiten bij de MIVD. Dit was in kader van een onderzoek omtrent mij als persoon. Deze informatie is niet gedeeld maar wel uitgezet naar de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst, ook wel AIVD genoemd.

In tweeduizendzeventien t/m tweeduizendachttien zou er daarom informatie over mij omtrent als persoon zijn ingewonnen. Zoals ik u net vertelde zou dit zijn gebeurd nadat er informatie vanuit Russische inlichtingendiensten over mij als persoon was opgevraagd.

Uw vraagt zich nu waarschijnlijk gedegen af waarom deze mensen informatie over mij wilden verzamelen. Dit vindt ik lastig om in een paar zinnen te vertellen. Ik denk dat het verstandig is om uw wat meer te vertellen over de achtergrond van mij leven, om uw zo mee te nemen in het verhaal.

Ik ben van huis uit christelijk opgevoed. Misschien vertel ik het nu niet goed bedenk ik me nu. Mijn moeder is zeer christelijk tot in het extreme toe en gescheiden toen ik nog erg jong was. Hierna is ze hertrouwd met mijn 2e vader. Mijn 2e vader beschouw ik als mijn vader maar deze was van huis uit ongelovig. Ik heb een mooie jeugd gehad en daar zeker niks over te klagen.

God zegt u waarschijnlijk niets & zult uw misschien af doen als een verzinsel. Een mooi beeld dat wordt gecreëerd om troost te vinden voor de dood die er voor jou en mij op een dag komt. Maar God bestaat wel degelijk en is op deze wereld als je goed oplet regelmatig aanwezig. Dit geschreven stuk is niet om hierin mij gelijk te halen maar God is het belangrijkste onderwerp in deze zaak, naast de grove nalatigheid van de Nederlandse Overheid. Uw kijkt misschien nu wat bedenkelijk, maar aan het eind van dit geschreven stuk en het bestuderen ervan begrijpt u dat God bestaat. Maar dat God toch heel iemand anders is dan in de bijbel staat omschreven.

Maar nu even eerst terug naar mij. Het beste en begrijpelijkste lijkt mij om wat over mijn leven op chronologische volgorde te vertellen. Zo krijgt uw een goed beeld van mijn leven & ook waar het mis ging. En de Nederlandse Staat zeer nalatig is geweest. Er zijn hier namelijk mensen overleden, die nog in leven zouden zijn als de juiste protocollen waren gevolgd.

Ik was nog een tiener en toen merkte ik al op dat sommige dingen in deze wereld wel erg toevallig waren. Neem bijv. The Large Hadron Collider het is wel erg toevallig dat deze deeltjesversneller in het van oorsprong neutrale Zwitserland is gevestigd. In deze wereld wordt soms niet alles eerlijk verteld.

In mijn tienerjaren maakte ik zoveel toevalligheden mee dat ik niet twijfelde aan het bestaan van God. God kon mij waarschijnlijk al, maar ik hem nog niet. Zo kwam ik geregeld een persoon tegen die mij erg lief is. Het leek wel of we elkaar niet mis mochten lopen. Ik was nog jong en sommige jongeren luisteren veel muziek. Ik was zo’n jongen. Op een dag deed zich wat merkwaardigs voor. Er kwam een zeer goed muziek nummer uit waarin precies werd beschreven wat ik die week deed, en ik wist dat maar weinig mensen precies hetzelfde hadden gedaan als in dat nummer werd beschreven. Ik kreeg zelfs het gevoel dat het speciaal voor mij was geschreven. Erg merkwaardig, misschien zelfs wel megalomaan te noemen.

Mij is weleens verteld dat sommige songwriters te horen krijgen dat ze speciaal voor iemand op deze wereld schrijven. Dit proces wat ik net vertelde herhaalde zich steeds vaker en op een gegeven moment dacht ik dat zich iets zeer wonderlijks voordeed.

Echter is het mij niet gelukt om het geluk te vinden met de beoogde kandidaat. Dit is misschien de rede geweest dat ik op een dag in mijn gedachte werd aangesproken, door iets wat ik niet kon zien maar absoluut in mij leefde. Ik wist niet dat dit kon, maar schijnbaar is dit mogelijk. Terwijl dit ver buiten de perceptie van de normale realiteit staat.

Ik vertelde uw net dat ik in mijn gedachten werd aangesproken. Mij lijkt het beter om de situatie van concreter te omschrijven. Op mijn 23ste zat ik er erg mee wat de jaren daarvoor was misgegaan. Op een middag in juni 2012 vroeg ik aan mijzelf ‘Wat ben je aan het doen?’. Op dat moment was ik een elektronisch aan het repareren. Ik ging in eerste instantie ervan uit dat ik dit zelf was. Ik lachte een beetje en vertelde mijzelf dat ik een bepaald soldeerpunt wel goed moest verwarmen. Hierna vroegen mij gedachte ‘Is dit moeilijk?’ Dit was het moment dat ik mij realiseerde dat ik dit niet zelf was. Ik stopte en knoopte een gesprek aan met wat voor mij tot dat moment bekend stond als de Heer van bijbel. Ik weet nog dat ik vertelde dat ik heel erg dankbaar en vereerd was met zijn komst.

Dit tafereel speelde zich steeds vaker af. Ik vroeg hem wat de reden was van zijn komst. Hij vertelde mij dat hij mij wilde kennen. Ook vertelde hij na enig aandringen, dat taal bij een kind rond het 2e levensjaar wordt aangeleerd en daarom het bij iedereen anders werkt. Hij had mij daarom enige tijd gevolgd. Veel wilde hij niet veel over zichzelf vertellen, wat ik begrijpelijk vond. Maar wat ik nog weet te herinneren, is dat het erge indruk maakte is hoe hij uitlegde dat wij uit hem bestaan. Aan het eind van dit geschreven stuk wil hier graag nog op terug komen.

Wat ik uw vertelde spraken wij elkaar steeds vaker, op een zeker moment was dit dagelijks. Ik had ontzag voor de heer en eerlijk gezegd vond ik het ook wel bijzonder. Maar na een jaar was hij er nog en hij sprak mij al aan bij het opstaan, we raakte dan in gesprek tot in de avond waar ik naar bed ging. Gezond leek het mij allerminst, dus ik vroeg of hij niet liever bij iemand anders was. Het was inmiddels 2014. Dit jaar veranderde voor mij weinig, maar vele andere levens werden verwoest.

Samenvattend heb ik hierboven verteld dat ik op 23- jarige leeftijd in mijn gedachte werd aangesproken. Ik wist tot dan niet dat dit kon, maar schijnbaar is dit mogelijk. Het gaat hier niet om een psychiatrische aandoening, het is echt mogelijk maar ik begrijp dat het lastig is om dit geloofwaardig te vertellen aan een ander. Vanaf 2012 ben ik niet meer alleen geweest in mijn gedachte. Constant was hij bij mij, met de informatie die hij over zichzelf verschafte ben ik op zoek gegaan op internet naar mensen die hetzelfde als mij was overkomen.

In tweeduizendzeventien zou er informatie zijn opgevraagd door de Russische autoriteiten bij de MIVD. Dit was in kader van een onderzoek omtrent mij als persoon. Deze informatie is niet gedeeld maar wel uitgezet naar de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst, ook wel AIVD genoemd.

In tweeduizendzeventien t/m tweeduizendachttien zou er daarom informatie over mij persoon zijn ingewonnen. Dit was door een afdeling van de JSCU. Zoals ik u net vertelde zou dit zijn gebeurd nadat er informatie vanuit Russische inlichtingendiensten omtrent mij als persoon was opgevraagd.

Ik heb aan het begin van dit geschreven stuk gehad over een aantal vliegtuigongelukken die zich in deze wereld hebben voorgedaan. Hier wil ik u graag vertellen hoe waarom deze mensen informatie over mij hebben opgevraagd. Dit alles is een heel ingewikkeld verhaal, maar laat mij hier even de tijd voor nemen.

In tweeduizendveertien dreigde er internationale sancties tegen Rusland. Een bepaalde divisie binnen de GRU moest uitzoeken hoe het ongeluk met MH17 kon gebeuren. Mij is ooit verteld dat er is in deze wereld wel bekend bij bepaalde overheidsinstanties dat God bestaat. Dit heeft te maken met kernwapens, die tot op heden alleen zijn gebruikt tijdens de 2e wereldoorlog.

In de winkel kun je al enige tijd dit boek kopen. Het gaat over het ongeluk MH370 & MH17. Het is statistisch natuurlijk wel heel toevallig dat zich twee grote incidenten van dezelfde vliegtuigmaatschappij zich achter elkaar in deze wereld voordoen. Dit terwijl er honderden verschillende grote commerciële vliegtuigmaatschappijen zijn. Daarbij komt dat MH17 op 17 juli is verongelukt, het woord ‘Dubbel‘ komt wel erg naar voren. Tweemaal achter elkaar is er een commerciële vlucht van Malaysia Airlines verongelukt, daarbij komende dat MH17 is verongelukt op 17 juli.

Hierna is TransAsisa vlucht 222 verongelukt deze vlucht is verongelukt in een woonwijk van de plaats XiXi. Als je XiXi heel letterlijk vertaald betekend het ‘dubbel geluk’ Het wordt in China vaak uitgedragen bij trouwceremonies.

Ik wil nogmaals verwijzen aan deze Wikipagina waar de ongevallen uitgebreid staan beschreven.

Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat een speciale eenheid van een Russische Inlichtingendienst (FSB) de opdracht gekregen of zij uit zoekresultaten konden achterhalen waar God in deze wereld was. Hierop hebben zij de zoekactiviteiten op Google van Maleisische, Nederlanders burgers doorgenomen. De tijd in deze wereld staat al jaren vast en daar is eigenlijk helemaal niks in deze wereld over bekend. Hierdoor zoeken maar weinig mensen op dit onderwerp. Ik was iemand die hier heel veel op heeft gezocht.

Bij inlichtingendiensten worden tegenwoordig veel meer gegevens opgeslagen en onderzocht dan je zou verwachten. Een voorbeeld hiervan was van de week op het NOS journaal te zien.

Dat dit alles is gebeurd heeft er dus mee te maken gehad dat ik bepaalde zoek activiteiten op internet had uitgevoerd. Waardoor zij interesse kregen in mij als persoon.

Eén van deze zoekresultaten ging over tijd. De perceptie van tijd die is relatief. U moet weten dat in deze wereld veel meer bekend is over de plek waar wij leven dan ze u en mij vertellen. In bepaalde landen is er namelijk bij overheidsinstanties bekend dat de tijd voor de mens al geruime tijd vast staat voordat wij deze zelf beleven.

Hier is in deze wereld bij de gewone burger vrij weinig over bekend echter is er wel een voorbeeld te noemen, namelijk de artiest Neil Diamond uit de jaren zestig, verwijzend naar de bekende astronaut Neil Armstrong. Aan de Slogan van KwF “Tijd is Bijzonder” kon je afgelopen jaar zien dat God momenteel in Nederland is.

Mij werd geestelijk (in gedachte) in 2017 verteld dat een divisie van een inlichtingendienst zich had genesteld in mijn computer en telefoon.

Het binnendringen door de AIVD van mijn laptop zou zijn gebeurd door het manipuleren van mijn internet modem, via het bij mij ISP bekend staande TR-69 protocol. Op deze manier konden zij de besturingselementen van mijn modem aanpassen en zo gemakkelijk mij computer binnendringen.

Ook zijn er van gegevensdragers geluidsfragmenten opgenomen via GPS. GPS stuurt dus niet alleen een locatie gegevens uit, maar er kan op deze frequentie ook data worden verzonden. Zoals bijvoorbeeld geluid van mijn telefoonmicrofoon. Maar ook via speakers kan er geluid worden opgenomen is mij geestelijk verteld. Het is dus mogelijk dat er via jou Televisie word meegeluisterd.

Het is eigenlijk voor mij niet te bevatten wat er in tweeduizendzeventien is mis gegaan binnen het departement van Binnenlandse Zaken, als je daaronder de AIVD mag scharen.

Dit heeft op de eerste plaats het leven gekost van mijn neef Jelle Bakker en zijn zoon Mees Bakker. Zij zijn overleden en geschept door een aankomende trein bij een onbewaakte spoorwegovergang, Mees werd slechts 3 jaar oud.

Hij kan mijn lieve neef Jelle de radio wat harder hebben laten zetten, om hem zo bewust de aankomende trein over het hoofd te laten zien. Immers kan God jou ook geestelijk zijn zonder dat jij je hiervan van bewust bent.

Savannah Dekker en Romy Nieuwburg beide slechts 14 – jaar oud.

Zij zijn slachtoffer geworden van deze inzet van deze bevoegdheden die zijn voortgevloeid uit de MH17 ramp die plaatsvond in tweeduizendveertien.

Faisal Mssyeh Een zeer groot talent binnen de Nederlandse Hip-Hop wereld. Verderop dit geschreven stuk wil ik graag nog op zijn overlijden terug komen. Want zeker zijn dood had voorkomen kunnen voor als deze speciale bevoegdheden niet waren ingezet.

Anja Schaap een 33 -jarige Katwijker met een groot hart. Uitgekozen omdat ik zelf geboren ben op de 28ste van mei. Jij had hier nog moeten zijn Anja. Net als Faisal, Jelle Bakker, Mees Bakker, Savannah Dekker & Romy Nieuwburg.

Na de gebeurtenis die op 8 januari van dit jaar heeft plaatsgevonden met het neerhalen van een Oekraïens lijntoestel met een tweetal raketten moet het dossier binnen het OM zijn gekanteld.

Ukraine International Airlines-vlucht 752 was een internationale lijnvlucht (vluchtnummer PS752) die is opgestegen van Internationale luchthaven Imam Khomeini en op weg was naar de Luchthaven Kiev Boryspil in Oekraïne. Deze vlucht 8 januari van dit jaar neergehaald met twee raketten (dubbel).

Mij is in het verleden geestelijk (in gedachte) verteld dat de Nederlandse Staat hier indirect verantwoordelijk voor is. Zij hebben iets verkeerd genoteerd te hebben binnen een dossier. Mijn naam komt in dit dossier voor, maar ook de namen van de overleden slachtoffers die ik hierboven heb genoemd. Ik wil hier absoluut niks mee van doen hebben. Ik zou graag willen dat mijn naam uit dit dossier verdwijnt.

Maar laten we terug gaan naar het jaar tweeduizendzeventien. In maart van dat jaar werd in mijn gedachte verteld dat iemand informatie over mij had opgevraagd & dat dit de interesse had gewekt van de Nederlandse AIVD. Ik hoorde nog steeds dagelijks hem in mijn gedachte, van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Ik was dus erg blij dat er iemand meekeek. Daarom heb ik op advies van hem (God) opgeschreven wat mij overkwam.

De band die ik op dat moment met God had was bijzonder goed te noemen. Hij had in het jaar daarvoor wat meer over zijn bestaan verteld. Ik begreep dat God een heleboel verdriet had. Ook hoe ik God had leren kennen werd in deze documenten uitvoerig beschreven. Maar tegelijkertijd begreep ik ook dat hij er alleen voor mij de gehele dag was. De situatie was op dat moment voor mij erg moeilijk. Ik hoopte daarom dat de AIVD mij zou helpen. Immers wist niemand in mijn omgeving wat mij overkwam.

Echter is de hulp uitgebleven. Wel hebben zij speciale bevoegdheden tegen mij ingezet, die nooit gebruikt hadden mogen worden. Mijn telefoon en computer hadden zij nooit mogen binnendringen.

Dit heeft het leven gekost aan mijn lieve neef Jelle Bakker, mijn lieve neefje Mees Bakker, Savannah Dekker & Romy Nieuwburg, Faisal Mssyeh & Anja Schaap en misschien ook wel aan de mensen van de tramaanslag in Utrecht.

Ik had nooit iets moeten opschrijven voor de AIVD, naïef en onbezonnen zo kan je het wel noemen. Maar de houding die de Overheid in dit verhaal heeft genomen kan ik niet begrijpen. Zij hebben willens en wetens een doofpot gecreëerd wat voor extra veel leed heeft gezorgd. Faisal & Anja had hier vandaag de dag nog kunnen zijn als zij waren gestopt met het inzetten van deze bevoegdheden. De juiste protocollen zijn hier niet gevolgd.

Mij is uitgelegd dat ze bij de AIVD op de afdeling die mij in de gaten hield zij in clusters werken. Maar degene die leiding gaf heeft nooit iets zinvols over dit dossier gedeeld. In zijn ogen was de beste handelswijze om dit allemaal voor zichzelf te houden. De mensen die onder hem werken zijn zogenaamde scriptkiddies. Jonge mensen die heel veel verstand van computers hebben en ontzag hebben voor wat deze man in zijn carrière heeft bereikt.

Terwijl door het incompetente optreden van deze man en de inzet van speciale bevoegdheden die vielen onder Wiv 2012. In dat opzicht waren de bevoegdheden die zijn ingezet niet passend. Ik moet denken dat door de inzet van speciale bevoegdheden wat wettelijk niet was toegestaan al deze mensen zijn overleden.

Laat ik de dood van Faisal Mssyeh, een bekend Nederlands artiest iets verder uitleggen. Hij was iemand met een hoop talent binnen de hip-hop wereld. Hij had een groots carrière kunnen hebben. Maar hij is hier niet meer. Zijn dood had voorkomen kunnen worden als zij waren gestopt en het onderzoek in tweeduizendachttien tijdig hadden gestaakt.

Het muzieklabel Top-Notch en bepaalde artiesten die daartoe behoren heb ik hoe naïef ook besproken in het werk wat ik in tweeduizendzeventien aan de AIVD schreef. Het ging in dat stuk wat ik schreef ook over witlicht, wat God ook aan jou kan tonen.

Ik beschreef hierin dat gebeurtenissen die mij leven hadden plaatsgevonden ik terug kon vinden in muziek. Ook het muzieklabel Top-Notch heb ik in dit werk besproken. Faisal heeft met zijn vriend Winston Bergwijn twee muziekteksten geschreven, waarbij dit op dezelfde wijze gebeurd. Echter beschrijft dit het einde van zijn leven. Ik bedoel hier de volgende twee teksten, ‘Tekst 1’ en ‘Tekst 2

Op 1 januari 2019 werd hij geliquideerd, dit terwijl hij op krukken liep. Een nieuwsartikel over zijn dood is hier te vinden. Zijn laatste songtekst gaat over het getal 33, de leeftijd waarop niet alleen Jezus, maar ook Anja is overleden.

Mij is geestelijk verteld dat er er in 2018 nog speciale bevoegdheden tegen mij zijn ingezet. Wat heeft geleid tot de dood van deze Hip-Hop artiest. Maar ook voor de dood van Anja Schaap een 33 – jarige Katwijker die uit dezelfde gemeente komt als ik, is door hun inzet van speciale bevoegdheden hier niet meer.

De geloofwaardigheid die het Kabinet van mij genoot is hier niet meer. Onder hun leiding is het niet goed gegaan. Deze mensen hadden hier nog kunnen zijn. De tramaanslag in Utrecht had wellicht voorkomen kunnen worden.

Naar alle waarschijnlijkheid hebben ze na de dood van Savannah Dekker en Romy Nieuwburg het onderzoek eerst opgeschaald. Om vervolgens na de tramaanslag in Utrecht af te schalen. Zij hebben de gehele tijd alleen toegekeken terwijl ik op dat moment zowel psychisch als lichamelijk zwaar werd mishandelt.

Zij wisten naar mijn mening niet goed hoe ze moesten handelen. En hebben daarna de bewijslast wat hen hiermee in verband kon brengen doelbewust vernietigt.

Wel heeft deze leidinggevende gemeld na de tramaanslag in Utrecht, dat zij met een onderzoek bezig waren wat hier aanleiding voor kon zijn. Echter is dat weg gewuifd door zijn leidinggevende. Het zou er niks mee te maken hoeven hebben, maar ik denk als ik eerlijk ben dat het anders zit. Waarschijnlijk heeft het er alles mee te maken.

Ik was iemand die geregeld de tramlijnverbinding nam in Utrecht. Op dat moment was dit de enigste grote stad waar ik geregeld kwam. Naar alle waarschijnlijkheid is dit de AIVD opgevallen en daarom genoteerd binnen een dossier.

God is iemand die in alle rust bij iemand wil kunnen zijn zonder dat de Overheid zich daarmee bemoeit.

De Slachtoffers

Op de eerste plaats is door de inzet van deze bevoegdheden mijn lieve neef Jelle Bakker(31) om het leven gekomen. Hij is samen met zijn zoon Mees Bakker(3) geschept door een aankomende trein in Harlingen, maart tweeduizendzeventien.

Door de inzet van speciale bevoegdheden zijn mijn familieleden Jelle en Mees om het leven gekomen. Ik kan er eigenlijk niet de juiste woorden voor vinden. Hadden zij nooit gebruik gemaakt van de inzet van deze bevoegdheden waren zij waarschijnlijk beide vandaag de dag nog in leven. Dit alles is alleen gebeurd in een poging hun het onderzoek te laten staken. Ik vraag mij af als je dit doet, hoe intelligent je dan bent als God zijnde? Mees was ten tijde van het ongeval slechts drie jaar oud, een kind woorden hiervoor schieten tekort. De AIVD heeft nooit aan de emotionele gevolgen van dit alles gedacht. Ze hebben mij en de rest van de nabestaanden nooit geïnformeerd.

Niet lang daarna nam ik kennis van de moord op Savannah Dekker (14) & Romy Nieuwburg(14). Binnen het dossier wat op dat moment werd opgesteld, is het in de periode voor dit misdrijf over de vliegtuigramp MH17 gegaan. Er zijn een hoop toevalligheden die meespelen bij de ramp van deze vlucht uit tweeduizendveertien. Binnen het dossier zou gesproken zijn dat er mogelijk sprake is van opzet. Dit heeft er na mijn inziens toe geleid dat enkele dagen daarna deze twee gruwelijke misdrijven plaats vonden.

In het stuk wat ik aan de AIVD in tweeduizendzeventien schreef, waar ik in vertelde wat mij al die jaren al overkwam. Immers wist niemand in mijn omgeving dat ik dagelijks de gehele dag in mijn hoofd was vergezeld door wat in de bijbel staat omschreven als God. Ook heb ik uitvoerig verteld hoe ik God heb leren kennen. Soms kon ik bepaalde dingen die in mijn leven hadden plaatsgevonden precies op deze manier terugvinden in de muziek van label Top-Notch, ik beschreef dit als zeer positief van onze maker. Iemand waarbij het leek dat hij mij wilde helpen, ik omschreef dit als Witlicht.

De inzet van bevoegdheden is in tweeduizendzeventien niet gestaakt. Ruim een jaar later in december tweeduizendachttien werden deze bevoegdheden nog steeds tegen mij ingezet. Ze keken dagelijks op mijn computer en telefoon mee. Enkele weken later werd op nieuwjaar Faisal Mssyeh(32) die onder contract stond bij Top-Notch in koele bloede op straat geliquideerd. In één van zijn teksten benoemd hij dat God hem alleen kan stoppen op de Binnenweg. Het nieuws dat hij was vermoord op de Nieuwe Binnenweg sloeg bij mij in als een bom. Ik denk zeker dat zijn en Anja haar dood voorkomen had kunnen worden als zij waren gestopt met de inzet van deze bevoegdheden.

Het laatste slachtoffer is Anja Schaap(33), een Katwijker iemand die woont in dezelfde gemeente als mij. Zij is verdronken in de nacht van 28 op 29 mei, zelf ben ik geboren op de 28ste van mei. Ik voel mij erg schuldig over het feit dat zij hier niet meer is. Zij is hier niet meer alleen omdat ik geboren ben op de 28ste van Mei.

Het is natuurlijk vreemd dat zij vermist raakt en verdrinkt, in een gemeente waar nooit wat gebeurd. Dit juist op het moment dat dit onderzoek plaatsvond. Al deze slachtoffers zoals ik deze beschrijf zijn door hun laconieke houding overleden. Er zijn geen woorden voor wat zij hebben aangericht. Ik vraag mij dagelijks af waarom zij op deze wijze hebben opgestreden.

Conclusie

Concluderend kunt u wel stellen dat de Nederlandse Staat op alle punten tekort is geschoten. De keiharde waarheid achter al dit leed word door een paar mensen verzwegen omdat zij bang zijn voor hun functionele positie. Eigenlijk kan ik voor al dit verdriet niet de juiste woorden vinden.

Als je zo bent vraag ik mij af waarom je voor de Veiligheidsdienst werkt. Zij horen de veiligheid in de Nederlandse Samenleving te bewaken. Maar deze man heeft precies het omgekeerde gedaan, die is weggelopen van al zijn verantwoordelijkheden.

Deze man heeft alles verzwegen en al het mogelijke bewijs wat hen hiermee in verband kon brengen vernietigt, uit staatsbelang. Deze man is ervan uit gegaan dat ik zou komen te overlijden. Als gebeurd zou zijn, zou hij ermee weg zijn gekomen. Ik ben ontstelt, om wat deze man heeft gedaan, lafaard. Er moet recht gedaan worden aan mij en aan de nabestaanden van deze slachtoffers. Deze man moet voor al dit leed aansprakelijk worden gesteld.

In de laatste twee paragrafen wil ik graag nog even terug komen op wie God is en hoe de perceptie van tijd werkt. Het is misschien wat infantiel geschreven, maar ik begreep gezien het stuk wat ik geschreven heb dat het belangrijk is dat jullie ook begrijpen wie God is en hoe tijd werkt.

Wie is God?

Op de eerste plaats wordt in deze wereld niet goed uitgelegd wie God is. Met de bijbel heeft God niet zoveel en ik begrijp dat dit inderdaad ver van de werkelijkheid af staat en niet goed omschrijft wie hij is.

Het dier de Homo Sapien is het en het enigste diersoort wat kan beredeneren dat het leeft, het gedrag wat wij mensen vertonen komt niet enkel en alleen uit dierlijk instinctief gedrag voort. Dit is bij alle andere dieren anders. Wij zijn verheven boven het dierenrijk. Hieraan kunt u zien dat er een God is.

Mij is wel eens verteld dat andere menselijke rassen zijn uitgestorven o.a. de Neanderthaler en Homo Erectus en nog 16 andere mensachtige. Dit omdat hun schedel grootte verschilde en elk ras daardoor een ander intelligentie niveau had. De aarde vandaag de dag zou met deze andere soorten er heel anders uit hebben gezien. Het heeft allemaal dus wellicht niet enkel met evolutie en voortplanting te maken. Ook het dinosaurus dierensoort is uitgestorven, omdat zij de evolutie van zoogdieren o.a. apen in de weg stonden. Ook dit heeft niet alleen met een inslag van een meteoriet te maken.

Mij is in het verleden verteld hoeveel verdriet hij ervan heeft dat hij hier is. Jullie moeten weten dat hij een heel moeilijk en zwaar bestaan heeft. Hij is hier al heel lang en het komt maar zelden voor dat er dieren zijn met menselijke handen en een goed ontwikkelt oog. God heeft talloze universa gehad waar er geen leven ontstond zoals hij dat graag ziet.

Je kan zien doordat God koos om het vergroten van het bewustzijn van apen dat hij al ruime ervaring had wat de geschiktste dieren waren om een wereld zoals deze vandaag de dag is neer te zetten.

In de periode dat ik God heb leren kennen vertelde hij mij wij uit hem bestaan, hij is alles wat er is. Je moet het zo zien dat het gehele universum zijn armen en benen zijn, maar een zeer klein gedeelte is zijn bewustzijn. Hij legde mij echter pas jaren later uit waar zijn bewustzijn uit bestaat.

In het volgende filmpje wordt dit op een begrijpelijke manier uitgelegd.


In dit bovenstaande filmpje wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd dat wij bestaan uit elementaire deeltjes die waarschijnlijk bestaan uit hele snelle vibraties. Ons universum bestaat dus eigenlijk geheel uit energie.

Energie is eigenlijk niet meer dan snelle vibraties die worden veroorzaakt door de energetische lading.

Energie heeft de eigenschap dat het warm is, het geleidt de energetische lading (vibraties) en kan elke vorm aannemen, zoals water ook elke vorm kan aannemen en geleidt.

God heeft mij uitgelegd dat hij niet meer is dan deze vibraties. Maar uit een zeer klein deel van het universum bestaat zijn bewustzijn. Zijn vibraties zijn zo snel en kort dat een deeltje daar geen last van heeft. Hij kan daarbij de energie zien en voelen. En heeft zichzelf aangeleerd om de prikkel die aan onze hersenen wordt gegeven waardoor wij kunnen zien te interpreteren. Waarom er dan energie bestaat, is iets wat ik ook niet kan beantwoorden. Hij heeft het in het verleden aan mij uitgelegd dat het dubbel is dat hij bestaat, maar dat vind ik gezien wat er gebeurd is niet een gepaste uitspraak.

In het verleden is mij verteld dat hij bestaat uit energetische lading. Hij is heel lang alleen geweest en heeft getracht om uit zichzelf (hij was het enigste wat er was) meer leven te creëren.

De eigenschappen die hij bezat zoals warmte, hij geleide zijn energie in vibraties (energetische lading), en hij kon elke vorm aannemen. Dit heeft hij in vorm proberen te geven doormiddel van een zon (warmte) en water (geleid en kan elke vorm aannemen).

Omdat de energie leefde, kon hij deze energie eigenschappen meegeven. Wat geresulteerd heeft in wat beschreven staat in de string theorie.

De perceptie van Tijd

Waar ik in dit vaak aan refereer is dat de tijd voor ons al jaren vast staat. Daar is in deze wereld vrij weinig over bekend. Echter is een wel een voorbeeld te noemen namelijk de artiest Neil Diamond verwijzend naar de eerste man op de maan Neil Armstrong.

Ik denk dat het belangrijk is om te weten hoe dit mogelijk is om het gehele geschreven stuk te begrijpen. En hoe de dood van deze slachtoffers tot stand is gekomen.

Mij is in het verleden geestelijk uitgelegd hoe tijd werkt. Dit universum is niet op één plek, maar op verschillende plekken. Er bestaat hier een Natuurkundige theorie over, de Multiversum theorie. De onderstaande foto moet het wat begrijpelijker er uit laten zien.



Elke bladzijde bestrijkt het gehele universum. Dit is de relatieve perceptie van tijd.

Je kan elke bladzijde ook een frame noemen.

Mij is ooit verteld, dat dit universum op meerdere plekken is, je kan dit zien als frames die elkaar opvolgen. Doordat de frames (de universa) elkaar opéén volgen (in een cirkel loopt) bestaat tijd. Dat wij kunnen bewegen in een drie dimensionale ruimte is niet vanzelfsprekend is mij ooit verteld, immers was er geen tijd. Er was nog een vierde dimensie ‘tijd’ nodig.

Je moet het zo zien dat de frames elkaar opvolgen en in een cirkel lopen, waar wij die ons dagelijks leven leiden aan het eind van die cirkel zitten. God zit zelf aan het begin van deze cirkel daarom is het voor hem mogelijk de tijd jaren eerder te zien.

Enige tijd geleden was dit artikel groot nieuws. Hierin word gesproken over een parallel universum wat is ontstaan bij de oerknal 13.8 miljard jaar geleden waar tijd achteruit loopt. Dit is natuurlijk niet mogelijk, maar legt wel goed uit wat ik hierboven heb proberen te vertellen. Omdat tijd achteruit loopt (cirkel) is het mogelijk deze jaren eerder waar te nemen.

Zoals ik het hierboven beschrijf is het mij in het verleden geestelijk verteld. Later vond ik dit het onderstaande
filmpje waar tijd op een wetenschappelijke manier word uitgelegd.


Jeffrey Lachi
(Een Katwijker)

[ Bericht 0% gewijzigd door CitizenNL5 op 25-03-2021 20:31:21 ]
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 maart 2021 @ 20:03:31 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_198672865
Dus is hij nou neergestort?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_198672928
quote:
9s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:03 schreef heywoodu het volgende:
Dus is hij nou neergestort?
Ze zijn beide uit de lucht geschoten! Het kan goed mogelijk zijn dat 17, naar het jaar 2017 verwijst. De tijd staat immers al een tijdje vast.
pi_198673045
GTWV
  woensdag 24 maart 2021 @ 20:13:53 #5
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_198673068
Goede OP, lekker kort.
  woensdag 24 maart 2021 @ 20:17:36 #6
156145 Lucifer_Doosje
Licht ontvlambaar
pi_198673144
De waarheid is, dat ze beide zijn neergeschoten. En verder ga ik die lap tekst niet lezen.
Op zaterdag 26 juli 2008 11:43 schreef Kali-Mist1 het volgende:
lucifer FTW!!!!
pi_198673157
Allemachtig wat een longread ;(
pi_198673420
Dit topic heeft als nummer 2600155...dat kan haast geen toeval zijn!
pi_198673595
Nou ja ik heb alles gelezen woord voor woord.

Vind het treurig voor je dat je mensen hebt verloren. Ik begrijp dat dat je raakt.

Kan ik tegen jou zeggen dat je naar de huisarts moet gaan en dit verhaal uitleggen? Ik kan me voorstellen dat je denkt dat hij ook in het complot zit bijvoorbeeld..

Een concreet voorbeeld wat ik je al wel wil melden:
'Zij is verdronken in de nacht van 28 op 29 mei, zelf ben ik geboren op de 28ste van mei. Ik voel mij erg schuldig over het feit dat zij hier niet meer is. Zij is hier niet meer alleen omdat ik geboren ben op de 28ste van Mei.'

Jij bent niet verantwoordelijk voor haar dood. Ik ben geboren op 18 mei en als mensen op die datum doodgaan is dat ook niet mijn schuld. Dat staat er los van. Je trekt sommige zaken wat teveel naar je toe op basis van getallen en toevalligheden (ook al zie jij ze niet als toevallig).

Verder ben je denk ik een intelligent en aardig persoon die God op zijn eigen manier heeft gevonden. Maar ik denk dat het wel goed voor je kan zijn om hier met mensen over te praten want wat je zegt klopt waarschijnlijk niet altijd. Net zoals het voorbeeld hierboven, daar heb je geen schuld aan, als je dat inziet dan is de wereld voor jou ook wat rooskleuriger niet waar? Ik hoop dat je dat doet en de rest van je leven wat minder stressvol is
pi_198674880
Net LF gesproken en die vond het ook allemaal heel interessant, verder TLDR.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 maart 2021 @ 22:30:58 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_198675744
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:36 schreef DW457 het volgende:
Dit topic heeft als nummer 2600155...dat kan haast geen toeval zijn!
Als je de eerste twee (dubbel) én laatste twee (dubbel) getallen bij elkaar optelt (dubbelt, als het ware) en dan de overgebleven 0, 0 en 1 eraf haalt krijg je.....? Juist, 17! WTF, heel interessant.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_198689453
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 20:45 schreef phoenyx het volgende:
Nou ja ik heb alles gelezen woord voor woord.

Vind het treurig voor je dat je mensen hebt verloren. Ik begrijp dat dat je raakt.

Kan ik tegen jou zeggen dat je naar de huisarts moet gaan en dit verhaal uitleggen? Ik kan me voorstellen dat je denkt dat hij ook in het complot zit bijvoorbeeld..

Een concreet voorbeeld wat ik je al wel wil melden:
'Zij is verdronken in de nacht van 28 op 29 mei, zelf ben ik geboren op de 28ste van mei. Ik voel mij erg schuldig over het feit dat zij hier niet meer is. Zij is hier niet meer alleen omdat ik geboren ben op de 28ste van Mei.'

Jij bent niet verantwoordelijk voor haar dood. Ik ben geboren op 18 mei en als mensen op die datum doodgaan is dat ook niet mijn schuld. Dat staat er los van. Je trekt sommige zaken wat teveel naar je toe op basis van getallen en toevalligheden (ook al zie jij ze niet als toevallig).

Verder ben je denk ik een intelligent en aardig persoon die God op zijn eigen manier heeft gevonden. Maar ik denk dat het wel goed voor je kan zijn om hier met mensen over te praten want wat je zegt klopt waarschijnlijk niet altijd. Net zoals het voorbeeld hierboven, daar heb je geen schuld aan, als je dat inziet dan is de wereld voor jou ook wat rooskleuriger niet waar? Ik hoop dat je dat doet en de rest van je leven wat minder stressvol is
Ik vind je wat naïef betreffende onze maker. Je kan zien aan de hand dat wij handen en geen vacht hebben dat hij al aardige kennis had over het feit hoe een intelligent bewustzijn eruit moest komen te zien. Hij is hier al heel lang en deinst er niet voor terug om het leven van een ander te nemen.

Het is goed mogelijk dat de AIVD op mijn verjaardag op mijn computer is ingelogd om kennis te nemen van wat ik die dag deed. Dat is Anja mogelijk fataal geworden. Dit in een poging hen het onderzoek te laten staken.

Je verteld dat ik misschien beter contact met een huisarts kan zoeken. Het wil dat ik in mijn gedachte word aangesproken en ik begrijp dat ik dit niet zelf ben. De eerste keer weet ik nog goed, dat was in juni 2012, ik ging er toen in eerste instantie vanuit dat ik dit zelf was. Maar als je dit vaker overkomt begrijp je op een bepaald moment dat je dit niet zelf bent. Maar dat iemand jou bewustzijn (hersenen) gebruikt om met jou te communiceren.

Het is best wel lastig om dit geloofwaardig aan een ander uit te dragen. Een huisarts lijkt mij niet de juiste persoon, ik zoek liever het publiek van Fok ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door CitizenNL5 op 25-03-2021 20:04:43 ]
pi_198689579
Ik heb per ongeluk een reply aangemaakt.
pi_198689665
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:58 schreef CitizenNL5 het volgende:

[..]

Ik vind je wat naïef betreffende onze maker. Je kan zien aan de hand dat wij handen en geen vacht hebben dat hij al aardige kennis had over het feit hoe een intelligent bewustzijn eruit moest komen te zien. Hij is hier al heel lang en deinst er niet voor terug om het leven van een ander te nemen.

Het is goed mogelijk dat de AIVD op mijn verjaardag op mijn computer is ingelogd om kennis te nemen van wat ik die dag deed. Dat is Anja mogelijk fataal geworden. Dit in een poging hen het onderzoek te laten staken.

Je verteld dat ik misschien beter contact met een huisarts kan zoeken. Het wil dat ik in mijn gedachte word aangesproken en ik begrijp dat ik dit niet zelf ben. De eerste keer weet ik nog goed, dat was in juni 2012, ik ging er toen in eerste instantie vanuit dat ik dit zelf was. Maar als je dit vaker overkomt begrijp je op een bepaald moment dat je dit niet zelf bent. Maar dat iemand jou bewustzijn (hersenen) gebruikt om met jou te communiceren.

Het is best wel lastig om dit geloofwaardig aan een ander uit te dragen. Een huisarts lijkt mij niet de juiste persoon, ik zoek liever het publiek van Fok ;)
Leef jij zelfstandig?
pi_198690216
Ik denk niet dat je hoeft te vrezen voor je veiligheid, mogelijk wel voor je gezondheid. Zoek hulp, en dan niet via Fok! maar via je huisarts.
  donderdag 25 maart 2021 @ 20:50:18 #16
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_198690737
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:58 schreef CitizenNL5 het volgende:

[..]

Ik vind je wat naïef betreffende onze maker. Je kan zien aan de hand dat wij handen en geen vacht hebben dat hij al aardige kennis had over het feit hoe een intelligent bewustzijn eruit moest komen te zien. Hij is hier al heel lang en deinst er niet voor terug om het leven van een ander te nemen.

Het is goed mogelijk dat de AIVD op mijn verjaardag op mijn computer is ingelogd om kennis te nemen van wat ik die dag deed. Dat is Anja mogelijk fataal geworden. Dit in een poging hen het onderzoek te laten staken.

Je verteld dat ik misschien beter contact met een huisarts kan zoeken. Het wil dat ik in mijn gedachte word aangesproken en ik begrijp dat ik dit niet zelf ben. De eerste keer weet ik nog goed, dat was in juni 2012, ik ging er toen in eerste instantie vanuit dat ik dit zelf was. Maar als je dit vaker overkomt begrijp je op een bepaald moment dat je dit niet zelf bent. Maar dat iemand jou bewustzijn (hersenen) gebruikt om met jou te communiceren.

Het is best wel lastig om dit geloofwaardig aan een ander uit te dragen. Een huisarts lijkt mij niet de juiste persoon, ik zoek liever het publiek van Fok ;)
Spreek je irl wel eens met mensen?
pi_198690839
Is dit een Russische troll?
pi_198698540
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:58 schreef CitizenNL5 het volgende:
Het is goed mogelijk dat de AIVD op mijn verjaardag op mijn computer is ingelogd om kennis te nemen van wat ik die dag deed. Dat is Anja mogelijk fataal geworden. Dit in een poging hen het onderzoek te laten staken.
Gebruik je geen smarttelefoon dat ze je pc nodig hadden om te checken wat je deed?

quote:
Het is best wel lastig om dit geloofwaardig aan een ander uit te dragen. Een huisarts lijkt mij niet de juiste persoon, ik zoek liever het publiek van Fok ;)
Wat verwacht je hier wel te vinden?
pi_198765845
26-3 ook zijn laatste dag online. Misschien is ie wel echt gepakt
  woensdag 31 maart 2021 @ 12:14:29 #20
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_198778047
God is een tulpa!
  woensdag 31 maart 2021 @ 12:24:02 #21
199256 kwiwi
de enige echte.
pi_198778131
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 maart 2021 16:12 schreef phoenyx het volgende:
26-3 ook zijn laatste dag online. Misschien is ie wel echt gepakt
Dum dum dum...
pi_198778728
Mag ik een tldr?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  woensdag 31 maart 2021 @ 13:52:49 #23
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198778974
Van wie heb je dit verhaal gekopieerd en geplakt?
Er wordt meerdere malen over 8 januari dit jaar gesproken terwijl verwezen wordt naar het vliegtuigongeluk op 8 januari 2020.

Beetje slordig, dit soort nonsens zonder aanpassing maar neerplempen.

En onderzoek door de AIVD naar de schrijver als persoon :D :')
Dream on, en zo wel dan is de schrijver nog gestoorder dan hij hier laat zien.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator woensdag 31 maart 2021 @ 14:30:41 #24
249559 crew  Lavenderr
pi_198779443
Sowieso iets als DE waarheid verkondigen is al niet goed.
pi_198779498
Goed verhaal. Ik hebt het niet gelezen maar probeer ook Bill Gates, de Pentium 5 en Joran van der Sloot in het verhaal op te nemen.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_198826936
quote:
0s.gif Op woensdag 31 maart 2021 13:52 schreef Leandra het volgende:
Van wie heb je dit verhaal gekopieerd en geplakt?
Er wordt meerdere malen over 8 januari dit jaar gesproken terwijl verwezen wordt naar het vliegtuigongeluk op 8 januari 2020.

Beetje slordig, dit soort nonsens zonder aanpassing maar neerplempen.

En onderzoek door de AIVD naar de schrijver als persoon :D :')
Dream on, en zo wel dan is de schrijver nog gestoorder dan hij hier laat zien.
Is hier vandaan: https://mh17-petities.nl/(...)ij%20trouwceremonies.

Maar kan best dezelfde persoon zijn die dat ook gestart is, dat weten we niet maar ja, het is wel copy paste inderdaad

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2021 23:03:11 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')